facebook1pximg
Kursusfabrikkens logo
Kontakt

Velkommen hos Kursusfabrikken

Hos Kursusfabrikken har vi et mål om at give dig den bedste og mest udbytterige kursusoplevelse. Vi står klar til at hjælpe både før, under og efter dit kursus, så tøv ikke med at kontakte os på enten telefon, chat eller mail. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Kursusfabrikken!

Andreas hjælper Simon
Danks kort med oversigt over kursussteder

Her finder du os

Kursusfabrikken er en veletableret, landsdækkende kursusudbyder med kursusfaciliteter i Aarhus, København, Odense og Aalborg. Vi tilbyder også en række af vores forløb online, hvis du foretrækker at tage kurset fra kontoret eller hjemmefra.

Det mener vores kursister om Kursusfabrikken

socialbadge
socialbadge

Anmeldelserne opdateres live fra Facebook og Google

Erfarne fagspecialister

Alle vores undervisere er passionerede specialister med erfaring fra erhvervslivet. Derfor er du sikret et højt fagligt niveau, uanset hvilket kursus du vælger. Med små hold på maks. 5 deltagere er der god tid til at stille spørgsmål og sparre med din underviser undervejs i kurset.

Mød vores undervisere
Peter og Andreas har et vigtigt møde om vejledning
Jakob og anders gennemgår vores bog, den største udgivelse

Kursusmateriale og egne udgivelser

På vores kurser er du altid sikret et gennemarbejdet og opdateret kursusmateriale. Vi står selv bag flere digitale læringskompendier samt bogen "Online markedsføring - Den store grundbog", som er pensum på flere uddannelser, herunder erhvervsakademierne i Aarhus og København.

Hent vores udgivelser

Matcher du en karriere som underviser?

Hos Kursusfabrikken søger vi løbende ansatte og freelancere, som ønsker at formidle viden af højeste kvalitet til vidensparate kursister. Flere selvstændige nyder at supplere deres erhverv med undervisning og formidling, hvilket vi hos Kursusfabrikken byder velkommen med åbne arme. 

Gør karriere hos os
Kursusfabrikken ApS