facebook1pximg
Kursusfabrikkens logo
Kontakt

Salgsbetingelser

OBS! Disse betingelser og afbestillingspolitik gælder udelukkende for Kursusfabrikkens dagskurser

1 Fakturering

Når du tilmelder dig et dagskursus, vil du modtage en bekræftelsesmail, hvortil du skal sende dine faktureringsoplysninger. Du kan også altid tilføje oplysningerne i kommentarfeltet, når du tilmelder dig.

Du vil modtage en faktura for kurset i ugerne op til kursusstart.

2 Kursusafgift

Alle priser på siden er angivet ekskl. moms, da kurserne som udgangspunkt er henvendt til virksomheder.
Medmindre andet er angivet på de enkelte kursusundersider, er kursusprisen inkl. kursusmateriale og fuld forplejning. Forplejningen omfatter let morgenmad, frokostbuffet, the/kaffe, eftermiddagssødt og kolde drikkevarer.

3 Afbestilling

Hvis du er forhindret i at deltage på et af vores dagskurser, kan du altid overdrage din plads til en kollega. Det kræver dog, at det er samme kursus, by og dato, som du selv skulle have deltaget på.

På vores dagskurser får du refunderet 100 % af kursusprisen, hvis du afmelder dig senest 7 dage før kursusstart. Hvis du afmelder dig senere, vil du få refunderet 50 % af kursusprisen.

4 Ombooking

Hvis du gerne vil deltage på kurset en anden dag, end den du oprindeligt er tilmeldt, kan du foretage en ombooking senest 3 arbejdsdage før kursusstart. Du kan dog maks. ombooke 2 gange uden at betale kursusafgift.

5 Udeblivelse

Hvis du udebliver fra kurset uden at melde afbud, faktureres du 100 % af kursusprisen.

6 Aflysning af kursus

Vi bestræber os altid på at afholde vores kurser som planlagt. Vi forbeholder os dog ret til at aflyse et kursus, hvis underviseren bliver syg, eller der er for få tilmeldinger til kurset. Skulle det ske, at vi bliver nødt til at aflyse kurset, sørger vi naturligvis for at hjælpe dig med at finde en ny kursusdato, der passer ind i din kalender, eller at refundere kursusprisen.

7 Tilfredshedsgaranti

Det er vigtigt for os, at du er tilfreds med kurset, og at du får det fulde udbytte. Derfor har vi indført tilfredshedsgaranti.

8 Ophavsret

Alt undervisningsmateriale er beskyttet af loven om ophavsret. Du har derfor ikke ret til at kopiere vores kursusmateriale, bøger eller e-bøger.

9 Persondatapolitik

Ifm. koordinering og afholdelse af vores kurser indsamler vi data, som f.eks. deltagernavn, mailadresse og telefonnummer. Dataindsamlingen omfatter udelukkende relevante og nødvendige oplysninger ifm. koordinering, kontakt, fakturering, forventningsafstemning mv. Benytter du dig af en rabataftale gennem en samarbejdspartner, fx CA, vil de modtage information om din deltagelse (navn, mailadresse, kursus og datoer).

Du har til enhver tid mulighed for at få indsigt i eller slettet dine data i vores systemer. Hvis dette ønskes, kan du kontakte vores dataansvarlige, Jakob Hebsgaard.

Kursusfabrikken ApS