facebook1pximg
Kursusfabrikkens logo
Kontakt

Adobe Photoshop kursus – 2 dage

Lær at optimere dine billeder til både tryk og web

Med et kursus i Adobe Photoshop får du værktøjerne til at optimere dit eget eller din virksomheds billedmateriale, så det fremstår professionelt og med det helt rette udtryk. 

På kurset i Photoshop bliver du grundigt introduceret til programmets mange funktioner og genveje. Gennem en række øvelser får du praktisk erfaring med programmet, så du efterfølgende kan gå tilbage til skrivebordet og arbejde sikkert og selvstændigt i programmet. På kurset kommer du bl.a. til at arbejde med redigering af forskelligt billedmateriale til web og tryksager, herunder erstatning af baggrunde, farveskift, baggrundsudfyldning, fritlægning og meget mere.

Undervejs på kurset får du indsigt i Photoshops utallige muligheder for at sikre, at jeres visuelle materiale fremstår skarpt og professionelt. I løbet af de to kursusdage bliver du klædt godt på til at bruge de mange værktøjer og til at sikre, at du har de helt rette indstillinger. Noget, der kan være med til både at lette og effektivisere dit arbejde i programmet fremadrettet.

Efter kurset er du klar til at redigere visuelt materiale med et professionelt resultat, og du har lært at bruge de værktøjer og redskaber, der kan effektivisere dit professionelle redigeringsarbejde i Photoshop.

Dit udbytte af kurset i Photoshop

 • Efter kurset kan du finde rundt i Adobe Photoshop og kender programmets vigtigste funktioner
 • Du har fået hjælp og vejledning til at komme godt i gang med Photoshop - herunder også med opsætning af dokumenter og standardindstillinger
 • Du kender til de rette filformater og -størrelser
 • Du har fået praktisk erfaring med forskellige lag og masker i Photoshop
 • Du er blevet introduceret til forskellige fritlægningsværktøjer, og du ved, hvordan du sikrer korrekt farvestyring af billeder
 • Du ved, hvordan du bruger billedretouchering, så du kan give dine billeder den sidste finish
 • Du har lært, hvordan du integrerer tekst og tekstuelle effekter på dine billeder
 • Du lærer at anvende og behandle billeder med Photoshop AI, som kan spare dig mange timer.
 • Du er i stand til at udarbejde forskellige former for grafisk materiale - herunder webbannere m.v.

Har du allerede erfaring med Photoshop, men vil du gerne lære endnu mere? I så fald bør du overveje vores kursus Photoshop udvidet.

Vi afholder fast Photoshop kursus i København og Photoshop kursus i Aarhus, Odense og Aalborg. Se vores datoliste med tid og sted her på siden.

photoshop kursus

Det får du med

Maks. 5 deltagere pr. hold
Ekspertundervisere
Praksisnær undervisning
Inkl. 3 måneders e-mail support
Tilfredshedsgaranti

Pris: 7.995 kr. ekskl. moms

Få en snak med underviseren

Har du spørgsmål til kurset? Book en tid i kalenderen, og bliv ringet op af underviseren, når det passer dig.

Bliv ringet op

Kursusfabrikkens anmeldelser

facebook logo

”... Det var virkelig positivt og jeg vil bestemt anbefale ham og kurset om photoshop.”

Anne, Photoshop

Anne 
Greve Kommune

Der er mange fordele ved at vælge Kursusfabrikken

5 deltagere

Små hold - maks. 5 deltagere

Det sikrer god tid til dig og dine spørgsmål. Din underviser kontakter dig inden kurset for at kunne inkludere dine særlige ønsker og behov.

kontakt med underviseren som via dialog finder dine behov

Praksisnær undervisning

Du får ”hands on”-erfaring med programmer og værktøjer på kurset, som giver dig optimal læring og forståelse.

skræddersyet kursus v. 3 deltagere

Skal din kollega med?

Vi giver 20% i kollegarabat, og tilbyder alternativt et lukket skræddersyet hold, hvis I er 3 eller flere kolleger.

Datoer for kursus i Photoshop

DatoStedKursus
6.-7. maj 2024OdensePhotoshop grundlæggende
22.-23. maj 2024AarhusPhotoshop grundlæggende
29.-30. maj 2024KøbenhavnPhotoshop grundlæggende
12.-13. juni 2024OdensePhotoshop grundlæggende
24.-25. juni 2024KøbenhavnPhotoshop grundlæggende
28.-29. august 2024KøbenhavnPhotoshop grundlæggende
4.-5. september 2024AarhusPhotoshop grundlæggende
16.-17. september 2024KøbenhavnPhotoshop grundlæggende
16.-17. september 2024OdensePhotoshop grundlæggende
21.-22. oktober 2024AarhusPhotoshop grundlæggende
23.-24. oktober 2024KøbenhavnPhotoshop grundlæggende
13.-14. november 2024OdensePhotoshop grundlæggende
20.-21. november 2024KøbenhavnPhotoshop grundlæggende
9.-10. december 2024KøbenhavnPhotoshop grundlæggende
11.-12. december 2024AarhusPhotoshop grundlæggende
Tilmeld kursus

Praktisk info

 • Undervisningen foregår fra kl. 9.00-15.30
 • Gratis parkering
 • Fuld forplejning på kurset
 • Vi stiller computer og programmer til rådighed
 • Underviseren kontakter dig inden kurset
 • Kursusmateriale er inkluderet
 • Kræver intet forudgående kendskab til Photoshop
 • Vi afholder vores Photoshop kursus i Aarhus, København, Odense og Aalborg.

Pris: 7.995 kr. ekskl. moms pr. person

Det mener tidligere deltagere om kurset i Photoshop

Anne, Greve Kommune

Deltager på Photoshop

five stars review

“Underviseren Mikkel var meget dedikeret og generøs med al sin viden. Jeg oplevede at han arbejdede meget ihærdigt på, at vi skulle gå fra kurset med teknisk viden og mere faglig forståelse inden for hele emnet. Det var virkelig positivt og jeg vil bestemt anbefale ham og kurset om photoshop.”

Simone, s360

Deltager på Photoshop

five stars review

“Det har været et rigtig godt Photoshop kursus. Det var meget lærerigt, og der var altid plads til vores spørgsmål, og de blev besvaret med god hjælp. Vi kom godt omkring og lærte mange basisting, som vi selv kan gå hjem og arbejde videre på.”

Jane, Brüel Systems

Deltager på Photoshop

five stars review

“Super fine rammer og meget sympatisk underviser, som på meget tålmodig og dygtig vis fik præsenteret os for alle grundlæggende og gode funktioner i Photoshop. Stor ros til ham. Også stor ros til jer ifht. valg af kursussted. Virkelig toptunet på alle niveauer :-)”

Anne Lykke, DTU

Deltager på Photoshop

five stars review

“Jeg begyndte helt fra bunden og kan nu lave relativt komplicerede ting i Photoshop, så jeg er meget tilfreds med udbyttet.”

Lene, Digitaliseringsstyrelsen

Deltager på Photoshop

five stars review

“Dejligt, at der var god tid til at prøve de vigtigste Photoshop-funktioner af i praksis, og at holdet var så lille samt at vi havde tid til individuelle spørgsmål. Jeg fik genopfrisket programmet og ser frem til at bruge det mere i hverdagen!”

Jesper, Truerock Video Production

Deltager på Photoshop

five stars review

“Det var et super godt kursus, og jeg fik svar på en masse, jeg ikke vidste, og underviseren var god. Jeg glæder mig til det næste kursus.”

Læs flere anmeldelser

På kurset i Photoshop lærer du bl.a. om

Praktiske arbejdsrum

I Adobe Photoshop kan du opsætte forskellige genveje og indstillinger i dit arbejdsrum, der gør det lettere for dig at navigere i programmet. På kurset lærer du, hvilke indstillinger der er særligt funktionelle og får styr på de rigtige indstillinger fra start. Det vil lette arbejdsprocessen og spare tid fremadrettet.

Nem opsætning af dokument

På dit Photoshop kursus lærer du, hvordan du tilpasser dine billeder til forskellige størrelser og formål. Du bliver i stand til at opsætte dokumenter rigtigt fra start, så du undgår dobbeltarbejde. Kort sagt: Korrekt størrelse, opløsning og farverum - på alle dine dokumenter.

Korrekt eksportering

Efter redigeringsarbejdet skal dit dokument eksporteres. På kurset gennemgår vi, hvilke filformater der egner sig bedst til forskellige formål. Du får desuden gode råd til, hvilke særlige eksportfunktioner du skal fokusere på, hvis du vil opnå det bedste resultat.

Effektiv brug af lag og masker

Med dette kursus i Photoshop bliver du 100 % fortrolig med de forskellige justeringslag. Lær at indstille farve, lys, kontrast m.m. på dine billeder og få styr på brugen af masker i Photoshop. Det vil gøre dit redigeringsarbejde mere fleksibelt og sikre, at dit billedmateriale opnår højeste kvalitet.

Smart fritlægning

Lær Photoshops forskellige fritlægningsværktøjer at kende - og hvilke formål de tjener bedst til. På kurset bliver du introduceret til værktøjerne igennem forskellige fritlægningsøvelser, så du får funktionerne rigtig ind under huden i praksis og dermed kan effektivisere dit redigeringsarbejde.

Mulighed for et lukket hold

Er I 3 eller flere fra samme virksomhed? Vi laver med glæde et lukket hold, så du og kollegaerne i fællesskab kan fokusere på ny læring. Dato, tid og sted for afholdelse, kan tilpasses efter jeres interesser. Kontakt os uforpligtende og hør nærmere om et skræddersyet kursus.

Mød dine undervisere på kurset i Photoshop

Martin 

Grafiker og ekspert i Photoshop

Martin er uddannet grafiker med over 20 års erfaring i bureau og den grafiske branche. Martin har hjemmesiden martinglad.com, hvor han til dagligt arbejder for fotografer, reklamebureauer og andre spændende virksomheder.

Mikkel 

Grafisk designer og illustrator 

Mikkel er freelance grafisk designer og illustrator med ti års erfaring og ejer af by Dysted. Han arbejder til dagligt med grafiske helhedsløsninger, identiteter, illustration, websider og opsætning for en lang række kunder.

Eva 

Grafisk designer og ekspert i Photoshop

Eva har arbejdet med grafisk design og visuel kommunikation inden for stort set alle genrer: visuel identitet, web-design, undervisningsmateriale, undervisning, texture-design, illustration og magasindesign. Hun elsker god story telling og kreativt indhold, og tror hun på at grafisk design indeholder langt mere end bare fin indpakning.

Lars

Specialist i Photoshop og grafisk produktion

Lars har mere end 30 års erfaring og kompetencer med markedsføring, design og grafisk produktion fra flere spændende brancher fra både B2B og B2C virksomheder. Han arbejder med markedsføringsstrategier, design og produktion i flere forskellige brancher. Lars underviser i Adobe InDesign, Photoshop og Illustrator. 

Se alle vores undervisere

"3 gode råd til billedbehandling"

Af Heidi Pletbjerg, specialist i Photoshop

Workflow

Et godt workflow sikrer, at alle dine billeder opnår ensartet kvalitetsstandard. Det er en fordel, hvis du har flere billeder, du skal bruge til det samme materiale. Lav en tjekliste, som du kan bruge næste gang, du skal udføre billedbehandling. Kort sagt: Et workflow kan sikrer en høj kvalitet og sammenhæng i dit billedmateriale - til hver en tid.

Opløsning

Korrekt indstilling af opløsning er afgørende for dit billedes kvalitet og skarphed. Har du et billede i høj opløsning, som skal bruges til web, vil det være optimalt at reducere opløsningen, da det ellers vil optage meget kapacitet og påvirke ydeevnen. Omvendt er det begrænset, hvor meget du kan forstørre et webbillede, der skal bruges til tryk.

Farverum

Hvis du vil være sikker på at bibeholde farvekvaliteten i dine billeder, er det vigtigt at vide, hvilket farverum du arbejder i, og hvilket farverum du skal ende med at gemme dine billeder i. Det betyder nemlig, at dit farvejusteringsarbejde forbliver intakt og ensartet, så kvaliteten sikres på tværs af dine billeder.

+15.000 tilfredse kursister har anvendt Kursusfabrikken

Danfoss logoTV2 logoNordea logoFolketinget logoTDC logoSkat LogoFSC logodsb logoLomax logoPhilipson WineDanfoss logoDanfoss logo

Tilmeld dig Photoshop kursus her

OBS! Din tilmelding er først gældende, når du får vist siden “Mange tak for din tilmelding”.

Derfor skal du vælge Kursusfabrikken

Tilfredshedsgaranti
Underviseren kontakter dig inden kurset
Udgangspunkt i dine behov og ønsker
Små hold - maks. 5 deltagere
3 måneders e-mail support inkluderet
Ring, chat eller skriv

Er du i tvivl om noget?
Ring, chat eller skriv til os

Vi sidder klar på chat, tlf. 61 66 76 28 eller e-mail info@kursusfabrikken.dk, hvis du har spørgsmål.

Supplerende kursusinfo om Photoshop

Ekstra viden til dig, som har spørgsmål til vores kursus, undervisningsformen eller indholdet.

Bliv fortrolig med Adobe Photoshop – fra A til Z

Hvis du ikke har den store erfaring med grafikarbejde og specifikt redigering af billedmateriale, kan det måske synes uoverskueligt at komme godt i gang med programmer som Photoshop. Adobe Photoshop rummer et væld af indstillinger, funktioner og værktøjer, som med den rette viden og erfaring kan være en vaskeægte løftestang til professionel billedredigering.

På dette kursus introduceres du for Photoshops opbygning fra bunden. Du lærer programmets struktur at kende, så du nemt og hurtigt kan navigere rundt og finde frem til de grundindstillinger og værktøjer, du har brug for. Vi gennemgår de vigtigste elementer step by step, og du får løbende mulighed for at klikke rundt og gå på opdagelse i de forskellige dele på egen hånd.

Kort sagt: Vi sætter dig ind i Photoshop, så du lærer programmet at kende og bliver fortrolig med programmets opbygning – fra A til Z.

Få erfaring med professionel billedredigering

Billedredigering er meget mere end fx tilpasning af størrelse eller justering af lysstyrke. Med brugen af Photoshop lærer du for alvor at arbejde professionelt med billeder, og på kurset åbner vi døren til et større univers af muligheder for grundlæggende såvel som avancerede billedbehandling. Uanset hvilket niveau du kommer med, er du garanteret værdifuld læring og brugbare inputs, som kan udvide din videnshorisont på området.

Kurset i Photoshop giver indblik i alt lige fra basal opsætning af dokumenter, arkivering af billedmateriale og eksportering af filer i korrekt format til konkret redigering af fotos, bannere, logoer o.lign. samt mere avanceret billedbehandling.

Kurset giver dig med andre ord de optimale forudsætninger for, at du efterfølgende kan redigere og behandle billeder med et skarpt og professionelt resultat.

Lær Photoshops værktøjskasse at kende – i teori og praksis

Det kan være vanskeligt at finde hoved og hale i de mange værktøjer, som Photoshop rummer. På dette Photoshop kursus præsenteres du for et bredt udvalg af centrale værktøjer og features, som kan være anvendelige i dit daglige arbejde med billeder og visuelle elementer. Her er der ikke kun tale om væsentlige indstillinger såsom justering af farve, lys, kontrast eller skarphed. Du får også stribevis af gode råd til, hvordan du konkret beskærer billeder, fritlægger motiver, udfylder og erstatter baggrunde og meget andet.

Derudover zoomer vi ind på arbejdet med masker og flere redigeringslag, der kan bidrage til at skærpe dine billeders nuancer, klarhed og kvalitetsniveau. På den måde bliver du i stand til at gå mere detaljeorienteret og nøjeregnende til værks, hvilket bogstaveligt talt kan sikre dine billeder et øjensynligt kvalitetsløft.

Vi arbejder generelt set meget praksisnært, og den teoretiske gennemgang understøttes løbende med illustrative eksempler, der højner forståelsen. På undervisningen har du desuden rig mulighed for at inddrage eget billedmateriale, som kan sikre, at læringen undervejs bliver mere relaterbar og brugbar for dig.

Hvad har du lært efter kurset?

Kurset er både målrettet dig, der enten har brug for at få kickstartet dit professionelle arbejde med Photoshop helt fra bunden, og dig, der allerede har haft berøring med programmet, men ønsker at udbygge dit kendskab og opkvalificere dine kompetencer inden for billedredigering. Med kurset er du efterfølgende i stand til selvstændigt at kunne navigere i Photoshop og har indblik i de vigtigste funktioner og værktøjer.

Du kan bl.a. importere, redigere og eksportere eller dele billedmateriale korrekt, og du formår at retouchere og efterbehandle, så slutresultatet får det sidste touch og står knivskarpt. Du har lært at styre vigtige fritlægnings- og tegneredskaber og har fået en forståelse for, hvordan de kan sikre et produkt, der emmer af millimeterpræcision. Sidst men ikke mindst har du fået fyldt rygsækken godt og grundigt op med den nyeste viden om Photoshop og lært, hvordan du omsætter denne viden til konkret brug og løsninger, der tæller.

Hvem deltager på Photoshop kursus?

Kurset er tilrettelagt ud fra en målsætning om at kunne favne bredt. Det betyder, at du vil kunne deltage, uanset om du er helt grøn på området og har brug for hjælp til at komme godt i gang, eller om du gerne vil accelerere og opgradere dine evner inden for billedredigering. I begge tilfælde vil du med sikkerhed kunne drage stor nytte af kurset og lære muligheder og sider af Photoshop at kende, som du ikke kendte til før.

Overordnet set henvender kurset sig til dig, der har ambitioner om at kunne foretage redigering og behandling af billeder på professionel vis, og som ønsker at styrke dine kompetencer i brugen af Photoshop til netop dette formål.

Vil du gerne supplere din kompetencer med viden om andre grafiske programmer i Adobe-pakken, kan vi anbefale dig at tilmelde dig vores kursus i fx Illustrator, InDesign, Premiere Pro eller After Effects.

Tilmeld kursus
ATP lukkede hold
Få en snak med underviseren

Har du spørgsmål til kurset? Book en tid i kalenderen, og bliv ringet op af underviseren, når det passer dig.

Bliv ringet op
Kursusfabrikken ApS