facebook1pximg
kursusfabrikken logo
Kontakt

Webinar - effektiviser dit arbejde

Oversigt over kommende webinarer

Webinar d. 15. marts 

Overblik over data med pivottabeller i Excel

Arbejder du med store datamængder og har du brug for et effektivt værktøj i Excel til at håndtere data og sikre overblikket?

Så er hjælpen her - deltag på vores webinar, hvor Ole giver dig en introduktion til pivottabeller. Du får bl.a. indsigt i hvordan du klargør data, designer pivottabeller og anvender sortering, filtrering m.m., så du kan jonglere med store mængder data uden at miste overblikket.

Tidspunkt: Onsdag d. 15. marts kl. 10.45-11.30
Underviser: Ole Grønhøj

Webinar d. 28. marts 

Kom godt i gang med Power BI

Power BI er et fantastisk program til at analysere data og lave professionelle visualiseringer. Og ja - det er også noget for dig! Du behøver ikke sidde med voldsomt store mængder af data for at nyde godt af fordelene ved Power BI - det er et program for alle, der arbejder med dataanalyse og rapportering.

Vores underviser Ole giver dig en introduktion til Power BI og de mest brugte funktioner, så du med egne øjne kan se, hvor effektiv din rapportering kan blive med Power BI.

Tidspunkt: Tirsdag d. 28. marts kl. 9.30-10.15
Underviser: Ole Grønhøj

Ole webinar

Tilmelding til gratis webinar

"*" indicates required fields

Vælg webinar*
Ønsker du info om nye webinarer?

Hvem møder du på vores webinar?

ole Grønhøj
Specialist i Microsoft Office 365

Ole Grønhøj

Ole har over 20 års erfaring med undervisning og konsulentopgaver inden for Microsoft Office. Ole har fokus på at effektivisere brugen af Microsoft Office og derved skabe merværdi for vores kursister.

Praktisk information om webinaret

Ved tilmelding modtager du link til deltagelsen, og du kan deltage fra enten computer, tablet eller smartphone. Du vil modtage en reminder inden webinaret, så du ikke risikerer at gå glip af alle guldkornene. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål via chat undervejs i webinaret, men man vil hverken kunne se eller høre dig. Webinarets varighed er ca. 45 minutter.

Hvad lærer du på webinaret?

15. marts 2023 kl. 10.45-11.30

Overblik over data med pivottabeller i Excel

Efter webinaret ved du:

 • Hvordan du klargør og opsætter data til pivottabeller
 • Hvordan du designer pivottabeller med fx sortering og filtrering
 • Hvordan du anvender betinget formatering til visualisering

28. marts 2023 kl. 9.30-10.15

Kom godt i gang med Power BI

Efter webinaret ved du:

 • Hvordan du importerer og klargør data i Power BI
 • Hvordan du korrekt opsætter en datamodel
 • Hvordan du skaber overskuelige, interaktive visualiseringer

Allerede afholdte webinarer

Webinar d. 15. december:

Få overblik med effektiv planlægning

Kniber det med at holde overblikket? Også selvom du bruger uanede mængder tid på at holde styr på mails, aftaler og opgaver?

På vores webinar får du en introduktion til effektiv planlægning, der giver dig overblikket og overskuddet tilbage. Vores underviser Ole Grønhøj giver dig flere tips & tricks, der vil gøre det til en fornøjelse at åbne indbakken og kalenderen.

Tidspunkt: Torsdag d. 15. december kl. 9.00-9.45
Underviser: Ole Grønhøj

Webinar d. 22. november 

Få styr på visualisering i Excel

Det er nemmere sagt end gjort at formidle data, så det brænder igennem hos modtagerne. Er du sikker på, at du kender alle mulighederne for visualisering i Excel? Måske du bruger den samme tabel om og om igen og har brug for fornyelse?

Tilmeld dig webinaret, så du er godt klædt på til fremover at lave flotte visualiseringer i Excel, der understøtter formidlingen af dine data.

Tidspunkt: Tirsdag d. 22. november kl. 13.00-13.45
Underviser: Ole Grønhøj

Webinar d. 11. oktober:

Er der rod i din indbakke?

Har du mistet overblikket over dine mails og aftaler, og har du på fornemmelsen, at tingene kan gøres smartere?

Fortvivl ikke! På vores webinar om Outlook får du 5 tips & tricks til at genvinde kontrollen over din indbakke – og du bliver introduceret til en række smarte funktioner, som du sikkert ikke kendte i forvejen.

 • Tidspunkt: Tirsdag d. 11. oktober kl. 14.00-14.45
 • Underviser: Ole Grønhøj

Webinar d. 7. oktober 

Hold professionelle online møder

Er du ikke komfortabel med at holde online møder? Eller har du på fornemmelsen, at deltagerne ikke får det optimale ud af mødet?

Tilmeld dig webinaret om Teams og få en introduktion til at udnytte funktionerne i Teams. Du får en række gode tips, som du med garanti kan bruge til at holde mere professionelle online møder.

 • Tidspunkt: Fredag d. 7. oktober kl. 9.00-9.45
 • Underviser: Ole Grønhøj

Webinar d. 31. august 

Skyd genvej gennem Excel

Består dit arbejde i Excel også af rigtig mange klik og manuelle arbejdsgange? Hvad nu, hvis du kunne skyde genvej og få tingene til at ske ved hjælp af nogle enkelte klik?

På vores webinar får du 8 gode tips og genveje, der med garanti vil gøre dit arbejde i Excel lettere og hurtigere.

 • Tidspunkt: Onsdag d. 31. august kl. 10.30-11.15
 • Underviser: Ole Grønhøj

Webinar d. 18. august 

Slut med kedelige PowerPoint-slides

Ender dine præsentationer også med at have alt for mange teksttunge og kedelige slides – og tomme blikke hos dine modtagere?

Fortvivl ikke! På vores webinar giver vi dig 5 nyttige funktioner i PowerPoint, der kan gøre dine præsentationer mere levende, så du både fanger og fastholder dine modtageres opmærksomhed.

 • Tidspunkt: Torsdag d. 18. august kl. 9.30-10.15
 • Underviser: Ole Grønhøj

Webinar d. 3. juni:

Spilder du din tid i Excel?

De færreste af os ved, hvor mange muligheder Excel egentlig byder på, og i stedet arbejder vi manuelt, kopierer felter og benytter de samme kendte funktioner igen og igen.

På vores Excel webinar giver vores underviser Ole Grønhøj dig 10 nyttige funktioner og formler, der med garanti vil gøre dit arbejde i Excel både lettere og hurtigere.

 • Tidspunkt: Fredag d. 3. juni kl. 9.30-10.15
 • Underviser: Ole Grønhøj

Webinar d. 20. maj 

Er der rod i din indbakke?

Har du mistet overblikket over dine mails og aftaler, og har du på fornemmelsen, at tingene kan gøres smartere? Fortvivl ikke!

På vores webinar om Outlook får du 5 tips & tricks til at genvinde kontrollen over din indbakke – og du bliver introduceret til en række smarte funktioner, som du sikkert ikke kendte i forvejen.

 • Tidspunkt: Fredag d. 20. maj kl. 9.30-10.15
 • Underviser: Ole Grønhøj
Kursusfabrikken ApS