facebook1pximg
Kursusfabrikkens logo
Kontakt

E-handel

Bliv ekspert i e-handel og online markedsføring på bare 6 uger

6-ugers uddannelse i E-handel

Eksperter i e-handel er eftertragtede, når virksomheder søger nye medarbejdere. Derfor rykker du langt frem i jobkøen, når du får praktisk erfaring med at drive, udvikle og markedsføre en webshop.

Ud over at lave en webshop lærer du, hvordan du tiltrækker kunder med digital markedsføring. Du får vigtige redskaber og genveje til at sikre, at din shop hele tiden performer så godt som muligt - samt indblik i de nyeste teknologiske trends, herunder brugen af ChatGPT. Uddannelsen er perfekt til dig, der drømmer om at starte din egen webshop, og til dig der gerne vil arbejde for en webshop – også selvom du ikke har erfaring med e-handel eller online markedsføring i forvejen.

Opstartsdatoer

Aarhus: 9. september - 25. oktober
ONLINE: 9. september - 25. oktober

Kan du ikke vente? 
Se vores datoer for Digital markedsføring

Tilmeld dig nu

Tilmeldingen er helt uforpligtende

Forløbet udbydes i samarbejde med
Erhvervsakademi Aarhus 

KEA LOGOEAAA logo

Bliv klar til nye udfordringer på 6 uger

Har du spørgsmål? Ring på telefon 61 66 75 68

Modtag et uforpligtende opkald

Få de efterspurgte kompetencer – og brug dem med det samme

Kompetencer der kan bruges

På kurset lærer du at bruge de værktøjer, som virksomheder arbejder med til daglig for at drive og fremme deres online forretninger. Du lærer bl.a. om førende CMS-systemer, annoncering, dataanalyse, sociale medier og kundeloyalitet.

De bedste redskaber

Du får masser af praktisk erfaring med de programmer og redskaber, som de fleste danske virksomheder bruger i deres e-handel. Din nye viden kan derfor nemt overføres direkte i dit nye job – og du bliver hurtigt en succes i virksomheden.

Praksisnær undervisning

Vi har sammensat et uddannelsesforløb, hvor teori og praksis smelter sammen. Du får derfor den nyeste viden om, hvordan du laver en webshop og driver den via online markedsføring - og samtidig masser af erfaring med at gøre det i praksis.

Fast underviser

Det er vigtigt, at din underviser kender dig og dine behov. Derfor får du en fast underviser gennem hele forløbet. Det giver fleksibilitet og nærvær i undervisningen, trygge rammer og mulighed for at tage emnerne i dit tempo.

Personlig hjælpe til e-handel

Har du spørgsmål til os?

Ring på telefon 61 66 75 68

Tilmeld dig her

Vil du deltage online?

Du har mulighed for at tage dette 6-ugers forløb online. Her følger du undervisningen hjemmefra og deltager i alt fra gruppearbejde til praktiske øvelser – bare online.

Godt at vide:

 • Forud for kurset får du adgang til videomateriale, cases og relevante studiebøger
 • Undervisningen foregår i et online møderum i Microsoft Teams, som du modtager et link til
 • Du deltager online fra kl. 9:00-14:00 på de dage, der er undervisning (2-3 dage ugentligt)
 • Undervisningen vil veksle mellem oplæg, øvelser og gruppearbejde i digitale møderum.

Vores erfarne og engagerede undervisere står klar til at guide dig gennem både undervisningen og de øvelser, som du skal løse enten selvstændigt eller sammen med din gruppe. Gennem din mikrofon eller chat har du hele dagen igennem mulighed for at stille spørgsmål til din underviser. På den måde oplever du at have din underviser tæt på, selvom du ikke er fysisk til stede i undervisningslokalet.

Har du spørgsmål til uddannelsen i Digital Markedsføring eller til at deltage online? Vi sidder klar til at hjælpe. Kontakt os på tlf. 61 66 75 68 eller info@kursusfabrikken.dk

online deltagelse

Høj kvalitet og stor tilfredshed

Mere end 100 anmeldelser fra tilfredse deltagere

five stars review

Hanne Lind

Deltager e-handel

five stars review

"Rigtig god og struktureret undervisning. Det var en sand fornøjelse. Undervisningsmateriale med bog/videoer forklarer tingene let og forståeligt. Jeg vil klart anbefale Kursusfabrikken..."

Rikke

Deltager e-handel

five stars review

“En kæmpe stor tak til Mikkel Gudiksen for hans fantastiske undervisning. Nu kan jeg analysere en webshop eller hjemmesides online performance, bl.a. om den er bruger- og konverteringsvenlig, og planlægge en strategi til optimering af nuværende og fremtidige online aktiviteter.”

Flemming

Deltager e-handel

five stars review

“Underviseren var fantastisk god til at formidle et ellers ret så kompliceret og teknisk stof på en meget behagelig og imødekommende måde.”

Simone

Deltager e-handel

five stars review

“Jeg synes, at jeg har lært meget mere, end jeg havde håbet på, da jeg tilmeldte mig kurset. Vores lære Mikkel var mega god og fik forklaret tingene så alt gav mening med gode eksempler fra det virkelige liv.”

Camilla

Deltager e-handel

five stars review

“Jeg har i dag afsluttet E-handel, og vil i den forbindelse sige tak for et spændende og lærerigt kursus! Ikke mindst et kæmpe tak til min underviser. Underviseren har været ualmindelig dygtig til at lære fra sig, og givet mig så meget mere faglig viden inden for et spændende område”

Tidligere deltagere fortæller!

 • "Kurset havde de elementer med, som jeg kunne bruge i mit område"
 • "Google analytics, SEO og Google ads, det er nok det, der har været mest mig"
 • "Jeg synes det har været rigtig, rigtig godt ”

Tilmeld dig kurset og få bogen
“Online Markedsføring – Den store grundbog”

Den store grundbog om online markedsføring

Alt der er værd at vide om E-handel på 12 skræddersyede moduler

Fremtidens jobmarked tilhører dem, der kan sælge online. Det er dig, når du har gennemført vores 6-ugers uddannelse i e-handel. På hvert modul arbejder du både med teori og praksis.

CMS og WordPress

Lær at arbejde i verdens førende CMS-system, WordPress. Du lærer også at koble en webshop til din nye hjemmeside.

Woocommerce og Shopify

Lær at oprette produkter og navigere i en webshop med WooCommerce. Du bliver desuden introduceret til Shopify, et populært alternativ.

Søgemaskineoptimering

Få praktisk erfaring med søgemaskineoptimering, med og uden brug af ChatGPT, samt linkbuilding. Du lærer, hvad det kræver at opnå højere placering på Google og andre søgemaskiner.

Google Ads annoncering

Nå ud til potentielle kunder ved hjælp af Google annoncer. Du lærer både at opbygge, vedligeholde og optimere dine kampagner med succes.

Google Shopping

Bliv introduceret til Google Shopping, så du kan annoncere produkter direkte i en Google søgning. Med kursets videomateriale kan du implementere det på egen webshop, når Google godkender den.

Sociale medier og annoncering

Fang brugernes opmærksomhed på de sociale medier. Lær at opsætte kampagner og annoncere via Facebook og Instagram. Viden som let kan overføres til annonceplatforme som eks. LinkedIn.

E-mail markedsføring

Lær at arbejde med e-mail markedsføring vha. det populære MailChimp. Du vil lære at segmentere kontakter, oprette tilmeldingsformularer samt oprette og udsende nyhedsbreve.

E-mail automation

Lær at opsætte e-mail automation, og udsend bl.a. velkomstmails til folk der tilmelder sig dit nyhedsbrev. Mulighederne er mange, og dækker også abandoned cart og fødselsdagsrabat.

Google Analytics & Attribuering

Mål trafikken på en hjemmeside, aflæs nøgletal og rapporter. Med Google Analytics lærer du at forvandle web-besøgende til kunder.

Konverteringer og optimering

Løbende optimering af en webshop er en nødvendighed, hvis man vil øge sit køb pr. besøgende og skabe de bedste forudsætninger online.

Persondata og E-handelsloven

Vi stiller skarpt på den nødvendige lovgivning og jura inden for e-handel, så du har de bedste forudsætninger fremadrettet.

WorkShop og meget mere..

På kurset afsættes tid til en workshop, som skal sikre din læring og fordybelse. Desuden sker der konstant udvikling inden for e-handel, hvorfor vi løbende tilpasser undervisningen.

Skarpe spørgsmål fra andre …

Læs svarene på de spørgsmål, vi har fået flest gange om uddannelsen.
Klik på knappen nedenfor for at se flere spørgsmål og svar.

Jeg kender ikke professionelt til e-handel
Forudgående kendskab til emnet er ikke et krav. Alle kan deltage.

Hvordan foregår eksamen?
Eksamen består af en skriftlig opgave på ca. 2 side, som herefter skal forsvares mundtligt.

Hvor mange dage om ugen er der undervisning?
Der er 2-3 undervisningsdage i ugen (09:00-14:00). Resten af tiden er selvstudie.

Hvilke dage er der undervisning?
Ønsker du en lektionsplan tilsendt med nærmere datoer for undervisning, skal du blot kontakte os på mail eller telefon.

Bonusmateriale inkluderet!

Alt dette får du med som en del af forløbet, så du er godt klædt på til at finde et job inden for sociale medier.

Din egen webshop

Du lærer at lave en webshop, samt oprette produkter derpå. Lær om både WooCommerce og Shopify, som er blandt de mest populære systemer til webshops herhjemme.

Online markedsføring – den store grundbog

Få bogen “Online markedsføring – den store grundbog” udviklet af Kursusfabrikken, samt vores brugervenlige WordPress-guide.

Google Analytics

Vi hjælper dig med at oprette en Google Analytics konto med adgang til data, så du lærer at bruge programmet i praksis.

Google Ads kampagner

Du får din egen Google Ads konto, så du kan lære at oprette og administrere Google Ads kampagner for din virksomhed.

Gratis videolektioner

Spændende videolektioner om E-handel. Videoerne giver dig bl.a. et indblik i forskellige webshopsystemer, herunder WooCommerce.

Personlig support efter kurset

Mulighed for 3 timers gratis support til dine efterfølgende arbejdsopgaver – indenfor det første halve år.

Professionelle undervisere med passion!

Vores undervisere er alle passionerede for at gøre dig til ekspert i dit nye arbejdsområde. De har flere års erfaring og bidrager med god energi og højt humør til forløbet.

Simon Vinther Kursusfabrikken

Simon vinther
Underviser i Digital markedsføring og E-handel

“Underviseren var virkelig god og i øjenhøjde med alle. Super fagligt kompetent og dygtig til at formidle sin ekspertviden. Godt humør og hjælpsom stemning.”

“Simon formidlede godt og forståeligt og var yderst behjælpelig, når noget ikke spillede”

Mikkel Gudiksen

Mikkel Gudiksen
Underviser i Digital markedsføring og E-handel

“Mikkel var utrolig dygtig og kompetent. Med en usædvanlig tålmodighed underviste ud fra egne erfaringer hvordan online Markedsføring og E- handel skal forstås. En stor tak og ros til ham”

“Mikkel var fantastisk god til at formidle et ellers ret så kompliceret og teknisk stof på en meget behagelig og imødekommende måde”

Andreas

Andreas
Underviser i Digital markedsføring og E-handel

“Andreas er super sympatisk og en god formidler.”

“Andreas var rigtig god til at formidle både detaljer og det helt basale.”

Anders Hingeberg

Anders Hingeberg
Medejer af Kursusfabrikken og kursusansvarlig

“Anders er super engageret, top-professionel og serviceorienteret.”

“Meget velformuleret og følelsen af at han ved hvad han snakker om”

Hvorfor vælge Kursusfabrikkens 6-ugers uddannelse?

For os er det ikke nok, at du får en gennemtestet og erhvervsrettet opkvalificering. Du skal også have den støtte, du har brug for – både under og efter forløbet. Derfor får du en fast kontaktperson, du kan sparre med om alt fra tekniske spørgsmål til praktikplads.
Du får også adgang til en række spændende videolektioner, som støtter op om undervisningen.

Individuel-sparring

Individuel sparring

Vi afsætter tid til dine personlige behov og individuel sparring, som led i både din og holdets samlede udvikling.
fast-kontaktperson

Fast kontaktperson

Du tilknyttes en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig med personlig, såvel som faglig udvikling.
hjaelp til iværksætteri

Praktik og iværksætteri

Uanset om du vil ud i en eksisterende virksomhed eller starte selv, er vores mål at hjælpe dig trygt videre.
værktøjer

Adgang til KFPLUS.dk og digitale værktøjer

Bliv en haj til SEO, Google Ads og Google Analytics. Du får adgang til en lang række relevante værktøjer, som gør dig i stand til at varetage digitale markedsføringsopgaver.
videolektion

Videolektioner i E-handel

Hvis du vil fordybe dig i nogle af modulerne, har vi skabt videolektioner til de flittigste – bl.a. med lektioner i opsætning og drift i WooCommerce.
diplomer og ects

Diplomer og ECTS point

Med en 6 ugers jobrettet uddannelse får du papir på dine kompetencer, så du står stærkere i din jagt på et job inden for e-handel. Forløbet afholdes i samarbejde med Aarhus Erhvervsakademi.

Har du spørgsmål til os?

Udfyld formularen og vi ringer dig op – selvfølgelig helt uforpligtende!

"*" indikerer påkrævede felter

Praktisk information om kurset

Herunder finder du en lang række informationer om kurset. Klik på de enkelte menu-punkter for at læse mere uddybende information om emnet.

Jobcentre & A-kasse info
Adgangskrav
Adresse & parkering
Pris
Mødetid & undervisning
Eksamen & ECTS point

Jobcentre & A-kasse info

Kurset i E-handel udbydes i samarbejde med Erhvervsakademi Aarhus.

Hvis du er ledig, kan du formentlig få 6-ugers kurset i E-handel betalt via din A-kasse eller Jobcenteret.
Kontakt os eller din rådgiver, og hør mere om de unikke muligheder for uddannelse under ledighed.

Kurset findes både på den landsdækkende og den regionale positivliste:

 • Den landsdækkende positivliste: Uddannelseskode 37608
 • Den regionale positivliste: Uddannelseskode 37608 (Hovedstaden, Sjælland, Fyn, Østjylland, Vestjylland og Nordjylland)
 • Uddannelsen hører under erhvervsgruppen ‘salg, indkøb og markedsføring’

Aarhus
På Erhvervsakademi Aarhus er prisen fastsat til 19.800 kr. (inkl. taxameter).

Kurset er SVU berettiget (Statens Voksen Uddannelsesstøtte) – find alle oplysninger samt vejledning om SVU på www.svu.dk

Hent blanketten AR237 her

Adgangskrav

Både ledige og beskæftigede er velkomne til at deltage på kurset i E-handel. Hvis du ikke opfylder de formelle adgangskrav (gymnasiel uddannelse eller 2-årig erhvervsuddannelse), kan du få lavet en realkompetencevurdering. En realkompetencevurdering (RKV) er en vurdering af dine samlede kompetencer, herunder uddannelse og erhvervserfaring. (Kontakt os)

Som ledig har du mulighed for at få uddannelsen betalt gennem din A-kasse/fagforening eller dit jobcenter, da uddannelsen er på både den landsdækkende og den regionale positivliste.

Jobcenter
Hvis du søger gennem jobcenteret, skal du oplyse, at uddannelsen er på den regionale positivliste. Du er altid velkommen til at tilmelde dig kurset hos os, hvorefter vi sender en mail med de nødvendige informationer, som jobcenteret skal bruge. Tilmeldingen er selvfølgelig helt uforpligtende – vi reserverer bare en plads til dig.

A-kassen
Hvis du søger gennem jobcenteret, skal du oplyse, at uddannelsen er på den regionale positivliste. Du er altid velkommen til at tilmelde dig kurset hos os, hvorefter vi sender en mail med de nødvendige informationer, som jobcenteret skal bruge. Tilmeldingen er selvfølgelig helt uforpligtende – vi reserverer bare en plads til dig.

 • Ufaglært
 • Faglært
 • Kortvideregående uddannelse + erhvervsfaglig uddannelse

Udover ovenstående er følgende regler også gældende:

 • Er du under 25, skal kurset være afsluttet inden 6 måneders ledighed.
 • Er du over 25, skal kurset være afsluttet inden 9 måneders ledighed

Hvis du ikke er ledig
Du eller din arbejdsgiver har selvfølgelig også mulighed for at betale selv.

Adresse

Aarhus
Undervisningen foregår på adressen:

Erhvervsakademi Aarhus
Ringvej Syd 104
8260 Viby J

Find vej til Erhvervsakademi Aarhus med Google Maps 

Parkering

Der er gratis parkeringsmuligheder på Erhvervsakademi Aarhus.

Pris

Aarhus
På Erhvervsakademi Aarhus er prisen fastsat til 19.800 kr. (inkl. taxameter).

Kursus som jobrettet uddannelse
Vores 6-ugers uddannelsesforløb er godkendt som 6-ugers jobrettet uddannelse, og hvis du er berettiget til et 6-ugers forløb, kan du som ledig få kurset betalt af din a-kasse eller dit jobcenter. Derfor er kurset gratis for dig som ledig.

Læs mere om, hvorvidt du er berettiget til et 6-ugers kursus under fanen “Adgangskrav”.

Mødetid & undervisning

Undervisningen er fordelt på 12 undervisningsdage i løbet af de 6 uger, kurset varer.

Mødetiden vil være fra kl. 9-14, og der vil være undervisning 2-3 dage i ugen.

Undervisningen er meget praksisnær. Vi veksler mellem oplæg fra underviseren, dialogbaseret undervisning og hands-on øvelser i de relevante programmer. Under forløbet arbejder vi med konkrete caseopgaver, der tager udgangspunkt i aktuelle problemstillinger fra praksis.

Derudover får du adgang til vores online læringsplatform, hvor du finder flere øvelser, videoer, adgang til diverse testkonti, guides og meget mere, så du efter endt kursus stadig kan vedligeholde dine nye kompetencer.

Kontakt os gerne for at få tilsendt en lektionsplan.

Eksamen & ECTS point

Fagmodulet E-handel er et akademifag på 10 ECTS point, der er hentet fra akademiuddannelsen Salg og markedsføring.  Kurset udbydes på vegne af Københavns Erhvervsakademi, KEA og Erhvervsakademi Aarhus, under Lov om Åben Uddannelse.

Kurset afsluttes med en mundtlig eksamen, kombineret med et praktisk produkt og en 2 siders aflevering. Eksamen vil overværes og bedømmes i samarbejde med en ekstern censor.

Kurset giver 10 ECTS point.

Trine og Camille hjælper ved spørgsmål

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Finder du ikke svar på dit spørgsmål, eller vil du vide mere, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Ring på telefon 61 66 75 68

Jobcenter-tilmelding

Jobcentre kan på nedenstående link tilmelde en borger til 6 ugers kursus i E-handel.

Tilmeld borger

Her foregår kurserne

Aarhus erhvervsakademi
Ringvej Syd 104, 8260 Viby J
Miljø EAAA

Tilmeld dig 6-ugers kurset i E-handel

Tilmeldingen er ikke bindende, og du kan altid springe fra igen.

"*" indikerer påkrævede felter

OBS! Din tilmelding er først gældende, når du får vist siden “Mange tak for din tilmelding”.

100% uforpligtende

Tilmelding er uforpligtende. Hvis du bliver forhindret i at deltage i uddannelsen, fjerner vi blot din tilmelding igen.

Vi sørger for alt det praktiske

Vi sikrer, at du får de nødvendige blanketter og hjælper dig med at udfylde dem.

Ring, chat eller skriv

Er du i tvivl om noget?
Ring, chat eller skriv til os

Vi sidder klar på chat, tlf. 61 66 75 68 eller e-mail info@kursusfabrikken.dk, hvis du har spørgsmål.

Kursusfabrikken ApS