facebook1pximg
Kursusfabrikkens logo
Kontakt

Microsoft Copilot kursus - 1 dag

Optimer din arbejdsgang i Office-pakken med smarte AI funktioner

Copilot er fremtidens måde at arbejde smartere med Microsoft Office-pakken. I en verden, hvor både teknologien og arbejdspladsens dynamik konstant udvikler sig, er det vigtigt at holde trit med de nyeste værktøjer. Microsoft har altid været på forkant med at levere innovative og effektive løsninger, og Microsoft 365 Copilot er bestemt ingen undtagelse.

Hvad er Microsoft 365 Copilot?
Husker du Clippy, den lille papirklips-assistent fra tidligere versioner af Microsoft Word? Clippy var smart, men havde sine begrænsninger - og frem for alt var den generisk og ikke personlig. Nu har Microsoft taget idéen til et helt nyt niveau med Microsoft 365 Copilot. Forestil dig en assistent, der ikke bare tilbyder foruddefinerede tips, men som forstår dine behov, arbejder sammen med dig og hjælper dig med at nå dine mål hurtigere og mere effektivt.

Men hvad gør Microsoft 365 Copilot så speciel? Hvordan kan den ændre måden, du arbejder på? Og vigtigst af alt, hvordan kan du udnytte teknologien til din fordel? På kurset udforsker vi disse spørgsmål og meget mere, når vi dykker ned i verdenen af Microsoft 365 Copilot - Clippy's moderne og langt mere intuitive efterfølger.

Se Microsofts egen præsentationsvideo af Copilot nedenfor

Kom på kursus og lær alt om Microsoft 365 Copilot
Microsoft 365 Copilot repræsenterer en spændende fremtid for arbejdspladsen. Med ægte AI-power tilbyder den en række funktioner, der kan lette og effektivisere din arbejdsdag. Men som med enhver ny teknologi kan det tage tid og kræfter at mestre alle de funktioner og muligheder.

På kurset lærer du at mestre den revolutionerende AI-teknologi og integrere den i de øvrige Office-programmer. Samtidig bliver du klogere på, hvordan du kan integrere Copilot i dine daglige arbejdsopgaver og derved løse dine opgaver hurtigere og mere effektivt.

Hvad lærer du på kurset?

  • Grundlæggende og avancerede funktioner: Fra tekstgenerering til dataanalyse. Lær Copilot's vigtigste funktioner til at optimere dine arbejdsgange
  • Integration i din arbejdsgang: Lær at integrere Copilot i dine sværeste arbejdsopgaver
  • Sikkerhed og compliance: Forstå, hvordan du kan bruge Copilot sikkert og i overensstemmelse med dine virksomhedsregler
  • Tilpasning og optimering: Lær at tilpasse Copilot til dine specifikke behov og få mest muligt ud af de mange funktioner, som programmet byder på

Tilmeld dig vores kursus i Copilot
Kurset lanceres med åbne datoer, så snart Microsoft 365 Copilot officielt tilbydes i Danmark. Indtil da kan du uforpligtende tilmelde dig vores interesseliste, hvor du bliver sikret seneste nyt om, hvornår kurset afholdes.

Microsoft 365 Copilot kursus - lær at mestre Copilot med et kursus i programme tog dets mange funktioner

Det får du med

Maks. 5 deltagere pr. hold
Ekspertundervisere
Praksisnær undervisning
Inkl. 3 måneders e-mail support
Tilfredshedsgaranti

Pris: 3.995 kr. ekskl. moms

Kursusfabrikkens anmeldelser

Google Logo

Der er mange fordele ved at vælge Kursusfabrikken

5 deltagere

Små hold - maks. 5 deltagere

Det sikrer god tid til dig og dine spørgsmål. Din underviser kontakter dig inden kurset for at kunne inkludere dine særlige ønsker og behov.

kontakt med underviseren som via dialog finder dine behov

Praksisnær undervisning

Du får ”hands on”-erfaring med programmer og værktøjer på kurset, som giver dig optimal læring og forståelse.

skræddersyet kursus v. 3 deltagere

Skal din kollega med?

Vi giver 20% i kollegarabat, og tilbyder alternativt et lukket skræddersyet hold, hvis I er 3 eller flere kolleger.

Kursusfabrikken - nye kompetencer med succes

socialbadge
socialbadge

Anmeldelserne opdateres live fra Facebook og Google

Hvilke funktioner tilbyder Microsoft 365 Copilot?

Skab bedre dokumenter og regneark

Copilot gør det nemt at skrive i Word og arbejde struktureret i Excel. Microsoft 365 Copilot tilbyder forbedringer, skabeloner og forslag, så du hurtigt kan komme i gang med - og fuldføre - dine opgaver. Især i Excel kan det hjælpe dig, når den opsætter avancerede funktioner, så du får mere ud af dine data.

Forbered og styr dine møder som en pro

Copilot giver dig opdateringer om relaterede projekter og kolleger. Det kan sågar transkribere og opsummere undervejs til dine møder. Med direkte integration til Teams og Outlook bliver mødeplanlægning og afholdelse en leg. Det har aldrig været nemmere at optimere den tid, hvor du sidder i møde.

Tag kontrol over dine data med Excel

Data er vigtigt, og Copilot gør dig til en dataekspert! Hvis du blot kan beskrive din opgave, kan assistenten fuldføre den - nærmest uanset teknikalitet. Lær at lave analyser, tilpasse rapporter og visualisere data i Excel. Copilot hjælper dig sågar med at forstå og anvende avancerede funktioner på tværes af Office-pakken.

Sikkerhed, du kan stole på

Sikkerhed er altafgørende i en digital verden. Copilot overholder din virksomheds sikkerhedsregler og giver dig mulighed for at indstille specifikke tilladelser for dataadgang. Med integration i Microsofts sikkerhedsinfrastruktur er dine data i sikre hænder.

Tilpas Copilot til dine behov

Hver arbejdsdag er unik, og Copilot tilpasses løbende til dine behov og arbejdsgange. Benyt blot den brugervenlige chatbot-interface eller gå på opdagelse med opkoblinger til tredjeparts apps. Mulighederne er næsten uendelige, og de vil udvikle sig løbende med, at du bliver klogere på værktøjet og bruger det til netop dine behov.

Mulighed for et lukket hold

Er I 3 eller flere fra samme virksomhed? Vi laver med glæde et lukket hold, så du og kollegaerne i fællesskab kan fokusere på netop det, I har behov for. Dato, tid og sted for afholdelse kan tilpasses efter jeres kalender og ønsker. Kontakt os uforpligtende og hør nærmere om et skræddersyet kursus.

Tilmeld dig interesselisten for Copilot

Er du interesseret i at mestre Microsoft 365 Copilot? Tilmeld dig vores interesseliste nedenfor og vær blandt de første til at modtage opdateringer om kurset - inklusive startdato, pris og et eksklusivt opstartstilbud. Tag skridtet mod en smartere arbejdsdag nu!

Derfor skal du vælge Kursusfabrikken

Tilfredshedsgaranti
Underviseren kontakter dig inden kurset
Udgangspunkt i dine behov og ønsker
Små hold - maks. 5 deltagere
3 måneders e-mail support inkluderet
Ring, chat eller skriv

Er du i tvivl om noget?
Ring, chat eller skriv til os

Vi sidder klar på chat, tlf. 61 66 76 28 eller e-mail info@kursusfabrikken.dk, hvis du har spørgsmål.

+15.000 tilfredse kursister har anvendt Kursusfabrikken

Danfoss logoTV2 logoNordea logoFolketinget logoTDC logoSkat LogoFSC logodsb logoLomax logoPhilipson WineDanfoss logoDanfoss logo
Kursusfabrikken ApS