facebook1pximg
Kursusfabrikkens logo
Kontakt

Præsentationsteknik kursus - 2 dage

Lær at præsentere og formidle mere sikkert og overbevisende

Vil du lære at holde præsentationer, der fanger dine modtageres opmærksomhed og engagerer dem i indholdet? På dette kursus lærer du om alt fra kropssprog og stemmeføring til struktur og formuleringer – alt sammen med det formål at gøre dig til en mere sikker og overbevisende oplægsholder.

Når du holder en præsentation, skal du lægge dine kræfter i mere end selve indholdet. Her er der mange teknikker, du kan gøre brug af for dels at fastholde dine modtageres opmærksomhed og dels at blive en mere overbevisende taler. Bl.a. er det vigtigt, at du er bevidst om, at det ikke kun er din stemme, der formidler, når du holder en præsentation. Kroppen taler også. Derfor er det afgørende, at du ved, hvordan du kan udnytte dit kropssprog, hvis du vil holde mere levende og overbevisende præsentationer.

På kurset lærer du en række konkrete præsentationsteknikker, der kan hjælpe dig med netop dette. Kurset består af et mix mellem teori, dialog og praktiske øvelser, og du får masser af sparring undervejs af både din underviser og dine medkursister - bl.a. i form af personlige input til, hvordan du kan forbedre dine præsentationer. 

Efter kurset har du fået en række konkrete værktøjer til, hvordan du kommunikerer og præsenterer klart og professionelt. Værktøjer, du kan inddrage i dit arbejde lige nu og her. Du har lært, hvordan du bruger dit kropssprog positivt, og hvordan du bedst strukturerer indholdet, så du ikke taber dine modtageres opmærksomhed eller forståelse undervejs - også hvis det foregår online. Samtidig har du fået nogle brugbare input til, hvad du skal tænke over ift. brug af AV-udstyr og PowerPoint til at understøtte din præsentation - uden at du føler dig låst i din fremlæggelse. Med andre ord: Du har lært at præsentere og formidle på en mere sikker og overbevisende måde.

Dit udbytte af kurset i Præsentationsteknik

 • Efter kurset er du i stand til at præsentere og kommunikere mere klart og professionelt
 • Du har lært at præsentere med gennemslagskraft – og at fange og fastholde dine modtageres opmærksomhed og interesse hele vejen igennem
 • Du har lært, hvordan du bedst strukturerer indholdet i din præsentation, så du fastholder opmærksomheden fra dit publikum
 • Du har fået personlig sparring på alt fra kropssprog og stemmeføring til struktur og troværdighed
 • Du er blevet mere bevidst om dit eget kropssprog og har fået gode råd til at bruge dit kropssprog aktivt
 • Du har fået viden om, hvordan du kan brænde igennem og blive en mere overbevisende taler
 • Du har fået en række nyttige værktøjer til online præsentationer og gode råd til brug af fx AV-udstyr og programmer
 • Du har fået en masse gode råd til at arbejde med eventuel nervøsitet, så du bliver mere tryg ved at holde præsentationer

Hvis du gerne vil blive endnu skarpere til at lave professionelle PowerPoint præsentationer, kan vi anbefale vores dagskursus i PowerPoint.

præsentationsteknik

Det får du med

Maks. 5 deltagere pr. hold
Ekspertundervisere
Praksisnær undervisning
Inkl. 3 måneders e-mail support
Tilfredshedsgaranti

Pris: 7.995 kr. ekskl. moms

Få en snak med underviseren

Har du spørgsmål til kurset? Book en tid i kalenderen, og bliv ringet op af underviseren, når det passer dig.

Bliv ringet op

Der er mange fordele ved at vælge Kursusfabrikken

5 deltagere

Små hold - maks. 5 deltagere

Det sikrer god tid til dig og dine spørgsmål. Din underviser kontakter dig inden kurset for at kunne inkludere dine særlige ønsker og behov.

kontakt med underviseren som via dialog finder dine behov

Praksisnær undervisning

Du får ”hands on”-erfaring med programmer og værktøjer på kurset, som giver dig optimal læring og forståelse.

skræddersyet kursus v. 3 deltagere

Skal din kollega med?

Vi giver 20% i kollegarabat, og tilbyder alternativt et lukket skræddersyet hold, hvis I er 3 eller flere kolleger.

Datoer for kursus i Præsentationsteknik

DatoStedKursus
5.-6. september 2024AarhusPræsentationsteknik
24.-25. september 2024KøbenhavnPræsentationsteknik
30.-31. oktober 2024AarhusPræsentationsteknik
21.-22. november 2024KøbenhavnPræsentationsteknik
12.-13. december 2024AarhusPræsentationsteknik
Tilmeld kursus

Praktisk info

 • Undervisningen foregår fra kl. 9.00-15.30
 • Gratis parkering
 • Fuld forplejning på kurset
 • Vi stiller computer og programmer til rådighed
 • Underviseren kontakter dig inden kurset
 • Kursusmateriale er inkluderet
 • Kræver intet forudgående kendskab

Pris: 7.995 kr. ekskl. moms pr. person

Det mener tidligere deltagere om kurset

Mathilde, Danske Bioanalytikere

Deltager på Præsentationsteknik

five stars review

”Vi var få kursister på dette hold, men det gjorde bestemt ikke noget, da der så kunne lægges mere tid i undervisningen til at tilgodese den enkelte, og det kunne bestemt mærkes i udbyttet. En klar anbefaling herfra."

Jonas

Deltager på Præsentationsteknik

five stars review

"Stor tak til Ole for at være så engageret. Man kan mærke, han er virkelig dygtig til det, han laver. Skulle jeg have kollegaer eller bekendte, som har brug for eller vil dygtiggøre sig i præsentationsteknik, kommer jeg varmt til at anbefale Kursusfabrikken."

Læs flere anmeldelser

På kurset i Præsentationsteknik lærer du bl.a. om

Brug dit kropssprog aktivt og positivt

Vi kommunikerer ikke kun med ord, men også med vores kropssprog og tonefald. Det er derfor vigtigt at være opmærksom på, hvilke nonverbale signaler du sender, når du holder præsentationer. På kurset vil vi arbejde med kropssprog og signaler, og hvordan du kan bruge det til at styrke dine præsentationer.

Hvad er god kommunikation?

Man kan ikke ikke-kommunikere. Alt, hvad vi foretager os, sender signaler til omverdenen, og kommunikation er grundlag for en hver formidling og forståelse. Du vil lære at blive opmærksom på din egen kommunikation, samt hvordan du planlægger kommunikationen, så du kommunikerer klart og tydeligt.

Brænd igennem som taler

I løbet af dit kursus vil du få konkrete eksempler på, hvordan du kan brænde igennem og blive en overbevisende taler. Du lærer, hvordan du via kropssprog og mimik kan fange og fastholde dine modtagere. Efter kurset kan du holde en god og troværdig tale, der overbeviser dine modtagere.

Online præsentationer

Online møder er vokset eksplosivt de seneste år. Selvom mange af værktøjerne fra den fysiske kommunikation fortsat kan anvendes i dag, er der nogle ting, man med fordel bør være opmærksom på ved online præsentationer. Dem gennemgår vi også på kurset. 

Få konkrete og nyttige værktøjer

På kurset klæder vi dig godt på til at holde gode præsentationer. Du bliver bl.a. præsenteret for en række værktøjer og arbejdsredskaber, som kan hjælpe med din præsentationsteknik, samt input til, hvordan du anvender f.eks. PowerPoint og Flipover til at understøtte din præsentation - uden at fastlåse dig.

Mulighed for et lukket hold

Er I 3 eller flere fra samme virksomhed? Vi laver med glæde et lukket hold, så du og kollegaerne i fællesskab kan fokusere på ny læring. Dato, tid og sted for afholdelse kan tilpasses efter jeres ønsker og behov. Kontakt os uforpligtende og hør nærmere om et skræddersyet kursus.

Mød nogle af underviserne fra Præsentationsteknik

Ole Kursusfabrikkens Microsoft master

Ole

Ekspert i Office og præsentationsteknik

Ole har over 20 års erfaring med undervisning og konsulentopgaver inden for Microsoft Office. Udover den praktiske erfaring er han også MOS certificeret og certificeret Technical Trainer. Ole har fokus på at effektivisere brugen af Microsoft Office,og skabe en merværdi for vores kursister.

Emil

Specialist i Office og præsentationsteknik

Emil er specialist i Office 365, Office pakken og præsentationsteknik. Han har flere års undervisningserfaring og er bl.a. certificeret Microsoft Global Training Partner. Emil er en passioneret formidler, der elsker nærværende og inddragende undervisning - gerne tilpasset den enkelte kursist.

Se alle vores undervisere

+15.000 tilfredse kursister har anvendt Kursusfabrikken

Danfoss logoTV2 logoNordea logoFolketinget logoTDC logoSkat LogoFSC logodsb logoLomax logoPhilipson WineDanfoss logoDanfoss logo

Tilmeld dig dit kursus i præsentationsteknik

OBS! Din tilmelding er først gældende, når du får vist siden “Mange tak for din tilmelding”.

Derfor skal du vælge Kursusfabrikken

Tilfredshedsgaranti
Underviseren kontakter dig inden kurset
Udgangspunkt i dine behov og ønsker
Små hold - maks. 5 deltagere
3 måneders e-mail support inkluderet
Ring, chat eller skriv

Er du i tvivl om noget?
Ring, chat eller skriv til os

Vi sidder klar på chat, tlf. 61 66 76 28 eller e-mail info@kursusfabrikken.dk, hvis du har spørgsmål.

Supplerende kursusinfo om Præsentationsteknik

Ekstra viden til dig, som har spørgsmål til vores kursus, undervisningsformen eller indholdet.

Forstå dit kropssprog som kommunikationsmedie – i teori og praksis

Det er måske de færreste, der til dagligt og på arbejdspladsen bruger tid og energi på at reflektere over deres kropslige ageren og bevægelser. Vi bevæger os oftest helt pr. automatik uden at tænke over det. Men i kommunikationspraksis kan der være store fordele ved rent faktisk at gøre sig nogle tanker om, hvordan man bruger kroppen i kommunikative situationer. Ikke mindst i forbindelse med præsentationer, hvor kroppen fortæller lige så meget som det talte ord.

På dette præsentationsteknik kursus lærer du din krop og bevægelsesapparatet bedre at kende. Du bliver i stand til at forstå dit fysiske kropssprog som et medie for kommunikation, så du kan udnytte din mimik, gestik og positur optimalt til at understøtte dine verbale budskaber. Du lærer at kontrollere og afkode kroppens signaler, så du ved, hvad der er formålstjenligt at gøre i bestemte situationer – og hvad der ikke er.

Kurset veksler mellem teoretisk forståelse af præsentationsteknik på den ene side og konkret afprøvning af teknikkerne i praksis på den anden side. På den måde er du sikker på at få læringen helt ind under huden – og bogstaveligt talt ud i kroppen.

Lær at disponere og formidle dit indhold skarpt

Det kan ofte være en udfordring at skulle begrænse sig, når man skal udforme præsentationer. Det er vanskeligt at vurdere, hvad man skal have med, og det er endnu svære at finde frem til, hvad der skal skæres fra.

På præsentationsteknik kurset lærer du at skære ind til benet og disponere dit indhold, så det giver bedst mening og det bedste resultat. Vi stiller skarpt på begrænsningens kunst, så du bliver stærkere til at foretage fornuftige til- og fravalg i dit indhold. Samtidig får du indblik i præsentationsteknikker, der kan sikre en rød tråd og klar fortælling i dit indhold fra start til slut. På den måde lærer du både at udarbejde veldisponerede præsentationer, og du undgår risikoen for, at eventuelt rodet indhold kommer til at forstyrre formidlingen og forståelsen.

Bliv fortrolig med online og fysiske præsentationer

En ting er at formidle indhold til modtagere, man fysisk befinder sig i samme lokale med. Noget andet er at skulle præsentere stoffet til personer, man udelukkende er i kontakt med online. Digitale møder, konferencer, præsentationer o.lign. er efterhånden hverdag på fleste arbejdspladser. Derfor bliver du på dette præsentationsteknik kursus bekendt med både den fysiske og online praksis.

Du lærer, hvilke logikker og præmisser der gør sig gældende, når du skal kommunikere ansigt til ansigt og virtuelt. Og lige så vigtigt får du en forståelse for de afgørende forskelle, så du er bevidst om, at du ikke bare kan agere på samme måde i hhv. fysiske og digitale kontekster, men derimod skal tilpasse din kommunikation.

Få erfaring med professionelle præsentationsværktøjer

Foruden en grundig rundtur i teorien bag præsentationsteknikkerne klæder kurset dig også på med en lang række brugbare og konkrete præsentationsværktøjer. Det drejer sig ikke kun om værktøjer til at styre krop og stemmeføring i forbindelse med præsentationer. Det drejer sig i høj grad også om konkrete tekniske hjælpemidler i form af fx programmer, der kan understøtte og optimere formidlingen.

Du bliver introduceret til programmerne og lærer at bruge dem i praksis, når du skal præsentere indhold. Samtidig bliver du bevidst om hjælpemidlernes begrænsninger, og hvad du skal være opmærksom på ved brugen – fx ift. ikke at blive for fastlåst.

Kort sagt: Du lærer at udnytte praktiske præsentationsværktøjer til din egen fordel.

Hvad har du lært efter kurset?

Efter dette præsentationsteknik kursus forstår du principperne bag det at kunne præsentere indhold på en overbevisende, indlevende og effektfuld måde – både med stemme og krop. Du er i stand til at arbejde med skarp budskabsformidling og har indblik i, hvordan du skal prioritere og strukturere dit indhold, så det giver mening og kan afkodes tydeligt.

Du er blevet meget klogere på de væsentligste do’s and don’ts inden for præsentationsteknikkens univers, og du er blevet tryggere i rollen som formidler. Vi åbner op for værktøjskassen, så du efterfølgende selv kan gøre brug af hjælpsomme præsentationsredskaber til at styrke din formidling – i såvel online som fysiske sammenhænge. Derudover er du i stand til at kunne skelne mellem, hvad der karakteriserer hhv. online og fysiske præsentationsteknikker, samt hvilke fordele og begrænsninger de to områder afspejler.

Samlet set har du fået styrket dine kompetencer som formidler, så du fremover vil kunne udarbejde og eksekvere professionelle præsentationer med ro i maven og stor overbevisning.

Hvem deltager på Præsentationsteknik kursus?

Kurset henvender sig til dig, der gerne vil blive skarpere til at præsentere og formidle budskaber, og som ønsker at kunne tøjle nervøsiteten i professionelle kommunikationssituationer. Kurset tilgodeser både behovet for træning i fysiske og online præsentationer, og øvelserne giver dig rig mulighed for at blive mere komfortabel med din krop og sikker i din stemmeføring, når du skal præsentere indhold for andre. Sidst men ikke mindst er kurset for dig, der søger helt konkrete og håndterbare råd og værktøjer til bedre præsentationsteknik, som du efterfølgende kan implementere direkte i din hverdag.

Har du konkret brug for hjælp til at udforme effektfulde og professionelle præsentationer, vil du med fordel kunne deltage på vores kursus i PowerPoint Grundlæggende kursus eller PowerPoint Udvidet.

Tilmeld kursus
ATP lukkede hold
Få en snak med underviseren

Har du spørgsmål til kurset? Book en tid i kalenderen, og bliv ringet op af underviseren, når det passer dig.

Bliv ringet op
Kursusfabrikken ApS