facebook1pximg
Kursusfabrikkens logo
Kontakt

Kurser som sikrer dig viden og praksisnære kompetencer

Ønsker du at opkvalificere dine kompetencer - måske for at kunne løse specifikke arbejdsopgaver eller bidrage med ny viden? Vi er specialister i praksisnær vidensdeling, der opkvalificerer den enkelte og virksomheden.

Kursusoversigt, Simon præsenterer et kursus

Online Markedsføring

Vil du gerne øge jeres synlighed og optimere jeres online tilstedeværelse? Hos Kursusfabrikken finder du et stort udbud af kurser i bl.a. Google Ads, Analytics og SEO, som sikrer dig de nødvendige kompetencer til at blive en succes inden for online markedsføring.

Sociale Medier

Sociale medier er for de fleste et uundværligt værktøj til at opnå online succes og synlighed. Uanset om du skal ramme din målgruppe organisk eller gennem betalte annoncer, kan vi hjælpe dig med at optimere din indsats på de mest populære sociale medieplatforme.

Kursusoversigt, Mette og Camille er på kursus

Få 20% rabat på din kollegas tilmeldingtil samme kursus

Grafiske kurser

Uanset om du skal åbne et Adobe-program for første gang eller bygge videre på din eksisterende viden, har du rig mulighed for at lære, fordybe og specialisere dig gennem vores kursusforløb.

Microsoft & Business Intelligence

Microsoft rummer en masse nyttige programmer, som giver dig rig mulighed for at forbedre dine arbejdsindsatser - uanset om du skal behandle data i Power BI, præsentere i PowerPoint eller koble på videomøder i Teams. Vi giver dig en grundig introduktion til programmerne, så du lærer at bruge dem optimalt og får en mere effektiv arbejdsdag.

Webudvikling

Skal du skabe, varetage og redigere i et online univers? Med vores kurser i webudvikling, lærer du at opbygge indhold til din hjemmeside opbygget i WordPress. 

AI kurser

Ønsker du at bruge AI? Kursusfabrikken har kurser i AI, hvor du lærer om ChatGPT, Midjourney og Copilot. Alle kurser giver dig praktisk erfaring og indsigt til at inddrage AI i dine projekter.

Tag et kig i vores kursuskatalog

Få et hurtigt overblik over vores mest populære dagskurser. Klik nedenfor og gå på opdagelse i vores kursuskatalog - eller del det nemt med dine kollegaer.

Hent som PDF

Få 15% rabat, når du vælger flere kurser

Vi giver en ekstra skarp pris, hvis du booker 3 eller flere kurser samtidig. Styrk dine kompetencer og opkvalificer flere fagområder samtidig, til en fordelagtig pris.

1

Find de ønskede kurser, tid og sted

2

Skriv "kursuspakke" i kommentarfeltet

3

15% rabat* tilføjes på din faktura

Læs mere om kursuspakker

*Kursuspakker kan ikke kombineres med andre rabatordninger

Skræddersyede kurser til jeres behov

Hvis I er 3 eller flere ansatte fra samme virksomhed,  har vi mulighed for at skræddersy et kursus til jer med det indhold, I har behov for - og på det sted og tidspunkt, der passer jer bedst.

I er selvfølgelig også velkomne til at deltage på vores dagskurser, hvor der kan være op til 5 deltagere fra forskellige virksomheder.

Læs om skræddersyede kurser
Ab og Peter har en samtale om skræddersyede kurser
Mette hjælper med spørgsmål om alle kurser

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe og vejlede dig omkring vores dagskurser, 6-ugers uddannelser, skræddersyede kurser, samarbejdsaftaler eller andet. Benyt knappen nedenfor, skriv til os på chatten eller giv os et kald på tlf. 61 66 76 28.

Kontakt Kursusfabrikken
Kursusfabrikken ApS