Digital Markedsføring

6 ugers praksisnær uddannelse i online medier og markedsføring

Vil du styrke dine kompetencer inden for digital markedsføring? Vil du klædes sikkert på til at kunne varetage et job med opgaver inden for online annoncering, søgemaskineoptimering (SEO), hjemmesider, e-mail eller sociale medier?

På denne 6 ugers uddannelse i Digital markedsføring får du praktisk erfaring med at arbejde med de digitale værktøjer og programmer, som virksomheder bruger i deres markedsføringsarbejde. Gennem konkrete opgaver vil du komme til at prøve kræfter med flere af Googles programmer, sociale medier, e-mail, hjemmesider og meget mere.

Efter uddannelsen vil du være i stand til at kunne varetage et job inden for digital markedsføring. Det kræver ikke noget kendskab til digital markedsføring for at kunne deltage på uddannelsen.

Holdopstart d. 27. april bliver afholdt online pga. covid-19 – Læs mere her

Uddannelsesdatoer i Aarhus & København

Uddannelsesforløb i København

d. 27. april – d. 10. juni
eller
d. 18. maj – d. 30. juni

Uddannelsesforløb i Aarhus

d. 27. april – d. 10. juni
eller
d. 18. maj – d. 30. juni

Tidligere deltagere fortæller:

Dit udbytte:

 • Bliv kvalificeret til at analysere, planlægge og varetage digitale markedsføringsopgaver professionelt
 • Teoretisk og praktisk viden, der kan bidrage til en virksomheds bundlinje
 • Bliv bekendt med alle de redskaber som virksomheder bruger professionelt i deres markedsføringsindsats
 • Du får kendskab til Google Ads, Google Analytics, Søgemaskineoptimering (SEO), sociale medier, e-mail markedsføring mm.

Bliv skarp til digital markedsføring og få de kompetencer, som erhvervslivet efterspørger.

Kursusfabrikken.dk - ugers for ledige - digital markedsføring

Kurset er godkendt som 6 ugers jobrettet uddannelse

Hvis du er ledig, kan du formentlig få kurset betalt via A-kassen eller Jobcenteret.
Den landsdækkende positivliste: Uddannelseskode 37607
Den regionale positivliste: Uddannelseskode 37607 (Hovedstaden, Sjælland, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland og Nordjylland)

Uddannelsen hører under erhvervsgruppen salg, indkøb og markedsføring.

Pris

19.800 kr. (inkl. taxameter) på Erhvervsakademi Aarhus.

24.898,92 kr. (inkl. taxameter) på Københavns Erhvervsakademi

Ring mig op

– Vil du vide mere om vores uddannelse i digital markedsføring?

kursusfabrikken online markedsføring
Tilmeld dig kurset og få Online Markedsføring – Den store grundbog.

Hvad er inkluderet?

 • Egne materialer

  Du får vores bog “Online markedsføring – den store grundbog” af Anders Hingeberg, Jakob Hebsgaard & Camilla Kjærsgaard (2018) og vores guide til WordPress

 • Din egen hjemmeside

  Du får 1 års hosting af din testhjemmeside, som du udarbejder i forbindelse med undervisningen.

 • Certificering i Google Analytics

  Du får mulighed for at tage Googles officielle Google Analytics certificering under forløbet.

 • WordPress og SEO

  Du får din egen hjemmeside, hvor du kan arbejde med landingssider til Google Ads-kampagner og søgemaskineoptimering i praksis.

 • Testkonti til Google Analytics, Ads, Facebook

  Du får adgang til Google Analytics for eksisterende webshops/hjemmesider, samt testkonti til Google Ads, Facebook mm.

 • Afvikling af kampagner på Google Ads

  Du lærer at opsætte dine egne kampagner på Google Ads til forskellige webshops.

 • Support efter kurset

  Efter kurset får du mulighed for 1 times gratis support til online markedsføringsopgaver indenfor de første 3 mdr.

100% UFORPLIGTENDE

Det er uforpligtende at tilmelde sig et 6 ugers uddannelsesforløb hos Kursusfabrikken. Du reserverer blot en plads på holdet.

Hvad siger andre om faget?

“Hos Kursusfabrikken bliver du klædt på med kampklare digitale værktøjer, som du kan gå ud og bruge med det samme.”

BoDeltager på Digital markedsføring

“Anders H. Kristensen og Kursusfabrikken får min varmeste anbefalinger. Jeg deltog i et 6 ugers intensivt kursus i Digital Marketing, hvor undervisningen aldrig var kedelig.”

BrianDeltager på Digtal markedsføring

”Et super spændende uddannelseforløb hvor vi virkelig fik rundet Online Markedsføring. Jeg har fået fyldt min værktøjskasse helt op til kanten med en masse gode redskaber, og glæder mig til at søge job med mine nye færdigheder. Underviseren var professionel og sørgede for seriøs undervisning, men også for god stemning.”

AnetteDeltager på Digital markedsføring

Har været rigtig godt tilfreds med kurset. Der har været meget at lære på kort tid, men underviseren er en super dygtig underviser, som formår at formidle stoffet på en forståelig måde – og strukturere undervisningen, så man når omkring det hele. Tak til underviseren for et rigtig godt forløb – og for, at have gjort mig klogere på en masse nye og spændende områder, som jeg nu føler mig klar til, at arbejde med i praksis.

DinaDeltager på Digital markedsføring

Det endte ud i mit drømmejob under kurset, og tror bestemt ikke jeg havde fået jobbet uden min ekstra viden fra kurset. Ikke sidste gang jeg vil bruge Kursusfabrikken og jeres ekspertise.”

Carina Deltager på Digital markedsføring

“Det var pga. kurset, at jeg “vandt” over den anden ansøger, der var til samtale – så jeg er mere end tilfreds med det her kursus.”

HelenaDeltager på Digital markedsføring

Fagets moduler

Uddannelsen er delt op i 13 moduler. Klik på de enkelte moduler herunder for at læse mere.

Modul 1: Introduktion til online markedsføring og uddannelsen

Introduktion til online markedsføring og uddannelsen

I det første modul vil du blive introduceret til uddannelsen, moduler, underviser og vores portal Kursusfabrikken Plus. Derudover vil du opnå et overordnet kendskab til digital markedsføring, online medier og forbrugerne anno 2019. Du vil blive præsenteret for den online strategiske ramme og få erfaring med at udarbejde en digital markedsføringsstrategi.

Modul 2: WordPress CMS og SEO

WordPress CMS og SEO

I dette modul vil du lære om CMS systemer og få praktisk erfaring med at arbejde i det populære CMS-system, WordPress. Du lærer, hvordan du udarbejder din egen hjemmeside, og hvordan du opsætter forskellige undersider og arbejder med moduler, templates og plugins. Du lære også at lave onsite SEO optimering på din WordPress side 

Frivilligt online modul: WordPress med WooCommerce webshop

WordPress m. Woocommerce webshop:

På dette online modul vil du blive introduceret til Webshops og du vil lære at opsætte WordPress med Woocommerce.
Du arbejder ligeledes med hvordan Webshops fungerer sammen med øvrige systemer, som fx lagersystemer, CRM og betalingssystemer.
Du lærer hvordan man søger om en betalingsaftale og hvilke ting der er vigtige at huske i forbindelse med oprettelse af en webshop.

Modul 3: Søgemaskineoptimering og linkbuilding

Søgemaskineoptimering og Linkbuilding

SEO handler i sin enkelthed om et optimeringsarbejde, hvor målet er at ligge højt i søgemaskinerne. Du lærer, hvordan du arbejder strategisk med søgemaskineoptimering og de mest grundlæggende optimeringsmuligheder. Derudover vil du blive introduceret til brugbare værktøjer, som du kan bruge til at følge din placeringsudvikling. Du bliver også introduceret til arbejdet med Linkbuilding, dvs. at få links ens hjemmesiden, som er en stor del af søgemaskineoptimering

Modul 4+5: Google Ads, digital reklame og annoncering

Google Ads, digital reklame og annoncering

Google Ads bruges til betalt annoncering. Du opnår et stort kendskab til Google Ads, samt hvordan du opbygger, vedligeholder og optimerer forskellige kampagnetyper. Du vil også blive undervist i søgeordsplanlægning og mobilannoncering, så du selv kan opbygge relevante kampagner på de forskellige netværk.

Modul 6: Content marketing og sociale medier

Content marketing og sociale medier

Du lærer blandt andet, hvordan du arbejder med content marketing og udarbejder en social medie strategi. Du får kendskab til de mest betydningsfulde sociale medier, for eksempel Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram og Youtube. Du vil arbejde med indholdsstategier og lære hvordan du får succes på sociale medier.

Modul 7: Facebook, Instagram og LinkedIn Annoncering

Facebook, Instagram og LinkedIn annoncering

På dette modul lære du at annoncere på Facebook, Instagram og LinkedIn. Vi gennem går de mange muligheder og arbejder med trafikannoncer, retargeting, lead annoncer mm. Du får lov at prøve kræfter med oprettelsen af de forskellige annoncetyper, så du kan ramme din målgruppe lige på kornet.

Frivilligt online modul: Videomarkedsføring

På dette online modul vil du blive introduceret til videomarkedsføring og arbejdet med videoer. Du lærer, hvordan du arbejder professionelt med videomarkedsføring og videoredigering. Du vil få styr på relevant udstyr, lys- og lydopsætning samt gode råd til, hvordan du skaber dynamik i dine videoer. Du vil også blive introduceret til redigering, undertekster og promovering af dine videoer.

Modul 8: E-mail markedsføring og Mailchimp

E-mail markedsføring og mailchimp

Arbejdet med e-mail markedsføring handler primært om at fastholde og skaffe loyale kunder. I dette modul vil du blive introduceret til programmet MailChimp, som du kan bruge til at arbejde strategisk med e-mail markedsføring. Du lærer, hvordan du skriver gode nyhedsbreve og overskrifter, og hvordan du kan opbygge en solid e-mail database.

Modul 9: Google Analytics og certificeringsforberedelse

Google Analytics & forberedelse til certificering

I dette modul lærer du, hvordan du kan måle på trafikken på din hjemmeside. Du får praktisk erfaring med at arbejde i Google Analytics og at aflæse nøgletal og rapporter. Derudover vil dagen også byde på forberedelse til certificeringstesten, som er den officielle certificering fra Google.

Modul 10: Google Analytics certificering

Google Analytics certificering

I dette modul får du mulighed for at blive certificeret i Google Analytics. Certificeringen er den officielle certificering fra Google, og vi sørger naturligvis for, at du er godt klædt på, inden du skal tage certificeringen.

Modul 11: Konverteringsoptimering, usability og brugertests

Konvertering, usability og brugertests

Konverteringsoptimering og tests er desværre et arbejde, alt for mange virksomheder glemmer. Det er vigtigt, at du ved, hvordan du optimerer og vedligeholder din side, så din virksomhed har de bedste forudsætninger for at opnå salg og skaffe kunder. I dette modul lærer du, hvordan du gennem forskellige former for optimeringsarbejde kan gøre din side mere brugervenlig for potentielle kunder. Du lærer også, hvordan du overholder de gængse konventioner på nettet.

Modul 12: Digital strategi, Gruppeprojekt og jura

Digital strategi, Gruppeprojekt og jura

På dette modul vil der være tid til at arbejde med Digital strategi, gruppeprojektet og gruppepræsentation. Derudover vil der være fokus på lovgivning og jura inden for online markedsføring, samt hvordan man udarbejder en digital strategi.

Modul 13: Fremlæggelse, evaluering og eksamensforberedelse

Fremlæggelse, evaluering & eksamensforberedelse

Det sidste modul er et afsluttende modul, hvor du skal fremlægge dit projekt og foretage en evaluering af kursusforløbet. Derudover vil der også være opsummering af SEO, AdWords og sociale medier.

Praktik-og-karriereservice - kursusfabrikken.dk - digital markedsføring

Online undervisning under Covid-19

Kursusfabrikken følger hele tiden myndighedernes anbefalinger i forhold til undervisning med fysisk fremmøde.

Vi afholder derfor 6 ugers forløbet d. 27. april som Online undervisning og det vil ikke være muligt at mødes fysisk før uddannelsesstederne åbner op, og myndighederne tillader det, tidligst 11. maj.

Hvis man tilmelder sig et forløb med online undervisning og det bliver tilladt at mødes, så vil undervisningen overgå til igen blive afholdt fysisk.

Hvordan foregår online undervisning

Kursusfabrikken online undervisning er en blanding af et online møderum, videoer, små hjemmeopgaver, gruppeprojekter, quizzes, små test og certificeringer, samt tilsendt materiale og slides.

Vi gør undervisningen spændende ved at kombinere mange forskellige undervisningsformer online og sikre at alle er med, ved at give dig adgang til en række videoer, som du kan se i dit eget tempo.

Før undervisningen starter modtager du et link til et online møderum og det kræver ikke andet af dig end at du har en computer eller tablet med internetadgang.

Hvis du har spørgsmål til det praktiske omkring online undervisning, så kan du altid ringe til os.

Underviserne bag

Anders er medejer af Kursusfabrikken og medforfatter til bogen Online markedsføring. Hans mangeårige erfaringer fra kunder og online markedsføringsprojekter vil blive brugt i den praksisnære undervisning.

Anders Hingeberg, Digital rådgiver og specialist i AdWords

Hanne er online marketing konsulent og underviser hos Kursusfabrikken. Hun har i flere år arbejdet med e-handel og online marketing, herunder Analytics, AdWords, SEO, E-mail markedsføring og sociale medier.

Hanne Hasseriis Gormsen, Online marketing konsulent og specialist i SEM

Gün har mere en 7 års erfaring med online markedsføring og digitale løsninger. Ud over at undervise hos Kursusfabrikken arbejder han som CMO i Flyhjælp og som konsulent i Escalate, en virksomheder, der har specialiseret sig i at genere trafik der konverterer. Gün helt store passion er at skabe kreative onmichannel-kampagner.

Gün Üret, Online marketing konsulent

Asger er underviser og online marketing konsulent hos Kursusfabrikken. Han har i de seneste år arbejdet med forskellige discipliner inden for online marketing og har blandt andet erfaring med SEO, AdWords, Analytics og Sociale medier.
Asger er uddannet Cand. Mag. i Oplevelsesøkonomi fra Aarhus Universitet.

Asger Møller Dombernowsky, Online marketing konsulent

Bonusmateriale

ADGANG TIL DIGITALE VÆRKTØJER OG KFPLUS.DK

Bliv en haj til SEO, Google Ads og Google Analytics. Du får testadgang til en lang række relevante værktøjer og bliver i stand til at analysere, udarbejde og varetage digitale markedsføringsopgaver. Du får adgang til Kursusfabrikken Plus, som er en online portal med testkonti, video, øvelser og guides mm.

VIDEOLEKTIONER OM E-HANDEL

Som en bonus på dette hold får du en række videolektioner om E-handel. Gennem videoerne får du overblik over de forskellige webshopsystemer, og du opnår en forståelse af, hvordan du kommer i gang med WordPress og opbygning af en webshop gennem WooCommerce.

GOOGLE ANALYTICS CERTIFICERING

Du lærer at arbejde med Google Analytics, som er et meget værdifuldt analyseværktøj for enhver online forretning. Du har mulighed for at slutte forløbet af med en certificering i Google Analytics, hvilket er et stort plus til dit CV ift. nuværende eller fremtidige arbejdsgivere.

Praktisk info

Herunder finder du en lang række informationer om kurset. Klik på de enkelte punkter i boksens venstre side for at få mere at vide om emnet.

Finder du ikke svar på dit spørgsmål eller vil du vide mere, er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os på tlf. 61 66 76 28.

Kursusfabrikken er

kursusfabrikken er google partner

Hvor er det henne?

Erhvervsakademi Aarhus - omstillingsfonden - kursusfabrikken.dk

OBS: Tilmeldingen er ikke bindende, og du kan altid springe fra igen uden problemer. Du reserverer bare en plads på holdet.

Tilmeld dig her

Er du i tvivl om noget?

 • Vi sørger for alt det praktiske

  Vi sikrer, at du får de nødvendige blanketter og hjælper dig med at udfylde dem.

 • 100 % uforpligtende

  Tilmelding er uforpligtende. Hvis du kommer i job eller af andre årsager bliver forhindret i at deltage i uddannelsesforløbet, så fjerne vi blot din tilmelding igen.

 • Ring, chat eller skriv til os

  Vi er til stede på chat, tlf. 61 66 76 28 eller email info@kursusfabrikken.dk, hvis du har spørgsmål.