facebook1pximg
Kursusfabrikkens logo
Kontakt

Kursus i Office 365 – 1 dag

Få programmerne i Office 365 til at spille sammen - og bliv mere effektiv 

Vil du gerne have det optimale ud af Office 365 i dit arbejde? Bliv klogere på de utallige muligheder, som de nye programmer i Microsoft Office byder på – og lær, hvordan du får dem til at spille sammen på en måde, der gør dig mere effektiv i dit daglige arbejde.

Office 365 er en platform, som bliver benyttet af enormt mange virksomheder og mennesker verden over – og med god grund. Platformen rummer et hav af nyttige programmer, der kan hjælpe dig med en lang række forskellige opgaver, herunder dokumenter, mail, kalender, online-møder, cloudbaseret fildeling, præsentationer og meget andet.

På kurset i Office 365 får du en grundig introduktion til de mange nye programmer i Office-pakken og lærer, hvordan du får de forskellige programmer til at tale sammen. Vi dykker helt ned i Office 365-universets værktøjskasse og klæder dig på med alle de vigtigste redskaber, funktioner og genveje, så du kan bruge programmerne på en optimal måde. Alt sammen med det formål at bane vejen til en nemmere og mere effektiv arbejdsdag.

Efter kurset har du fået et indgående kendskab til mulighederne i Office 365, og du ved, hvordan du får de enkelte programmer til at tale sammen – på tværs af fx OneDrive, SharePoint, OneNote, Teams og mange flere. Du har fået værktøjerne til at bruge Office 365 optimalt, så du kan gå direkte tilbage til skrivebordet og optimere din daglige opgavehåndtering, planlægning, koordinering og meget andet!

Dit udbytte af dit kursus i Office 365

 • Efter kurset har du fået overblik over de vigtigste værktøjer og funktioner i de nye Office 365-programmer, som fx Teams, OneDrive og SharePoint, og du ved, hvordan du kan få mere gavn af dem i dit daglige arbejde
 • Du har lært programmernes intelligente samarbejdsmuligheder at kende – bl.a. hvordan du problemfrit deler informationer og filer
 • Du har gennem praktiske øvelser fået ”hands on"-erfaring med Office 365 og OneDrive og oplevet, hvordan programmerne let kan spare dig for spildtid og frustrationer i hverdagen
 • Du har fået indgående kendskab til forskellen mellem Office 365 online- og app-versionerne, samt hvordan du kan anvende dem
 • Du er blevet klædt på med de rette Microsoft Office-værktøjer til at kunne effektivisere din opgavestyring
Office 365 kursus

Kurset garanterer dig

Maks. 5 deltagere pr. hold
Passionerede ekspertundervisere
Praksisnær undervisning
Inkl. 3 måneders e-mail support
100 % tilfredshedsgaranti

3.995 kr. ekskl. moms

Få en snak med underviseren

Har du spørgsmål til kurset? Book en tid i kalenderen, og bliv ringet op af underviseren, når det passer dig.

Bliv ringet op

Kursusfabrikkens anmeldelser

Google Logo

”Vil klart anbefale jer til andre og gøre brug af jer selv igen også.”

Helene, Videomarkedsføring

Helene
Folketinget

Der er mange fordele ved at vælge Kursusfabrikken

5 deltagere

Små hold - maks. 5 deltagere

Det sikrer god tid til dig og dine spørgsmål. Din underviser kontakter dig inden kurset for at kunne inkludere dine særlige ønsker og behov.

kontakt med underviseren som via dialog finder dine behov

Praksisnær undervisning

Du får ”hands on”-erfaring med programmer og værktøjer på kurset, som giver dig optimal læring og forståelse.

skræddersyet kursus v. 3 deltagere

Skal din kollega med?

Vi giver 20% i kollegarabat, og tilbyder alternativt et lukket skræddersyet hold, hvis I er 3 eller flere kolleger.

Datoer for kursus i Office 365

DatoStedKursus
25. juni 2024AarhusOffice365
8. august 2024KøbenhavnFyldt hold
12. september 2024AarhusOffice365
20. november 2024KøbenhavnOffice365
6. december 2024AarhusOffice365
Tilmeld kursus

Praktisk info

 • Undervisningen foregår fra kl. 9.00-15.30
 • Gratis parkering
 • Fuld forplejning på kurset
 • Vi stiller computer og programmer til rådighed
 • Underviseren kontakter dig inden kurset
 • Kursusmateriale er inkluderet
 • Kræver intet forudgående kendskab

Pris: 3.995 kr. ekskl. moms pr. person

Det mener en tidligere deltager om kurset

Nina, Marselisborg Lystbådehavn

Deltager på Microsoft Office 365

five stars review

”Rigtig god underviser, som formåede at formidle et omfattende emne på en måde, så det blev tilpasset vores behov.”

Læs flere anmeldelser

På Office 365 kurset vil du lære om...

Rundtur i Office 356

De fleste kender til Office 365. Men det er de færreste, der rent faktisk formår at udnytte de mange programmer til fulde. På kurset gennemgår vi nøje de enkelte programmers nyeste funktioner, så du er up-to-date. Efter kurset vil du kende programmernes brugs- og samspilsmuligheder – både i online- og app-versionerne. Det betyder altså, at du ikke nødvendigvis skal kende til Office 365 på forhånd for at kunne deltage i kurset.

Smart informations- og fildeling

Lær, hvordan du med Office 365 og OneDrive kan effektivisere din arbejdsgang og gøre opgavestyringen i din arbejdsdag meget lettere – til glæde for dig og dine kollegaer. Vi introducerer dig til, hvordan du foretager smart informations-, opgave- og fildeling på tværs af programmer – herunder Teams, OneNote, Planner, Outlook m.fl. Derudover får du indsigt i sikker databeskyttelse samt rettigheds- og versionsstyring ved integreret brug af programmerne.

Funktioner, genveje og tilpasninger

Bruger du også alt for lang tid i hverdagen på at navigere rundt i Office 365-programmerne, og har du ofte svært ved at finde de rette funktioner og værktøjer i de mange nye programmer? På dette kursus bliver du introduceret til alle de centrale funktioner og opdateringer i Office 365, så du har kan få mere gavn af dem i dit daglige arbejde.

Samspil i Office 365-programmer

Det kan skabe stor værdi at kende til OneDrive og de enkelte programmer i Office 365-pakken hver især. Men der hvor du for alvor opnår værdi, er, når du formår at få programmerne til at arbejde sammen. Netop dette samspil vil være i fokus på kurset, hvor du bliver i stand til at bruge programmerne på tværs til både opgavestyring, fildeling, koordinering, notatskrivning, planlægning og meget mere. Lær f.eks. om deling og samarbejde via OneNote, Teams eller Planner.

Forståelse for OneDrive og SharePoint

Hvor skal du placere dine filer? Hvordan tilgår du dem hurtigt, nemt og sikkert? Hvordan opretter du smarte genveje til de mest hyppigt anvendte mapper, så du ikke spilder unødig tid på at klikke rundt i rodede mappestrukturer? Disse spørgsmål og mange flere får du besvaret på kurset.

Mulighed for et lukket hold

Er I 3 eller flere fra samme virksomhed? Vi laver med glæde et lukket hold, så du og dine kollegaer i fællesskab kan fokusere på ny læring. Dato, tid og sted for afholdelse kan tilpasses efter jeres ønsker. Kontakt os uforpligtende og hør nærmere om et skræddersyet kursus.

Mød nogle af underviserne fra kurset i Office 365

Ole Kursusfabrikkens Microsoft master

Ole

Ekspert i Microsoft Office 365

Ole har over 20 års erfaring med undervisning og konsulentopgaver inden for Microsoft Office. Udover den praktiske erfaring er han også MOS certificeret og certificeret Technical Trainer. Ole har fokus på at effektivisere brugen af Microsoft Office og skabe en merværdi for vores kursister.

Emil

Microsoft Office 365 specialist

Emil er specialist i Office 365, Office pakken og præsentationsteknik. Han har flere års undervisningserfaring og er bl.a. certificeret Microsoft Global Training Partner. Emil er en passioneret formidler, der elsker nærværende og inddragende undervisning - gerne tilpasset den enkelte kursist.

Se alle vores undervisere

+15.000 tilfredse kursister har anvendt Kursusfabrikken

Danfoss logoTV2 logoNordea logoFolketinget logoTDC logoSkat LogoFSC logodsb logoLomax logoPhilipson WineDanfoss logoDanfoss logo

Tilmeld dig et kursus i Office 365

OBS! Din tilmelding er først gældende, når du får vist siden “Mange tak for din tilmelding”.

Derfor skal du vælge Kursusfabrikken

Tilfredshedsgaranti
Underviseren kontakter dig inden kurset
Udgangspunkt i dine behov og ønsker
Små hold - maks. 5 deltagere
3 måneders e-mail support inkluderet
Ring, chat eller skriv

Er du i tvivl om noget?
Ring, chat eller skriv til os

Vi sidder klar på chat, tlf. 61 66 76 28 eller e-mail info@kursusfabrikken.dk, hvis du har spørgsmål.

Supplerende kursusinfo om Office 365

Ekstra viden til dig, som har spørgsmål til vores kursus, undervisningsformen eller indholdet.

Lær at navigere i Office 365 – og spar tid og besvær

Rigtig mange virksomheders ansatte bruger til dagligt rigtig meget tid på at arbejde i Office 365-pakkens programmer – eller rettere alt for meget tid. Spildtid er en tung ressourcemæssig synder, og den skyldes i denne sammenhæng ofte, at medarbejdere såvel som ledelse ikke har tilstrækkelig viden og erfaring med programmerne. Uden det rette kendskab til Office 365 ender de hurtigt med at klikke forgæves rundt i programmerne på jagt efter bestemte værktøjer, funktioner, data m.v.

Tid er lig med penge – og derfor giver det rigtig god mening at begrænse spildtiden mest muligt for dig og dine medarbejdere. Netop dette sætter vi fokus på. På kurset får du en grundig indføring i Office 365 og lærer at navigere rundt i programmerne samt mellem programmerne. Her bliver du introduceret til Office 365-programmernes respektive brugerflade, så du kender til deres opbygning og uden besvær er i stand til at finde det, du skal bruge.

Alt i alt får du på kurset en grundlæggende forståelse for, hvordan du med Office 365 kan effektivisere dine arbejdsgange og dermed spare værdifuld tid i hverdagen.

Få praktisk erfaring med programmerne – enkeltvis og samlet

Viden om og kendskab til Office 365 er én ting. Noget andet er, om du rent faktisk også ved, hvordan du konkret bringer de enkelte programmer i spil i praksis. Øvelse gør som bekendt mester, og derfor lægger vi på dette kursus stor vægt på, at den teoretiske viden går hånd i hånd med praktiske øvelser og småopgaver. I undervisningen får du altså rig mulighed for at prøve kræfter med de enkelte programmer på egen hånd – selvfølgelig under kyndig vejledning.

Vi dykker ned i de enkeltstående programmer og præsenterer dig for deres potentiale og brugsmuligheder. Men vi sætter også tid af til at se på, hvordan du konkret kan anvende funktioner og værktøjer i samspil, og hvordan du integrerer de forskellige programmer på kryds og tværs. Eksempelvis lærer du at dele filer og data mellem programmer på en nem, hurtig og ikke mindst sikker måde.

Med andre ord: Du bliver klædt på til at kunne arbejde professionelt og intelligent med Office 365 – allround.

Bliv fortrolig med Office 365-værktøjskassen

For den uerfarne bruger af Office 365-pakken kan det let synes at være en rodet jungle at finde rundt imellem de mange programmer. Og det bliver ikke mindre uoverskueligt at holde styr på, hvis vi dykker ned i de enkelte programmers værktøjskasser.

På vores kursus åbner vi værktøjskasserne op. Du præsenteres for Office 365-programmernes vigtigste funktioner og redskaber og får mulighed for at prøve dem af i selve undervisningen. Vi kigger på online-versionerne såvel som app-udgaverne og fremhæver, hvad du skal være opmærksom på i begge tilfælde. Foruden et kig i værktøjskasserne giver vi dig også indblik i Office 365-programmernes grundlæggende indstillinger, og du får gode råd til, hvordan du kan foretage tilpasninger, så programmerne er mest nyttige og skræddersyede til netop dine behov.

Hvad har du lært efter kurset?

Efter kurset er du blevet meget klogere på, hvad Microsoft Office 365 rummer af muligheder, der kan berige dit daglige arbejde. Du er blevet bevidst om de enkelte programmers potentialer, værktøjer og brugbare funktioner, og du er på egen hånd i stand til at anvende dem i praksis.

Du ved, hvordan du udnytter programmerne og deres samspil til at optimere alt lige fra opgavestyring, fildeling og koordinering til notatskrivning, planlægning, præsentation og meget andet. Og du har fået en masse gode og illustrative eksempler på ”best practice”-brug med i rygsækken, som du efterfølgende kan lade dig inspirere af til selv at skabe succes med Office 365.

Kort sagt: Du har fået styrket dine kompetencer og udvidet din videnshorisont mht. målrettet brug af Office 365.

Hvem deltager på Office 365 kursus?

Det er ikke en forudsætning for deltagelse på kurset, at du tidligere har beskæftiget dig med Microsoft Office 365. Kurset henvender sig altså til alle, der gerne vil blive klogere på og stærkere i brugen af Office 365. Så uanset om du har brug for at kickstarte dit Office 365-eventyr fra scratch, eller om du ønsker at bygge oven på din eksisterende erfaring, vil du med garanti kunne drage fordel af kurset og dygtiggøre dig med mærkbare resultater.

Skulle du have lyst til at dykke ned i de enkeltstående Office 365-programmer, tilbyder vi en lang række målrettede kurser – bl.a. i Excel, PowerPoint, Outlook og Teams.

Tilmeld kursus
ATP lukkede hold
Få en snak med underviseren

Har du spørgsmål til kurset? Book en tid i kalenderen, og bliv ringet op af underviseren, når det passer dig.

Bliv ringet op
Kursusfabrikken ApS