facebook1pximg
Kursusfabrikkens logo
Kontakt
Online markedsføring - den store grundbog OM

Udgivelser publiceret af Kursusfabrikken

Kursusfabrikken udvikler materialer til kurser, nyhedsmedier og diverse læringsmedier som kataloger, guides og bøger. Vi har altid erhvervslivets efterspørgsel og udvikling i fokus, hvilke sikrer dig relevant brugsanvendelse og praksisnær læring.

Simon underviser og peger på bloggen

Besøg vores vidensunivers

Vores team af eksperter elsker at opkvalificere og inspirerre dig med ny viden og nye kompetencer. Sideløbende med vores undervisning, udvikler vi derfor supplerende e-bøger og relevante blogindlæg.

Besøg bloggen
Download lightudgave

Online Markedsføring

“Online markedsføring – Den store grundbog” giver et grundigt indblik i de forskellige markedsførings discipliner, så du kan opnå succes med online markedsføring. Denne light-udgave giver dig et indblik i bogens indhold, og forbereder dig på den store verden indenfor online markedsøfring.

miniguide til WordPress

Miniguide til WordPress

Vil du lære, hvordan du laver din egen hjemmeside eller webshop? Formålet med denne miniguide er at give indblik i, hvilke delelementer en hjemmeside består af, og hvordan du bygger en hjemmeside eller shop op fra bunden.

miniguide Excel

Miniguide til Excel

Excel er et af de mest effektive værktøjer, når du arbejder med tal i flere forskellige sammenhænge. I denne guide får du en introduktion til Excels mange muligheder inden for databehandling.

skabeloner er guld

Skabeloner er guld

Skabeloner til web og grafisk design kan findes i mange forskellige udgaver. Vi vil i denne e-bog introducere dig for de mange muligheder med skabeloner og vise, hvordan de kan effektivisere dine arbejdsprocesser og højne kvaliteten af dit arbejde.

miniguide indesign

Miniguide InDesign

Vil du gerne godt i gang med InDesign? I denne miniguide vil du lære, hvordan du opretter og opbygger dit første projekt i InDesign. Du vil også blive introduceret til de første vigtigste indstillinger, værktøjspaneler og de mest brugbare funktioner i programmer.

Photoshop miniguide

Miniguide til Photoshop

I denne guide vil du opnå en forståelse af, hvad programmet kan, og hvordan du kan bruge det. Guiden vil give et overblik over de vigtigste og mest anvendte funktioner.

Illustrator miniguide

Miniguide til Illustrator

Lav logoer, ikoner, tegninger og anden vektorgrafik med Adobe Illustrator. I denne guide får du en introduktion til, hvordan du kan komme godt i gang med Illustrator.

MailChimp miniguide

Miniguide til MailChimp

Arbejder du med e-mail markedsføring, eller skal du i gang med at udsende nyhedsbreve? Få hjælp til at komme i gang med MailChimp, lister, kampagner, templates m.m.

Premiere Pro miniguide

Miniguide til Premiere Pro

Skal du i gang med at redigere vidoe? Så er Premiere Pro det rigtige program. Få hjælp til at komme i gang med Premiere Pro’s mange værktøjer og funktioner til videoredigering.

linkedin for virksomheder guide

LinkedIn for virksomheder

I denne guide lærer du, hvordan du kan bruge LinkedIn til at profilere både virksomheden og medarbejderne.

Ordbog til online markedsføring

Ordbog til markedsføring

Har du også svært ved at finde hoved og hale i de mange begreber og programmer til online markedsføring? I vores ordbog kan du få styr på de vigtigste nøgleord inden for online markedsføring. Hent din nye ordbog med det samme.

88 tips of tricks

88 tips og tricks

I e-bogen “88 tips og tricks til online markedsføring” har vi samlet nogle af de bedste værktøjer til online markedsføring inden for Google Ads, SEO, sociale medier mm. Klik på linker herunder og hent bogen.

Kursusfabrikken ApS