facebook1pximg
Tlf: 61 66 76 28
kursusfabrikken logo
Kurser
search icon

After Effects kursus - 2 dage

Lær at give dine videoer et professionelt og kreativt touch

Vil du lære at lave flotte, dynamiske animationer og effekter? Vil du have redskaberne til at give dine videoer det ekstra lag og den sidste finish, der sikrer en høj kvalitet og et professionelt slutresultat – hver gang?

På dette kursus vil du blive fortrolig med at arbejde i Adobe After Effects og at udnytte programmets mange redigeringsmuligheder. Du vil lære om fordele og ulemper ved de forskellige effekter, at arbejde med maske-lag, eksportmuligheder, type tool, filtre, keyframes, rotationer og meget mere.

Dit udbytte

 • Du opnår praktisk erfaring med avanceret videoredigering i After Effects, og du lærer, gennem kursets øvelser, de vigtigste effekter og muligheder i programmet.
 • Du lærer bl.a. at animere tekster, logoer og billeder, hvilket er yderst anvendeligt til introer på dine videoer.
 • Du bliver kyndig bruger af masker og tracking, hvilket gør dig i stand til at skjule objekter, samt sløre nummerplader og ansigter.
 • Du lærer at indsætte tekst og billeder i 3D, som set på eksemplet i introduktionsvideoen. Denne effekt er også anvendelig til at placere dit logo på en bygning.
 • Hvis du oplever rystelser på dine optagelser, kan du efterfølgende stabilisere dem via After Effects avancerede stabilisering.
 • På kurset lærer du at anvende Adjustment Layers, Null Objekter og Camera Tracker, hvilket er essentielt, når du skal manipulere video på et højt niveau.
 • Du lærer at importere vektorgrafik fra illustrator, samt omdanne den statiske grafik til en levende animation – perfekt til animationsfilm og små GIF’er.
 • Du får tips og tricks til udstyr og optagelse, så dine projekters kvalitet kommer i top.

Vi har et stort udvalg af kurser i Adobes programmer, f.eks. Premiere Pro til videoredigering eller Photoshop. Vi har også en grafisk kursuspakke, hvor du kan købe flere af kurserne til rabatpris.

After Effects Kursus

Det får du med

Maks. 5 deltagere pr. hold
Ekspertundervisere
Praksisnær undervisning
Inkl. 3 måneders e-mail support
Tilfredshedsgaranti

Pris: 7.495 kr. ekskl. moms

Få en snak med underviseren

Har du spørgsmål til kurset? Book en tid i kalenderen, og bliv ringet op af underviseren, når det passer dig.

Bliv ringet op

Kursusfabrikkens anmeldelser

facebook logo

“...Kurset var virkelig godt tilrettelagt, og jeg har fået en masse brugbare værktøjer med mig..”

Lotte, AfterEffects

Lotte
3 Danmark

Der er mange fordele ved at vælge Kursusfabrikken

5 deltagere

Små hold - maks. 5 deltagere

Det sikrer god tid til dig og dine spørgsmål. Din underviser kontakter dig inden kurset for at kunne inkludere dine særlige ønsker og behov.

kontakt med underviseren som via dialog finder dine behov

Praksisnær undervisning

Du får ”hands on”-erfaring med programmer og værktøjer på kurset, som giver dig optimal læring og forståelse.

skræddersyet kursus v. 3 deltagere

Skal din kollega med?

Vi giver 20% i kollegarabat, og tilbyder alternativt et lukket skræddersyet hold, hvis I er 3 eller flere kolleger.

Datoer for kursus i Adobe After Effects

DatoStedKursus
7.-8. december 2022KøbenhavnAfter Effects kursus
18.-19. januar 2023AarhusAfter Effects kursus
25.-26. januar 2023KøbenhavnAfter Effects kursus
1.-2. februar 2023KøbenhavnAfter Effects kursus
6.-7. februar 2023AarhusAfter Effects kursus
13.-14. marts 2023KøbenhavnAfter Effects kursus
20.-21. marts 2023AarhusAfter Effects kursus
11.-12. april 2023KøbenhavnAfter Effects kursus
19.-20. april 2023AarhusAfter Effects kursus
15.-16. maj 2023KøbenhavnAfter Effects kursus
24.-25. maj 2023AarhusAfter Effects kursus
12.-13. juni 2023KøbenhavnAfter Effects kursus
19.-20. juni 2023AarhusAfter Effects kursus
Tilmeld kursus

Praktisk info

 • Undervisningen foregår fra kl. 9.00-15.30
 • Gratis parkering
 • Fuld forplejning på kurset
 • Vi stiller computer og programmer til rådighed
 • Underviseren kontakter dig inden kurset
 • Kursusmateriale er inkluderet
 • Kræver intet forudgående kendskab til Adobe After Effects

Pris: 7.495 kr. ekskl. moms pr. person

Deltagere fra kurset i After Effects

Andreas, Batavia Media ApS

Deltager på After Effects kursus

five stars review

"Det var super godt. Har svært ved at se det meget bedre."

Lotte, 3 Danmark

Deltager på After Effects kursus

five stars review

"Underviseren var supergod til at formidle alle de svære ting, så de blev let forståelige. Kurset var virkelig godt tilrettelagt, og jeg har fået en masse brugbare værktøjer med mig. Tak for det"

Læs flere anmeldelser

På kurset vil du lære om:

Flotte animaitoner

Du vil få en grundig gennemgang af de mange animationsmuligheder, du har i After Effects. I løbet af kurset vil du få rig mulighed for selv at arbejde med og at tilføje animationer til dine videoklip, så du kan give dine videoer den sidste finish og blive fortrolig med at arbejde videre i After Effects på egen hånd efter kurset.

Keyframes

På kurset vil du blive præsenteret for uundværlige værktøjer og indstillingsmuligheder, når du arbejder i After Effects. Et af de værktøjer er keyframes. Med keyframes kan du let styre, hvordan dine animationer skal fremstå, og hvornår de skal starte og begynde.

3D-grafik

Når det kommer til 3D-grafik, har After Effects allerede mange gode muligheder. Du vil blive præsenteret for effekter, lag og animationer inden for 3D-grafik. Du vil også se, hvordan tredimensionelle effekter kan bruges professionelt, og disse eksempler vil du kunne bruge direkte i dit arbejde efter kurset.

Grafik fra Abobes programmer

Fordelen ved at arbejde i Adobe er, at de mange programmer taler utroligt godt sammen. After Effects er ingen undtagelse. Her kan du tilføje materiale fra f.eks. Adobe Photoshop og Adobe Illustrator, og du kan derefter bruge After Effects til at lave flotte stillbillede-animationer, som gør dine videoer mere professionelle.

Eksportmuligheder

På kurset vil du lære, hvordan du sikrer, at du bruger de rigtige eksportmuligheder og -indstillinger til den platform, du ønsker at uploade videoen til. Du vil lære, hvordan du bedst færdiggør og eksporterer din video, så den er klar til at blive uploadet på f.eks. YouTube eller Facebook.

Mulighed for et lukket hold

Er I 3 eller flere fra samme virksomhed? Vi laver med glæde et lukket hold, så du og kollegaerne i fællesskab kan fokusere på ny læring. Dato, tid og sted for afholdelse, kan tilpasses efter jeres interesser. Kontakt os uforpligtende og hør nærmere om et skræddersyet kursus.

Undervisere fra kurset i After Effects

Mikkel 

Grafisk designer og videoekspert

Mikkel er freelance grafisk designer og illustrator med ti års erfaring og ejer af by Dysted. Han arbejder til dagligt med grafiske helhedsløsninger, identiteter, illustration, websider og opsætning for en lang række kunder.

Simon 

Content Creator og Webspecialist 

Simon har flere års erfaring som Content Creator, samt forkærlighed for post production og implementering på digital webløsninger. Han ynder at skabe og fremtone et univers gennem video, ved brug af minimalistiske effekter og effektfulde klipperytmer som inddrager seeren i et nyt univers.

Se alle vores undervisere

+6.000 tilfredse kursister har anvendt Kursusfabrikken

Danfoss logoTV2 logoNordea logoFolketinget logoTDC logoSkat LogoFSC logodsb logoLomax logoPhilipson WineDanfoss logoDanfoss logo

Tilmeld dig kurset i After Affects

OBS! Din tilmelding er først gældende, når du får vist siden “Mange tak for din tilmelding”.

Derfor skal du vælge Kursusfabrikken

Tilfredshedsgaranti
Underviseren kontakter dig inden kurset
Udgangspunkt i dine behov og ønsker
Små hold - maks. 5 deltagere
3 måneders e-mail support inkluderet
Ring, chat eller skriv

Er du i tvivl om noget?
Ring, chat eller skriv til os

Vi er til stede på chat, tlf. 61 66 76 28 eller e-mail info@kursusfabrikken.dk, hvis du har spørgsmål.

Supplerende kursusinfo om After Effects

Ekstra viden til dig, som har spørgsmål til vores kursus, undervisningsformen eller indholdet.

Bliv fortrolig med After Effects – og avanceret videoredigering

De fleste vil kunne skyde en video med det rette udstyr til rådighed. Mange vil også kunne behandle materialet i en vis udstrækning vha. simpel videoredigering. Men det er efterhånden de færreste, der rent faktisk kan redigere og efterbehandle videoer professionelt vha. avancerede programmer og værktøjer.

Netop dette gør vi dig i stand til på dette kursus i After Effects. Du lærer programmet at kende, så du er fortrolig med opbygningen og ved, hvordan du skal navigere effektivt. Vi præsenterer dig for de vigtigste indstillinger, så du undgår at løbe ind i komplikationer og fejl undervejs i dit arbejde med programmet. Derudover lærer du standardhandlinger såsom at gemme, importere og eksportere filer korrekt. Sidst men ikke mindst introduceres du for en lang række brugbare og avancerede funktioner og værktøjer, som du efterfølgende vil kunne anvende direkte i dit arbejde med video.

Kort sagt: Du bliver klædt på med den nødvendige viden om After Effects, så du kan få det maksimale ud af programmet.

Lær at animere og tilføje effekter – for øget kvalitet

Det er som bekendt ofte den sidste lille detalje, der gør hele forskellen – og her er videoredigering bestemt ingen undtagelse. Der er lang vej fra et klippet videomateriale til en færdig og professionel videoproduktion. Og en væsentlig del af arbejdet mod endemålet ligger i selve processen for efterbehandling, justering og detaljering.

På dette kursus tager vi detaljebrillerne på og dykker ned i den mere avancerede del redigeringsarbejdet. Dette med henblik på at give dig teoretisk viden om og praktisk erfaring med at efterbehandle råmateriale, så det omdannes til færdigt og kvalitetssikret videoprodukt. Du lærer, hvordan du med After Effects kan tilskrive din video det sidste og overbevisende touch, der sætter kronen på værket og skaber et professionelt look. Du får mulighed for at prøve kræfter med alt lige fra animering og implementering af fx tekst, billeder og grafik til forskellige former for manipulering, retouchering og sløring – herunder at vække statiske elementer til live i din video.

Du bliver med andre ord præsenteret for et væld af anvendelige effekter, der kan øge din videos samlede kvalitet og wow-faktor.

Få teoretisk indblik i After Effects værktøjer – og lær at bruge dem

Videoredigering er først og fremmest et praktisk håndværk. Det er ikke nok at have den nødvendige viden – du skal også kunne omsætte teorien til praksis. Og det er lige nøjagtig, hvad vi har for øje på dette kursus. Undervisningen er struktureret ud fra en klar praksisorientering, der rammesætter den teori, du bliver præsenteret for. Derfor kan du forvente at få fingrene ned i maskinrummet, da du under kyndig vejledning får rig mulighed for at prøve din læring af igennem diverse øvelser og opgaver på undervisningen.

Du får bl.a. lov til at lege med smarte maske-lag, effektfuld 3D-grafik, flotte filtre, animationer og meget andet. Vi åbner op for den store værktøjskasse og guider dig til, hvordan du får mest muligt ud af de enkelte funktioner, hvordan de anvendes i samspil, samt hvad du bør undgå ved brugen af dem.

Hvad har du lært efter kurset?

Efter kurset har du ikke kun fået kendskab til After Effects og programmets utallige muligheder. Du er også blevet styrket i dine praktiske kompetencer hvad angår avanceret videoredigering og efterbehandling. Med kurset er du blevet udstyret med en lang række brugbare værktøjer samt gode råd, tips og tricks til, hvordan du kan tage dit arbejde med videoredigering til et højere og mere professionelt niveau.

Foruden teoretisk viden og læring om After Effects har du erhvervet dig en masse værdifuld erfaring med programmet, som du kan overføre direkte til din egen hverdag. Du er i stand til at få andre Adobe-programmer til at tale optimalt sammen med After Effects og kan dele dine produktioner på diverse digitale platforme. I bagagen har du fået en lang række illustrative eksempler samt do’s and don’ts i forhold til best practice med After Effects. Sidst men ikke mindst har du lært, hvordan du kan give dit videomateriale et betydeligt kvalitetsløft og tilskrive det endelige produkt en sidste, afgørende finish.  

Hvem deltager på After Effects kursus?

Kurset er tilrettelagt sådan, at du som deltager kan være med, uanset om du er helt nybegynder eller allerede har stiftet bekendtskab med After Effects. Vi tager dig i hånden og klæder dig på med den grundlæggende viden, og du bliver løbende fortrolig med programmet igennem de forskellige øvelser og opgaver.

Kurset er målrettet dig, der til dagligt beskæftiger dig med video-content og -produktion, og som enten har brug for at erhverve dig kompetencerne til at kunne redigere professionelt eller har et ønske om at opkvalificere eksisterende evner.

Hos Kursusfabrikken kan vi yderligere tilbyde dig en lang række øvrige kurser inden for Adobe-pakken. Du kan bl.a. tilmelde dig vores kursus i Premiere Pro, Photoshop, Illustrator eller InDesign

Tilmeld kursus
ATP lukkede hold
Få en snak med underviseren

Har du spørgsmål til kurset? Book en tid i kalenderen, og bliv ringet op af underviseren, når det passer dig.

Bliv ringet op
Kursusfabrikken ApS