facebook1pximg
Kursusfabrikkens logo
Kontakt
Mette ringer op, anmod om et opkald i png

Ring, chat eller skriv til os, hvis du er i tvivl om noget. Vi er til stede på chat, telefon: 61 66 76 28 og e-mail info@kursusfabrikken.dk.

Praktisk info hos Kursusfabrikken

Som deltager hos Kursusfabrikken finder du her en række praktiske informationer, som kan forberede og hjælpe dig godt forud for din kursusdeltagelse.

Find vej til dit kursus

Kursusfabrikken er landsdækkende kursusudbyder med dagsundervisning i Aarhus, København, Odense og Aalborg. Du finder en oversigt over vores adresser på siden, her finder du os

Tidspunkt for kursus

Medmindre andet er angivet, afholdes vores dagskurser fra klokken 9-15.30. 

Du kan også finde praktiske informationer om tidspunkt, adresse og parkering i den bekræftelsesmail, du har modtaget ved din tilmelding til kurset.

Computer og IT

På alle vores dagskurser stiller vi computere med de programmer, der skal bruges på kurset, til rådighed. Der anvendes som udgangspunkt altid de nyeste versioner af programmerne. Hvis du ønsker det, er du selvfølgelig også altid velkommen til at tage din egen computer med.

På vores 6 ugers kurser skal du selv medbringe computer. 

Parkering

På vores dagskurser i Aarhus, København, Odense og Aalborg er der fri parkering for Kursusfabrikkens kursister. Vær dog opmærksom på, at du i København og Aarhus skal registrere din nummerplade ved ankomst. 

På vores 6-ugers uddannelser, er det EAAA som står for parkeringsfaciliteterne. Aarhus Erhvervsakademi har mange parkeringsarealer, med både udvendige, overdækkede og aflukkede parkeringsområder, som er frie at anvende som kursist.

Mad og forplejning

På alle vores dagskurser er der fuld forplejning. Forplejningen dækker morgenmad, frokost, kaffe/te og kage.

På 6 ugers kurserne skal du selv stå for forplejningen. I Aarhus er der er mulighed for at anvende Erhvervsakademiets kantine mod egen betaling.

Kom på 6-ugers kursus

Alle vores 6-ugers jobrettede forløb er godkendt på den landsdækkende positivliste samt de fleste regionale positivlister. Hvis du er ledig, har du derfor mulighed for at få uddannelsen betalt via din A-kasse eller dit Jobcenter. Der er forskellige regler alt efter, hvilket uddannelsesniveau du har, og hvilken målgruppe du befinder dig i.

A-kasse
Hvis du skal søge om at få uddannelsen betalt gennem din A-kasse eller anden ledighedsfond, skal du have ret til dagpenge.

Derudover er der også en række krav til din uddannelsesmæssige baggrund. For at være berettiget til at få 6-ugers uddannelsen betalt gennem A-kassen skal du opfylde mindst ét af følgende kriterier:

  • Ufaglært
  • Faglært
  • Kortvideregående uddannelse + erhvervsfaglig uddannelse

Udover ovenstående er følgende regler også gældende:

  • Er du under 25, skal kurset være afsluttet inden 6 måneders ledighed.
  • Er du over 25, skal kurset være afsluttet inden 9 måneders ledighed

Vi hjælper altid med at udfylde ansøgningsblanketten til A-kassen. 

Jobcenter 
Hvis dit uddannelsesniveau er højere end ovenstående, har du mulighed for at søge om at få uddannelse bevilget gennem Jobcenteret.

Når du tilmelder dig en 6-ugers uddannelse på vores hjemmeside, får du tilsendt de informationer, du skal tage med videre til din jobkonsulent. 

Positivlisterne ændres løbende, og du vil altid kunne finde information om de nyeste lister her: læse mere om Positivlisterne her

Virksomhedstilskud og SVU

Som ansat i en virksomhed med ønske om at efteruddanne dig, kan du søge tilskud, så det er muligt at deltage i undervisningen i arbejdstiden.

Der er flere muligheder som virksomhedsansat for at få økonomisk støtte til kurser.

Du kan som ansat i en virksomhed søge SVU, der står for Statens Voksenuddannelsesstøtte, og det gives til beskæftigede, der gerne vil efteruddanne sig.

Læs mere om SVU og de andre muligheder, der er for at få økonomisk støtte til at efteruddanne dig her: Tilskud til kurser

English Courses / Engelske kurser

Kursusfabrikken do always provide courses in english, if you are 3 or more participants. Contact us to hear more, or fill the form for Skræddersyede kurser.

Skræddersyede kurser

Hvis det ønskes, kan vi lave et skræddersyet kursus, der passer lige netop til de behov jeres virksomhed har. Læs mere om muligheden for skræddersyede kurser.

Ønsker du som enkelt person flere kurser på én gang, kan vi også sammensætte et forløb, hvor du får lige de kompetencer, du har brug for.

Spørgsmål vi typisk får via Chatten

Spørgsmål om datoer for kurserne

Hvornår er næste dato for kurset? (både dagskurser + 6-ugers uddannelser)
På hver kursusside findes alle planlagte datoer for kommende kurser. Brug knappen ”datoer” under billedet til højre. Hvis du ønsker at få oplyst en senere dato, skal du kontakte os.

Spørgsmål om adresse og det af finde vej til Kursusfabrikken

Hvor afholdes jeres dagskurser henne?
Vi afholder dagskurser i Aarhus, København, Odense og Aalborg. Se mere information her: "https://www.kursusfabrikken.dk/her-finder-du-os/".

Hvor afholdes jeres 6-ugers uddannelser henne?
Vi afholder 6-ugers uddannelser i København og Aarhus. Se mere information her: ”https://www.kursusfabrikken.dk/her-finder-du-os/”.

Spørgsmål om ledige pladser på kurserne

Er der ledige pladser på jeres dagskursus?
Hvis datoen fremgår på vores hjemmeside, er der stadig ledige pladser på kurset. Fuldt booket dagskurser vil fremgå på siden med ”fuldt booket”. Vi tilbyder at skrive dig på venteliste, hvis der ikke er flere ledige pladser.

Er der ledige pladser på jeres 6-ugers uddannelsen?
Hvis datoen fremgår på vores hjemmeside, er der stadig ledige pladser på holdet. Fuldt booket 6-ugers uddannelser vil fremgå på siden med ”venteliste”. Vi tilbyder at skrive dig på venteliste, hvis der ikke er flere ledige pladser.

Spørgsmål om mødetider

Hvordan er mødetiderne på dagskurserne?
Dagskurserne foregår fra kl. 9.00-15.30.

Hvordan er mødetiderne på 6-ugers uddannelserne?
6-ugers uddannelserne foregår fra kl. 9.00-14.00. Der er undervisning 2-3 gange i ugen.

Spørgsmål om online deltagelse

Kan jeres dagskurser tages online?
Ja. Et udvalg af vores kurser afholdes online. Du kan se oversigten og læse mere på: ”https://www.kursusfabrikken.dk/online-kurser/”.

Kan jeres 6-ugers uddannelser tages online?
Kontakt os for information om online undervisning på 6-ugers uddannelserne.

Spørgsmål om pris og rabat

Hvad er prisen? (både dagskurser + 6-ugers uddannelser)
Alle priser fremgår på kursussiden.
- Dagskursus: Se prisen under billedet på kursussiden eller klik på ”dato”.
- 6-ugers uddannelse: Se prisen ved at klikke på ”praktisk info og pris”.

Kan jeg få rabat på jeres kurser?
Hvis I er 2 fra samme firma, der vil deltage på det samme kursus, er der 20 % rabat på tilmelding nummer 2. Henvendelser om yderligere rabat sendes til Kursusfabrikken.

Hvad udbyder vi kurser i?

Jeg er ledig/jobsøgende. Hvilken 6-ugers uddannelser udbyder I?
Digital Markedsføring, Sociale medier og E-handel. Se alle kurser ved at klikke her: "https://www.kursusfabrikken.dk/oversigt/". Andre 6-ugers uddannelser skal findes hos en anden udbyder.

Hvilken dagskurser udbyder I?
Vi udbyder dagskurser i online marketing, sociale medier, grafisk design, Microsoft Office, web og data. Du kan finde alle vores dagskurser her: ”https://www.kursusfabrikken.dk/dagskurser/”.

Spørgsmål om kurser for ledige

Er jeres kurser på Positivlisten?
Vi udbyder følgende 6-ugers jobrettet uddannelse på Positivlisten: Digital Markedsføring, Sociale medier, E-handel og Kommunikation i Praksis. Du finder en oversigt over vores kurser for ledige på www.kursusfabrikken.dk/positivlisten. Andre uddannelser eller spørgsmål til positivlisten skal findes hos en anden udbyder.

Jeg er ledig/jobsøgende. Kan jeg deltage på jeres kurser? (både dagskurser + 6-ugers uddannelser)
Du kan deltage på både vores dagskurser og 6-ugers uddannelser, hvis du er ledig. Hvis du er jobsøgende, så kan du søge om at få et 6-ugers uddannelsesforløb betalt af dit jobcenter eller din a-kasse.

Kursusfabrikken ApS