facebook1pximg

Office 365 kursus – 1 dag

Få det maksimale ud af Office 365 i dit arbejde

Føler du ikke, at du får det optimale ud af Office 365 i dit arbejde? Vil du gerne blive klogere på de utallige muligheder, programmerne i Microsoft Office tilbyder, og ikke mindst lære, hvordan du får dem til at tale optimalt sammen – på tværs af f.eks. OneDrive, SharePoint, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Teams og mange flere?

Dette kursus baner vejen for en nemmere og mere effektiv arbejdsdag med Office 365. Vi dykker ned i Office 365-universets værktøjskasse og klæder dig på med den fornødne viden til selv at kunne bringe programmernes forskellige funktioner, tilpasningsmuligheder og genveje i spil i din dagligdag.
Alt sammen med det formål at optimere din daglige opgavehåndtering, planlægning og koordinering.

Dit udbytte fra kurset

 • Få overblik over Office 365-programmernes vigtige værktøjer og funktioner, og hvordan de anvendes professionelt i praksis.
 • Lær programmernes intelligente samarbejdsmuligheder at kende – bl.a. hvordan du problemfrit deler informationer og filer via OneDrive, SharePoint, Teams og Planner.
 • Få ”hands on”-erfaring med Office 365 og OneDrive og oplev, hvordan programmerne let kan spare dig for spildtid i hverdagen – til gavn for din produktivitet.
 • Få indgående kendskab til forskellen mellem Office 365 online og app-versionerne samt deres anvendelsesmuligheder.
 • Bliv klædt på med de rette Microsoft Office-værktøjer til at kunne effektivisere din opgavestyring.
Office 365 kursus

Kurset garanterer dig

Maks. 5 deltagere pr. hold
Passionerede ekspertundervisere
Praksisnær undervisning
Opdateret kursusmateriale
100 % tilfredshedsgaranti

3.995 kr. ekskl. moms

Hvorfor skal du tage et kursus hos Kursusfabrikken?

kontakt med underviseren som via dialog finder dine behov

Personlige behov

Underviseren kontakter dig inden kurset for at kunne inkludere dine særlige ønsker og behov.

5 deltagere

Små hold - maks. 5 deltagere

Små hold med maks. 5 deltagere. Der er god tid til den enkelte, så du får fuldt udbytte.

skræddersyet kursus v. 3 deltagere

3 fra samme virksomhed?

Hvis I er 3 eller flere fra samme virksomhed, laver vi et skræddersyet forløb, kun til jer.

Datoer for kursus i Office 365

DatoStedKursus
9. december 2022AarhusOffice365
20. januar 2022KøbenhavnOffice365
18. februar 2022AarhusOffice365
Tilmeld kursus

Praktisk Information

 • Der er fuld forplejning på kurset, bestående af morgenbrød, lækker frokostbuffet, kolde drikkevarer, the/kaffe og eftermiddagssødt
 • Gennemarbejdet kursusmateriale er inkluderet
 • Der vil blive stillet en computer til rådighed, men du er også velkommen til at tage din egen med
 • Tilfredshedsgaranti
 • Kurset foregår fra kl. 9.00-15.30
 • Kræver intet forudgående kendskab til emnet

Pris: 3.995 kr. ekskl. moms

Vi anbefaler også

Hvis du ønsker at dykke ned i ét eller flere af de mange Microsoft Office-programmer, kan du med fordel tage et kig på vores grundlæggende og udvidede kurser i f.eks. ExcelWordPowerPoint, Outlook m.fl.

Tjek alle vores Office-kurser her!

På kurset vil du lære om...

Rundtur i Office 356

De fleste kender til Office 365. Men det er de færreste, der rent faktisk formår at udnytte de mange programmer til fulde. På kurset åbner vi op for Office-pakken og gennemgår nøje de enkelte programmers vigtige og nyeste funktioner, så du er up-to-date. Efter kurset vil du kende til programmernes brugs- og samspilsmuligheder – både mht. online- og app-versionerne. Det betyder altså, at du ikke nødvendigvis skal kende til Office 365 på forhånd for at kunne deltage i kurset.

Smart informations- og fildeling

Lær hvordan du med Office 365 og OneDrive kan effektivisere din arbejdsgang og gøre opgavestyringen i din arbejdsdag meget lettere – til glæde for dig og dine medarbejdere. Vi introducerer dig for, hvordan du foretager smart informations-, opgave- og fildeling på tværs af programmer – herunder Teams, OneNote, Planner, Outlook m.fl. Derudover får du indsigt i sikker databeskyttelse samt rettigheds- og versionsstyring ved integreret brug af programmerne.

Funktioner, genveje og tilpasninger

Bruger du også alt for lang tid i hverdagen på at navigere rundt i Office 365-programmerne, og har du ofte svært ved at finde de rette funktioner og værktøjer? Med dette kursus bliver du indført i alle de centrale funktioner og opdateringer i Office 365, der kan lette arbejdsbyrden og sikre optimal udnyttelse af arbejdstiden. Du får indblik i alt lige fra effektiv håndtering af dokumenter, analysedata og regneark til visuelle præsentationsmetoder og mailorganisering. Sidst men ikke mindst giver vi dig tips og tricks til tidsbesparende genveje og tilpasning af programindstillinger efter netop dine behov.

Samspil mellem Office 365-programmer

Det kan skabe stor værdi at kende til OneDrive og de enkelte programmer i Office 365-pakken hver især. Men der hvor du for alvor opnår værdi, er når du formår at få programmerne til at arbejde sammen. Netop dette samspil vil være i fokus på kurset, hvor du sættes i stand til at bruge programmerne på tværs til både opgavestyring, fildeling, koordinering, notatskrivning, planlægning og meget mere. Lær f.eks. om deling og samarbejde via OneNote, Teams eller Planner.

Forståelse for OneDrive og SharePoint

Hvor skal du placere dine filer? Hvordan tilgår du dem hurtigt, nemt og sikkert? Hvordan opretter du smarte genveje til de mest hyppigt anvendte mapper, så du ikke spilder unødigt tid på at klikke rundt i rodede mappestrukturer? Disse spørgsmål og mange flere får du besvaret på kurset. Vi giver dig en grundlæggende forståelse for forskellen mellem OneDrive og SharePoint som lokationer for dine filer og sikrer, at du har styr på vigtige gemfunktioner, hvordan du versionerer ændringer og meget andet.

måske i skal overveje et skræddersyet kursus?

+6.000 tilfredse kursister har anvendt Kursusfabrikken

Danfoss logoDanfoss logoDanfoss logoDanfoss logoDanfoss logoDanfoss logoDanfoss logoDanfoss logoDanfoss logoDanfoss logoDanfoss logoDanfoss logo

Tilmeld dig kurset i Office 365

OBS! Din tilmelding er først gældende, når du får vist siden “Mange tak for din tilmelding”.

Derfor skal du vælge Kursusfabrikken

Ekspertundervisere
Underviseren kontakter dig inden kurset
Vi tager udgangspunkt i dine behov og ønsker
Små hold med maks. 5 deltagere
Praksisnær undervisning
Gennemarbejdet kursusmateriale er inkluderet
Fuld forplejning

Skal vi ringe dig op?

Skriv til os på chatten eller send en mail på info@kursusfabrikken.dk, hvis vi skal ringe dig op og fortælle mere om kurset.

Du er naturligvis også altid velkommen til at ringe på tlf. 61 66 76 28.