Om os

Om os

Vi vil hæve uddannelsesniveauet

Kursusfabrikkens mål er at udvikle og opkvalificere en lang række kompetencer hos medarbejdere, så de kan gøre en forskel for deres virksomheder og skabe merværdi.

​Vi har specialister i digital markedsføring, grafisk design, Office og webudvikling, som sikrer et højt fagligt niveau på alle vores forløb.

Kursusfabrikken er i 2018 og 2019 kåret til Gazellevirksomhed af Børsen, som vidner om, at vi er en vækstvirksomhed, der lever af at levere kvalitet til vores kursister og har gjort det med succes i mange år.

Vi har

  • Ekspertundervisere

  • Uddannelse med ECTS-point

  • Samarbejde med Erhvervsakademi Aarhus og Københavns Erhvervsakademi

  • Brobygning mellem ledige og erhvervslivet

  • Certificeringer fra Google Partner og Bing

  • Faciliteter i Aarhus, Aalborg, Odense og København

Medarbejdere

Anders Hingeberg

Anders Hingeberg

Kursusansvarlig & Indehaver

Anders er uddannelsesansvarlig og indehaver af Kursusfabrikken samt medforfatter til bogen "Online markedsføring - den store grundbog". Han er ansvarlig for online markedsføring og sætter rammerne for vores undervisere og sikrer vores høje kvalitetsstandarder.

Jakob Hebsgaard

Jakob Hebsgaard

Direktør & Indehaver

Jakob er Direktør og Indehaver af Kursusfabrikken, samt medforfatter til bogen "Online markedsføring - den store grundbog. Jakob har det strategiske overblik og er ansvarlig for forretningsudvikling, samarbejdsaftaler, markedsføring og administratration.

Camilla Kjærsgaard

Camilla Kjærsgaard

Kommunikationschef

Camilla er kommunikations- og administrationschef i Kursusfabrikken samt medforfatter til bogen "Online markedsføring - den store grundbog". Hun har en bred erfaring inden for online markedsføring og er samtidig certificeret i Google Analytics og Google AdWords.

Trine Behrenthz

Trine Behrenthz

Administrations- og kursuskoordinator

Trine er administrations- og kursuskoordinator hos Kursusfabrikken.
Trine er uddannet PBA i Entrepreneurship, hvor hun især har specialiseret sig i koordinering og kommunikation. Trine har tidligere arbejdet med administrative opgaver og haft en koordinerende rolle.

Charlotte Falko

Charlotte Falko

Online marketing konsulent og underviser

Charlotte er underviser og Online marketingkonsulent hos Kursusfabrikken. Charlotte har en baggrund inden for digital markedsføring, hvor hun har specialiseret sig inden for sociale medier, Content Marketing, samt digital strategiudvikling.
Charlotte er uddannet Cand.Ling.Merc i Virksomhedskommunikation fra Aarhus Universitet.

Asger Møller Dombernowsky

Asger Møller Dombernowsky

Online marketing konsulent og underviser

Asger er underviser og online marketing konsulent hos Kursusfabrikken. Asger har i de seneste år arbejdet med flere forskellige online marketingdiscipliner og har erfaring med AdWords, SEO, Sociale Medier og Analytics. Asger er uddannet Cand. Mag. i Oplevelsesøkonomi fra Aarhus Universitet.

Andreas Bonde Thorsted

Andreas Bonde Thorsted

Online marketing konsulent og underviser

Andreas er underviser og online marketingkonsulent hos Kursusfabrikken. Andreas har erhvervserfaring inden for digital markedsføring og e-handel, med kvalifikationer i specielt e-mail, video og virksomhedsbranding. Andreas er uddannet Cand. Mag. i Medievidenskab fra Aarhus Universitet.

Hanne Hasseriis Gormsen

Hanne Hasseriis Gormsen

Online marketing konsulent og underviser

Hanne er underviser og online marketing konsulent hos Kursusfabrikken. Hanne har i flere år arbejdet med online marketing og e-handel, og har bl.a. erfaring med AdWords, Analytics, SEO, sociale medier og e-mail markedsføring. Hun brænder for at lave effektiv markedsføring og lære fra sig.

Camille Bossen

Camille Bossen

Administrations- og kursuskoordinator

Camille er administrations og kursuskoordinator hos Kursusfabrikken. Camille er uddannet professionsbachelor i Design & Business, med speciale i Branding & Marketing Management. Hun har tidligere arbejdet med kommunikation og administrative opgaver, og har især erfaring med god kundeservice i praksis.

Mette Fauerskov

Mette Fauerskov

Administrations- og kursuskoordinator

Mette er administrations- og kursuskoordinator hos Kursusfabrikken. Mette er uddannet Serviceøkonom med speciale i Hotel og Restaurant Management. Mette har tidligere arbejdet med møde- og konferencekoordinering samt administrative opgaver og har især erfaring med levering af god kundeservice.

Mikkel Schrøder Dysted

Mikkel Schrøder Dysted

Underviser

Mikkel er freelance grafisk designer og illustrator med ti års erfaring og ejer af by Dysted. Han arbejder med grafiske helhedsløsninger, identiteter, illustration, websider og opsætning. Hans speciale er at hjælpe kunden på vej til, at fremstå som den bedste version af sig selv.

Gün Üret

Gün Üret

Underviser

Gün har 7 års erfaring med online markedsføring og digitale løsninger. Til dagligt arbejder han som CMO i FlyHjælp og som konsulent i virksomheden Escalate, der er specialiseret i at generere trafik, der konverterer. Güns store passion er at skabe kreative omnichannel-kampagner.

Christian Skov

Christian Skov

Underviser

Christian er selvstændig freelance Business Intelligence konsulent. Han hjælper virksomheder med at arbejde mere effektivt ved, at optimere og automatisere interne processer og arbejdsrutiner samt give større forretningsindsigt i virksomhedernes rapportering. Han arbejder blandt andet med værktøjerne Microsoft Excel, PowerBI og Microsoft SQL.

Rikke Stegler

Rikke Stegler

Underviser

Rikke er selvstændig grafiker med egen virksomhed (steglers.dk). Hun udfører grafiske opgaver til det trykte medie, on-line og Squarespace hjemmesider. Hun er en god sparringspartner, der ser de sjove og skæve vinkler, der opstår, når tekster og billeder sammensættes på en spændende og kreativ måde.

Rasmus Bach Christensen

Rasmus Bach Christensen

Underviser

Rasmus er selvstændig digital marketing specialist og driver konsulentvirksomheden Everflow. Han har mange års erfaring med digital strategi, sociale medier, webudvikling, analytics og email markedsføring. Han brænder for at hjælpe virksomheder med målbare marketingaktiviteter der giver sorte tal på bundlinjen og udfordrer status quo med en analytisk tilgang.

Thomas Sinkbæk

Thomas Sinkbæk

Underviser

Thomas er freelance fotograf og videoproducent med base i Aarhus.
Han har mere end 10 års erfaring med produktion af film.
Hvor han har produceret alt fra små udtalelser, til større reklamefilm. Han medvirker også som freelance fotograf på produktioner til både TV og online.

Thomas Søby

Thomas Søby

Underviser

Thomas er online marketing konsulent med fokus på AdWords og Analytics. Han hjælper både store og små virksomheder med at skabe flere salg og leads online. Tidligere har han været hos et par bureauer og en større dansk virksomhed.

Lars Hovmark

Lars Hovmark

Underviser

Lars har 30 års erfaring med markedsføringsstrategier, design og produktion i mange brancher. Lars er ejer af Hovmark reklamebureau, som er specialister i markedsføring online og offline til mellemstore virksomheder.

Eva Krebs Larsen

Eva Krebs Larsen

Underviser

Eva har siden 1997 arbejdet med grafisk design og visuel kommunikation indenfor stort set alle genrer; visuel identitet, web-design, undervisningsmateriale, undervisning, spiludvikling, texturedesign, illustration og magasindesign. De seneste 10 år har hun primært beskæftiget sig med magasindesign, og er i dag freelance grafisk designer.

Martin Lund

Martin Lund

Underviser

Martin arbejder til daglig som økonomichef, og har flere års erfaring som Controller i bagagen. Excel er hans bedste sparringspartner i hverdagen, hvilket gør ham til ekspert indenfor området. "Work smarter NOT harder" er Martins yndlingsudtryk, hvilket er fundamentet for hans arbejde med Excel, pivot tabeller, PowerPoint, med mere.

Martin Glad

Martin Glad

Underviser

Martin er uddannet grafiker med over 20 års erfaring i bureau og den grafiske branche. Martin er freelance Photoshopper, og har hjemmesiden martinglad.com, hvor han til dagligt arbejder for fotografer, reklamebureauer og andre spændende virksomheder. Desuden har undervisning altid været en del af hverdagen som Photoshopper.

Anne Billing

Anne Billing

Underviser

Med en baggrund indenfor e-commerce har Anne masser af praktisk erfaring med SEO, Adwords og sociale medier. Derudover er hun certificeret i Google Analytics. Til daglig arbejder Anne som selvstændig marketingkonsulent, og blogger om onlinemarkedsføring på AnneBilling.dk, hvor hun gør en dyd ud af, at forklare tingene i øjenhøjde med læseren.

Mark Andersen

Mark Andersen

Underviser

Mark driver virksomheden Cosina, hvor han i sit daglige arbejde har rig mulighed for at beskæftige sig med sin passion, online Marketing. Han trækker på en masse erfaring fra sin tid hos et internationalt search bureau, hvor han havde ansvaret for at eksekvere nationale og internationale SEO-projekter.
Ved siden af arbejdet i Cosina, rådgiver han kunder i søgemaskineoptimering og online marketing.

Casper Edens

Casper Edens

Underviser

Casper Edens har arbejdet med digital markedsføring, lige siden han startede sin første webshop i 2013. Casper har arbejdet med annoncering på sociale medier, SEO, Google Ads, Mailchimp m.m., hvor han har siddet i en udførende rolle, men også senere hen som konsulent i sit eget bureau, hvor han har været mere strategisk udførende på nogle af de største virksomheder i Danmark.

Jeppe Saxtorph Wigh Thomsen

Jeppe Saxtorph Wigh Thomsen

Underviser

Jeppe arbejder til dagligt som systemkonsulent på SDU. Ved siden af ejer han virksomheden Think solutions, som beskæftiger sig med undervisning og it-konsulentydelser. Jeppe afsluttede sin uddannelse som Cand.it, E-business i 2007 og har siden arbejdet med it-relateret projekter.

Lotte Stjerne

Lotte Stjerne

Underviser

Lotte elsker at nørde igennem med budskaber, målgrupper og kommunikationsstrategier, der er nemme at bruge. Hun har på 5. år virksomheden Sig det med ord, hvor hun som tekstforfatter og kommunikationsrådgiver hjælper virksomheder med at sælge mere online. Hun underviser bl.a. i content marketing, sociale medier og e-mailmarkedsføring.

Bent Elting

Bent Elting

Underviser

Bent arbejder som selvstændig projektleder, Office udvikler og -underviser på sitet xlEasy. Med en bred erhvervserfaring og dyb viden om Excel hjælper han kunder med brugervenlige løsninger, herunder en række populære standardløsninger til projektstyring og integration til e-conomic.

Rita Linde

Rita Linde

Underviser

Rita arbejder til daglig som Excel konsulent og har virksomheden Excelguide og Excelshoppen.dk. Rita er uddannet cand. scient. soc. fra RUC og er MOS Excel Expert certificeret. Rita udvikler Excel løsninger til virksomheder med udgangspunkt i Power BI, pivottabeller, Excel tabeller, diagrammer, VBA og avancerede formler og formatering.

Maibrit Dessau

Maibrit Dessau

Underviser

Maibrit har arbejdet med digital markedsføring og digital forretningsudvikling igennem 8 år. Hun har været direktør og medejer af Min-Mave ApS, der er et af Danmarks største digitale kvindeuniverser. Her har hun ideudviklet og gennemført kampagner for mere end 300 forskellige brands.

Jesper Agermose Hansen

Jesper Agermose Hansen

Underviser

Med en uddannelse som multimediedesigner og mere end 13 års erfaring indenfor udvikling og projekstyring, har Jesper en solid viden omkring webapplikationer, softwareudvikling, brugerfladedesign samt optimering. Jesper underviser i grafiske programmer, herunder Adobe Photoshop.

Anne Tine Rasmussen

Anne Tine Rasmussen

Underviser

Anne Tine er search marketing konsulent og underviser. Hun har erfaring med ecommerce og digital marketing og har de seneste år arbejdet som paid search specialist på to af landets største mediebureauer. Hun hjælper virksomheder med at løfte afkastet af deres Google Ads investering gennem rådgivning, undervisning og varetagelse af det praktiske optimeringsarbejde.

Ole Grønhøj

Ole Grønhøj

Underviser

Ole har over 20 års erfaring med undervisning og konsulentopgaver indenfor Microsoft Office. Udover den praktiske erfaring, er han også MOS certificeret og certificeret Technical Trainer. Ole har fokus på at effektivisere brugen af Microsoft Office, og skabe en merværdi for vores kursister. Derudover er Ole ekspert i planlægning, strukturering, videndeling og i udvikling af brugervenlige skabeloner.

Martin Østergaard

Martin Østergaard

Underviser

Martin har 15 års erfaring med digitale løsninger, og har som selvstændig de sidste 11 år arbejdet med stort set alt indenfor web- og konceptudvikling, online markedsføring, marketing automation, SEO, strategiudvikling, design, usability og konverteringsoptimering. Martin er til dagligt CTO i virksomheden Eovendo.

Louise Langebæk

Louise Langebæk

Underviser

Louise er underviser og online marketingkonsulent hos Kursusfabrikken. Louise har erhvervserfaring inden for digital markedsføring og har de sidste 8 år været selvstænding digital konsulent med fokus på email markedsføring og sociale medier. Louise er uddannet eksportingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Ballerup.

Tobias Svend Rasmussen

Tobias Svend Rasmussen

Underviser

Tobias er Digital Marketing Manager hos Toft Care, som er Danmarks førende leverandør af ernæringsprodukter til den danske sundhedssektor. Tobias har flere års praktisk erfaring med annoncering på sociale medier og e-mail marketing automatisering som han vil dele med de kursister som deltager på hans kurser.

Bettina Linning

Bettina Linning

Underviser

Bettina Linning har mere end 8 års erfaring inden for digital markedsføring og e-commerce gennem sit arbejdet som e-commerce manager. Hun er stærk i digital strategi, konverteringsoptimering, automation email marketing og ppc via sociale medier samt Google Ads. Derudover er hun drevet af det at skabe salg samt trafik med et e-commerce perspektiv.

Katja Hemming Hansen

Katja Hemming Hansen

Underviser

Katja er formidler med stort F og har over 20 års erfaring i disciplinen, herunder 7 år i DR som blandt andet radiovært og tv-tilrettelægger. Katja har de seneste år arbejdet som freelancekonsulent inden for digital kommunikation og markedsføring. Katja har en BA i kommunikation fra RUC og en diplomuddannelse i Kommunikations- og PR strategi på DMJX.

Thomas Iburg

Thomas Iburg

Underviser

Thomas er uddannet fra Danmarks Designskolen og har en kandidatgrad i visuel kommunikation. Han har virksomheden www.iburgillustration.dk der leverer løsninger inden for illustration, animation, grafik og motiongraphics. Thomas er specialiseret i at lave formidlingskoncepter designet til at leve på flere platforme, både på print og web.

Regin Buss Vels Jensen

Regin Buss Vels Jensen

Underviser

Regin ejer virksomheden Nioba, der laver webløsninger, projektledelse og online markedsføring. Regin har en baggrund som Cand. IT med mere end 10 års erfaring som formidler og webprojektleder, fra projekter i Danmark og udlandet.

Christian Buch Iversen

Christian Buch Iversen

Underviser

Christian har mange års erfaring med digitale og social medier både gennem implementering i virksomheder og stor undervisningserfaring. Hans rolige og empatiske tilgang til mennesker gør ham til en dygtig underviser.