facebook1pximg
Tlf: 61 66 76 28
kursusfabrikken logo
Kurser
search icon

Kurser som sikrer dig viden og praksisnære kompetencer

Ønsker du at opkvalificere dine kompetencer - måske for at kunne løse specifikke arbejdsopgaver eller bidrage med ny viden? Vi er specialister i praksisnær vidensdeling, der opkvalificerer den enkelte og virksomheden.

Kursusoversigt, Simon præsenterer et kursus

Online Markedsføring

Ønsker du øget synlighed og tilstedeværelse online? Hos Kursusfabrikken finder du et stort udbud af kurser i bl.a. Google Ads, Analytics og SEO, som sikrer dig kompetencer inden for online markedsføring.

Sociale Medier

Sociale medier er for de fleste et uundværligt værktøj til at opnå online succes og synlighed. Uanset om du skal ramme din målgruppe organisk eller gennem betalte annoncer, kan vi hjælpe dig med at benytte de førende og mest populære sociale medieplatforme.

Kursusoversigt, Mette og Camille er på kursus

Få 20% rabat på din kollegas tilmeldingtil samme kursus

Grafiske kurser

Uanset om du skal åbne et Adobe-program for første gang eller bygge videre på din eksisterende viden, har du rig mulighed for at lære, fordybe og specialisere dig gennem vores kursusforløb.

Microsoft & Business Intelligence

Microsoft har en stor portefølje af programmer, som giver dig rig mulighed for at forbedre dine arbejdsindsatser. Uanset om du skal behandle data, præsentere eller koble op på videomøde, er der masser af viden at hente.

Web & Data

Skal du skabe, varetage og redigere i et online univers? Med vores kurser i Web & Data lærer du at opbygge indhold til din hjemmeside opbygget i WordPress. Søger du automatisering og klik-robotter, kan du på kurset i RPA lære at opbygge automatiske handlinger på din computer.

Få rabat, når du vælger flere kurser

Vi giver en ekstra skarp pris, hvis du booker flere kurser samtidig. Vælg en af vores kursuspakker og få styrket dine kompetencer på flere områder til en fordelagtig pris.

3 kurser
Spar fra 1.990 kr.
4 kurser
Spar fra 2.985 kr.
5 kurser
Spar fra 4.980 kr.
Flere kurser
Kontakt for tilbud
Kursusfabrikken ApS