facebook1pximg
kursusfabrikken logo
Kontakt

Office 365 kursus – 1 dag

Få det maksimale ud af Office 365 i dit arbejde

Føler du ikke, at du får det optimale ud af Office 365 i dit arbejde? Vil du gerne blive klogere på de utallige muligheder, programmerne i Microsoft Office tilbyder, og ikke mindst lære, hvordan du får dem til at tale optimalt sammen – på tværs af f.eks. OneDrive, SharePoint, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Teams og mange flere?

Dette Office 365 kursus baner vejen for en nemmere og mere effektiv arbejdsdag. Vi dykker ned i Office 365-universets værktøjskasse og klæder dig på med den fornødne viden til selv at kunne bringe programmernes forskellige funktioner, tilpasningsmuligheder og genveje i spil i din dagligdag.
Kort sagt: Du får hjælp til Office 365 - med det formål at optimere din daglige opgavehåndtering, planlægning og koordinering.

Det får du med dit Office 365 kursus

 • Få overblik over Office 365-programmernes vigtige værktøjer og funktioner, og hvordan de anvendes professionelt i praksis.
 • Lær programmernes intelligente samarbejdsmuligheder at kende – bl.a. hvordan du problemfrit deler informationer og filer via OneDrive, SharePoint, Teams og Planner.
 • Få ”hands on”-erfaring med Office 365 og OneDrive og oplev, hvordan programmerne let kan spare dig for spildtid i hverdagen – til gavn for din produktivitet.
 • Få indgående kendskab til forskellen mellem Office 365 online- og app-versionerne samt deres anvendelsesmuligheder.
 • Bliv klædt på med de rette Microsoft Office-værktøjer til at kunne effektivisere din opgavestyring.
Office 365 kursus

Kurset garanterer dig

Maks. 5 deltagere pr. hold
Passionerede ekspertundervisere
Praksisnær undervisning
Inkl. 3 måneders e-mail support
100 % tilfredshedsgaranti

3.995 kr. ekskl. moms

Få en snak med underviseren

Har du spørgsmål til kurset? Book en tid i kalenderen, og bliv ringet op af underviseren, når det passer dig.

Bliv ringet op

Kursusfabrikkens anmeldelser

Google Logo

”Vil klart anbefale jer til andre og gøre brug af jer selv igen også.”

Helene, Videomarkedsføring

Helene
Folketinget

Der er mange fordele ved at vælge Kursusfabrikken

5 deltagere

Små hold - maks. 5 deltagere

Det sikrer god tid til dig og dine spørgsmål. Din underviser kontakter dig inden kurset for at kunne inkludere dine særlige ønsker og behov.

kontakt med underviseren som via dialog finder dine behov

Praksisnær undervisning

Du får ”hands on”-erfaring med programmer og værktøjer på kurset, som giver dig optimal læring og forståelse.

skræddersyet kursus v. 3 deltagere

Skal din kollega med?

Vi giver 20% i kollegarabat, og tilbyder alternativt et lukket skræddersyet hold, hvis I er 3 eller flere kolleger.

Datoer for kursus i Office 365

DatoStedKursus
21. februar 2023AarhusOffice365
3. maj 2023KøbenhavnOffice365
23. juni 2023AarhusOffice365
Tilmeld kursus

Praktisk info

 • Undervisningen foregår fra kl. 9.00-15.30
 • Gratis parkering
 • Fuld forplejning på kurset
 • Vi stiller computer og programmer til rådighed
 • Underviseren kontakter dig inden kurset
 • Kursusmateriale er inkluderet
 • Kræver intet forudgående kendskab

Pris: 3.995 kr. ekskl. moms pr. person

På Office 365 kurset vil du lære om...

Rundtur i Office 356

De fleste kender til Office 365. Men det er de færreste, der rent faktisk formår at udnytte de mange programmer til fulde. På kurset åbner vi op for Office-pakken og gennemgår nøje de enkelte programmers vigtige og nyeste funktioner, så du er up-to-date. Efter kurset vil du kende programmernes brugs- og samspilsmuligheder – både mht. online- og app-versionerne. Det betyder altså, at du ikke nødvendigvis skal kende til Office 365 på forhånd for at kunne deltage i kurset.

Smart informations- og fildeling

Lær hvordan du med Office 365 og OneDrive kan effektivisere din arbejdsgang og gøre opgavestyringen i din arbejdsdag meget lettere – til glæde for dig og dine medarbejdere. Vi introducerer dig for, hvordan du foretager smart informations-, opgave- og fildeling på tværs af programmer – herunder Teams, OneNote, Planner, Outlook m.fl. Derudover får du indsigt i sikker databeskyttelse samt rettigheds- og versionsstyring ved integreret brug af programmerne.

Funktioner, genveje og tilpasninger

Bruger du også alt for lang tid i hverdagen på at navigere rundt i Office 365-programmerne, og har du ofte svært ved at finde de rette funktioner og værktøjer? Med dette Office-pakken kursus bliver du indført i alle de centrale funktioner og opdateringer i Office 365. Du får indblik i alt lige fra effektiv håndtering af dokumenter, analysedata og regneark til visuelle præsentationsmetoder og mailorganisering. 

Samspil i Office 365-programmer

Det kan skabe stor værdi at kende til OneDrive og de enkelte programmer i Office 365-pakken hver især. Men der hvor du for alvor opnår værdi, er når du formår at få programmerne til at arbejde sammen. Netop dette samspil vil være i fokus på kurset, hvor du sættes i stand til at bruge programmerne på tværs til både opgavestyring, fildeling, koordinering, notatskrivning, planlægning og meget mere. Lær f.eks. om deling og samarbejde via OneNote, Teams eller Planner.

Forståelse for OneDrive og SharePoint

Hvor skal du placere dine filer? Hvordan tilgår du dem hurtigt, nemt og sikkert? Hvordan opretter du smarte genveje til de mest hyppigt anvendte mapper, så du ikke spilder unødigt tid på at klikke rundt i rodede mappestrukturer? Disse spørgsmål og mange flere får du besvaret på kurset.

Mulighed for et lukket hold

Er I 3 eller flere fra samme virksomhed? Vi laver med glæde et lukket hold, så du og kollegaerne i fællesskab kan fokusere på ny læring. Dato, tid og sted for afholdelse, kan tilpasses efter jeres interesser. Kontakt os uforpligtende og hør nærmere om et skræddersyet kursus.

Underviserne bag

Ole Kursusfabrikkens Microsoft master

Ole

Ekspert i Microsoft

Ole har over 20 års erfaring med undervisning og konsulentopgaver indenfor Microsoft Office. Udover den praktiske erfaring, er han også MOS certificeret og certificeret Technical Trainer. Ole har fokus på at effektivisere brugen af Microsoft Office, og skabe en merværdi for vores kursister.

Michael_Kursusfabrikken

Michael

Ekspert i Microsoft

Michael er IT-ekspert og underviser hos Kursusfabrikken. Han er specialist i Microsoft 365, Office pakken og Windows Server, og han har flere års erfaring i udvikling af brugerspecifikke løsning i Excel og Power Bi. Michael er samtidig super dygtig til at formidle, hvordan vi kan bruge Microsoft Office mere effektivt i vores daglige arbejde.

Se alle vores undervisere

+6.000 tilfredse kursister har anvendt Kursusfabrikken

Danfoss logoTV2 logoNordea logoFolketinget logoTDC logoSkat LogoFSC logodsb logoLomax logoPhilipson WineDanfoss logoDanfoss logo

Tilmeld dig et kursus i Office 365

OBS! Din tilmelding er først gældende, når du får vist siden “Mange tak for din tilmelding”.

Derfor skal du vælge Kursusfabrikken

Tilfredshedsgaranti
Underviseren kontakter dig inden kurset
Udgangspunkt i dine behov og ønsker
Små hold - maks. 5 deltagere
3 måneders e-mail support inkluderet
Ring, chat eller skriv

Er du i tvivl om noget?
Ring, chat eller skriv til os

Vi er til stede på chat, tlf. 61 66 76 28 eller e-mail info@kursusfabrikken.dk, hvis du har spørgsmål.

Supplerende kursusinfo om Office 365

Ekstra viden til dig, som har spørgsmål til vores kursus, undervisningsformen eller indholdet.

Lær at navigere i Office 365 – og spar tid og besvær

Rigtig mange virksomheders ansatte bruger til dagligt rigtig meget tid på at arbejde i Office 365-pakkens programmer – eller rettere alt for meget tid. Spildtid er en tung ressourcemæssig synder, og den skyldes i denne sammenhæng ofte, at medarbejdere såvel som ledelse ikke har tilstrækkelig viden og erfaring med programmerne. Uden det rette kendskab til Office 365 ender de hurtigt med at klikke forgæves rundt i programmerne på jagt efter bestemte værktøjer, funktioner, data m.v.

Tid er lig med penge – og derfor giver det rigtig god mening at begrænse spildtiden mest muligt for dig og dine medarbejdere. Netop dette sætter vi på kurset fokus på. Du får en grundig indføring i Office 365 og lærer at navigere rundt i programmerne samt mellem programmerne. Her bliver du introduceret til Office 365-programmernes respektive brugerflade, så du kender til deres opbygning og uden besvær er i stand til at finde det, du skal bruge.

Alt i alt får du på kurset en grundlæggende forståelse for, hvordan du med Office 365 kan effektivisere dine arbejdsgange og dermed spare værdifuld tid i hverdagen.

Få praktisk erfaring med programmerne – enkeltvis og samlet

Viden om og kendskab til Office 365 er én ting. Noget andet er, om du rent faktisk også ved, hvordan du konkret bringer de enkelte programmer i spil i praksis. Øvelse gør som bekendt mester, og derfor lægger vi på dette kursus stor vægt på, at den teoretiske viden går hånd i hånd med praktiske øvelser og småopgaver. På undervisningen får du altså rig mulighed for at prøve kræfter med de enkelte programmer på egen hånd – selvfølgelig under kyndig vejledning.

Vi dykker ned i de enkeltstående programmer og belyser deres særegne potentiale og brugsmuligheder. Men vi dedikerer også tid til at se på, hvordan du konkret kan anvende funktioner og værktøjer i samspil, og hvordan du integrerer de forskellige programmer på kryds og tværs. Eksempelvis lærer du at dele filer og data mellem programmer på en nem, hurtig og ikke mindst sikker måde.

Med andre ord: Du bliver klædt på til at kunne arbejde professionelt og intelligent med Office 365 – allround.

Bliv fortrolig med Office 365-værktøjskassen

For den uerfarne bruger af Office 365-pakken, kan det let synes at være en rodet jungle at finde rundt imellem de mange programmer. Og det bliver ikke mindre uoverskueligt at holde styr på, hvis vi dykker ned i de enkelte programmers værktøjskasser.

På vores kursus åbner vi værktøjskasserne op. Du præsenteres for Office 365-programmernes vigtigste funktioner og redskaber og får mulighed for at prøve dem af på selve undervisningen. Vi kigger på online-versionerne såvel som app-udgaverne og fremhæver, hvad du skal være opmærksom på i begge tilfælde. Foruden et kig i værktøjskasserne giver vi dig også indblik i Office 365-programmernes grundlæggende indstillinger, og du får gode råd til, hvordan du kan foretage nyttige tilpasninger, så programmerne er mest formålstjenlige og skræddersyede til netop dine behov og brugssituationer.

Hvad har du lært efter kurset?

Efter kurset er du blevet meget klogere på, hvad Microsoft Office 365 rummer af muligheder, der kan berige dit daglige arbejde. Du er blevet bevidst om de enkelte programmers potentialer, værktøjer og brugbare funktioner, og du er på egen hånd i stand til at anvende dem i praksis.

Du ved, hvordan du udnytter programmerne og deres samspil til at optimere alt lige fra opgavestyring, fildeling og koordinering til notatskrivning, planlægning, præsentation og meget andet. Og du har fået en masse gode og illustrative eksempler på ”best practice”-brug med i rygsækken, som du efterfølgende kan lade dig inspirere af til selv at skabe succes med Office 365.

Kort sagt: Du har fået styrket dine kompetencer og udvidet din videnshorisont mht. målrettet brug af Office 365.

Hvem deltager på Office 365 kursus?

Det er ikke en forudsætning for deltagelse på kurset, at du forinden har beskæftiget dig med Microsoft Office 365. Kurset henvender sig altså til alle, der gerne vil blive klogere på og stærkere i brugen af Office 365 – uafhængigt af forudgående vidensniveau. Så uanset om du har brug for at kickstarte dit Office 365-eventyr from scratch, eller om du ønsker at bygge oven på din eksisterende erfaring, vil du med garanti kunne drage fordel af kurset og dygtiggøre dig med mærkbare resultater.

Skulle du have lyst til at dykke ned i de enkeltstående Office 365-programmer, tilbyder vi en lang række målrettede kurser – bl.a. i Excel, PowerPoint, Outlook og Teams.

Tilmeld kursus
ATP lukkede hold
Få en snak med underviseren

Har du spørgsmål til kurset? Book en tid i kalenderen, og bliv ringet op af underviseren, når det passer dig.

Bliv ringet op
Kursusfabrikken ApS