facebook1pximg
Kursusfabrikkens logo
Kontakt

Personlig planlægning og effektivitet – 1 dag

Få effektiviseret dine rutiner og sat struktur på din arbejdsdag

Vil du gerne blive bedre til at koordinere og strukturere din arbejdsdag, så du ikke glemmer hverken aftaler eller mails? Få fyldt værktøjskassen op med viden og konkrete redskaber til at effektivisere dine arbejdsrutiner og få overblik over dine opgaver.

Er din indbakke et stort rod af ubesvarede og måske endda glemte mails - og har du svært ved at overskue og prioritere de mange arbejdsopgaver på dit skrivebord? 

Med et kursus i personlig effektivitet får du konkrete redskaber til at kunne sætte struktur på din arbejdsdag. Igennem teori og praksis bliver du i stand til at effektivisere håndteringen af dine arbejdsopgaver, så intet går i glemmebogen eller bliver underprioriteret.

Efter kurset kan du gå direkte tilbage til skrivebordet og implementere din nye viden og værktøjer - og så er det slut med overskredne deadlines, oversete aftaler og en rodet indbakke! Med andre ord: Dine nye sunde arbejdsrutiner vil spare dig for både tid, udgifter og dårlig samvittighed.

Dit udbytte fra kurset

 • Efter kurset har du fået både viden om og praktisk erfaring med, hvordan du strukturerer dine arbejdsopgaver og planlægger din arbejdsdag

 • Du har lært, hvordan du vha. målrettet planlægning kan undgå overskredne deadlines, glemte opgaver, miskommunikation, manglende opfølgning eller lignende problemstillinger i hverdagen

 • Du ved, hvordan du skaber faste arbejdsrutiner, der hjælper dig til at effektivisere din daglige håndtering af informationer, opgaver, mails, aftaler og meget mere

 • Du er klar til at opnå betydelige tidsbesparelser og øge produktiviteten i hverdagen med Outlook som planlægningsværktøj – også i samspil med f.eks. OneNote og Planner

 • Du er klædt på til at træffe fornuftige beslutninger og prioriteringer af opgaver, projekter og andre arbejdsindsatser, så tid og handlingsplan ikke løber fra dig

planlægningskursus kursusfabrikken

Kurset garanterer dig

Maks. 5 deltagere pr. hold
Passionerede ekspertundervisere
Praksisnær undervisning
Inkl. 3 måneders e-mail support
100 % tilfredshedsgaranti

4.995 kr. ekskl. moms

Få en snak med underviseren

Har du spørgsmål til kurset? Book en tid i kalenderen, og bliv ringet op af underviseren, når det passer dig.

Bliv ringet op

Der er mange fordele ved at vælge Kursusfabrikken

5 deltagere

Små hold - maks. 5 deltagere

Det sikrer god tid til dig og dine spørgsmål. Din underviser kontakter dig inden kurset for at kunne inkludere dine særlige ønsker og behov.

kontakt med underviseren som via dialog finder dine behov

Praksisnær undervisning

Du får ”hands on”-erfaring med programmer og værktøjer på kurset, som giver dig optimal læring og forståelse.

skræddersyet kursus v. 3 deltagere

Skal din kollega med?

Vi giver 20% i kollegarabat, og tilbyder alternativt et lukket skræddersyet hold, hvis I er 3 eller flere kolleger.

Datoer for kursus i personlig effektivitet

DatoStedKursus
1. juli 2024KøbenhavnPersonlig effektivitet
5. august 2024KøbenhavnPersonlig effektivitet
21. august 2024AarhusPersonlig effektivitet
30. oktober 2024KøbenhavnPersonlig effektivitet
13. november 2024AarhusPersonlig effektivitet
2. december 2024KøbenhavnPersonlig effektivitet
Tilmeld kursus

Praktisk info

 • Undervisningen foregår fra kl. 9.00-15.30
 • Gratis parkering
 • Fuld forplejning på kurset
 • Vi stiller computer og programmer til rådighed
 • Underviseren kontakter dig inden kurset
 • Kursusmateriale er inkluderet
 • Kræver intet forudgående kendskab

Pris: 4.995 kr. ekskl. moms pr. person

Det mener en tidligere deltager om kurset

Louise, Insight Events

Deltager på Personlig effektivitet

five stars review
”Jeg fik virkelig mange gode fifs og tricks med hjem. Jeg har nu fået reduceret min indbakke og taget den helt store "forårsrengøring". Min mappeliste er blevet tilpasset til en nem og overskuelig arkivering. Det var helt rart at åbne min mail her til morgen.”
Læs flere anmeldelser

På dit kursus i Personlig effektivitet vil du bl.a. lære om ...

Opbyg sunde arbejdsrutiner

Gode arbejdsrutiner skaber øget overblik, overskud og produktivitet. Netop sunde arbejdsrutiner er formålet og omdrejningspunktet for dette kursus. Vi sætter dig ind i en bred vifte af brugbare planlægningsværktøjer, du kan anvende i dagligdagen til at håndtere alt lige fra din arbejdskalender til løbende opgaver, informationer, mails og meget andet. Sidst, men ikke mindst får du på dit kursus i personlig effektivitet gode råd til rent faktisk at fastholde de sunde vaner – selv i de spidsbelastede og tidspressede perioder.

Overhold deadlines med to-do-lister

I en travl hverdag med mange gøremål kan det være vanskeligt at få eksekveret på alle opgaver samt fulgt op på projekter, aftaler, leveringer mv. Med dette kursus får du viden og kompetencer til at kunne organisere og administrere de mange gøremål, så du dels når det hele til tiden, og dels sikrer dig mod, at vigtige ting ender i glemmebogen. Få indblik i, hvordan du kan bruge Outlook til at oprette to-do-lister, samt udnytte kalenderfunktionen til målrettet aftale- og opgavestyring.

Opgavehåndtering vha. Office 365

Mange bruger ét eller flere af Office-pakkens forskellige programmer til at håndtere daglige arbejdsopgaver og -projekter. Alligevel er det de færreste, der er bevidste om programmernes mange funktioner og egenskaber, der kan tjene til effektiv opgavehåndtering og planlægning. Kurset er en god måde at få direkte berøring med flere af disse programmer. Du bliver introduceret til de vigtigste funktioner og lærer bl.a., hvordan du bruger Outlook til at planlægge, oprette og dele opgaver samt til at sikre kontinuerlig opfølgning.

Organiser din arbejdskalender

Undgå glemte aftaler eller øvrige vigtige datoer. På kurset introducerer vi dig for, hvordan du kan udnytte Outlook til at opbygge og administrere din arbejdskalender – både på dags-, uge- og månedsbasis. Du får de nødvendige redskaber til at sætte hverdagen i system, så du aldrig overser aftaler, deadlines eller vigtige opgaver på to-do-listen. Du får indblik i, hvordan du effektivt organiserer mails, så informationer og kontakter er nemme at finde og tilgå. Derudover giver vi dig en række tips og tricks til hurtige genveje og visninger, der kan lette arbejdet for dig og skabe overblik.

Tidsbesparende planlægning

Har du ofte svært ved at overskue de mange arbejdsopgaver i dagligdagen? Og er det vanskeligt for dig at få prioriteret opgaverne, så tidsplan og deadlines ikke skrider? Igennem præsentation af teori kombineret med praktiske værktøjer bliver du på kurset klædt på til at foretage målrettet og overbliksskabende planlægning af opgaver, projekter og kalender. Efter dit kursus i personlig effektivitet vil du være i stand til bedre at kunne prioritere dine opgaver og træffe velovervejede beslutninger – uden at spilde unødig tid og ressourcer.

Mulighed for et lukket hold

Er I 3 eller flere fra samme virksomhed? Vi laver med glæde et lukket hold, så du og kollegaerne i fællesskab kan fokusere på ny læring. Dato, tid og sted for afholdelse kan tilpasses efter jeres interesser. Kontakt os uforpligtende og hør nærmere om et skræddersyet kursus.

Mød din underviser 

Ole Kursusfabrikkens Microsoft master

Ole

Ekspert i Microsoft Office

Ole har over 20 års erfaring med undervisning og konsulentopgaver inden for Microsoft Office. Udover den praktiske erfaring er han også MOS certificeret og certificeret Technical Trainer. Ole har fokus på at effektivisere brugen af Microsoft Office og skabe merværdi for vores kursister.

Emil

Microsoft Office speicalist

Emil er specialist i Office 365, Office pakken og præsentationsteknik. Han har flere års undervisningserfaring og er bl.a. certificeret Microsoft Global Training Partner. Emil er en passioneret formidler, der elsker nærværende og inddragende undervisning - gerne tilpasset den enkelte kursist.

Se alle vores undervisere

+15.000 tilfredse kursister har anvendt Kursusfabrikken

Danfoss logoTV2 logoNordea logoFolketinget logoTDC logoSkat LogoFSC logodsb logoLomax logoPhilipson WineDanfoss logoDanfoss logo

Tilmeld dig personlig planlægning og effektivitet

OBS! Din tilmelding er først gældende, når du får vist siden “Mange tak for din tilmelding”.

Derfor skal du vælge Kursusfabrikken

Tilfredshedsgaranti
Underviseren kontakter dig inden kurset
Udgangspunkt i dine behov og ønsker
Små hold - maks. 5 deltagere
3 måneders e-mail support inkluderet
Ring, chat eller skriv

Er du i tvivl om noget?
Ring, chat eller skriv til os

Vi sidder klar på chat, tlf. 61 66 76 28 eller e-mail info@kursusfabrikken.dk, hvis du har spørgsmål.

Supplerende kursusinfo om Personlig effektivitet

Ekstra viden til dig, som har spørgsmål til vores kursus, undervisningsformen eller indholdet.

Få styr og struktur på arbejdsdagens aktiviteter

Ligner din indbakke en rodebunke af ulæste mails, og har du svært ved at gennemskue og prioritere, hvad der er vigtigt, hvad der kan udskydes, og hvad der skal direkte i papirkurven? Det kan også være, at din opgaveliste er uoverskueligt lang, og at dine aftaler ofte forsvinder i mængden, fordi du ikke bliver påmindet eller mangler overblikket over din arbejdsdag og -uge? Udfordringer som disse er hverdag for rigtig mange, og det koster både tid, besvær og i værste tilfælde kunder eller anden form for tab af indtægt.

I størstedelen af tilfældene er løsningen på problemstillingerne at få kigget på, hvordan ens arbejdsdag er struktureret – eller måske rettere manglen på struktur i hverdagen. Netop dette er fokus på vores kursus i personlig effektivitet. Her lærer du, hvad personlig planlægning, struktur og organisering rent faktisk kan gøre for din og dine medarbejderes effektivitet, produktivitet og ikke mindst overskud og arbejdsglæde.

På undervisningen tager vi afsæt i de forhold, der typisk spænder ben for det effektive workflow i dagligdagen. Vi præsenterer dig for dine løsningsmuligheder og klæder dig optimalt på med viden og værktøjer til at styre uden om bump på vejen, der hæmmer din effektivitet.

Kort sagt: Få styr på arbejdsdagens aktiviteter vha. struktur og målrettet planlægning.

Lær at opnå personlig effektivitet med Office 365

Man kan generelt komme langt med fysiske to-do-lister, huskesedler og post-its på skrivebordet. Men hvorfor bruge tid og kræfter på manuelle, ”old school” redskaber, når du kan klare det hele digitalt – og endda ofte ganske automatiseret? Det er måske de færreste, der ved, at programmerne i Office 365 faktisk tilbyder et væld af brugbare funktioner, der kan tjene til at strukturere og planlægge arbejdsdagen.

På dette kursus i Personlig effektivitet bliver du bekendt med Office 365-pakken og det enorme potentiale, den rummer mht. planlægning, organisering og koordinering. Vi dykker ned i de relevante programmer og fremhæver centrale funktioner, genveje og indstillinger, der kan bidrage til mere effektiv opgavestyring samt overblik og strømlinet arbejds-flow.

Vi afdækker områder i de enkelte programmer, som du uden tvivl ikke kendte til, og viser dig, hvordan du i mange tilfælde kan sætte dine manuelle arbejdsprocesser på autopilot – og dermed spare tid. Derudover lærer du, hvordan programmer såvel som værktøjer kan integreres og tale sammen på tværs, så du får det maksimale ud af Office-pakken.

Alt sammen med henblik på at give dig de nødvendige kompetencer, du skal bruge, for at kunne sikre effektiv planlægning og koordinering.

Få praktisk erfaring med brugbare planlægningsværktøjer

Det kræver først og fremmest teoretisk forståelse at kunne håndtere god planlægning og arbejdsstruktur. Men det er mindst lige så vigtigt rent faktisk at kunne omsætte denne viden til handling i praksis. Vores kursus i Personlig giver indblik i begge aspekter. Undervisningen er bygget op omkring en vekselvirkning mellem teoretisk gennemgang, der opdaterer dig med den nyeste viden på feltet, og praktiske øvelser, der bringer de forskellige programmer og værktøjer i spil.

Vi demonstrerer, hvordan funktionerne virker, og hvordan du bruger dem, og du får herefter rig mulighed for at prøve kræfter med værktøjskassen under kyndig vejledning. Din læring bliver løbende understøttet af gode råd og konkrete eksempler fra virkeligheden, som du kan relatere til din egen hverdag. På dem måde får du inspiration til best practice-løsninger, som du efterfølgende kan overføre og udnytte direkte i dit eget arbejde.

Hvad har du lært efter kurset?

Efter kurset har du fået en grundlæggende forståelse for Personlig effektivitet og planlægning i professionel arbejdssammenhæng. Du ved, hvad det indebærer, hvilke udfordringer der typisk opstår, og hvordan du nemt og ubesværet kan håndtere dem.

Du er blevet udstyret med relevant viden og kompetencer til at kunne skabe sunde arbejdsrutiner, effektiv opgavestyring og tidsbesparende planlægning, og du ved, hvilke konkrete værktøjer og funktioner, der kan bidrage til dette formål. Derudover har du lært, hvordan Office 365-programmerne kan tale sammen og dermed optimere dit planlægningsarbejde yderligere.

På den måde er du i stand til at sikre øget overblik og overskud samt mindske tidsspild og udgifter i din arbejdsdag.  

Hvem deltager på Personlig effektivitet kursus?

Kurset henvender sig til dig, der gerne vil lære om personlig effektivitet og planlægning i professionel arbejdskontekst. Hvis du til dagligt oplever problemer med langsommelige arbejdsprocesser i Office 365, overskredne deadlines, rod i indbakken og mangelfuld projektstyring eller opgavekoordinering, så er et kursus i Personlig effektivitet lige nøjagtig, hvad du står og mangler.

Vores kursus forudsætter ikke, at du allerede har beskæftiget dig med emnet eller har erfaring med fx programmerne i Office 365. Du får en grundlæggende indføring i programmerne, og du er garanteret værdifuld læring, uanset hvilket vidensniveau du deltager med.

Ønsker du at blive en haj til Office 365, kan vi anbefale dig at tage vores målrettede Office 365 kursus, der giver en allround-rundtur i programmerne. Du har også rig mulighed for at dykke ned i de respektive programmer enkeltvis ved at deltage på vores kurser i fx Excel, PowerPoint, Outlook eller Teams.

Tilmeld kursus
ATP lukkede hold
Få en snak med underviseren

Har du spørgsmål til kurset? Book en tid i kalenderen, og bliv ringet op af underviseren, når det passer dig.

Bliv ringet op
Kursusfabrikken ApS