facebook1pximg
Kursusfabrikkens logo
Kontakt

Online PowerPoint kursus - 1 dag

Vil du lave flotte præsentationer, der fænger, overbeviser og skaber stærk wow-faktor hos dine modtagere? Lær at arbejde professionelt med PowerPoint og få optimeret og effektiviseret din arbejdsgang i programmet.

På dette online kursus i PowerPoint får du en grundlæggende indføring i programmets opbygning og brugsmuligheder. Vi sætter fokus på, hvordan du laver den gode og effektfulde præsentation. Undervisningen tager afsæt i programmets brede værktøjskasse, hvor du introduceres til en lang række vigtige funktioner og redskaber – herunder tekst, figurer, SmartArt, illustrationer, diagrammer, animationer, video, billeder og meget andet.

Igennem praktiske øvelser bliver du fortrolig med anvendelsen af bl.a. layout og slides, og du klædes på til at kunne opbygge strømlinede designs, der skaber blikfang og understøtter din kommunikation.

Efter kurset kan du således forvente at have den fornødne viden og de rette kompetencer til at kunne arbejde professionelt med PowerPoint i din dagligdag.

Dit udbytte ved PowerPoint online

 • Lær, hvordan du laver professionelle præsentationer i PowerPoint
 • Bliv introduceret til PowerPoints mest grundlæggende og brugbare funktioner
 • Lær at anvende layout, så du får et ensartet design
 • Genbrug slides fra andre præsentationer, så de tilpasser sig i skrifttype og farver
 • Få indblik i, hvordan du gennem en kombination af grafik, tekst og billeder kan præsentere dine resultater og budskaber
 • Indsæt diagrammer fra Excel med automatisk opdatering
 • Lær at skabe liv i dine præsentationer ved brug af overgange og animationer

Foretrækker du fysisk fremmøde? Vi udbyder også klassiske kurser i PowerPoint.

Kursusfabrikkens anmeldelser

Google Logo
Tilmeld online kursus
Online kursus i PowerPoint

Hvorfor vælge dette kursus?

Maks. 5 deltagere pr. hold
Erfaren online underviser
Praksisnær online undervisning
Inkl. 3 måneders e-mail support
Tilfredshedsgaranti

2.995 kr. ekskl. moms

Datoer for online kursus i PowerPoint

Kontakt os for dato på info@kursusfabrikken.dk

Vælg trygt vores online undervisning

5 deltagere

Online kursus

Virtuel undervisning sikrer dig samme kvalitet og indhold, blot under online rammer.

5 deltagere

Erfaren underviser

Underviseren er erfaren med online formatet, og sikrer at alle får optimale rammer for dagen.

5 deltagere

Skal din kollega med?

Få 20% rabat på dine kollegaers tilmelding, eller book et lukket hold kun for jer.

Hvad lærer du på kurset?

Lær at opbygge professionelle PowerPoint præsentationer
PowerPoint rummer et væld af brugsmuligheder – både hvad angår layout, funktionalitet, visualisering og fremvisning. På dette online PowerPoint kursus får du en grundig rundtur i hele brugerfladen, så du nemt og hurtigt kan navigere rundt og finde de værktøjer, du skal bruge. Vi sætter fokus på den gode præsentation, så du lærer at opbygge præsentationer korrekt fra starten vha. Slidemasteren og kan sikre ensartethed på tværs af dine slides.

Gør dine slides visuelle med figurer og illustrationer
På kurset får du en forståelse for PowerPoints muligheder ift. både tekstuel og visuel formidling. Du lærer at lave korrekte tekstopstillinger med punkter, skriftstørrelser, afstand, animation m.v., og du bliver bekendt med bl.a. tabeller og tekstbokse. Derudover får du indblik i, hvordan du i PowerPoint kan bruge og tilpasse SmartArt-illustrationer og tegne dine egne figurer. Sidst men ikke mindst lærer du at skabe overblik vha. diagrammer, grafer, skemaer m.m.

Skab blikfang med flotte billeder og ikoner
Det kan ofte være en fordel at underbygge budskaber med noget visuelt, der indprenter sig i hukommelsen. På vores kursus får du gode råd til, hvordan du indsætter, beskærer, skalerer og justerer billeder, så de matcher nøjagtigt dit behov. Du får indblik i PowerPoints brede udvalg af ikoner og lærer at tilpasse farver m.m., så de står skarpest muligt. Kort sagt: Du lærer, hvordan du skaber visuelt blikfang og maksimal wow-faktor.

Gør din præsentation levende med animationer
PowerPoint-præsentationer er til for at blive fremført. Derfor sætter vi på dette kursus naturligvis også fokus på selve fremvisningssituationen. Vi klæder dig på med PowerPoints praktiske funktioner, der kan gøre fremvisningen nemmere, bedre og sjovere. Du introduceres til brugen af noter og print og bliver fortrolig med at skifte mellem slides. Derudover får du gode råd til at animere alt lige fra punkter til slide-overgange, så din fremvisning bliver levende og inspirerende.

Tilmeld online kursus 
Anders vejleder ved telefonen

Samtale med en underviser

Har du spørgsmål? Book en tid i kalenderen, og bliv ringet op, når det passer dig.

Bliv ringet op 

Praktisk information

 • Undervisningen foregår kl. 9.00-15.00
 • Du kontaktes forud af underviseren
 • Kursusmateriale er inkluderet
 • Kurset afholdes i Microsoft Teams
 • Husk en stabil internetforbindelse
 • Vi anbefaler dig at anvende to skærme
 • Forudgående kendskab til PowerPoint er ikke et krav for din deltagelse

Pris: 2.995 kr. ekskl. moms pr. person

Mød vores online undervisere i PowerPoint

Ole Kursusfabrikkens Microsoft master

Ole

Ekspert i PowerPoint

Ole har over 20 års erfaring med undervisning og konsulentopgaver indenfor Microsoft Office. Udover den praktiske erfaring, er han også MOS certificeret og certificeret Technical Trainer. Ole har fokus på at effektivisere brugen af Microsoft Office og har en bred erfaring med opbygning af brugervenlige PowerPoint-skabeloner. Denne erfaring bruger han især til at rådgive og undervise sine kursister i den løsning, der er den helt rigtige for dem.

Michael_Kursusfabrikken

Michael

Specialist i PowerPoint

Michael er IT-ekspert og underviser hos Kursusfabrikken. Han er specialist i Microsoft 365, Office pakken og Windows Server, og han har flere års erfaring i udvikling af brugerspecifikke løsninger i PowerPoint. Michael er super dygtig til at formidle, hvordan vi kan bruge PowerPoint mere effektivt i vores daglige arbejde. Han tager hånd om de individuelle behov og udfordringer, og sørger for at give gode tips og tricks med hjem.

Velkommen til vores virtuelle univers

+6.000 tilfredse kursister har anvendt Kursusfabrikken

Danfoss logoTV2 logoNordea logoFolketinget logoTDC logoSkat LogoFSC logodsb logoLomax logoPhilipson WineDanfoss logoDanfoss logo

Tilmeld dig kurset i PowerPoint - afholdes online

OBS! Din tilmelding til kurset er først gældende, når du får vist siden “Mange tak for din tilmelding”. Du modtager desuden en automatisk bekræftelse pr. mail kort efter tilmelding.

Mette hjælper og vejleder om skræddersyede kurser

Er du i tvivl om noget?

Ring, chat eller skriv til os

Tlf. 61 66 76 28
info@kursusfabrikken.dk
Chat i vores åbningstid

Kursusfabrikken ApS