Kursusoversigt

Kurser i online marketing, sociale medier, grafisk design, Office, web og data

Kursusfabrikkens kursuskatalog

Her kan du hente, læse og printe vores kursuskatalog. I kataloget kan du læse om vores mange spændende kurser, og hvorfor du skal vælge netop et kursus fra Kursusfabrikken.

Se oversigt over alle vores kurser

Om Kursusfabrikkens dagskurser

Vi giver reelle kompetenceløft

Vi underviser ikke i teknologier eller materiale, som ikke er direkte anvendeligt i erhvervslivet. Derfor vil vores undervisning altid være meget praksisnær og tage udgangspunkt i kursistens virkelighed. Af samme årsag kontakter vi altid vores kursusdeltagere i dagene op til kurserne for at sikre, at indholdet af kurset møder de forventninger, kursusdeltageren har.

Vores ekspertundervisere er dygtige formidlere

Der er ingen, der ved alt om alt. Derfor har vi forskellige ekspertundervisere tilknyttet Kursusfabrikken, som samtidig er gode formidlere og kan ramme alle i deres undervisning. Derfor kræver det heller ingen forudgående viden at deltage i vores kurser. Dette er dog med undtagelse af vores kurser for øvede i blandt andet AdWords, InDesign og Photoshop.

Målrettet erhvervslivet

Dagskurserne er for dig, der gerne vil styrke dine kompetencer inden for digital marketing, grafisk design og salg. Vi sætter en ære i at være målrettet erhvervslivet, så du kan bruge de opnåede kompetencer direkte i dit nuværende eller kommende arbejde. Du kan derfor også regne med, at du bliver præsenteret for de vigtigste og nyeste funktioner og værktøjer, når du deltager i et kursus.