facebook1pximg
Kursusfabrikkens logo
Kontakt

PowerPoint avanceret kursus – 1 dag

Gør dine præsentationer endnu mere spændende - og opnå WOW-effekt

Er du fortrolig med PowerPoint, men har brug for at opbygge mere avancerede præsentationer? Og vil du gerne kunne anvende fx illustrationer, 3D-effekter, animationer og mange andre smarte funktioner?

På dette PowerPoint avanceret kursus lærer du, hvordan du benytter de mere avancerede funktioner i PowerPoint. Du bliver klædt på at til selv at kunne udforme unikke præsentationer, der vækker opmærksomhed og skaber blikfang. Målet er, at du bliver fortrolig med alle de fornødne værktøjer og smarte funktioner, så du kan opbygge præsentationer, der dels understøtter din fremlæggelse, og dels giver en WOW-effekt hos modtagerne. Du lærer desuden at oprette præsentationer, så de f.eks. kan afvikles individuelt eller som film – uden mulighed for at indholdet kan justeres.

Du vil få en grundig gennemgang af, hvordan du skaber forskellige illustrationer såsom tidslinjer, processer og cyklus m.v. Ydermere får du erfaring med, hvordan du kan kombinere billeder og figurer - både ift. standard-funktioner og dine egne tegninger.

Med animationer kan du visualisere indholdet på dine slides på en overskuelig måde, selvom det inkluderer mange og måske komplekse informationer. Dette arbejde indebærer bl.a. kendskab til de forskellige animationstyper, og hvordan disse anvendes professionelt.

Der findes en lang række specielle funktioner, eksempelvis 3D-animation, Zoom-fremvisning, Sektioner, tidsindstillinger, links osv. Alle disse emner - og flere til - vil blive nøje introduceret, så du efterfølgende har en bred vifte af forskellige værktøjer og funktioner, du kan anvende i dagligdagen.

Dit udbytte af kurset i PowerPoint avanceret

 • Lær, hvordan du skaber professionelle illustrationer og figurer
 • Anvend billedværktøjer til visualisering af dine informationer
 • Brug Slide Masters til at optimere arbejdsgange
 • Få indblik i brugen af avancerede animationer og tidsindstilling af objekter
 • Lær at bruge overgange effektivt til at fastholde interessen
 • Introduktion til dynamisk indholdsfortegnelse og gennemgang af slides
 • Brug af noter og links til Word-dokumenter
 • Lær at gemme PowerPoint-præsentationer i forskellige filformater
PowerPoint Avanceret

Det får du med

Maks. 5 deltagere pr. hold
Ekspertundervisere
Praksisnær undervisning
Inkl. 3 måneders e-mail support
Tilfredshedsgaranti

4.995 kr. ekskl. moms

Kursusfabrikkens anmeldelser

Google Logo

"Vekslen mellem nye muligheder med værktøjet og praktiske øvelser fungerede godt"

Ulla K, PowerPoint

Ulla
Polytech

Der er mange fordele ved at vælge Kursusfabrikken

5 deltagere

Små hold - maks. 5 deltagere

Det sikrer god tid til dig og dine spørgsmål. Din underviser kontakter dig inden kurset for at kunne inkludere dine særlige ønsker og behov.

kontakt med underviseren som via dialog finder dine behov

Praksisnær undervisning

Du får ”hands on”-erfaring med programmer og værktøjer på kurset, som giver dig optimal læring og forståelse.

skræddersyet kursus v. 3 deltagere

Skal din kollega med?

Vi giver 20% i kollegarabat, og tilbyder alternativt et lukket skræddersyet hold, hvis I er 3 eller flere kolleger.

Datoer for kursus i PowerPoint avanceret

DatoStedKursus
12. september 2024KøbenhavnPowerPoint avanceret kursus
6. december 2024KøbenhavnPowerPoint avanceret kursus
Tilmeld kursus

Praktisk info

 • Undervisningen foregår fra kl. 9.00-15.30
 • Gratis parkering
 • Fuld forplejning på kurset
 • Vi stiller computer og programmer til rådighed
 • Underviseren kontakter dig inden kurset
 • Kursusmateriale er inkluderet
 • Kræver grundlæggende kendskab til PowerPoint

Pris: 4.995 kr. ekskl. moms pr. person

Det mener tidligere deltagere 

Marie, COOP

Deltager på PowerPoint og Præsentationsteknik

five stars review
“Super god undervisning af en meget dygtig underviser og formidler”

Astrid, Visit Aarhus

Deltager på PowerPoint og Præsentationsteknik

five stars review

“Det fungerede virkelig godt med størrelsen på holdet. Underviseren var sindssygt dygtig - både til at formidle og til at tilpasse kurset til os”

Conny, Spring Productions

Deltager på PowerPoint og Præsentationsteknik

five stars review
“Det var en fornøjelse at blive undervist. Underviseren er virkelig sød og meget kompetent.”
Læs flere anmeldelser

På dit PowerPoint avanceret kursus vil du lære om…

Effektiv billedhåndtering

Billeder er en naturlig og vigtig del af mange præsentationer. Du får derfor en lang række tips til, hvordan du optimalt indsætter billeder. Du lærer bl.a. at bruge særlige pladsholdere fra Slide Masteren, og hvordan du ved brug af figurer kan skabe interessante og ens billeder, med og uden brud af effekter.

Avancerede animationer

Animation kan bruges til at understøtte dine præsentationer - uden at de overtager ”showet” på en overskyggende måde. Du lærer f.eks., hvordan du kan knytte punkter til forskellige billeder eller elementer i diagrammer, så tekst og illustration fremkommer i en logisk rækkefølge for modtagerne. 

Dynamisk agenda

På kurset ser vi på forskellige måder, hvormed du kan opbygge eller generere indholdsfortegnelser. Du lærer, hvordan du kan danne oversigter og danne links mellem dine slides. lær om Zoom-funktionen, der automatisk danner en oversigt og en animeret fremvisning, så dine præsentationer fremstår professionel.

Sikker behandling af filformater

Udover at skabe PowerPoint præsentationer kan du også generere andre filformater. Du lærer fx, hvordan du danner flotte PDF-filer, som passer til A4-format, samt at lave et Word-dokument med link til dine slides. Vil du sende din præsentation og fortsat have glæde af animationer, video m.v.? Det lærer du her.

Funktionelle illustrationer

Få hands on-erfaring med at skabe forskellige illustrationer, eksempelvis med udgangspunkt i SmartArt. De indbyggede illustrationer fremstår låste, men der er rig mulighed for at omgå dette. Det betyder, at du kan udvikle dine egne visueller. Du får en række værktøjer til at gøre dette arbejde nemt og enkelt.

Mulighed for et lukket hold

Er I 3 eller flere fra samme virksomhed? Vi laver med glæde et lukket hold, så du og kollegaerne i fællesskab kan fokusere på ny læring. Dato, tid og sted for afholdelse kan tilpasses efter jeres ønsker og behov. Kontakt os uforpligtende og hør nærmere om et skræddersyet kursus.

Mød din underviser i PowerPoint avanceret

Michael

IT-Ekspert og specialist i Microsoft 365

Michael er IT-ekspert og underviser hos Kursusfabrikken. Han er specialist i Microsoft 365, Office pakken og Windows Server, og han har flere års erfaring i at udforme unikke præsentationer i PowerPoint. Michael er super dygtig til at formidle, hvordan vi kan bruge PowerPoint mere professionelt i vores daglige arbejde. Han tager hånd om de individuelle behov og udfordringer, og sørger for at give gode tips og tricks med hjem.

Ole 

Microsoft Certify Trainer og Microsoft Office Specialist

Ole har over 20 års erfaring med undervisning og konsulentopgaver inden for Microsoft Office. Udover den praktiske erfaring er han også MOS certificeret og certificeret Technical Trainer. Ole har fokus på at effektivisere brugen af Microsoft Office og har en bred erfaring med opbygning af avancerede PowerPoint-skabeloner med WOW-effekt. Denne erfaring bruger han især til at rådgive og undervise sine kursister i den løsning, der er den helt rigtige for dem.

Se alle vores undervisere

+15.000 tilfredse kursister har anvendt Kursusfabrikken

Danfoss logoTV2 logoNordea logoFolketinget logoTDC logoSkat LogoFSC logodsb logoLomax logoPhilipson WineDanfoss logoDanfoss logo

Tilmeld dig et kursus i PowerPoint avanceret her

OBS! Din tilmelding er først gældende, når du får vist siden “Mange tak for din tilmelding”.

Derfor skal du vælge Kursusfabrikken

Tilfredshedsgaranti
Underviseren kontakter dig inden kurset
Udgangspunkt i dine behov og ønsker
Små hold - maks. 5 deltagere
3 måneders e-mail support inkluderet
Ring, chat eller skriv

Er du i tvivl om noget?
Ring, chat eller skriv til os

Vi sidder klar på chat, tlf. 61 66 76 28 eller e-mail info@kursusfabrikken.dk, hvis du har spørgsmål.

Supplerende kursusinfo om PowerPoint avanceret

Ekstra viden til dig, som har spørgsmål til vores kursus, undervisningsformen eller indholdet.

Lær at tilpasse Slidemaster i PowerPoint

Som virksomhed kan det være en stor fordel at lave PowerPoint præsentationer, der designmæssigt har samme udformning og udtryk. Det er med til at strømline præsentationerne og skabe genkendelighed i markedet.

Hvis du vil sikre et ensartet design i din præsentation, skal du anvende Slidemasteren. Slidemasteren er med til at definere det layout, som du kan indsætte i din præsentation, og derfor vil du kunne effektivisere din tid i forhold til at skabe en gennemgående designlinje. På dette PowerPoint avanceret kursus lærer du bl.a., hvordan du angiver skrifttype og standardfarve, hvordan du sikrer korrekt placering af logo og mange andre nyttige designfunktioner.

Få forståelse for PowerPoints visualiseringsmuligheder

I PowerPoint findes der utallige illustrationsmuligheder og måder at visualisere det indhold, du ønsker at præsentere. På PowerPoint Udvidet kurset får du erfaring med, hvordan du kan tilpasse og sammensætte visualiseringer, så du i sidste ende får lige præcis det look og udtryk, som du har brug for.

Vi åbner op for værktøjskassen, så du i praksis får lov til at prøve kræfter med bl.a. at danne individuelle figurer samt justere og brugertilpasse de forskellige standardillustrationer. Du får også mulighed for at arbejde med mere avanceret figurbehandling – herunder hvordan du fx vha. 3D-effekter kan give dine slides dybde, perspektiv og gøre dem mere spændende at se på.

Bliv fortrolig med videofilm og lyd

Brugen af interaktive og auditive elementer i PowerPoint præsentationer kan være en yderst effektiv måde at engagere dine modtagere og formidle budskaber på. På dette PowerPoint Udvidet kursus introducerer vi dig for, hvordan du gør dine præsentationer mere levende ved at indsætte videofilm eller direkte linke til fx YouTube-videoer. Derudover lærer du at indsætte og indstille lyde på dine slides – fx ved opstart, pauser m.v.

Uanset om du anvender lyd eller video i din PowerPoint præsentation, er det afgørende, at de anvendte filer rent faktisk også er tilgængelige, når du fremviser præsentationen, så de kan afspilles. På kurset lærer du, hvordan du korrekt gemmer og inkluderer din PowerPoint-fil, så det hele bogstaveligt talt spiller optimalt under selve fremvisningen.

Få erfaring med animationer og overgange

Ved at sammensætte tekst og animationer på dine illustrationer kan du gøre fremvisningen af dine slides mere pædagogisk og dermed gøre dine budskaber mere logiske at forstå for modtagerne. Brugen af animationer er dog en balancegang. Du skal være opmærksom på, at animationerne ikke overskygger for meget eller bliver ”styrende” i din præsentation. De skal derimod gerne understøtte dit budskab og bidrage til, at præsentationen fremstår professionel og spændende.

På PowerPoint Udvidet kurset får du indblik i, hvordan du fx kombinerer punkterne i teksten med figurer og diagrammer, så de er timet og følger hinanden under fremvisningen. Du har også mulighed for at tilføje dynamiske overgange mellem de enkelte slides, så den samlede præsentation kommer til at fremstå som en sammenhængende helhed og et kontinuerligt forløb. Sidst men ikke mindst lærer du, hvordan du indsætter en visuel agenda i din præsentation, så du dynamisk kan navigere rundt i den under din fremvisning og samtidig gøre den enkel og overskuelig at følge med i for dine modtagere.

Bliv bekendt med alle filtyper i PowerPoint

At gemme PowerPoint præsentationer er ikke nødvendigvis så simpelt, som man lige tror. Det er vigtigt at kende til de forskellige filtyper, du kan gemme i, så du altid har vished om, at dine præsentationer kan anvendes til de formål, du ønsker. På dette PowerPoint Udvidet kursus introducerer vi dig for samtlige typer formater, du kan gemme præsentationer som, og du bliver bekendt med, hvordan du kan benytte forskellige filformater, hvis din præsentation skal deles med andre.

Du vil bl.a. få indblik i, hvordan du kan gemme en præsentation, så modtagerne åbner den direkte i fuldskærmsvisning. Eller hvordan du kan indspille din præsentation, så fremvisningen hos modtager foregår automatisk og derved kan sendes som en film.

Hvad har du lært efter kurset?

Med et PowerPoint Udvidet kursus er du i stand til på egen hånd at opbygge avancerede præsentationer, der både fremstår professionelle og levende over for modtagerne. Du har fået indblik i programmets operative værktøjskasse og ved, hvordan man bl.a. brugertilpasser forskellige illustrationer, billeder og diagrammer, så du opnår nøjagtig det layout, du ønsker. Du vil kunne gemme din præsentation i forskellige formater, så du sikrer, at modtagerne får den tilsigtede fremvisning. Derudover vil du nemt og problemfrit kunne inkludere elementer såsom film, lyd og tilføjede 3D-effekter – for ikke at tale om at indsætte interaktive animationer i dine slides.

Med andre ord: Du har lært alt, hvad du bør vide, hvis du ønsker at få det maksimale ud af PowerPoint i din dagligdag.

Hvem deltager på PowerPoint Udvidet kursus?

Kurset henvender sig til dig, der i forvejen er fortrolig med PowerPoint, men som gerne vil lære at opbygge og design mere avancerede præsentationer. Dvs. dig, der ønsker at få et udvidet kendskab til programmets værktøjskasse og dermed erfaring med en lang række mere avancerede og smarte funktioner. Du får indblik i, hvordan du kan kombinere funktionerne på forskellige måder, så dine slides fremstår levende og engagerende under fremvisningen.

Er du på jagt efter endnu dybere indsigt i, hvordan du fremlægger dine PowerPoint præsentationer, henviser vi til kurset Præsentationsteknik. Her får du nogle praktiske værktøjer til, hvordan du fremstår overbevisende og får dit budskab ud bedst muligt ud over rampen.

Føler du dig usikker på, om du har den nødvendige viden til at deltage på PowerPoint Udvidet kurset, kan vi anbefale dig at tjekke vores PowerPoint Grundlæggende kursus ud. Her får du en grundig gennemgang af programmets struktur samt forståelse for brugen af PowerPoint.

Tilmeld kursus
ATP lukkede hold
Få en snak med underviseren

Har du spørgsmål til kurset? Book en tid i kalenderen, og bliv ringet op af underviseren, når det passer dig.

Bliv ringet op
Kursusfabrikken ApS