facebook1pximg
Kursusfabrikkens logo
Kontakt

Anvendelse af AI - Kunstig intelligens

Lær at mestre AI og ChatGPT på 6 uger

6-ugers AI uddannelse

Medarbejdere, som kan bruge AI (kunstig intelligens), er eftertragtede som aldrig før, når virksomheder ønsker at nytænke og optimere måden, de løser opgaver på. Med dette 6-ugers uddannelsesforløb i AI står du stærkt på jobmarkedet, da du får praktisk erfaring med at implementere, anvende og udfordre forskellige AI-løsninger såsom ChatGPT, Google Gemini, Midjourney m.fl.

Undervejs på uddannelsen får du vigtige redskaber og metoder til at sikre, at dine AI-løsninger er effektive. Du lærer at producere relevant indhold med AI og bliver klogere på de mange muligheder, der findes inden for kunstig intelligens.

Kurset er til dig, der drømmer om at kunne bruge AI i dit næste job – også selvom du ikke har forudgående erfaring med teknologien eller datavidenskab.

Opstartsdatoer

Aarhus: 27. maj - 5. juli
Online: 27. maj - 5. juli

Næste opstart: 19. august

Tilmeld dig nu

Tilmeldingen er helt uforpligtende

Forløbet udbydes i samarbejde med
 Erhvervsakademi Aarhus 

EAAA logo

Bliv klar til nye udfordringer på 6 uger

Har du spørgsmål? Ring på telefon 61 66 75 68

Modtag et uforpligtende opkald

Kursusfabrikken - nye kompetencer med succes

socialbadge
socialbadge

Vores anmeldelser opdateres live fra Facebook og Google

Få de efterspurgte AI-kompetencer – og brug dem med det samme

Kompetencer i kunstig intelligens

På uddannelsen lærer du at anvende de teknologier og metoder, som virksomheder bruger til at integrere og forbedre deres processer med AI. Du får den nyeste viden om, hvordan du anvender og implementerer AI-løsninger samtidig med, at du får erfaring med at udføre det i en reel kontekst.

Praksisnær undervisning i AI

Uddannelsesforløbet er bygget op på en måde, hvor teoretisk viden om AI og praktisk anvendelse går hånd i hånd. Efter uddannelsen vil begreber som maskinlæring, neurale netværk og dataanalyse derfor være helt naturlige for dig, lige som du også er fuldt ud opdateret inden for alt, der vedrører etiske overvejelser, forretningsstrategier med AI – og meget mere.

De mest avancerede værktøjer

Du får masser af praktisk erfaring med de programmer og platforme, som mange danske virksomheder allerede benytter i deres AI-initiativer. Din nyerhvervede viden kan nemt implementeres i dit nye job, hvilket gør dig til en værdifuld aktør i virksomheden fra dag ét.

Dedikerede undervisere

På uddannelsen bliver du undervist af eksperter inden for AI og kunstig intelligens. Din underviser sørger for, at du får den nyeste viden og de bedste metoder fra branchen samtidig med, at undervisningen bliver tilpasset til emner, der er aktuelle netop nu, og bliver målrettet til det læringsbehov, der er på holdet.

Personlig hjælpe til e-handel

Har du spørgsmål til os?

Ring på telefon 61 66 75 68

Tilmeld dig her

Vil du deltage online?

Du har mulighed for at tage dette 6-ugers forløb online. Her følger du undervisningen hjemmefra og deltager i alt fra gruppearbejde til praktiske øvelser – bare online.
Godt at vide:
 • Forud for kurset får du adgang til videomateriale, cases og relevante studiebøger
 • Undervisningen foregår i et online møderum i Microsoft Teams, som du modtager et link til
 • Du deltager online fra kl. 9:00-14:00 på de dage, der er undervisning (2-3 dage ugentligt)
 • Undervisningen vil veksle mellem oplæg, øvelser og gruppearbejde i digitale møderum.

Vores erfarne og engagerede undervisere står klar til at guide dig gennem både undervisningen og de øvelser, som du skal løse enten selvstændigt eller sammen med din gruppe. Gennem din mikrofon eller chat har du hele dagen igennem mulighed for at stille spørgsmål til din underviser. På den måde oplever du at have din underviser tæt på, selvom du ikke er fysisk til stede i undervisningslokalet.

Har du spørgsmål til uddannelsen i Digital Markedsføring eller til at deltage online? Vi sidder klar til at hjælpe. Kontakt os på tlf. 61 66 75 68 eller info@kursusfabrikken.dk

online deltagelse

Få en praksisnær tilgang til AI med 12 spændende moduler

Dyk ned i en verden af kunstig intelligens med 12 håndplukkede moduler, der klæder dig på med teoretisk viden og praktiske værktøjer

Introduktion til AI

Få en solid forståelse for kunstig intelligens og principperne bag, og få indblik i, hvordan og hvorfor det bidrager til at transformere den digitale verden. Få praktisk erfaring ChatGPT, Midjourney og Gemini, samt indblik i Microsoft Copilots mange muligheder.

Tekstforfatning med AI

Udforsk de mange muligheder for, hvordan AI kan revolutionere tekstforfatning. Få praktisk anvendelse med tekstgenerering af alt fra blogindlæg og dokumenter, til udarbejdelse af tekster, der fanger og fastholder din læser.

Anvend AI i SEO-marketing

Optimér synligheden af en hjemmeside, med AI-skabte SEO-tekster. Lær at lave AI tekster, der skaber synergi mellem dataindsigter fra Ahrefs og AI, med henblik på at opnå bedre placeringer på Google. Naturligvis uden, at du straffes af Google.

Brug AI til SoMe, nyhedsbreve etc.

Lær at integrere AI i digital markedsføring. Du lærer at lave indhold til sociale medier, nyhedsbreve m.m. samt at skabe bedre kampagner - hurtigere. En nem måde at optimere din arbejdsgang.

AI til ansøgninger og stillingsopslag

Brug AI til at forbedre dine jobansøgninger som ledig - eller stillingsopslag som virksomhed. Du lærer at skrive, så du skiller dig ud fra mængden og tiltrækker den rette opmærksomhed.

Skab billeder med AI og Midjourney

Opdag, hvordan AI kan skabe og behandle imponerende billeder samt justere dem. Din nye viden kan hjælpe med at optimere de grafiske processer i en virksomhed eller organisation.

Lær at redigere med Canva AI

Lær at redigere billeder med det populære værktøj Canva, som har flere indbyggede AI funktioner. AI'en løfter det kreative arbejde, med både video- og billederedigering.

Datahåndtering - upload af filer 

Bliv bevidst om fordele og mulige faldgruber ved datahåndtering med AI. Du lærer at uploade og behandle filer med ChatGPT og får en forståelse for, hvordan AI kan forbedre dataanalyse.

Etisk og juridisk overvejelse ved AI

Forstå de juridiske og etiske aspekter ved AI. Vi gennemgår alt lige fra databeskyttelse til etiske dilemmaer, så du lærer at navigere i det komplekse AI-landskab.

API - tilslut AI til andre programmer

Integrér AI med andre værktøjer vha. API'er. Du lærer at automatisere processer med platforme som fx Power Automate og Zapier, så du kan effektivisere manuelle arbejdsopgaver.

Gruppeprojekt med AI-opgave

Indgå i gruppearbejde, hvor I sammen skal behandle og løse en realistisk AI-udfordring. Den praksisnære undervisning sikrer dig, at du efterfølgende kan bruge din nye viden og færdigheder i et konkret job – enten selvstændigt eller sammen med et team.

Fremtiden med AI

Reflektér over det fremtidige potentiale, som AI rummer, og forstå kommende trends på feltet. Uddannelsen klæder dig optimalt på til at være på forkant med den næste bølge af AI-innovationer. 

Skarpe spørgsmål fra andre …

Læs svarene på de spørgsmål, der hyppigst stilles til uddannelsen.

Jeg har ingen forudgående erfaring med AI
Intet problem! Forudgående kendskab til kunstig intelligens er ikke nødvendigt. Alle er velkomne til at deltage i forløbet. Du skal blot have en naturlig nysgerrighed på både emnet og indholdet.

Hvordan foregår eksamen?
Eksamen består af en skriftlig opgave på maks. 8 sider om AI. Du må gerne bruge ChatGPT til at løse opgaven. Denne opgave skal efterfølgende forsvares mundtligt. Du skal ikke være nervøs for eksamen - underviseren vil klæde dig godt på og hjælpe dig godt igennem.

Hvor ofte er der undervisning?
Der er undervisning 2-3 gange om ugen fra kl. 09:00 til 14:00. De øvrige ugedage vil bestå af selvstudie, gruppearbejde eller projektarbejde i forbindelse med den afsluttende eksamen.

Hvilke dage er der undervisning?
Ønsker du at få tilsendt en detaljeret lektionsplan med specifikke datoer for undervisningen? Du er velkommen til at kontakte os på info@kursusfabrikken.dk eller tlf. 61 66 75 68 - så sender vi en lektionsplan.

Bonusmateriale inkluderet!

Alt dette får du med som en del af forløbet, så du er godt klædt på til at finde nyt job

Adgang til de bedste AI-værktøjer

Få adgang til de mest avancerede AI-værktøjer og platforme. herunder de populære og betalte udgaver af ChatGPT Plus og Midjourney

Adgang til online læringsunivers

Få eksklusiv adgang til spændende materiale om AI og kunstig intelligens på vores platform KFplus. Adgangen fortsætter efter kurset.

Personlig support efter kurset

Mulighed for 3 timers gratis support til dine efterfølgende arbejdsopgaver – inden for det første halve år.

Professionelle undervisere med passion

Vores passionerede undervisere gør en dyd ud af at gøre dig til ekspert på dit nye arbejdsområde. De har stor erfaring og bidrager med god energi og højt humør - under hele forløbet.

Simon Vinther Kursusfabrikken

Simon vinther
Underviser i ChatGPT og AI-implementering

“Underviseren var virkelig god og i øjenhøjde med alle. Super fagligt kompetent og dygtig til at formidle sin ekspertviden. Godt humør og hjælpsom stemning.”

“Simon formidlede godt og forståeligt og var yderst behjælpelig, når noget ikke spillede”

Anders Hingeberg

Anders Hingeberg

Underviser i ChatGPT og AI-strategi

“Anders er super engageret, top-professionel og serviceorienteret.”

“Meget velformuleret og følelsen af at han ved hvad han snakker om”

Hvorfor vælge Kursusfabrikkens 6-ugers uddannelse?

For os er det ikke nok, at du får en gennemtestet og erhvervsrettet opkvalificering. Du skal også have den støtte, du har brug for – både under og efter forløbet. Derfor får du en fast kontaktperson, du kan sparre med om alt lige fra tekniske spørgsmål til praktikplads.
Du får også adgang til en række spændende videolektioner, som støtter op om undervisningen.

Peter og Andreas har et vigtigt møde om vejledning

Individuel sparring

Vi afsætter tid til dine personlige behov og individuel sparring som led i både din og holdets samlede udvikling.
Anders holder oplæg

Hjælp til jobsøgning

Vi vil på forløbet vise dig, hvordan du kan bruge værktøjer som ChatGPT i din jobsøgning til at skrive bedre ansøgninger og forberede dig frem mod næste jobsamtale.
Trine hjælper mette ved computeren

Diplomer og ECTS-point

Med en 6-ugers jobrettet uddannelse får du dokumentation for dine kompetencer. Forløbet afholdes i samarbejde med Aarhus Erhvervsakademi.

Har du spørgsmål til os?

Udfyld formularen, og vi ringer dig op – selvfølgelig helt uforpligtende!

"*" indikerer påkrævede felter

Praktisk information om kurset

Herunder finder du en lang række informationer om kurset. Klik på de enkelte menu-punkter for at læse mere uddybende information om emnet.

Jobcentre & A-kasse info
Adgangskrav
Adresse & parkering
Pris
Mødetid & undervisning
Eksamen & ECTS-point

Jobcenter-info

Kurset i "Anvendelse af kunstig intelligens" udbydes i samarbejde med Erhvervsakademi Aarhus (EAAA)

Hvis du er ledig, kan du formentlig få 6-ugers kurset betalt via din a-kasse eller dit jobcenter.
Kontakt os eller din rådgiver og hør mere om de unikke muligheder for uddannelse under ledighed.

Kurset findes på både den landsdækkende og den regionale positivliste:

 • Den landsdækkende positivliste: Uddannelseskode 20235
 • Den regionale positivliste: Uddannelseskode 20235 (Hovedstaden, Østjylland & Nordjylland) -  Jobcentrene kan også tilbyde kurser fra positivlisten i et tilstødende RAR-område, og uddannelsen kan derfor også bevilges i RAR Vestjylland, RAR Sydjylland og RAR Sjælland.
 • Uddannelsen hører under erhvervsgruppen ‘It og teleteknik’ og 'Salg, indkøb og markedsføring'.

Aarhus
På Erhvervsakademi Aarhus er prisen fastsat til 19.800 kr. (inkl. taxameter).

Kurset er SVU-berettiget (Statens Voksen Uddannelsesstøtte) – find alle oplysninger samt vejledning om SVU på www.svu.dk

Adgangskrav

Både ledige og beskæftigede er velkomne til at deltage på kurset i anvendelse af kunstig intelligens. Hvis du ikke opfylder de formelle adgangskrav (gymnasiel uddannelse eller 2-årig erhvervsuddannelse), kan du få lavet en realkompetencevurdering. En realkompetencevurdering (RKV) er en vurdering af dine samlede kompetencer, herunder uddannelse og erhvervserfaring (kontakt os).

Som ledig har du mulighed for at få uddannelsen betalt gennem din a-kasse eller dit jobcenter, da uddannelsen findes på både den landsdækkende og den regionale positivliste.

Jobcenter
Hvis du søger gennem jobcenteret, skal du oplyse, at uddannelsen er på den regionale positivliste. Du er altid velkommen til at tilmelde dig kurset hos os, hvorefter vi sender en mail med de nødvendige informationer, som jobcenteret skal bruge. Tilmeldingen er selvfølgelig helt uforpligtende – vi reserverer bare en plads til dig.

A-kassen
Du kan også søge om at få kurset bevilliget gennem din A-kasse/fagforening, da uddannelsen er på den landsdækkende positivliste. A-kassen vil dog formentlig stille krav til, at du opfylder mindst ét af følgende uddannelseskrav:

 • Ufaglært
 • Faglært
 • Kortvideregående uddannelse + erhvervsfaglig uddannelse

Udover ovenstående er følgende regler også gældende:

 • Er du under 25, skal kurset være afsluttet inden 6 måneders ledighed.
 • Er du over 25, skal kurset være afsluttet inden 9 måneders ledighed

Hvis du ikke er ledig
Du eller din arbejdsgiver har selvfølgelig også mulighed for at betale selv.

Adresse

Aarhus
Undervisningen foregår på adressen:

Erhvervsakademi Aarhus
Ringvej Syd 104
8260 Viby J

Find vej til Erhvervsakademi Aarhus med Google Maps 

Parkering

Der er gratis parkeringsmuligheder på Erhvervsakademi Aarhus.

Pris

Aarhus
På Erhvervsakademi Aarhus er prisen fastsat til 19.800 kr. (inkl. taxameter).

Kursus som jobrettet uddannelse
Vores 6-ugers uddannelsesforløb er godkendt som 6-ugers jobrettet uddannelse, og hvis du er berettiget til et 6-ugers forløb, kan du som ledig få kurset betalt af din a-kasse eller dit jobcenter. Kurset er derfor gratis for dig som ledig.

Læs mere om, hvorvidt du er berettiget til et 6-ugers kursus under fanen “Adgangskrav”.

Mødetid & undervisning

Undervisningen er fordelt på 12 undervisningsdage i løbet af de 6 uger, kurset varer.

Mødetiden vil være fra kl. 9-14, og der vil være undervisning 2-3 dage i ugen.

Undervisningen er meget praksisnær. Vi veksler mellem oplæg fra underviseren, dialogbaseret undervisning og hands on-øvelser i de relevante programmer. Under forløbet arbejder vi med konkrete caseopgaver, der tager udgangspunkt i aktuelle problemstillinger fra virkeligheden.

Derudover får du adgang til vores online læringsplatform, hvor du finder flere øvelser, videoer, adgang til diverse testkonti, guides og meget mere, så du efter endt kursus stadig kan vedligeholde dine nyerhvervede kompetencer.

Kontakt os gerne for at få tilsendt en lektionsplan.

Eksamen & ECTS-point

Fagmodulet 'Anvendelse af kunstig intelligens' er et akademifag på 10 ECTS point, der er hentet fra akademiuddannelsen Informationsteknologi. Kurset udbydes på vegne af Erhvervsakademi Aarhus under Lov om Åben Uddannelse.

Kurset afsluttes med en mundtlig eksamen kombineret med et mindre, skriftligt projekt på maks. 8 sider. Eksamen vil overværes og bedømmes i samarbejde med en ekstern censor.

Kurset giver 10 ECTS point.

Trine og Camille hjælper ved spørgsmål

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Finder du ikke svar på dit spørgsmål, eller vil du vide mere, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Ring på telefon 61 66 75 68

Jobcenter-tilmelding

Jobcentre kan på nedenstående link tilmelde en borger til 6-ugers kursus i Anvendelse af kunstig intelligens.

Tilmeld borger

Tilmeld dig 6-ugers kurset i AI

Tilmeldingen er ikke bindende, og du kan altid springe fra igen.

"*" indikerer påkrævede felter

OBS! Din tilmelding er først gældende, når du får vist siden “Mange tak for din tilmelding”.

100% uforpligtende

Tilmelding er uforpligtende. Hvis du bliver forhindret i at deltage i uddannelsen, fjerner vi blot din tilmelding igen.

Vi sørger for alt det praktiske

Vi sikrer, at du får de nødvendige blanketter og hjælper dig med at udfylde dem.

Ring, chat eller skriv

Er du i tvivl om noget?
Ring, chat eller skriv til os

Vi sidder klar på chat, tlf. 61 66 75 68 eller e-mail info@kursusfabrikken.dk, hvis du har spørgsmål.

Kursusfabrikken ApS