facebook1pximg
Tlf: 61 66 76 28
kursusfabrikken logo
Kurser
search icon

Office 365 kursus – 1 dag

Få det maksimale ud af Office 365 i dit arbejde

Føler du ikke, at du får det optimale ud af Office 365 i dit arbejde? Vil du gerne blive klogere på de utallige muligheder, programmerne i Microsoft Office tilbyder, og ikke mindst lære, hvordan du får dem til at tale optimalt sammen – på tværs af f.eks. OneDrive, SharePoint, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Teams og mange flere?

Dette Office 365 kursus baner vejen for en nemmere og mere effektiv arbejdsdag. Vi dykker ned i Office 365-universets værktøjskasse og klæder dig på med den fornødne viden til selv at kunne bringe programmernes forskellige funktioner, tilpasningsmuligheder og genveje i spil i din dagligdag.
Kort sagt: Du får hjælp til Office 365 - med det formål at optimere din daglige opgavehåndtering, planlægning og koordinering.

Det får du med dit Office 365 kursus

 • Få overblik over Office 365-programmernes vigtige værktøjer og funktioner, og hvordan de anvendes professionelt i praksis.
 • Lær programmernes intelligente samarbejdsmuligheder at kende – bl.a. hvordan du problemfrit deler informationer og filer via OneDrive, SharePoint, Teams og Planner.
 • Få ”hands on”-erfaring med Office 365 og OneDrive og oplev, hvordan programmerne let kan spare dig for spildtid i hverdagen – til gavn for din produktivitet.
 • Få indgående kendskab til forskellen mellem Office 365 online og app-versionerne samt deres anvendelsesmuligheder.
 • Bliv klædt på med de rette Microsoft Office-værktøjer til at kunne effektivisere din opgavestyring.
Office 365 kursus

Kurset garanterer dig

Maks. 5 deltagere pr. hold
Passionerede ekspertundervisere
Praksisnær undervisning
Incl. 3 måneders e-mail support
100 % tilfredshedsgaranti

3.995 kr. ekskl. moms

Få en snak med underviseren

Har du spørgsmål til kurset? Book en tid i kalenderen, og bliv ringet op af underviseren, når det passer dig.

Bliv ringet op

Kursusfabrikkens anmeldelser

Google Logo

”Vil klart anbefale jer til andre og gøre brug af jer selv igen også.”

Helene, Videomarkedsføring

Helene
Folketinget

Der er mange fordele ved at vælge Kursusfabrikken

5 deltagere

Små hold - maks. 5 deltagere

Det sikrer god tid til dig og dine spørgsmål. Din underviser kontakter dig inden kurset for at kunne inkludere dine særlige ønsker og behov.

kontakt med underviseren som via dialog finder dine behov

Praksisnær undervisning

Du får ”hands on”-erfaring med programmer og værktøjer på kurset, som giver dig optimal læring og forståelse.

skræddersyet kursus v. 3 deltagere

Skal din kollega med?

Vi giver 20% i kollegarabat, og tilbyder alternativt et lukket skræddersyet hold, hvis I er 3 eller flere kolleger.

Datoer for kursus i Office 365

DatoStedKursus
11. oktober 2022AarhusOffice365
21. november 2022KøbenhavnOffice365
16. december 2022AarhusOffice365
Tilmeld kursus

Praktisk info

 • Undervisningen foregår fra kl. 9.00-15.30
 • Gratis parkering
 • Fuld forplejning på kurset
 • Vi stiller computer og programmer til rådighed
 • Underviseren kontakter dig inden kurset
 • Kursusmateriale er inkluderet
 • Kræver intet forudgående kendskab

Pris: 3.995 kr. ekskl. moms

På dit Office 365 kursus vil du lære om...

Rundtur i Office 356

De fleste kender til Office 365. Men det er de færreste, der rent faktisk formår at udnytte de mange programmer til fulde. På kurset åbner vi op for Office-pakken og gennemgår nøje de enkelte programmers vigtige og nyeste funktioner, så du er up-to-date. Efter kurset vil du kende til programmernes brugs- og samspilsmuligheder – både mht. online- og app-versionerne. Det betyder altså, at du ikke nødvendigvis skal kende til Office 365 på forhånd for at kunne deltage i kurset.

Smart informations- og fildeling

Lær hvordan du med Office 365 og OneDrive kan effektivisere din arbejdsgang og gøre opgavestyringen i din arbejdsdag meget lettere – til glæde for dig og dine medarbejdere. Vi introducerer dig for, hvordan du foretager smart informations-, opgave- og fildeling på tværs af programmer – herunder Teams, OneNote, Planner, Outlook m.fl. Derudover får du indsigt i sikker databeskyttelse samt rettigheds- og versionsstyring ved integreret brug af programmerne.

Funktioner, genveje og tilpasninger

Bruger du også alt for lang tid i hverdagen på at navigere rundt i Office 365-programmerne, og har du ofte svært ved at finde de rette funktioner og værktøjer? Med dette Office-pakken kursus bliver du indført i alle de centrale funktioner og opdateringer i Office 365, der kan lette arbejdsbyrden og sikre optimal udnyttelse af arbejdstiden. Du får indblik i alt lige fra effektiv håndtering af dokumenter, analysedata og regneark til visuelle præsentationsmetoder og mailorganisering. Sidst men ikke mindst giver vi dig tips og tricks til tidsbesparende genveje og tilpasning af programindstillinger efter netop dine behov.

Samspil mellem Office 365-programmer

Det kan skabe stor værdi at kende til OneDrive og de enkelte programmer i Office 365-pakken hver især. Men der hvor du for alvor opnår værdi, er når du formår at få programmerne til at arbejde sammen. Netop dette samspil vil være i fokus på kurset, hvor du sættes i stand til at bruge programmerne på tværs til både opgavestyring, fildeling, koordinering, notatskrivning, planlægning og meget mere. Lær f.eks. om deling og samarbejde via OneNote, Teams eller Planner.

Forståelse for OneDrive og SharePoint

Hvor skal du placere dine filer? Hvordan tilgår du dem hurtigt, nemt og sikkert? Hvordan opretter du smarte genveje til de mest hyppigt anvendte mapper, så du ikke spilder unødigt tid på at klikke rundt i rodede mappestrukturer? Disse spørgsmål og mange flere får du besvaret på kurset. Vi giver dig en grundlæggende forståelse for forskellen mellem OneDrive og SharePoint som lokationer for dine filer og sikrer, at du har styr på vigtige gemfunktioner, hvordan du versionerer ændringer og meget andet.

måske i skal overveje et skræddersyet kursus?

Underviserne bag

Ole Kursusfabrikkens Microsoft master

Ole

Ekspert i Microsoft

Ole har over 20 års erfaring med undervisning og konsulentopgaver indenfor Microsoft Office. Udover den praktiske erfaring, er han også MOS certificeret og certificeret Technical Trainer. Ole har fokus på at effektivisere brugen af Microsoft Office, og skabe en merværdi for vores kursister.

Michael_Kursusfabrikken

Michael

Ekspert i Microsoft

Michael er IT-ekspert og underviser hos Kursusfabrikken. Han er specialist i Microsoft 365, Office pakken og Windows Server, og han har flere års erfaring i udvikling af brugerspecifikke løsning i Excel og Power Bi. Michael er samtidig super dygtig til at formidle, hvordan vi kan bruge Microsoft Office mere effektivt i vores daglige arbejde.

Se alle vores undervisere

+6.000 tilfredse kursister har anvendt Kursusfabrikken

Danfoss logoTV2 logoNordea logoFolketinget logoTDC logoSkat LogoFSC logodsb logoLomax logoPhilipson WineDanfoss logoDanfoss logo

Tilmeld dig et kursus i Office 365

OBS! Din tilmelding er først gældende, når du får vist siden “Mange tak for din tilmelding”.

Derfor skal du vælge Kursusfabrikken

Tilfredshedsgaranti
Underviseren kontakter dig inden kurset
Udgangspunkt i dine behov og ønsker
Små hold - maks. 5 deltagere
3 måneders e-mail support inkluderet
Ring, chat eller skriv

Er du i tvivl om noget?
Ring, chat eller skriv til os

Vi er til stede på chat, tlf. 61 66 76 28 eller e-mail info@kursusfabrikken.dk, hvis du har spørgsmål.

Kursusfabrikken ApS