facebook1pximg
Kursusfabrikkens logo
Kontakt

Jobskabende uddannelser

Vores 6-ugers uddannelse med kurser for ledige tilbyder praktisk orienteret læring, der forbereder dig til arbejdsmarkedet. Du får hands-on erfaring med erhvervslivets værktøjer og cases, hvilket forbedrer dine chancer i jobsøgningen. Mange kan få dækket omkostningerne af a-kasse eller jobcenter, da nye kompetencer fremmer dine jobmuligheder, når du blandt øvrige kandidater skal skille dig ud i mængden af jobansøgninger.

Uddannelsesforløbene udbydes i samarbejde med Erhvervsakademi Aarhus.  Alle forløb giver 10 ECTS-point. 

Logo EAA

Få altid personlig hjælp

Ring, chat eller skriv til os, hvis du er i tvivl om noget. Ring på telefon 61 66 75 68 eller send os en mail på info@kursusfabrikken.dk

Kurset er på positivlisten

Alle vores 6-ugers kurser kan bevilges af jobcentre og A-kasser. Du får tilsendt relevant information ved uforpligtende tilmelding.

100% uforpligtende

Din tilmelding er helt uforpligtende. Hvis du bliver forhindret i at deltage eller ikke får bevilget kurset, afmeldes du blot igen.

Snak med en underviser

Book en kalenderaftale med en underviser og hør mere om netop dét forløb, du ønsker at deltage på. Book samtale her.

Mette ringer op, anmod om et opkald i png

Få hjælp til dine spørgsmål

"*" indikerer påkrævede felter

Mød tidligere deltagere fra uddannelserne

“Jeg havde fornøjelsen af et 6-ugers kursus i Digital Markedsføring. Det var et super spændende kursus, og jeg kan klart anbefale det til alle, som har lyst til at blive klogere på digital markedsføring. Jeg har yderligere taget flere kurser hos Kursusfabrikken, og de har alle levet op til min ønsker og forventninger.”

Katrine, Digital markedsføring, Aarhus

Katrine

Deltager på Digital markedsføring

five stars review

“En kæmpe stor tak til Mikkel Gudiksen for hans fantastiske undervisning. Nu kan jeg analysere en webshop eller hjemmesides online performance, bl.a. om den er bruger- og konverteringsvenlig, og planlægge en strategi til optimering af nuværende og fremtidige online aktiviteter.”

Rikke, e-handel

Rikke

Deltager på E-handel

five stars review

“Jeg synes, at jeg har lært meget mere, end jeg havde håbet på, da jeg tilmeldte mig kurset. Vores lærer Mikkel var mega god og fik forklaret tingene, så alt gav mening med gode eksempler fra det virkelige liv.”

Simone, E-handel

Simone

Deltager på E-handel

five stars review

"Jeg kan kun anbefale Kursusfabrikkens 6-ugers forløb i Sociale Medier! Et kursus i markedsføring på de sociale platforme, hvor teori, praktiske øvelser og opgaver går op i en højere enhed. Tak for et super kursus, Peter."

Flemming, SoMe, Aarhus

Flemming

Deltager på Sociale medier

five stars review

Har du spørgsmål til dine muligheder som ledig?

Ønsker du at få mest muligt ud af din tid som ledig? Kontakt os og hør mere om de mange muligheder, som et 6-ugers jobrettet uddannelsesforløb kan skabe.

Ring på telefon61 66 75 68

Kort praktisk information for dig, som er ledig

Søg via A-kasse

Er du ledig og medlem af en A-kasse? Benyt dig af muligheden for at deltage på opkvalificerende kurser og uddannelse. Vi hjælper dig med udfyldelse af blanket og ansøgning hos a-kassen.

Søg via jobcenter

Hvis du ikke kan få kurset bevilget af din A-kasse, kan du i stedet ansøge om uddannelsesforløbet gennem Jobcenteret. Staten har afsat penge til opkvalificering af ledige, hvilket du kan gøre brug af.

Kursusfabrikken ApS