facebook1pximg
Kursusfabrikkens logo
Kontakt

After Effects kursus - 2 dage

Giv dine videoer et professionelt touch med flotte dynamiske animationer og effekter

Med dette kursus i After Effects lærer du at lave flotte dynamiske animationer og effekter. Du får redskaberne til at give dine videoer det ekstra lag og den sidste finish, der sikrer et professionelt slutresultat og en høj kvalitet i dine videoer – hver gang.

Bliv fortrolig med at arbejde i After Effects, når du med en grundig introduktion til programmet lærer at udnytte de mange redigeringsmuligheder.

Undervejs i kurset får du fingrene i programmet gennem en masse praksisnære øvelser, hvor du bl.a. kommer til at arbejde med maskelag, eksportmuligheder, type tool, filtre, keyframes, rotationer og meget mere. Du kommer desuden til at lære om både fordele og ulemper ved at vælge de forskellige effekter.

Efter de to kursusdage har du en masse viden og praktiske værktøjer at trække på, og du er derfor i stand til at træffe de helt rigtige beslutninger, når du efterfølgende selv skal arbejde videre med videoredigering.

Dit udbytte af kurset

 • Efter kurset er du fortrolig med at arbejde selvstændigt i After Effects og ved, hvordan du bruger de vigtigste værktøjer, genveje og funktioner
 • Du har lært at animere tekster, logoer og billeder, som fx er yderst nyttigt, når du skal lave introer på dine videoer
 • Du er blevet helt skarp på at bruge masker og tracking og er dermed i stand til at skjule objekter, sløre nummerplader, ansigter m.v.
 • Du har lært at indsætte tekst og billeder i 3D, så du nemt kan placere fx dit logo på en bygning
 • Du ved, hvordan du ved hjælp af After Effects avancerede stabilisering kan stabilisere dine optagelser, hvis de er blevet rystede
 • Du har lært at bruge Adjustment Layers, Null Objekter og Camera Tracker, hvilket er essentielt, når du skal manipulere video på et højt niveau
 • Du ved, hvordan du importerer vektorgrafik fra Illustrator samt omdanner den statiske grafik til en levende animation – hvilket er helt perfekt til animationsfilm og små GIF’er
 • Du er gået hjem med en lang række nyttige tips og tricks til udstyr og optagelse, så dine projekters kvalitet kommer helt i top

Vi har et stort udvalg af kurser i Adobes programmer, f.eks. Premiere Pro til videoredigering eller Photoshop. Ønsker du 3 eller flere kurser, får du 15% rabat med en kursuspakke.

After Effects Kursus

Det får du med

Maks. 5 deltagere pr. hold
Ekspertundervisere
Praksisnær undervisning
Inkl. 3 måneders e-mail support
Tilfredshedsgaranti

Pris: 7.995 kr. ekskl. moms

Få en snak med underviseren

Har du spørgsmål til kurset? Book en tid i kalenderen, og bliv ringet op af underviseren, når det passer dig.

Bliv ringet op

Kursusfabrikkens anmeldelser

facebook logo

“...Kurset var virkelig godt tilrettelagt, og jeg har fået en masse brugbare værktøjer med mig..”

Lotte, AfterEffects

Lotte
3 Danmark

Der er mange fordele ved at vælge Kursusfabrikken

5 deltagere

Små hold - maks. 5 deltagere

Det sikrer god tid til dig og dine spørgsmål. Din underviser kontakter dig inden kurset for at kunne inkludere dine særlige ønsker og behov.

kontakt med underviseren som via dialog finder dine behov

Praksisnær undervisning

Du får ”hands on”-erfaring med programmer og værktøjer på kurset, som giver dig optimal læring og forståelse.

skræddersyet kursus v. 3 deltagere

Skal din kollega med?

Vi giver 20% i kollegarabat, og tilbyder alternativt et lukket skræddersyet hold, hvis I er 3 eller flere kolleger.

Datoer for kursus i Adobe After Effects

DatoStedKursus
21.-22. august 2024AarhusAfter Effects kursus
26.-27. august 2024KøbenhavnAfter Effects kursus
23.-24. september 2024AarhusAfter Effects kursus
21.-22. oktober 2024KøbenhavnAfter Effects kursus
30.-31. oktober 2024AarhusAfter Effects kursus
13.-14. november 2024AarhusAfter Effects kursus
9.-10. december 2024AarhusAfter Effects kursus
11.-12. december 2024KøbenhavnAfter Effects kursus
Tilmeld kursus

Praktisk info

 • Undervisningen foregår fra kl. 9.00-15.30
 • Gratis parkering
 • Fuld forplejning på kurset
 • Vi stiller computer og programmer til rådighed
 • Underviseren kontakter dig inden kurset
 • Kursusmateriale er inkluderet
 • Kræver intet forudgående kendskab til Adobe After Effects

Pris: 7.995 kr. ekskl. moms pr. person

Det mener tidligere deltagere fra kurset i After Effects

Andreas, Batavia Media ApS

Deltager på After Effects kursus

five stars review

"Det var super godt. Har svært ved at se det meget bedre."

Lotte, 3 Danmark

Deltager på After Effects kursus

five stars review

"Underviseren var supergod til at formidle alle de svære ting, så de blev let forståelige. Kurset var virkelig godt tilrettelagt, og jeg har fået en masse brugbare værktøjer med mig. Tak for det"

Læs flere anmeldelser

På kurset i After Effects lærer du bl.a.

Flotte animationer

Du får en grundig gennemgang af de mange animationsmuligheder i After Effects, så du kan give dine videoer den sidste finish. I løbet af kurset får du rig mulighed for selv at arbejde med og tilføje animationer til dine videoklip, så du er fortrolig med at arbejde videre i programmet på egen hånd efter kurset.

Keyframes

På kurset vil du blive præsenteret for uundværlige værktøjer og indstillingsmuligheder, når du arbejder i After Effects. Et af de værktøjer er keyframes. Med keyframes kan du let styre, hvordan dine animationer skal fremstå, og hvornår de skal starte og begynde.

3D-grafik

Når det kommer til 3D-grafik, har After Effects allerede mange gode muligheder. Du vil blive præsenteret for effekter, lag og animationer inden for 3D-grafik. Du vil også se, hvordan tredimensionelle effekter kan bruges professionelt, og disse eksempler vil du kunne bruge direkte i dit arbejde efter kurset.

Grafik fra Abobes programmer

Fordelen ved at arbejde i Adobe er, at de mange programmer taler utroligt godt sammen. After Effects er ingen undtagelse. Her kan du tilføje materiale fra f.eks. Adobe Photoshop og Adobe Illustrator, og du kan derefter bruge After Effects til at lave flotte stillbillede-animationer, som gør dine videoer mere professionelle.

Eksportmuligheder

Du lærer, hvordan du sikrer, at du bruger de rigtige eksportmuligheder og -indstillinger til den platform, du ønsker at uploade videoen til. Du lærer desuden, hvordan du bedst færdiggør og eksporterer din video, så den er klar til at blive uploadet på f.eks. YouTube eller Facebook.

Mulighed for et lukket hold

Er I 3 eller flere fra samme virksomhed? Vi laver med glæde et lukket hold, så du og kollegaerne i fællesskab kan fokusere på ny læring. Dato, tid og sted kan tilpasses efter jeres ønsker og behov. Kontakt os og hør nærmere om et skræddersyet kursus - det er helt uforpligtende.

Undervisere fra kurset i After Effects

Andreas Papbjørn, kursusfabrikken

Andreas Bjørn

Ekspert i lyd og video

Underviser Andreas Bjørn er en erfaren formidler, som selv arbejder med kreativ storytelling i videoproduktion. Han har et skarpt blik for videobaserede trends og har egen marketingvirksomhed. Andreas kombinerer sin undervisning med praksisnære øvelser, hvor der er fokus på at lave videoproduktioner i høj kvalitet.

Rune

Ekspert i videoproduktion og -redigering

Rune arbejder til daglig med at producere videomateriale af allerhøjeste kvalitet. Som underviser stiller Rune skarpt på kursisternes behov for - trin for trin - at blive selvkørende inden for videoproduktion - både de kortere videoer til SoMe og web og de større videoproduktioner.

Se alle vores undervisere

+15.000 tilfredse kursister har anvendt Kursusfabrikken

Danfoss logoTV2 logoNordea logoFolketinget logoTDC logoSkat LogoFSC logodsb logoLomax logoPhilipson WineDanfoss logoDanfoss logo

Tilmeld dig kurset i After Affects

OBS! Din tilmelding er først gældende, når du får vist siden “Mange tak for din tilmelding”.

Derfor skal du vælge Kursusfabrikken

Tilfredshedsgaranti
Underviseren kontakter dig inden kurset
Udgangspunkt i dine behov og ønsker
Små hold - maks. 5 deltagere
3 måneders e-mail support inkluderet
Ring, chat eller skriv

Er du i tvivl om noget?
Ring, chat eller skriv til os

Vi sidder klar på chat, tlf. 61 66 76 28 eller e-mail info@kursusfabrikken.dk, hvis du har spørgsmål.

Supplerende kursusinfo om After Effects

Ekstra viden til dig, som har spørgsmål til vores kursus, undervisningsformen eller indholdet.

Bliv fortrolig med After Effects – og avanceret videoredigering

De fleste vil kunne skyde en video med det rette udstyr til rådighed. Mange vil også kunne behandle materialet i en vis udstrækning vha. simpel videoredigering. Men det er efterhånden de færreste, der rent faktisk kan redigere og efterbehandle videoer professionelt vha. avancerede programmer og værktøjer.

Netop dette gør vi dig i stand til på dette kursus i After Effects. Du lærer programmet at kende, så du er fortrolig med opbygningen og ved, hvordan du skal navigere effektivt. Vi præsenterer dig for de vigtigste indstillinger, så du undgår at løbe ind i komplikationer og fejl undervejs i dit arbejde med programmet. Derudover lærer du standardhandlinger såsom at gemme, importere og eksportere filer korrekt. Sidst men ikke mindst introduceres du for en lang række brugbare og avancerede funktioner og værktøjer, som du efterfølgende vil kunne anvende direkte i dit arbejde med video.

Kort sagt: Du bliver klædt på med den nødvendige viden om After Effects, så du kan få det maksimale ud af programmet.

Lær at animere og tilføje effekter – for øget kvalitet

Det er som bekendt ofte den sidste lille detalje, der gør hele forskellen – og her er videoredigering bestemt ingen undtagelse. Der er lang vej fra et klippet videomateriale til en færdig og professionel videoproduktion. Og en væsentlig del af arbejdet mod endemålet ligger i selve processen for efterbehandling, justering og detaljering.

På dette kursus tager vi detaljebrillerne på og dykker ned i den mere avancerede del redigeringsarbejdet. Dette med henblik på at give dig teoretisk viden om og praktisk erfaring med at efterbehandle råmateriale, så det omdannes til færdigt og kvalitetssikret videoprodukt. Du lærer, hvordan du med After Effects kan tilskrive din video det sidste og overbevisende touch, der sætter kronen på værket og skaber et professionelt look. Du får mulighed for at prøve kræfter med alt lige fra animering og implementering af fx tekst, billeder og grafik til forskellige former for manipulering, retouchering og sløring – herunder at vække statiske elementer til live i din video.

Du bliver med andre ord præsenteret for et væld af anvendelige effekter, der kan øge din videos samlede kvalitet og wow-faktor.

Få teoretisk indblik i After Effects værktøjer – og lær at bruge dem

Videoredigering er først og fremmest et praktisk håndværk. Det er ikke nok at have den nødvendige viden – du skal også kunne omsætte teorien til praksis. Og det er lige nøjagtig, hvad vi har for øje på dette kursus. Undervisningen er struktureret ud fra en klar praksisorientering, der rammesætter den teori, du bliver præsenteret for. Derfor kan du forvente at få fingrene ned i maskinrummet, da du under kyndig vejledning får rig mulighed for at prøve din læring af igennem diverse øvelser og opgaver på undervisningen.

Du får bl.a. lov til at lege med smarte maske-lag, effektfuld 3D-grafik, flotte filtre, animationer og meget andet. Vi åbner op for den store værktøjskasse og guider dig til, hvordan du får mest muligt ud af de enkelte funktioner, hvordan de anvendes i samspil, samt hvad du bør undgå ved brugen af dem.

Hvad har du lært efter kurset?

Efter kurset har du ikke kun fået kendskab til After Effects og programmets utallige muligheder. Du er også blevet styrket i dine praktiske kompetencer hvad angår avanceret videoredigering og efterbehandling. Med kurset er du blevet udstyret med en lang række brugbare værktøjer samt gode råd, tips og tricks til, hvordan du kan tage dit arbejde med videoredigering til et højere og mere professionelt niveau.

Foruden teoretisk viden og læring om After Effects har du erhvervet dig en masse værdifuld erfaring med programmet, som du kan overføre direkte til din egen hverdag. Du er i stand til at få andre Adobe-programmer til at tale optimalt sammen med After Effects og kan dele dine produktioner på diverse digitale platforme. I bagagen har du fået en lang række illustrative eksempler samt do’s and don’ts i forhold til best practice med After Effects. Sidst men ikke mindst har du lært, hvordan du kan give dit videomateriale et betydeligt kvalitetsløft og tilskrive det endelige produkt en sidste, afgørende finish.  

Hvem deltager på After Effects kursus?

Kurset er tilrettelagt sådan, at du som deltager kan være med, uanset om du er helt nybegynder eller allerede har stiftet bekendtskab med After Effects. Vi tager dig i hånden og klæder dig på med den grundlæggende viden, og du bliver løbende fortrolig med programmet igennem de forskellige øvelser og opgaver.

Kurset er målrettet dig, der til dagligt beskæftiger dig med video-content og -produktion, og som enten har brug for at erhverve dig kompetencerne til at kunne redigere professionelt eller har et ønske om at opkvalificere eksisterende evner.

Hos Kursusfabrikken kan vi yderligere tilbyde dig en lang række øvrige kurser inden for Adobe-pakken. Du kan bl.a. tilmelde dig vores kursus i Premiere Pro, Photoshop, Illustrator eller InDesign

Tilmeld kursus
ATP lukkede hold
Få en snak med underviseren

Har du spørgsmål til kurset? Book en tid i kalenderen, og bliv ringet op af underviseren, når det passer dig.

Bliv ringet op
Kursusfabrikken ApS