Kursus i præsentationsteknik

Kursus i præsentationsteknik

Vil du lære at bruge dit kropssprog til din fordel, når du præsenterer? Vil du slippe af med din nervøsitet og lære, hvordan du bliver en overbevisende taler?

Det er vigtigt, at du er bevidst om, at det ikke kun er din stemme, der formidler, når du holder en præsentation. Kroppen taler nemlig også. Hvis du vil holde levende og overbevisende præsentationer, er det afgørende, at du ved, hvordan du kan udnytte dit kropssprog, og hvordan du strukturerer indholdet, så du fastholder opmærksomheden fra dit publikum.

I løbet af kurset vil du blive præsenteret for konkrete værktøjer til præsentationsteknik, som du kan inddrage i dit arbejde med det samme.

Dit udbytte

 • Klar og professionel kommunikation, når du præsenterer
 • Viden om, hvordan du bedst strukturerer indholdet i din præsentation
 • Bevidsthed om dit eget kropssprog og gode råd
 • Værktøjer til at fange og fastholde dine modtagere
 • Konkrete eksempler på, hvordan du kan brænde igennem og blive en overbevisende taler
 • Gode råd til at arbejde med din nervøsitet, så du bliver tryg ved at holde præsentationer
Det får du med
 • Ekspertundervisere
 • Praksisnær undervisning
 • Gennemarbejdet kursusmateriale
 • Tilfredshedsgaranti

OBS! Kurset i præsentationsteknik afholdes kun som skræddersyet forløb med 3 eller flere fra samme virksomhed. Læs mere her.

UNDERVISEREN KONTAKTER DIG INDEN KURSET

Kurset tilpasses efter dine ønsker og behov.

SMÅ HOLD – MAKS. 5 DELTAGERE

Der er god tid til den enkelte, så du får fuldt udbytte.

ER I 3 ELLER FLERE FRA SAMME VIRKSOMHED?

Vi laver et skræddersyet kursus, kun til jer. Læs mere her.

UNDERVISEREN KONTAKTER DIG INDEN KURSET

Kurset tilpasses efter dine ønsker og behov.

SMÅ HOLD – MAKS. 5 DELTAGERE

Der er god tid til den enkelte, så du får fuldt udbytte.

ER I 3 ELLER FLERE FRA SAMME VIRKSOMHED?

Vi laver et skræddersyet kursus, kun til jer. Læs mere her.

Underviserne bag

Charlotte er underviser og online marketingkonsulent ved Kursusfabrikken. Charlotte har en baggrund inden for digital markedsføring, hvor hun har specialiseret sig inden for sociale medier, content Marketing samt digital strategiudvikling. Charlotte er uddannet Cand.Ling.Merc i Virksomhedskommunikation fra Aarhus Universitet.

Charlotte Falko, Kommunikationsekspert

Katja er formidler med stort F og har over 20 års erfaring i disciplinen, herunder 7 år i DR som blandt andet radiovært og tv-tilrettelægger. Katja har de seneste år arbejdet som freelancekonsulent inden for kommunikation, videoproduktion og markedsføring. Katja har en BA i kommunikation fra RUC og en diplomuddannelse i Kommunikations- og PR strategi på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Katja Hemming Hansen, Specialist i kommunikation

De bruger Kursusfabrikken

 

Skræddersyede kurser

Dette kursus afholdes kun som et skræddersyet kursus for 3 eller flere medarbejdere i virksomheden.

Kurset kan afholdes over en, to eller flere dage, alt afhængig af jeres niveau og ønsker.

PRAKTISK INFORMATION

 • Der er fuld forplejning på kurset, bestående af morgenbrød, lækker frokostbuffet, kolde drikkevarer, the/kaffe og eftermiddagssødt
 • Gennemarbejdet kursusmateriale er inkluderet
 • Der vil blive stillet en computer til rådighed, men du er også velkommen til at tage din egen med
 • Tilfredshedsgaranti
 • Kurset foregår fra kl. 9.00-15.30

På kurset i præsentationsteknik vil du lære om…

KROPSSPROG OG SIGNALER

Vi kommunikerer ikke kun med ord, men også med vores kropssprog og tonefald. Det er derfor vigtigt at være opmærksom på, hvilke nonverbale signaler du sender, når du holder præsentationer. På kurset vil vi arbejde med kropssprog og signaler, og hvordan du kan bruge det til at styrke dine præsentationer.

BRÆND IGENNEM

I løbet af kurset vil du få konkrete eksempler på, hvordan du kan brænde igennem og blive en overbevisende taler. Du vil lære, hvordan du via kropssprog og mimik kan fange og fastholde dine modtagere. Efter kurset vil du have tilegnet dig redskaberne til at blive en god og troværdig taler, der kan overbevise både kollegaer og ledere.

BRUG DIN NERVØSITET

Nervøsitet er en naturlig reaktion, når vi bliver usikre. Ofte opstår det på baggrund af en forestilling om, at vores præsentation skal forløbe helt perfekt og fejlfrit. På kurset vil du lære, hvordan du kan lade nervøsiteten hjælpe dig i stedet for at hæmme dig.

HVAD ER GOD KOMMUNIKATION?

Man kan ikke ikke-kommunikere. Alt, hvad vi foretager os, sender signaler til omverdenen, og kommunikation er grundlag for en hver formidling og forståelse. På kurset vil du lære at blive opmærksom på din egen kommunikation, og du vil lære, hvordan du planlægger kommunikationen bedst muligt, så du bliver i stand til at kommunikere klart og tydeligt.

VÆRKTØJER OG REDSKABER

I løbet af kurset vil vi sørge for, at du bliver bedst muligt klædt på til at kunne holde gode præsentationer. Du vil derfor blive præsenteret for en række værktøjer og arbejdsredskaber, som kan hjælpe dig i dit arbejde med præsentationsteknik. Du vil få praktisk erfaring med at arbejde med værktøjerne, så du bliver i stand til at vurdere, hvilke du skal bruge i dit arbejde efter kurset.

skræddersyet kursus kursusfabrikken.dk