Adobe Photoshop kursus – 2 dage

Vil du lære at lave billedmateriale af høj kvalitet? Vil du have praktisk erfaring med at arbejde i Adobe Photoshop og lære programmets vigtigste funktioner at kende?

Adobe Photoshop er et billedredigeringsprogram med mange nyttige funktioner. På dette 2 dages Photoshop-kursus lærer du de vigtigste funktioner at kende, så du selv kan redigere et stærkt visuelt materiale. Du vil komme til at arbejde med forskelligt billedmateriale til både web og tryksager og få en brugbar værktøjskasse til godt redigeringsarbejde.

Du vil opbygge et kendskab til programmet gennem praktisk erfaring. Øvelser i de forskellige værktøjer vil være en stor del af kurset.

Dit udbytte

 • Kom godt fra start: Opsætning af dokumenter og standardindstillinger
 • Filformater, -størrelser og korrekt farvestyring af billeder
 • Lag og masker i Photoshop
 • Introduktion til forskellige fritlægningsværktøjer
 • Brug af billedretouchering, som giver dit billede den sidste finish
 • Brug af tekst og teksteffekter på billeder
 • Udarbejdelse af forskellige former for grafisk materiale, fx webbannere
adobe photoshop kursus - kursusfabrikken.dk
Det får du med
 • Maks. 5 deltagere pr. hold
 • Ekspertundervisere
 • Praksisnær undervisning
 • Gennemarbejdet kursusmateriale
 • Tilfredshedsgaranti

Pris: 6.500 kr. ekskl. moms

UNDERVISEREN KONTAKTER DIG INDEN KURSET

Kurset tilpasses efter dine ønsker og behov.

SMÅ HOLD – MAKS. 5 DELTAGERE

Der er god tid til den enkelte, så du får fuldt udbytte.

ER I 3 ELLER FLERE FRA SAMME VIRKSOMHED?

Vi laver et skræddersyet kursus, kun til jer. Læs mere her.

UNDERVISEREN KONTAKTER DIG INDEN KURSET

Kurset tilpasses efter dine ønsker og behov.

SMÅ HOLD – MAKS. 5 DELTAGERE

Der er god tid til den enkelte, så du får fuldt udbytte.

ER I 3 ELLER FLERE FRA SAMME VIRKSOMHED?

Vi laver et skræddersyet kursus, kun til jer. Læs mere her.

Datoer for kursus i Adobe Photoshop

DatoStedNiveau
24.-25. februar 2021Aarhus og AalborgPhotoshop grundkursus
24.-25. februar 2021København og OdensePhotoshop grundkursus
22.-23. marts 2021AarhusPhotoshop grundkursus
24.-25. marts 2021København og OdensePhotoshop grundkursus
21.-22. april 2021KøbenhavnPhotoshop grundkursus
26.-27. april 2021Aarhus og AalborgPhotoshop grundkursus

PRAKTISK INFORMATION

 • Der er fuld forplejning på kurset, bestående af morgenbrød, lækker frokostbuffet, kolde drikkevarer, the/kaffe og eftermiddagssødt
 • Gennemarbejdet kursusmateriale er inkluderet
 • Der vil blive stillet en computer med licens til Photoshop til rådighed, men du er også velkommen til at tage din egen med
 • Tilfredshedsgaranti
 • Kurset foregår fra kl. 9.00-15.30
 • Kræver intet forudgående kendskab til Adobe Photoshop

Pris: 6.500 kr. ekskl. moms

Vi anbefaler også

Har du allerede erfaring med Photoshop, men vil du gerne lære endnu mere? Vi har også et kursus i Photoshop udvidet, som du kan læse mere om her.

Hvad tidligere deltagere siger om faget

anmeldelse kursusfabrikken kursus

Jeg begyndte helt fra bunden og kan nu lave relativt komplicerede ting i Photoshop, så jeg er meget tilfreds med udbyttet.

Anne Lykke, DTUDeltager på Photoshop

anmeldelse kursusfabrikken kursus

Det har været et rigtig godt Photoshop kursus. Det var meget lærerigt, og der var altid plads til vores spørgsmål, og de blev besvaret med god hjælp. Vi kom godt omkring og lærte mange basisting, som vi selv kan gå hjem og arbejde videre på.

Simone, s360Deltager på Photoshop

anmeldelse kursusfabrikken kursus

“Det var et super godt kursus, og jeg fik svar på en masse, jeg ikke vidste, og underviseren var god. Jeg glæder mig til det næste kursus.”

Jesper, Truerock Video ProductionDeltager på Photoshop

anmeldelse kursusfabrikken kursus

“Super fine rammer og meget sympatisk underviser, som på meget tålmodig og dygtig vis fik præsenteret os for alle grundlæggende og gode funktioner i Photoshop. Stor ros til ham. Også stor ros til jer ifht. valg af kursussted. Virkelig toptunet på alle niveauer:-)”

Jane, Brüel SystemsDeltager på Photoshop

anmeldelse kursusfabrikken kursus

“Dejligt, at der var god tid til at prøve de vigtigste Photoshop-funktioner af i praksis, og at holdet var så lille samt at vi havde tid til individuelle spørgsmål. Jeg fik genopfrisket programmet og ser frem til at bruge det mere i hverdagen!”

Lene, DigitaliseringsstyrelsenDeltager på Photoshop

anmeldelse kursusfabrikken kursus

“Kan kun komme med rosende ord. Jeg fik mere ud af dette kursus end forventet.”

Stefan WintherDeltager på Photoshop

På Photoshop kurset vil du lære om…

ARBEJDSRUM

I Photoshop kan du opsætte forskellige genveje og indstillinger af dit arbejdsrum, der gør det lettere for dig at navigere i programmet. Lær hvilke indstillinger, der er særligt brugbare, og få lavet de rigtige indstillinger fra start. Det vil lette arbejdsprocessen i det lange løb.

OPSÆTNING AF DOKUMENT

Få styr på, hvordan du tilpasser dine billeder til forskellige størrelser og formål. Opsæt dit dokument korrekt fra start, så du undgår dobbeltarbejde. På Photoshop kurset lærer du, hvordan du opsætter dokumentet i den rigtige størrelse, opløsning samt det korrekte farverum.

EKSPORTERING

Når du er færdig med dit redigeringsarbejde, skal dit dokument eksporteres. På kurset vil vi gennemgå, hvilke filformater der egner sig bedst til forskellige formål. Vi vil også gennemgå, hvilke eksporteringsmuligheder, du skal være opmærksom på, så du opnår det bedste resultat.

LAG OG MASKER

Bliv fortrolig med de forskellige justeringslag, så du kan indstille farve, lys, kontrast m.m. i dine billeder. Masker i Photoshop vil gøre dit redigeringsarbejde mere fleksibelt, så du opnår høj kvalitet i dit billedmateriale.

FRITLÆGNING

Photoshop har en række forskellige fritlægningsværktøjer, der egner sig til forskellige formål. På kurset vil du blive introduceret til de forskellige værktøjer. Der vil være forskellige fritlægningsøvelser, så du opnår kendskab til værktøjerne gennem praktisk arbejde i programmet.

skræddersyet kursus kursusfabrikken.dk

Underviserne bag

Preben er freelance grafiker og har 20 års erfaring fra både bureau og inhouse marketing afdeling. De senere år har han specialiseret sig inden for digital design og har primært arbejdet med webdesign og grafisk materiale til online markedsføring.

Preben Thrige, ekspert i Indesign, Photoshop og Illustrator

Martin er uddannet grafiker med over 20 års erfaring i bureau og den grafiske branche. Martin er ekspert i Photoshop, og har hjemmesiden martinglad.com, hvor han til dagligt arbejder for fotografer, reklamebureauer og andre spændende virksomheder.

Martin Glad, grafiker og specialist i Photoshop

Mikkel er freelance grafisk designer og illustrator med ti års erfaring og ejer af by Dysted. Han arbejder til dagligt med grafiske helhedsløsninger, identiteter, illustration, websider og opsætning for en lang række kunder.

Mikkel Schrøder Dysted, Grafisk designer og illustrator

Lars har 30 års erfaring indefor den grafiske branche, hvor han arbejder med markedsføringsstrategier, design og produktion i flere forskellige brancher.

Lars Hovmark, ekspert i Photoshop

Eva har arbejdet med grafisk design og visuel kommunikation indenfor stort set alle genrer; visuel identitet, web-design, undervisningsmateriale, undervisning, spiludvikling, texturedesign, illustration og magasindesign. De seneste 10 år har hun primært beskæftiget sig med magasindesign, og er i dag freelance grafisk designer.

Eva Krebs, grafisk designer

Med en uddannelse som multimediedesigner og mere end 13 års erfaring indenfor udvikling og projekstyring, har Jesper en solid viden omkring web, softwareudvikling, brugerfladedesign samt optimering. Jesper underviser i grafiske programmer, herunder Adobe Photoshop.

Jesper Agermose Hansen, specialist i Photoshop

De bruger kursusfabrikken

 

Tilmeld dig kurset her

OBS! Din tilmelding er først gældende, når du får vist siden “Mange tak for din tilmelding”.

DERFOR SKAL DU VÆLGE KURSUSFABRIKKEN

 • Små hold med maks. 5 deltagere, så du får fuldt udbytte af kurset
 • Underviseren kontakter dig inden kurset, så kurset kan tilpasses dine behov
 • Opdateret og gennemarbejdet kursusmateriale
 • Praksisnær undervisning
 • Fuld forplejning hele dagen
 • Ekspertundervisere

SKAL VI RINGE DIG OP?

 • Skriv til os på chatten eller send en mail på info@kursusfabrikken.dk, hvis vi skal ringe dig op og fortælle mere om kurset.

 • Du er naturligvis også altid velkommen til at ringe på tlf. 61667628.

Adobe Photoshop kursus

Hos Kursusfabrikken udarbejder vi selv vores materiale, så det altid er opdateret. Når du tilmelder dig kurset i Photoshop, får du vores guide “Guide til Photoshop” med i købet.

3 gode råd til billedbehandling

Af Heidi Pletbjerg, specialist i Photoshop

Workflow

Et godt workflow sikrer, at alle dine billeder opnår samme kvalitet. Det er en fordel, hvis du har flere billeder, du skal bruge til det samme materiale. Lav en tjekliste som du kan bruge, næste gang du skal udføre billedbehandling. Ved at udforme et workflow kan du sikre en høj kvalitet og sammenhæng i dit billedmateriale.

Opløsning

En korrekt indstilling af opløsning er afgørende for dit billedes kvalitet og skarphed. Har du et billede med høj opløsning, som du skal bruge til web, vil det være optimalt at reducere opløsningen, da det ellers vil optage meget kapacitet. Omvendt kan det ved et webbillede være begrænset, hvor meget du kan forstørre billedet til en tryksag.

Farverum

Hvis du vil være sikker på at beholde farvekvaliteten i dine billeder, er det godt at have et kendskab til, hvilket farverum du arbejder i, og hvilket farverum du skal ende ud med at gemme dine billeder i. Det betyder nemlig, at dit farvejusteringsarbejde forbliver intakt.