facebook1pximg
Tlf: 61 66 76 28
kursusfabrikken logo
Kurser
search icon

Planlægningskursus – 1 dag

Få effektiviseret dine arbejdsrutiner med personlig planlægning

Er din indbakke et stort rod af ubesvarede og måske endda glemte mails? Har du svært ved at overskue og prioritere de mange arbejdsopgaver på dit skrivebord? Løber du ofte ind i overskredne deadlines og oversete aftaler eller har problemer med tidskrævende og mangelfuld koordinering?

Med et planlægningskursus får du fyldt værktøjskassen op med viden, kompetencer og redskaber til at kunne sætte struktur på din arbejdsdag. Igennem teori og praksis bliver du i stand til at effektivisere håndteringen af dine arbejdsopgaver, så intet går i glemmebogen eller bliver underprioriteret.
Kort sagt: Et planlægningskursus er vejen til sundere arbejdsrutiner, der sparer dig for tid og udgifter.

Dit udbytte fra kurset

 • Få brugbar teori hæftet op på praktisk erfaring med værktøjer til bedre strukturering af arbejdsopgaver og planlægning af arbejdsdagen.

 • Lær, hvordan du vha. målrettet planlægning kan undgå overskredne deadlines, glemte opgaver, miskommunikation, manglende opfølgning eller lignende problemstillinger i hverdagen.

 • Få skabt faste arbejdsrutiner, der tjener til at effektivisere din daglige håndtering af informationer, opgaver, mails, aftaler og meget mere.

 • Opnå betydelige tidsbesparelser og øg produktiviteten i hverdagen med Outlook som planlægningsværktøj – også i samspil med f.eks. OneNote og Planner.

 • Bliv klædt på til at træffe fornuftige beslutninger og prioriteringer af opgaver, projekter og andre arbejdsindsatser, så tid og handlingsplan ikke løber fra dig.

planlægningskursus kursusfabrikken

Kurset garanterer dig

Maks. 5 deltagere pr. hold
Passionerede ekspertundervisere
Praksisnær undervisning
Incl. 3 måneders e-mail support
100 % tilfredshedsgaranti

3.995 kr. ekskl. moms

Få en snak med underviseren

Har du spørgsmål til kurset? Book en tid i kalenderen, og bliv ringet op af underviseren, når det passer dig.

Bliv ringet op

Der er mange fordele ved at vælge Kursusfabrikken

5 deltagere

Små hold - maks. 5 deltagere

Det sikrer god tid til dig og dine spørgsmål. Din underviser kontakter dig inden kurset for at kunne inkludere dine særlige ønsker og behov.

kontakt med underviseren som via dialog finder dine behov

Praksisnær undervisning

Du får ”hands on”-erfaring med programmer og værktøjer på kurset, som giver dig optimal læring og forståelse.

skræddersyet kursus v. 3 deltagere

Skal din kollega med?

Vi giver 20% i kollegarabat, og tilbyder alternativt et lukket skræddersyet hold, hvis I er 3 eller flere kolleger.

Datoer for planlægningskursus

DatoStedKursus
14. oktober 2022KøbenhavnPlanlægningskursus
1. december 2022AarhusPlanlægningskursus
7. december 2022KøbenhavnPlanlægningskursus
Tilmeld kursus

Praktisk info

 • Undervisningen foregår fra kl. 9.00-15.30
 • Gratis parkering
 • Fuld forplejning på kurset
 • Vi stiller computer og programmer til rådighed
 • Underviseren kontakter dig inden kurset
 • Kursusmateriale er inkluderet
 • Kræver intet forudgående kendskab

Pris: 3.995 kr. ekskl. moms

Se hvad tidligere deltager fortæller om kurset

Louise, Insight Events

Deltager på planlægningskursus

five stars review
”Jeg fik virkelig mange gode fifs og tricks med hjem. Jeg har nu fået reduceret min indbakke og taget den helt store "forårsrengøring". Min mappeliste er blevet tilpasset til en nem og overskuelig arkivering. Det var helt rart at åbne min mail her til morgen.”
Læs flere anmeldelser

På dit kursus i planlægning vil du lære om...

Opbyg sunde arbejdsrutiner

Gode arbejdsrutiner skaber øget overblik, overskud og produktivitet. Netop sunde arbejdsrutiner er formålet og omdrejningspunktet for dette kursus. Vi sætter dig ind i en bred vifte af brugbare planlægningsværktøjer, du kan anvende i dagligdagen til at håndtere alt lige fra din arbejdskalender til løbende opgaver, informationer, mails og meget andet. Sidst, men ikke mindst får du på dit planlægningskursus gode råd til rent faktisk at fastholde de sunde vaner – selv i de spidsbelastede og tidspressede perioder.

Overhold deadlines med to-do-lister

I en travl hverdag med mange gøremål kan det være vanskeligt at få eksekveret på alle opgaver samt fulgt op på projekter, aftaler, leveringer mv. Med dette kursus får du viden og kompetencer til at kunne organisere og administrere de mange gøremål, så du dels når det hele til tiden, og dels sikrer dig mod, at vigtige ting ender i glemmebogen. Du får bl.a. indblik i, hvordan du kan bruge Outlook til at oprette smarte to-do-lister samt udnytte kalenderfunktionen til målrettet aftale- og opgavestyring, så alle deadlines overholdes.

Tidsbesparende planlægning

Har du ofte svært ved at overskue de mange arbejdsopgaver i dagligdagen? Og er det vanskeligt for dig at få prioriteret opgaverne, så tidsplan og deadlines ikke skrider? Igennem præsentation af teori kombineret med praktiske værktøjer bliver du på kurset klædt på til at foretage målrettet og overbliksskabende planlægning af opgaver, projekter og kalender. Efter dit planlægningskursus vil du være i stand til bedre at kunne prioritere dine opgaver og træffe velovervejede beslutninger – uden at spilde unødig tid og ressourcer.

Effektiv opgavehåndtering vha. Office 365

Mange bruger ét eller flere af Office-pakkens forskellige programmer til at håndtere daglige arbejdsopgaver og -projekter. Alligevel er det de færreste, der er bevidste om programmernes mange funktioner og egenskaber, der kan tjene til effektiv opgavehåndtering og planlægning. Kurset er en god måde at få direkte berøring med flere af disse programmer. Du bliver introduceret til de vigtigste funktioner og lærer bl.a., hvordan du bruger Outlook til at planlægge, oprette og dele opgaver samt til at sikre kontinuerlig opfølgning. Eller bruger programmerne OneNote, Planner og To Do-app’en til at holde styr på, prioritere og organisere dine arbejdsindsatser.

Organisér din arbejdskalender med Outlook

Undgå glemte aftaler eller øvrige vigtige datoer. På kurset introducerer vi dig for, hvordan du kan udnytte Outlook til at opbygge og administrere din arbejdskalender – både på dags-, uge- og månedsbasis. Du får de nødvendige redskaber til at sætte hverdagen i system, så du aldrig overser aftaler, deadlines eller vigtige opgaver på to-do-listen. Du får indblik i, hvordan du effektivt organiserer mails, så informationer og kontakter er nemme at finde og tilgå. Derudover giver vi dig en række tips og tricks til hurtige genveje og visninger, der kan lette arbejdet for dig og skabe overblik.

måske i skal overveje et skræddersyet kursus?

Underviserne bag

Ole Kursusfabrikkens Microsoft master

Ole

Ekspert i Microsoft

Ole har over 20 års erfaring med undervisning og konsulentopgaver indenfor Microsoft Office. Udover den praktiske erfaring, er han også MOS certificeret og certificeret Technical Trainer. Ole har fokus på at effektivisere brugen af Microsoft Office, og skabe en merværdi for vores kursister.

Michael_Kursusfabrikken

Michael

Ekspert i Microsoft

Michael er IT-ekspert og underviser hos Kursusfabrikken. Han er specialist i Microsoft 365, Office pakken og Windows Server, og han har flere års erfaring i udvikling af brugerspecifikke løsning i Excel og Power Bi. Michael er samtidig super dygtig til at formidle, hvordan vi kan bruge Microsoft Office mere effektivt i vores daglige arbejde.

Se alle vores undervisere

+6.000 tilfredse kursister har anvendt Kursusfabrikken

Danfoss logoTV2 logoNordea logoFolketinget logoTDC logoSkat LogoFSC logodsb logoLomax logoPhilipson WineDanfoss logoDanfoss logo

Tilmeld dig planlægningskurset

OBS! Din tilmelding er først gældende, når du får vist siden “Mange tak for din tilmelding”.

Derfor skal du vælge Kursusfabrikken

Tilfredshedsgaranti
Underviseren kontakter dig inden kurset
Udgangspunkt i dine behov og ønsker
Små hold - maks. 5 deltagere
3 måneders e-mail support inkluderet
Ring, chat eller skriv

Er du i tvivl om noget?
Ring, chat eller skriv til os

Vi er til stede på chat, tlf. 61 66 76 28 eller e-mail info@kursusfabrikken.dk, hvis du har spørgsmål.

Kursusfabrikken ApS