facebook1pximg
Tlf: 61 66 76 28
kursusfabrikken logo
Kurser
search icon

Adobe Photoshop kursus – 2 dage

Lær at arbejde professionelt med Adobe Photoshop

Vil du gerne optimere kvaliteten af din virksomheds billedmateriale, og måske endda manipulere dele af indholdet på dem? Så har du sikkert allerede hørt om Photoshop, verdens førende software til billedredigering. På dette kursus i Photoshop, opnår du essentielle viden og praktisk erfaring med programmet, hvor du gennem flere øvelser stifter bekendtskab med værktøjer og indstillinger som kan implementeres direkte i din dagligdag.

Adobe Photoshop anses af mange virksomheder som et essentielt program at have i den personlige værktøjskasse, da det danner bindeled i arbejdet med grafisk visuelt materiale. Vi sikrer naturligvis, at du kan møde disse forventninger til arbejdet i Photoshop. På kurset lærer du bl.a. om de vigtigste funktioner, så du selv kan redigere visuelt materiale - med et professionelt resultat. Blandt funktionerne kan nævnes; lys, kurver, erstatning af baggrunde, farveskift, lys, baggrundsudfyldning, fritlægning og meget mere. Listen er lang, men den praktiske forståelse sikrer, at læringen kan indgå direkte i din arbejdsgang.

Undervisningen vekselvirker mellem teori og praksis, hvor du får lov til at bringe din nyerhvervede viden i spil igennem diverse øvelser. Du vil komme til at arbejde med forskelligt billedmateriale til både web og tryksager. Og sidst men ikke mindst får du praktisk erfaring med brugbare værktøjer og redskaber, som kan effektivisere dit professionelle redigeringsarbejde i Photoshop.

Det får du ud af dit Photoshop kursus

 • Grundlæggende rundtur i Adobe Photoshop samt programmets vigtigste funktioner
 • Vi hjælper dig godt i gang - både med opsætning af dokumenter og standardindstillinger
 • Kendskab til filformater, -størrelser og korrekt farvestyring af billeder
 • Praktisk erfaring med forskellige lag og masker i Photoshop
 • Introduktion til forskellige fritlægningsværktøjer
 • Brug af billedretouchering, så du kan give dine billeder den sidste finish
 • Hvordan du integrerer tekst og tekstuelle effekter på billeder
 • Udarbejdelse af forskellige former for grafisk materiale - herunder webbannere m.v.

Har du allerede erfaring med Photoshop, men vil du gerne lære endnu mere? I så fald bør du overveje vores kursus Photoshop udvidet.

photoshop kursus

Det får du med

Maks. 5 deltagere pr. hold
Ekspertundervisere
Praksisnær undervisning
Incl. 3 måneders e-mail support
Tilfredshedsgaranti

Pris: 7.495 kr. ekskl. moms

Få en snak med underviseren

Har du spørgsmål til kurset? Book en tid i kalenderen, og bliv ringet op af underviseren, når det passer dig.

Bliv ringet op

Kursusfabrikkens anmeldelser

facebook logo

”... Det var virkelig positivt og jeg vil bestemt anbefale ham og kurset om photoshop.”

Anne, Photoshop

Anne 
Greve Kommune

Der er mange fordele ved at vælge Kursusfabrikken

5 deltagere

Små hold - maks. 5 deltagere

Det sikrer god tid til dig og dine spørgsmål. Din underviser kontakter dig inden kurset for at kunne inkludere dine særlige ønsker og behov.

kontakt med underviseren som via dialog finder dine behov

Praksisnær undervisning

Du får ”hands on”-erfaring med programmer og værktøjer på kurset, som giver dig optimal læring og forståelse.

skræddersyet kursus v. 3 deltagere

Skal din kollega med?

Vi giver 20% i kollegarabat, og tilbyder alternativt et lukket skræddersyet hold, hvis I er 3 eller flere kolleger.

Datoer for kursus i Photoshop

DatoStedKursus
10.-11. oktober 2022AalborgPhotoshop grundlæggende
12.-13. oktober 2022AarhusPhotoshop grundlæggende
24.-25. oktober 2022KøbenhavnFyldt hold
9.-10. november 2022AarhusPhotoshop grundlæggende
16.-17. november 2022OdensePhotoshop grundlæggende
16.-17. november 2022KøbenhavnPhotoshop grundlæggende
12.-13. december 2022AalborgPhotoshop grundlæggende
12.-13. december 2022AarhusPhotoshop grundlæggende
14.-15. december 2022KøbenhavnPhotoshop grundlæggende
Tilmeld kursus

Praktisk info

 • Undervisningen foregår fra kl. 9.00-15.30
 • Gratis parkering
 • Fuld forplejning på kurset
 • Vi stiller computer og programmer til rådighed
 • Underviseren kontakter dig inden kurset
 • Kursusmateriale er inkluderet
 • Kræver intet forudgående kendskab til Adobe Photoshop

Pris: 7.495 kr. ekskl. moms

Læs hvad tidligere deltagere mener om kurset i Photoshop

Anne, Greve Kommune

Deltager på Photoshop

five stars review

“Underviseren Mikkel var meget dedikeret og generøs med al sin viden. Jeg oplevede at han arbejdede meget ihærdigt på, at vi skulle gå fra kurset med teknisk viden og mere faglig forståelse inden for hele emnet. Det var virkelig positivt og jeg vil bestemt anbefale ham og kurset om photoshop.”

Simone, s360

Deltager på Photoshop

five stars review

“Det har været et rigtig godt Photoshop kursus. Det var meget lærerigt, og der var altid plads til vores spørgsmål, og de blev besvaret med god hjælp. Vi kom godt omkring og lærte mange basisting, som vi selv kan gå hjem og arbejde videre på.”

Jane, Brüel Systems

Deltager på Photoshop

five stars review

“Super fine rammer og meget sympatisk underviser, som på meget tålmodig og dygtig vis fik præsenteret os for alle grundlæggende og gode funktioner i Photoshop. Stor ros til ham. Også stor ros til jer ifht. valg af kursussted. Virkelig toptunet på alle niveauer :-)”

Anne Lykke, DTU

Deltager på Photoshop

five stars review

“Jeg begyndte helt fra bunden og kan nu lave relativt komplicerede ting i Photoshop, så jeg er meget tilfreds med udbyttet.”

Lene, Digitaliseringsstyrelsen

Deltager på Photoshop

five stars review

“Dejligt, at der var god tid til at prøve de vigtigste Photoshop-funktioner af i praksis, og at holdet var så lille samt at vi havde tid til individuelle spørgsmål. Jeg fik genopfrisket programmet og ser frem til at bruge det mere i hverdagen!”

Jesper, Truerock Video Production

Deltager på Photoshop

five stars review

“Det var et super godt kursus, og jeg fik svar på en masse, jeg ikke vidste, og underviseren var god. Jeg glæder mig til det næste kursus.”

Læs flere anmeldelser

På Photoshop kurset vil du lære om…

Praktiske arbejdsrum

I Adobe Photoshop kan du opsætte forskellige genveje og indstillinger i dit arbejdsrum, der gør det lettere for dig at navigere i programmet. Lær hvilke indstillinger, der er særligt funktionelle, og få styr på de rigtige indstillinger fra start. Det vil lette arbejdsprocessen og spare tid fremadrettet.

Nem opsætning af dokument

På dit Photoshop kursus lærer du, hvordan du tilpasser dine billeder til forskellige størrelser og formål. Du bliver i stand til at opsætte dokumenter rigtigt fra start, så du undgår dobbeltarbejde. Kort sagt: Korrekt størrelse, opløsning og farverum - på alle dine dokumenter.

Korrekt eksportering

Efter redigeringsarbejdet skal dit dokument eksporteres. På kurset gennemgår vi, hvilke filformater der egner sig bedst til forskellige formål. Du får desuden gode råd til, hvilke særlige eksporteringsfunktioner du skal fokusere op, hvis du vil opnå det bedste resultat.

Effektiv brug af lag og masker

Med dette kursus i Photoshop bliver du 100 % fortrolig med de forskellige justeringslag. Lær at indstille farve, lys, kontrast m.m. på dine billeder og få styr på brugen af masker i Photoshop. Det vil gøre dit redigeringsarbejde mere fleksibelt og sikre, at dit billedmateriale opnår højeste kvalitet.

Smart fritlægning

Lær Photoshops forskellige fritlægningsværktøjer at kende - og hvilke formål de tjener bedst til. På kurset introduceres du til værktøjerne igennem forskellige fritlægningsøvelser, så du får funktionerne rigtig ind under huden i praksis og dermed kan effektivisere dit redigeringsarbejde. 

måske i skal overveje et skræddersyet kursus?

Mød dine undervisere på kurset i Photoshop

Martin 

Grafiker og ekspert i Photoshop

Martin er uddannet grafiker med over 20 års erfaring i bureau og den grafiske branche. Martin har hjemmesiden martinglad.com, hvor han til dagligt arbejder for fotografer, reklamebureauer og andre spændende virksomheder.

Mikkel 

Grafisk designer og illustrator i KBH

Mikkel er freelance grafisk designer og illustrator med ti års erfaring og ejer af by Dysted. Han arbejder til dagligt med grafiske helhedsløsninger, identiteter, illustration, websider og opsætning for en lang række kunder.

Eva 

Grafisk designer og ekspert i Photoshop

Eva har arbejdet med grafisk design og visuel kommunikation inden for stort set alle genrer: visuel identitet, web-design, undervisningsmateriale, undervisning, spiludvikling, texture-design, illustration og magasindesign.

Jesper

Specialist i Photoshop

Med en uddannelse som multimediedesigner og mere end 13 års erfaring inden for udvikling og projekstyring har Jesper en solid viden omkring web, softwareudvikling, brugerfladedesign samt optimering. Jesper underviser i grafiske programmer, herunder Adobe Photoshop.

Se alle vores undervisere

"3 gode råd til billedbehandling"

Af Heidi Pletbjerg, specialist i Photoshop

Workflow

Et godt workflow sikrer, at alle dine billeder opnår ensartet kvalitetsstandard. Det er en fordel, hvis du har flere billeder, du skal bruge til det samme materiale. Lav en tjekliste, som du kan bruge næste gang, du skal udføre billedbehandling. Kort sagt: Et workflow kan sikrer en høj kvalitet og sammenhæng i dit billedmateriale - til hver en tid.

Opløsning

Korrekt indstilling af opløsning er afgørende for dit billedes kvalitet og skarphed. Har du et billede i høj opløsning, som skal bruges til web, vil det være optimalt at reducere opløsningen, da det ellers vil optage meget kapacitet og påvirke ydeevnen. Omvendt er det begrænset, hvor meget du kan forstørre et webbillede, der skal bruges til tryk.

Farverum

Hvis du vil være sikker på at bibeholde farvekvaliteten i dine billeder, er det vigtigt at vide, hvilket farverum du arbejder i, og hvilket farverum du skal ende med at gemme dine billeder i. Det betyder nemlig, at dit farvejusteringsarbejde forbliver intakt og ensartet, så kvaliteten sikres på tværs af dine billeder.

+6.000 tilfredse kursister har anvendt Kursusfabrikken

Danfoss logoTV2 logoNordea logoFolketinget logoTDC logoSkat LogoFSC logodsb logoLomax logoPhilipson WineDanfoss logoDanfoss logo

Tilmeld dig Photoshop kursus her

OBS! Din tilmelding er først gældende, når du får vist siden “Mange tak for din tilmelding”.

Derfor skal du vælge Kursusfabrikken

Tilfredshedsgaranti
Underviseren kontakter dig inden kurset
Udgangspunkt i dine behov og ønsker
Små hold - maks. 5 deltagere
3 måneders e-mail support inkluderet
Ring, chat eller skriv

Er du i tvivl om noget?
Ring, chat eller skriv til os

Vi er til stede på chat, tlf. 61 66 76 28 eller e-mail info@kursusfabrikken.dk, hvis du har spørgsmål.

Kursusfabrikken ApS