facebook1pximg
Kursusfabrikkens logo
Kontakt

Powerpivot + Power Query - kursus

Lær at arbejde med det uundværlige Powerpivot og Power Query

Vil du lære, hvordan du indlæser data fra flere forskellige datakilder på samme tid? Vil du have praktisk erfaring med Business Intelligence værktøjet Powerpivot, så du effektivt kan opbygge relevante relationer og analysere store datamængder?

På dette kursus lærer du det uundværlige Business Intelligence (BI) værktøj at kende. Du vil også opnå forståelse for, hvordan du kan bruge Power Query til at indsamle data fra flere forskellige kilder på én gang.

Du vil lære om indsamling af data, behandling af data i Powerpivot, opbygning af relationer i dine datasæt, self service analyse, publicering samt præsentation af data m.m.

Dit udbytte

 • Bliv introduceret til det smarte Business Intelligence værktøj Powerpivot
 • Få en omfattende gennemgang af brugerfladen i både Powerpivot og Power Query
 • Lær, hvordan du kan indsamle data fra flere kilder på samme tid med Power Query
 • Få praktisk erfaring med relationsopbygning, behandling og analyse af data i Powerpivot
 • Bliv introduceret til Data Analysis Expressions (DAX)
 • Lær, hvordan du udarbejder grafer og præsenterer dine data på forskellig vis

OBS! Det kræver et godt kendskab til Excel og erfaring med pivottabeller for at kunne deltage på dette Powerpivot kursus.

excel logo

Det får du med

Maks. 5 deltagere pr. hold
Ekspertundervisere
Praksisnær undervisning
Inkl. 3 måneders e-mail support
Tilfredshedsgaranti

Pris: 7.995 kr. ekskl. moms

Der er mange fordele ved at vælge Kursusfabrikken

5 deltagere

Små hold - maks. 5 deltagere

Det sikrer god tid til dig og dine spørgsmål. Din underviser kontakter dig inden kurset for at kunne inkludere dine særlige ønsker og behov.

kontakt med underviseren som via dialog finder dine behov

Praksisnær undervisning

Du får ”hands on”-erfaring med programmer og værktøjer på kurset, som giver dig optimal læring og forståelse.

skræddersyet kursus v. 3 deltagere

Skal din kollega med?

Vi giver 20% i kollegarabat, og tilbyder alternativt et lukket skræddersyet hold, hvis I er 3 eller flere kolleger.

Skræddersyet kursus

Udfyld formularen nedenfor, hvorefter vi kontakter jer om et skræddersyet kursus

Praktisk info

Et skræddersyet kursus kan tilpasses præcis til jeres virksomheds ønsker og behov.

 • 100% tilfredshedsgaranti
 • Kurset foregår fra kl. 9.00-15.30
 • Kræver intet forudgående kendskab

Kontakt os uforpligtende om kurset

Er det kun dig, der skal på kursus?

Hvis kurset ikke er relevant for dine kollegaer, eller du kun er dig selv i virksomheden, vil vi gerne høre fra dig. Så vil vi nemlig forsøge at samle dig og andre interesserede på et hold.

Kun en deltager

Det mener tidligere deltagere om kurset

Anders, Biomar A/S

Deltager på PowerPivot og Power Query

five stars review
"Godt kursus"
Læs flere anmeldelser

På kurset vil du lære om...

PowerPivot

Lær, hvordan du kan bruge Powerpivot til at udføre effektiv databehandling. Du vil lære at udarbejde og optimere avancerede datamodeller, samt hvordan du kan bruge data fra flere forskellige kilder på samme tid. Efter kurset vil du selv kunne arbejde professionelt med Excel Powerpivot.

Power Query

Med Power Query kan du indsamle data fra flere forskellige kilder på samme tid. På kurset lærer du, hvordan du udvælger, kombinerer og forfiner data på tværs af forskellige datakilder, f.eks. Excel, Access, SQL eller Facebook. Dertil kan du udvikle egne datavisninger og datasæt, så du får de ønskede resultater.

Data Analysis Expressions (DAX)

På kurset vil du opnå en forståelse for Data Analysis Expressions (DAX), som du kan have stor gavn af i dit arbejde i Excel. Data Analysis Expressions er en samling af konstanter, funktioner og operatorer, som kan bruges til at returnere eller beregne forskellige værdier. Det er altså en hjælp til at kunne oprette nye, relevante oplysninger ud fra de data, som allerede findes i dit datasæt.

Grafer og præsentationer

Det kan være en svær opgave at skulle formidle resultater fra store datasæt til enten kollegaer eller chefer. Derfor kan det være en god idé at gøre brug af grafer og andre former for visuelle præsentationer. I Excel har du en lang række typografi- og formateringsmuligheder, der kan sikre, at dine resultater fremstår overskuelige og letforståelige for dine modtagere.

Praktiske erfaringer

Kurset er praktisk funderet. Du vil således selv prøve kræfter med både Powerpivot, Power Query, DAX, grafisk fremstilling m.m. Du vil have mulighed for at medbringe eget materiale, så du kan få hjælp til eventuelle spørgsmål. Efter kurset vil du kunne arbejde med smarte business intelligence værktøjer.

Mulighed for et lukket hold

Er I 3 eller flere fra samme virksomhed? Vi laver med glæde et lukket hold, så du og kollegaerne i fællesskab kan fokusere på ny læring. Dato, tid og sted for afholdelse kan tilpasses efter jeres ønsker og behov. Kontakt os uforpligtende og hør nærmere om et skræddersyet kursus.

Mød din underviser i Powerpivot og Query

Stinna

Ekspert i Powerpivot og Query

Stinna har sin egen konsulentvirksomhed, Data Juggler, hvor hun hjælper virksomheder med alt fra Excel-optimering til statistisk modellering. Det er vigtigt for Stinna at almindelige forretningsbrugere forstår at bruge de nye teknologier fremfor om man benytter de helt rigtige fagudtryk. I vil derfor opleve en undervisning, der er helt nede på jorden og tager udgangspunkt i deltagernes baggrund. 

Lars

Ekspert i Powerpivot og Query

Lars er til daglig partner i Virkplan, som hjælper virksomheder med at komme i mål med Business Intelligence. Virkplans tilgang til et BI-projekt er at komme hurtigt i gang med noget der virker. På samme måde er undervisningen med Lars struktureret. Det er vigtigt for Lars at kursisten kommer hjem med noget som er direkte anvendeligt.

Se alle vores undervisere

+15.000 tilfredse kursister har anvendt Kursusfabrikken

Danfoss logoTV2 logoNordea logoFolketinget logoTDC logoSkat LogoFSC logodsb logoLomax logoPhilipson WineDanfoss logoDanfoss logo

Kontakt os om muligheden for et åbent hold

Dette kursus tilbydes som et skræddersyet kursus, hvis I er 3 kollegaer fra samme virksomhed. Hvis kurset kun er relevant for dig, har du mulighed for at komme med på vores åbne hold, hvor vi samler andre solo-deltagere. Udfyld formularen nedenfor – så kontakter vi dig, når vi har samlet nok deltagere til at kunne oprette et hold. Din forespørgsel er helt uforpligtende.

Prisen for deltagelse på et hold bestående af dig og andre solo-deltagere er 4.995 kr. ekskl. moms pr. deltager. Prisen inkluderer:

 • 1-dags intensivt kursus
 • Fuld forplejning
 • Små hold med maks. 5 deltagere
 • Mulighed for afholdelse i Aarhus, Odense eller København
Kursusfabrikken ApS