facebook1pximg
Kursusfabrikkens logo
Kontakt

Outlook kursus - 1 dag

Få det maksimale ud af Outlook - og få et større overblik

Vil du gerne have mere ud af Outlook? De fleste bruger Outlook hver eneste dag, men de færreste får det optimale ud af programmet. På kurset lærer du at planlægge dit arbejde og effektivisere dine arbejdsopgaver ved hjælp af Outlooks vigtige funktioner.

Outlook er meget mere end et program til at sende og modtage mails. Programmet rummer en helt masse funktioner, der kan være med til at planlægge og effektivisere din arbejdsdag.

På kurset lærer du, hvordan du får de forskellige funktioner til at arbejde intelligent sammen, så du kan spare tid og effektivisere dit arbejde. Du vil også lære, hvordan du håndterer Outlook mest effektivt og får et bedre overblik over opgaver og møder, så du overholder vigtige deadlines.

Efter kurset har du fået et indblik i de mange funktioner, indstillinger og muligheder, så du kan gå tilbage på kontoret og arbejde mere struktureret.

Dit udbytte af kurset i Outlook

 • Efter kurset ved du, hvordan du bruger Outlook mere professionelt i dit arbejde
 • Du har fået styr på indstillingerne, brugertilpasningen og organisering af mails, så du kan arbejde mere effektivt
 • Du har fået praktisk erfaring med at arbejde med Outlooks grundlæggende funktioner, herunder e-mails, kalender, opgaver, noter og kontaktpersoner
 • Du har lært, hvordan du kan strukturere din tid vha. kalender og opgavestyring – og dermed sikre, at du aldrig overser et møde eller en deadline
 • Du har fået overblik samt en bedre struktur og kontrol over postsystemet, adressebog og kontakter i Outlook
 • Du har lært at planlægge din hverdag og fået en mere effektiv tilgang, der er med til at øge din produktivitet
Outlook kursus

Det får du med

Maks. 5 deltagere pr. hold
Ekspertundervisere
Praksisnær undervisning
Inkl. 3 måneders e-mail support
Tilfredshedsgaranti

3.995 kr. ekskl. moms

Få en snak med underviseren

Har du spørgsmål til kurset? Book en tid i kalenderen, og bliv ringet op af underviseren, når det passer dig.

Bliv ringet op

Der er mange fordele ved at vælge Kursusfabrikken

5 deltagere

Små hold - maks. 5 deltagere

Det sikrer god tid til dig og dine spørgsmål. Din underviser kontakter dig inden kurset for at kunne inkludere dine særlige ønsker og behov.

kontakt med underviseren som via dialog finder dine behov

Praksisnær undervisning

Du får ”hands on”-erfaring med programmer og værktøjer på kurset, som giver dig optimal læring og forståelse.

skræddersyet kursus v. 3 deltagere

Skal din kollega med?

Vi giver 20% i kollegarabat, og tilbyder alternativt et lukket skræddersyet hold, hvis I er 3 eller flere kolleger.

Datoer for kursus i Outlook

DatoStedKursus
17. september 2024KøbenhavnOutlook kursus
30. september 2024AarhusOutlook kursus
25. oktober 2024AarhusOutlook kursus
7. november 2024KøbenhavnOutlook kursus
3. december 2024AarhusOutlook kursus
Tilmeld kursus

Praktisk info

 • Undervisningen foregår fra kl. 9.00-15.30
 • Gratis parkering
 • Fuld forplejning på kurset
 • Vi stiller computer og programmer til rådighed
 • Underviseren kontakter dig inden kurset
 • Kursusmateriale er inkluderet
 • Kræver intet forudgående kendskab til Outlook

Pris: 3.995 kr. ekskl. moms pr. person

Et kursus i Outlook skaber indblik og overblik

Postsystemet og e-mails

Få praktisk erfaring med postsystemet i Outlook, så du efterfølgende kan håndtere mails i programmet. Lær bl.a. om oprettelse af mail, modtager-muligheder, indstillinger og vedhæftning af filer. Du bliver præsenteret for relevante genveje, signaturer m.m., der kan lette din arbejdsproces i Outlook.

Kalender og opgavestyring

Outlook er meget mere end et mailprogram. Det er også et program til kalender- og opgavestyring. På kurset vil du lære, hvordan du bruger kalenderen til at skabe overblik og holde styr på møder og aftaler. Du lærer også, hvordan du kan integrere dine kollegaers kalendere, så I let kan planlægge møder.

Brugerfladen

Langt størstedelen af Outlooks brugere udnytter ikke brugerfladen optimalt og bruger kun en brøkdel af programmets funktioner. På kurset vil du lære, hvordan du mest effektivt navigerer i brugerfladen, og hvordan du kan skræddersy paneler efter dine behov.

Noter og deadlines

Har du til tider svært ved at overskue din indbakke? Noter kan være en god reminder, hvis du skal huske ting i Outlook og overholde deadlines. Lær, hvordan du arbejder med forskellige typer af noter, farvekategorier, skrifttyper og -størrelser m.m., hvilket kan skabe overblik i din hverdag.

Ekspert i Outlook

Det kræver ikke et indgående kendskab til Outlook for at kunne deltage på kurset. I løbet af kurset får du gennem konkrete øvelser praktisk erfaring med programmet. Det betyder, at du vil gå fra at være nybegynder til ekspert i Outlooks brugerflade, indstillinger og muligheder.

Mulighed for et lukket hold

Er I 3 eller flere fra samme virksomhed? Vi laver med glæde et lukket hold, så du og kollegaerne i fællesskab kan fokusere på ny læring. Dato, tid og sted for afholdelse kan tilpasses efter jeres ønsker og behov. Kontakt os uforpligtende og hør nærmere om et skræddersyet kursus.

Mød din underviser i Outlook

Ole Kursusfabrikkens Microsoft master

Ole

Ekspert i Microsoft

Ole har over 20 års erfaring med undervisning og konsulentopgaver indenfor Microsoft Office. Udover den praktiske erfaring, er han også MOS certificeret og certificeret Technical Trainer. Ole har fokus på at effektivisere brugen af Microsoft Office, og skabe en merværdi for vores kursister.

Michael_Kursusfabrikken

Michael

Ekspert i Microsoft

Michael er IT-ekspert og underviser hos Kursusfabrikken. Han er specialist i Microsoft 365, Office pakken og Windows Server, og han har flere års erfaring i udvikling af brugerspecifikke løsning i Excel og Power Bi. Michael er samtidig super dygtig til at formidle, hvordan vi kan bruge Microsoft Office mere effektivt i vores daglige arbejde.

Se alle vores undervisere

+15.000 tilfredse kursister har anvendt Kursusfabrikken

Danfoss logoTV2 logoNordea logoFolketinget logoTDC logoSkat LogoFSC logodsb logoLomax logoPhilipson WineDanfoss logoDanfoss logo

Tilmeld dig kurset i Outlook

OBS! Din tilmelding er først gældende, når du får vist siden “Mange tak for din tilmelding”.

Derfor skal du vælge Kursusfabrikken

Tilfredshedsgaranti
Underviseren kontakter dig inden kurset
Udgangspunkt i dine behov og ønsker
Små hold - maks. 5 deltagere
3 måneders e-mail support inkluderet
Ring, chat eller skriv

Er du i tvivl om noget?
Ring, chat eller skriv til os

Vi sidder klar på chat, tlf. 61 66 76 28 eller e-mail info@kursusfabrikken.dk, hvis du har spørgsmål.

Supplerende kursusinfo om Outlook

Ekstra viden til dig, som har spørgsmål til vores kursus, undervisningsformen eller indholdet.

Lær at navigere effektivt og smart i Outlook

På dette kursus vil du formodentlig opleve, at Outlook kan meget mere, end du måske forestillede dig. Faktisk rummer programmet et væld af funktioner, værktøjer og egenskaber, der ofte er skjult for det blotte øje. Men med den rette viden og erfaring vil du hurtigt kunne udvide din forståelse for Outlooks brugsmuligheder og dermed forløse et enormt uudnyttet potentiale.

Netop dette er fokus på vores kursus i Outlook. Du lærer programmet bedre at kende og får indblik i de utallige muligheder, som det gemmer på. Vi giver dig en grundlæggende rundtur i Outlook, så du bliver fortrolig med opbygningen og nemt kan navigere mellem fx mail, kalender, kontakter m.v. På den måde kan du lette og effektivisere din arbejdsproces, så du sparer tid og besvær.

Få erfaring med avanceret brug af Outlooks værktøjer

For mange er Outlook begrænset til at være et program, der udelukkende bruges til at administrere mails. Men hvis man dykker dybere ned i Outlooks struktur, åbner sig et enormt mulighedsrum, der kan føre til langt mere effektive arbejdsgange og i sidste ende øget produktivitet.

På dette kursus sparker vi sammen døren ind til dette mulighedsrum og baner vejen for intelligent brug af Outlook. Lær bl.a. at samarbejde med dine kollegaer omkring konkrete opgaver samt mødeplanlægning og koordinering. Eller hvordan du sikkert og nemt deler filer og sætter de rette indstillinger for filåbning og -download.

Med andre ord: Vi klæder dig på med opdateret viden, der gør det både nemmere, hurtigere og sjovere at bruge Outlook i dit arbejde.

Få styr på Outlook – og din arbejdsdag

For den uerfarne bruger kan det ofte synes uoverskueligt at finde hoved og hale i de mange muligheder, som Outlook tilbyder. Vi giver dig det forkromede overblik, så du kan føle dig tryg og sikker i programmet, og kan få påbegyndt rejsen mod at blive en erfaren bruger.

Vi stiller skarpt på de typiske udfordringer, du oplever i din arbejdsdag – fx rod i indbakken, glemte aftaler, overskredne deadlines, forsvundne mails, uklar opgavefordeling, manglende kontakter eller mødeindkaldelser og meget andet. Her får du indblik i, hvordan Outlook kan afhjælpe problemerne, og vi forsøger altid at tilrettelægge undervisningen ud fra illustrative eksempler, der er relateret til din virkelighed.

På den måde opnår du brugbar viden, som du efterfølgende kan implementere og udnytte direkte i din dagligdag.

Hvad har du lært efter kurset?

Vores Outlook kursus giver en forståelse for, hvad programmet kan, hvordan du bruger det mest effektivt, og hvilke genkendelige problemstillinger du rent faktisk kan løse vha. bestemte værktøjer og funktioner. Efter kurset er du blevet (mere) fortrolig med programmets navigationsstruktur, og du kan problemfrit finde og anvende de funktioner, du har behov for.

Foruden administrering af e-mail er du i stand til at udnytte Outlook som nyttigt redskab til alt lige fra kalenderplanlægning og opgavestyring til noteoprettelse, kontaktoverblik, samarbejde og meget andet. Du ved, hvordan du foretager grundlæggende indstillinger og tilpasninger, og du har kendskab til Outlooks mange smarte funktioner og genvejstaster, der letter og effektiviserer programmets brug.

Alt sammen for at sikre, at du kan få det maksimale ud af Outlook til gavn for dit daglige arbejde.

Hvem deltager på Outlook kursus?

Har du aldrig arbejdet i Outlook før, eller har du allerede et vist kendskab til Outlook? Uanset på hvilket niveau du starter, vil du på dette kursus opnå værdifuld indsigt, der kan udvide din videnshorisont og dygtiggøre dig. Kurset henvender sig til dig, der gerne vil komme godt i gang med Outlook eller ønsker at få endnu mere ud af programmet, så du kan skabe organiseret overblik over mails, aftaler og mødeindkaldelser såvel som noter, kontakter og deadlines.

Har du brug for yderligere indspark til, hvordan du kan styre, organisere og koordinere mere effektivt og professionelt i din arbejdsdag? I så fald kan vi anbefale dig at deltage på vores Microsoft Teams kursus, hvor du kan blive klogere på bl.a. effektiv afholdelse af online møder, styrket samarbejde på tværs i organisationen og meget mere. Og skulle du være interesseret i at lære, hvordan du får programmerne i Microsoft Office-pakken til at spille optimalt sammen, bør du overveje vores Office 365 kursus.

Har du brug for yderligere indspark til, hvordan du kan styre, organisere og koordinere mere effektivt og professionelt i din arbejdsdag? I så fald kan vi anbefale dig at deltage på vores Microsoft Teams kursus, hvor du kan blive klogere på bl.a. effektiv afholdelse af online møder, styrket samarbejde på tværs i organisationen og meget mere. Og skulle du være interesseret i at lære, hvordan du får programmerne i Microsoft Office-pakken til at spille optimalt sammen, bør du overveje vores Office 365 kursus.

Tilmeld kursus
ATP lukkede hold
Få en snak med underviseren

Har du spørgsmål til kurset? Book en tid i kalenderen, og bliv ringet op af underviseren, når det passer dig.

Bliv ringet op
Kursusfabrikken ApS