facebook1pximg
Kursusfabrikkens logo
Kontakt

Digital Markedsføring

6 ugers praksisnær uddannelse i online medier og markedsføring

6 ugers uddannelse i Digital markedsføring

Bliv klar til at varetage et job med online annoncering, opbygning af hjemmesider, e-mail markedsføring, søgemaskineoptimering (SEO) og sociale medier.

På uddannelsen får du en solid grundforståelse for online markedsføring og får praktisk erfaring i at arbejde med de mest populære digitale værktøjer – herunder brugen af ChatGPT. Du får de digitale kompetencer, som erhvervslivet efterspørger og kan, med ro i maven, sige ja til at varetage de vigtige opgaver, der giver virksomheder værdi online.

Opstartsdatoer

ONLINE: 13. maj - 24. juni
Aarhus: 13. maj - 24. juni

Næste opstart: 19. august

Tilmeld dig nu

Tilmeldingen er helt uforpligtende

Forløbet udbydes i samarbejde med
Erhvervsakademi Aarhus 

KEA LOGOEAAA logo

Bliv klar til nye udfordringer på 6 uger

Har du spørgsmål? Ring på telefon 61 66 75 68

Modtag et uforpligtende opkald

Stort udbytte og efterspurgte kompetencer

Praksisnær undervisning

Digital markedsføring kan ikke læres ved kun at læse i en bog – du skal også selv trykke på knapperne for at huske alt det, du lærer.

Derfor får du din egen hjemmeside og test-konti til programmerne, så du kan prøve det hele af og få praktiske erfaringer i trygge rammer.

Fast ekspert-underviser

Det er altafgørende, at din underviser kender dig og dine behov. Derfor får du en fast underviser.

Det giver fleksibilitet og nærvær i undervisningen. Det giver også trygge rammer, mulighed for at tage emnerne i dit tempo – og masser af støtte under forløbet.

Skab resultater hurtigt i nyt job

På uddannelsen i digital markedsføring lærer du de værktøjer, som virksomhederne bruger.

Du lærer at lave Google Ads og at søgemaskineoptimere en hjemmeside. Du lærer bl.a. at lave indhold til de sociale medier, at skrive sælgende nyhedsbreve og at lave Facebook-annoncer.

Vil du deltage online?

Du har mulighed for at tage dette 6-ugers forløb online. Her følger du undervisningen hjemmefra og deltager i alt fra gruppearbejde til praktiske øvelser – bare online.

Godt at vide:

 • Forud for kurset får du adgang til videomateriale, cases og relevante studiebøger
 • Undervisningen foregår i et online møderum i Microsoft Teams, som du modtager et link til
 • Du deltager online fra kl. 9:00-14:00 på de dage, der er undervisning (2-3 dage ugentligt)
 • Undervisningen vil veksle mellem oplæg, øvelser og gruppearbejde i digitale møderum.

Vores erfarne og engagerede undervisere står klar til at guide dig gennem både undervisningen og de øvelser, som du skal løse enten selvstændigt eller sammen med din gruppe. Gennem din mikrofon eller chat har du hele dagen igennem mulighed for at stille spørgsmål til din underviser. På den måde oplever du at have din underviser tæt på, selvom du ikke er fysisk til stede i undervisningslokalet.

Har du spørgsmål til uddannelsen i Digital Markedsføring eller til at deltage online? Vi sidder klar til at hjælpe. Kontakt os på tlf. 61 66 75 68 eller info@kursusfabrikken.dk

online deltagelse

Høj tilfredshed og kvalitet

Mere end 100 anmeldelser

five stars review

Mette

Deltager på Digital Markedsføring 6 uger

five stars review

“Efter et velgennemført kursus i Digital Markedsføring ved Kursusfabrikken, har jeg fået virkelig solide kompetencer til at arbejde med kommunikation og salg i den digitale verden. Tak til underviseren for at gøre undervisningen relevant, uformel, inddragende og for at skubbe mig langt på kort tid.”

Katrine

Deltager på Digital Markedsføring 6 uger

five stars review

“Jeg havde fornøjelsen af et 6 ugers kursus i digital markedsføring. Det var et super spændende kursus og jeg kan klart anbefale det til alle som har lyst til at blive klogere på digital markedsføring. Jeg har yderligere taget flere kurser hos Kursusfabrikken og de har alle ledt op til min ønsker og forventninger.”

Lone

Deltager på Digital Markedsføring 6 uger

five stars review

"Et helt igennem fantastisk veltilrettelagt 6-ugers kursus i Digital Marketing! Kurset klæder dig i den grad på til at gå hjem og arbejde videre med digital marketing i den virkelige cyberverden! Hvis du virkelig vil arbejde med digital marketing, kan det kun gå for langsomt med tilmeldingen."

Tidligere deltagere fortæller!

 • "Forløbet har været fokuseret på praktiske opgaver fremfor bare at læse i en bog"
 • "Jeg har lært at bygge en hjemmeside op med WordPress"
 • "Jeg har lært at bruge Google Analytics"

Tilmeld dig kurset og få bogen
“Online Markedsføring – Den store grundbog”

Den store grundbog om online markedsføring

Ryk langt frem i jobkøen med undervisning i digital markedsføring

Uddannelsen består af 13 moduler. De indeholder hver især vigtige redskaber til din digitale værktøjskasse og gør dig meget attraktiv overfor en kommende arbejdsgiver.

Digital markedsføring Intro

Forstå koncepterne, begreberne og forretningsmodellerne i digital markedsføring. Lær at tale samme sprog som kollegaer & bureauerne.  

WordPress, CMS og SEO

Lær at arbejde i verdens førende CMS system, WordPress. Udarbejd din egen hjemmeside med udgangspunkt i banebrydende temaer og plugins.

Søgemaskineoptimering

Få praktisk erfaring med søgemaskineoptimering og linkbuilding, som kan bidrage til en højere placering på Google og andre søgemaskiner.

Google Ads annoncering

Annoncer med Googles mange forskellige kampagnetyper og lær at opbygge, vedligeholde og optimere dine kampagner med succes.

Billederedigering

Lær at redigere billeder med Adobe Express, hvor du nemt kan fjerne baggrunde og tilføje tekst på et billede, inden det skal postes på de sociale medier.

Sociale medier og annoncering

Fang brugernes opmærksomhed på de sociale medier. Lær at opsætte kampagner og annoncere via Facebook, Instagram og LinkedIn.

Google Analytics

Mål trafikken på en hjemmeside, aflæs nøgletal og rapporter med Google Analytics 4. Du lærer at forvandle web-besøgende til kunder.

E-mail markedsføring

Fasthold og aktiver brugere, som allerede har udvist interesse. Med udgangspunkt i MailChimp lærer du at oprette strategiske og effektive kampagner.

E-mail automation

Lær at opsætte e-mail automation, og udsend bl.a. velkomstmails til folk der tilmelder sig dit nyhedsbrev. Mulighederne er mange, og dækker også abandoned cart og fødselsdagsrabat.

Brugertest og optimering

Løbende optimering er desværre et arbejde, som mange glemmer, selvom det skaber de bedste forudsætninger for at opnå salg og skaffe kunder.

Digital strategi og jura

Lær at planlægge og vurdere din digitale strategi samtidig med, at du har fokus på den nødvendige lovgivning og jura inden for digital markedsføring.

ChatGPT og meget mere..

Undervisningen følger den digitale udvikling, så du sikres den nyeste viden på feltet - ikke mindst brugen af ChatGPT som effektiv sparringspartner. 

Skarpe spørgsmål fra andre …

Læs svarene på de spørgsmål, vi har fået flest gange om uddannelsen.
Klik på knappen nedenfor, for at se flere spørgsmål og svar.

Jeg kender ikke til digital markedsføring, kan jeg være med?
Ja, alle kan deltage. Du behøver ikke at have arbejdet med digital markedsføring før.

Hvordan foregår eksamen?
Eksamen består af en skriftlig opgave på ca. 1 side og en mundtlig eksamen, hvor du præsenterer et markedsføringstiltag for din udleverede case-virksomhed. Du får mulighed for at øve dig sammen med de andre på holdet til prøveeksamen undervejs i forløbet.

Hvor mange dage om ugen er der undervisning?
Der er 2-3 undervisningsdage i ugen (09:00-14:00). Resten af tiden er forberedelser og øvelser, som du kan lave på skolens fællesarealer eller hjemme ved spisebordet.

Hvordan søger jeg om kurset hos min A-kasse eller Jobcenter?
Når du tilmelder dig uddannelsen på Kursusfabrikken.dk, sender vi dig relevant information om, hvordan du nemt kommer videre med ansøgningsprocessen via a-kasse eller jobcenter.

Bonusmateriale inkluderet!

Vi mener det, når vi siger, at uddannelsen er praksisnær, og at du kommer til at skille dig ud med din nye viden.

Online markedsføring 
- den store grundbog

Du får bogen “Online markedsføring – den store grundbog” udviklet af Kursusfabrikken, samt vores brugervenlige WordPress-guide.

Din egen hjemmeside i CMS-systemet WordPress

Få adgang til din egen hjemmeside under kurset, som der udvikles på i undervisningen. Lær WordPress, så du selv kan starte din egen professionelle hjemmeside efter kurset.

Fuld adgang til Google Analytics og Google Ads

Vi hjælper dig med at oprette konti til Google Analytics og Google Ads, som du kan bruge til at lære programmerne at kende i praksis.

Google Analytics 4

På uddannelsen lærer du at anvende og måle webtrafik med Google Analytics 4, som er Googles populære analyseværktøj.

LinkedIn i jobsøgning

Du får hjælp til at optimere din LinkedIn profil, så den er er præsentabel og bliver fundet af potentielle arbejdsgivere.

Personlig support efter kurset

Mulighed for 3 timers gratis support til dine digitale markedsføringsopgaver – inden for det første halve år.

Professionelle undervisere med passion!

På uddannelsen vil du møde en passioneret underviser, der brænder for at gøre dig til ekspert i dit nye arbejdsområde. Du kan være sikker på, at erfaringsniveauet og humøret er højt – og at du bliver præsenteret for en masse konkrete eksempler i undervisningen.

Anders Hingeberg

Anders 
Medejer af Kursusfabrikken og kursusansvarlig

“Meget velformuleret og følelsen af at han ved hvad han snakker om”

“Anders er super engageret og top-professionel, venlig og serviceorienteret.”

Xenia, Kursusfabrikken

Xenia 
Underviser i Digital markedsføring

“Meget dygtig underviser - masser af roser til hende.”

“Xenia er en inspirerende og dygtig underviser til at lære fra sig.”

Simon fra Kursusfabrikken

Simon
Underviser i Digital markedsføring og E-handel

“Simon Vinter er en formidabel formidler!”

“Han har været ualmindelig dygtig til at lære fra sig og givet mig så mere faglig viden inden for et spændene område.”

Mikkel Gudiksen

Mikkel 
Underviser i Digital markedsføring og E-handel

“Mikkel var en virkelig dygtig, struktureret og pædagogisk underviser..”

“Det var en rigtig god oplevelse, både underviser og det administrative personale.”

Hvorfor vælge Kursusfabrikken?

For os er det ikke nok, at du får en gennemtestet og erhvervsrettet opkvalificering. Du skal også have den støtte, du har brug for – både under og efter forløbet. Derfor får du en fast kontaktperson, du kan sparre med om alt fra tekniske spørgsmål til praktikplads.

Du får også adgang til en række spændende videolektioner, som støtter op om undervisningen.

Individuel-sparring

Individuel sparring

Ud over holdundervisningen er der masser af muligheder for at få personlig sparring under hele forløbet. Derfor er du helt sikker på, at du altid kan få skræddersyede råd og vejledning til lige præcis den situation, du står i.
fast-kontaktperson

Fast kontaktperson

Gode relationer betyder alt – også på et uddannelsesforløb. Derfor får du en fast kontaktperson, som kan støtte dig i din personlige og faglige udvikling, når du har brug for det.
hjaelp til iværksætteri

Hjælp til praktik, iværksætteri og jobsøgning

Uanset om din drøm er at starte din egen virksomhed eller at finde et spændende job eller en praktikplads, så giver kurset dig nye muligheder på arbejdsmarkedet.
værktøjer

Adgang til KFPLUS.dk og digitale værktøjer

Bliv en haj til SEO, Google Ads og Google Analytics. Du får adgang til en lang række relevante værktøjer, som gør dig i stand til at analysere, udarbejde og varetage digitale markedsføringsopgaver.
videokurser

Videolektioner i E-handel

Som bonus på dette hold får du en række videolektioner om E-handel. Med videoerne opnår du en forståelse for, hvordan du kommer i gang med WordPress og opbygningen af en webshop gennem WooCommerce.
diplomer og ects

Google Analytics

Du lærer at arbejde med analyseværktøjet Google Analytics, som er et værdifuldt analyseværktøj for enhver online forretning. Systemet er bredt anvendt og anerkendt hos førende virksomheder og online forretninger i hele verden. 

Er du i tvivl om din tilmelding?

Udfyld formularen, og vi ringer dig op – selvfølgelig helt uforpligtende!

"*" indikerer påkrævede felter

Praktisk information om kurset

Herunder finder du en lang række informationer om kurset. Klik på de enkelte menu-punkter i boksen for at læse mere om emnet.

Jobcentre & A-kasse info
Adgangskrav
Adresse & parkering
Pris
Mødetid & undervisning
Eksamen & ECTS point

Jobcentre & A-kasse info

Kurset i Digital Markedsføring udbydes i samarbejde med Erhvervsakademi Aarhus.

Hvis du er ledig, kan du formentlig få 6-ugers kurset i Online Markedsføring betalt via din A-kasse eller Jobcenteret.
Kontakt os eller din rådgiver, og hør mere om de unikke muligheder for uddannelse under ledighed.

Kurset findes både på den landsdækkende og den regionale positivliste:

 • Den landsdækkende positivliste: Uddannelseskode 37607
 • Den regionale positivliste: Uddannelseskode 37607 (Sjælland, Hovedstaden, Fyn, Østjylland, Vestjylland og Nordjylland)
 • Uddannelsen hører under erhvervsgruppen ‘salg, indkøb og markedsføring’ og 'IT & teleteknik' (region hovedstaden)

Aarhus
På Erhvervsakademi Aarhus er prisen fastsat til 19.800 kr. (inkl. taxameter).

Kurset er SVU berettiget (Statens Voksen Uddannelsesstøtte) – find alle oplysninger samt vejledning om SVU på www.svu.dk

Hent blanketten AR237 her

Adgangskrav

Både ledige og beskæftigede er velkomne til at deltage på kurset i Digital markedsføring. Hvis du ikke opfylder de formelle adgangskrav (gymnasiel uddannelse eller 2-årig erhvervsuddannelse), kan du få lavet en realkompetencevurdering. En realkompetencevurdering (RKV) er en vurdering af dine samlede kompetencer, herunder uddannelse og erhvervserfaring. (Kontakt os)

Som ledig har du mulighed for at få uddannelsen betalt gennem din A-kasse/fagforening eller dit jobcenter, da uddannelsen er på både den landsdækkende og den regionale positivliste.

Jobcenter
Hvis du søger gennem jobcenteret, skal du oplyse, at uddannelsen er på den regionale positivliste. Du er altid velkommen til at tilmelde dig kurset hos os, hvorefter vi sender en mail med de nødvendige informationer, som jobcenteret skal bruge. Tilmeldingen er selvfølgelig helt uforpligtende – vi reserverer bare en plads til dig.

A-kassen
Du kan også søge om at få kurset bevilliget gennem din A-kasse/fagforening, da uddannelsen er på den landsdækkende positivliste. A-kassen vil dog formentlig stille krav til, at du opfylder mindst ét af følgende uddannelseskrav:

 • Ufaglært
 • Faglært
 • Kortvideregående uddannelse + erhvervsfaglig uddannelse

Udover ovenstående er følgende regler også gældende:

 • Er du under 25, skal kurset være afsluttet inden 6 måneders ledighed.
 • Er du over 25, skal kurset være afsluttet inden 9 måneders ledighed

Hvis du ikke er ledig
Du eller din arbejdsgiver har selvfølgelig også mulighed for at betale selv.

Adresse

Aarhus
Undervisningen foregår på adressen:

Erhvervsakademi Aarhus
Ringvej Syd 104
8260 Viby J

Find vej til Erhvervsakademi Aarhus med Google Maps 

Parkering

Der er gratis parkeringsmuligheder på Erhvervsakademi Aarhus.

Pris

Aarhus
På Erhvervsakademi Aarhus er prisen fastsat til 19.800 kr. (inkl. taxameter).

Kursus som jobrettet uddannelse
Vores 6-ugers uddannelsesforløb er godkendt som 6-ugers jobrettet uddannelse, og hvis du er berettiget til et 6-ugers forløb, kan du som ledig få kurset betalt af din a-kasse eller dit jobcenter. Derfor er kurset gratis for dig som ledig.

Læs mere om hvorvidt du er berettiget til et 6-ugers kursus under fanen “Adgangskrav”

Mødetider og undervisning

Undervisningen er fordelt på 13 undervisningsdage i løbet af de 6 uger, kurset varer.

Mødetiden vil være fra kl. 9-14, og der vil være undervisning 2-3 dage i ugen.

Undervisningen er meget praksisnær. Vi veksler mellem oplæg fra underviseren, dialogbaseret undervisning og hands-on øvelser i de relevante programmer. Under forløbet arbejder vi med konkrete caseopgaver, der tager udgangspunkt i aktuelle problemstillinger fra praksis.

Derudover får du adgang til vores online læringsplatform, hvor du finder flere øvelser, videoer, adgang til diverse testkonti, guides og meget mere så du efter endt kursus stadig kan vedligeholde dine nye kompetencer.

Kontakt os gerne for at få tilsendt en lektionsplan.

Eksamen & ECTS point

Fagmodulet Digital markedsføring er et akademifag på 10 ECTS point, der er hentet fra akademiuddannelsen Salg og markedsføring. Kurset udbydes på vegne af Erhvervsakademi Aarhus, under Lov om Åben Uddannelse.

Kurset afsluttes med en mundtlig eksamen, kombineret med et praktisk produkt og en disposition. Eksamen vil overværes og bedømmes i samarbjede med en ekstern censor.

Kurset giver 10 ECTS point.

Find hvad du søger

Fandt du ikke hvad du søgte?

Finder du ikke svar på dit spørgsmål, eller vil du vide mere, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Ring på telefon 61 66 75 68

Jobcenter-tilmelding

Jobcentre kan på nedenståede link tilmelde en borger til 6 ugers kursus i Digital Markedsføring.

Tilmeld borger

Her foregår kurserne

Forløbene afholdes i samarbejde med Erhvervsakademi Aarhus, hvorfor undervisningen afhodles i deres lokaler. Stedet har nem adgang med offentlig transport og gratis parkering.

Aarhus erhvervsakademi
Ringvej Syd 104, 8260 Viby J
Miljø EAAA

Tilmeld dig 6 ugers kurset i Digital Markedsføring

Tilmeldingen er ikke bindende, og du kan altid springe fra igen uden problemer.

"*" indikerer påkrævede felter

OBS! Din tilmelding er først gældende, når du får vist siden “Mange tak for din tilmelding”.

100% uforpligtende

Tilmelding er uforpligtende. Hvis du bliver forhindret i at deltage i uddannelsen, fjerner vi blot din tilmelding igen.

Vi sørger for alt det praktiske

Vi sikrer, at du får de nødvendige blanketter og hjælper dig med at udfylde dem.

Ring, chat eller skriv

Er du i tvivl om noget?
Ring, chat eller skriv til os

Vi sidder klar på chat, tlf. 61 66 75 68 eller e-mail info@kursusfabrikken.dk, hvis du har spørgsmål.

Kursusfabrikken ApS