facebook1pximg

Planlægningskursus – 1 dag

Få effektiviseret dine arbejdsrutiner med personlig planlægning

Er din indbakke et stort rod af ubesvarede og måske endda glemte mails? Har du svært ved at overskue og prioritere de mange arbejdsopgaver på dit skrivebord? Løber du ofte ind i overskredne deadlines og oversete aftaler eller har problemer med tidskrævende og mangelfuld koordinering?

Med et planlægningskursus får du fyldt værktøjskassen op med viden, kompetencer og redskaber til at kunne sætte struktur på din arbejdsdag. Igennem teori og praksis bliver du i stand til at effektivisere håndteringen af dine arbejdsopgaver, så intet går i glemmebogen eller bliver underprioriteret.
Kort sagt: Vejen til sundere arbejdsrutiner, der sparer dig for tid og udgifter.

Dit udbytte fra kurset

 • Få brugbar teori hæftet op på praktisk erfaring med værktøjer til bedre strukturering af arbejdsopgaver og planlægning af arbejdsdagen.

 • Lær hvordan du vha. målrettet planlægning kan undgå overskredne deadlines, glemte opgaver, miskommunikation, manglende opfølgning eller lignende problemstillinger i hverdagen.

 • Få skabt faste arbejdsrutiner, der tjener til at effektivisere din daglige håndtering af informationer, opgaver, mails, aftaler og meget mere.

 • Opnå betydelige tidsbesparelser og øg produktiviteten i hverdagen med Outlook som planlægningsværktøj – også i samspil med f.eks. OneNote og Planner.

 • Bliv klædt på til at træffe fornuftige beslutninger og prioriteringer af opgaver, projekter og andre arbejdsindsatser, så tid og handlingsplan ikke løber fra dig.

planlægningskursus kursusfabrikken

Kurset garanterer dig

Maks. 5 deltagere pr. hold
Passionerede ekspertundervisere
Praksisnær undervisning
Opdateret kursusmateriale
100 % tilfredshedsgaranti

3.995 kr. ekskl. moms

Hvorfor skal du tage et kursus hos Kursusfabrikken?

kontakt med underviseren som via dialog finder dine behov

Personlige behov

Underviseren kontakter dig inden kurset for at kunne inkludere dine særlige ønsker og behov.

5 deltagere

Små hold - maks. 5 deltagere

Små hold med maks. 5 deltagere. Der er god tid til den enkelte, så du får fuldt udbytte.

skræddersyet kursus v. 3 deltagere

3 fra samme virksomhed?

Hvis I er 3 eller flere fra samme virksomhed, laver vi et skræddersyet forløb, kun til jer.

Datoer for planlægningskursus

DatoStedKursus
30. november 2021AarhusPlanlægningskursus
7. december 2021KøbenhavnPlanlægningskursus
19. januar 2022AarhusPlanlægningskursus
16. februar 2022KøbenhavnPlanlægningskursus
22. marts 2022AarhusPlanlægningskursus
29. april 2022København Planlægningskursus
Tilmeld kursus

Praktisk Information

 • Der er fuld forplejning på kurset, bestående af morgenbrød, lækker frokostbuffet, kolde drikkevarer, the/kaffe og eftermiddagssødt
 • Gennemarbejdet kursusmateriale er inkluderet
 • Der vil blive stillet en computer til rådighed, men du er også velkommen til at tage din egen med
 • Tilfredshedsgaranti
 • Kurset foregår fra kl. 9.00-15.30
 • Kræver intet forudgående kendskab til emnet

Pris: 3.995 kr. ekskl. moms

Vi anbefaler også

Vil du gerne blive klogere på Microsoft Office 365, kan vi stærkt anbefale dig vores kursus i OneDrive og Office 365. Eller gå i dybden med de enkelte programmer – f.eks. ExcelWordPowerPoint, Outlook m.fl.

Tjek alle vores Office-kurser her!

På kurset vil du lære om...

Opbyg sunde arbejdsrutiner

Gode arbejdsrutiner skaber øget overblik, overskud og produktivitet. Netop sundearbejdsrutiner er formålet og omdrejningspunktet for dette kursus. Vi sætter dig ind i en bred vifte af brugbare planlægningsværktøjer, du kan anvende i dagligdagen til at håndtere alt lige fra din arbejdskalender til løbende opgaver, informationer, mails og meget andet. Sidst men ikke mindst får du gode råd til rent faktisk at fastholde de sunde vaner – selv i de spidsbelastede og tidspressede perioder.

Overhold deadlines med to-do-lister

I en travl hverdag med mange gøremål kan det være vanskeligt at få eksekveret på alle opgaver samt fulgt op på projekter, aftaler, leveringer mv. Med dette kursus får du viden og kompetencer til at kunne organisere og administrere de mange gøremål, så du dels når det hele til tiden, og dels sikrer dig mod, at vigtige ting ender i glemmebogen. Du får bl.a. indblik i, hvordan du kan bruge Outlook til at oprette smarte to-do-lister samt udnytte kalenderfunktionen til målrettet aftale- og opgavestyring, så alle deadlines overholdes.

Tidsbesparende planlægning

Har du ofte svært ved at overskue de mange arbejdsopgaver i dagligdagen? Og er det vanskeligt for dig at få prioriteret opgaverne, så tidsplan og deadlines ikke skrider? Igennem præsentation af teori kombineret med praktiske værktøjer bliver du på kurset klædt på til at foretage målrettet og overbliksskabende planlægning af opgaver, projekter og kalender. Efter kurset vil du være i stand til bedre at kunne prioritere dine opgaver og træffe velovervejede beslutninger – uden at spilde unødig tid og ressourcer.

Effektiv opgavehåndtering vha. Office 365

Mange bruger ét eller flere Office-pakkens forskellige programmer til at håndtere daglige arbejdsopgaver og -projekter. Alligevel er det de færreste, der er bevidste om programmernes mange funktioner og egenskaber, der kan tjene til effektiv planlægning og opgavehåndtering. På dette kursus får du direkte berøring med flere af disse programmer og bliver introduceret til de vigtigste funktioner. Lær bl.a., hvordan du bruger Outlook til at planlægge, oprette og dele opgaver samt sikre kontinuerlig opfølgning. Eller brugen af programmerne OneNote, Planner og To Do-app’en til at holde styr på, prioritere og organisere dine arbejdsindsatser.

Organisér din arbejdskalender med Outlook

Undgå glemte aftaler eller øvrige vigtige datoer. På kurset introducerer vi dig for, hvordan du kan udnytte Outlook til at opbygge og administrere din arbejdskalender – både på dags-, uge- og månedsbasis. Du får de nødvendige redskaber til at sætte hverdagen i system, så du aldrig overser aftaler, deadlines eller vigtige opgaver på to-do-listen. Du får indblik i, hvordan du effektivt organiserer mails, så informationer og kontakter er nemme at finde og tilgå. Derudover giver vi dig en række tips og tricks til hurtige genveje og visninger, der kan lette arbejdet for dig og skabe overblik.

måske i skal overveje et skræddersyet kursus?

+6.000 tilfredse kursister har anvendt Kursusfabrikken

Danfoss logoDanfoss logoDanfoss logoDanfoss logoDanfoss logoDanfoss logoDanfoss logoDanfoss logoDanfoss logoDanfoss logoDanfoss logoDanfoss logo

Tilmeld dig planlægningskurset

OBS! Din tilmelding er først gældende, når du får vist siden “Mange tak for din tilmelding”.

Derfor skal du vælge Kursusfabrikken

Ekspertundervisere
Underviseren kontakter dig inden kurset
Vi tager udgangspunkt i dine behov og ønsker
Små hold med maks. 5 deltagere
Praksisnær undervisning
Gennemarbejdet kursusmateriale er inkluderet
Fuld forplejning

Skal vi ringe dig op?

Skriv til os på chatten eller send en mail på info@kursusfabrikken.dk, hvis vi skal ringe dig op og fortælle mere om kurset.

Du er naturligvis også altid velkommen til at ringe på tlf. 61 66 76 28.