facebook1pximg
Kursusfabrikkens logo
Kontakt

Kom på kursus online

Nogle gange passer det bedre at tage på kursus fra hjemmekontoret. Hos Kursusfabrikken kører vi altid med små hold på maks. 5 deltagere - også på vores online kurser. Derfor er du sikret det samme faglige udbytte og fuld tilstedeværelse fra vores dygtige undervisere.

Se kurser

Online kurser hos Kursusfabrikken

Det mener vores tidligere deltagere

“Rigtig dejligt med så meget ‘hands-on’ i processen. Underviseren var meget kyndig – det var tydeligt, at han var ekspert på området.”

Mette SEO

Mette

Deltager på SEO

five stars review

“Fedt at se og mærke, hvor meget underviseren brænder for emnet, og det smitter af på os kursister.”

Line Ads Google

Line

Deltager på Google Ads

five stars review

“Undervisningen foregik på en måde, så jeg var helt med. God tid til spørgsmål og samspil med underviser og øvrige deltagere.”

Rikke, e-handel

Helene, Orion Pharma A/S

Deltager på SEO

five stars review

“Det var et super godt kursus. Det var helt perfekt, at vi ikke var flere kursister. Det var med til, at underviseren kunne rumme vores forskellige fagligheder.”

Martin kursus

Martin, Dit Sekretariat

Deltager på Excel

five stars review

Rigtige kurser - bare online

Mange udbydere tilbyder optagede videoer, men ved vi, at denne læringsform kun fungerer for de færreste. På vores online kurser er din underviser med hele dagen fra kl. 9-15.00. Du bliver undervist i realtid og kan derfor stille spørgsmål undervejs.

Tilbage til toppen
Ole snakker i mobil med en kunde
Jakob lærer Hanne noget noget på en skærm

Følg med, hvorfra det passer dig

Om du følger med fra din virksomheds lokaler, hjemmekontoret eller Bahamas, er helt op til dig. Vi sørger for, at du har de optimale rammer for online læring - så skal du kun selv stå for at hente en kop kaffe eller det, du kunne tænke dig at nyde undervejs på dit kursus.

Tilbage til toppen

+15.000 tilfredse kursister har anvendt Kursusfabrikken

Danfoss logoTV2 logoNordea logoFolketinget logoTDC logoSkat LogoFSC logodsb logoLomax logoPhilipson WineDanfoss logoDanfoss logo
Kursusfabrikken ApS