facebook1pximg
kursusfabrikken logo
Kontakt

Webinar - effektiviser dit arbejde

Eksklusivt webinar for ATP's medlemmer

ATP logo

Webinar d. xx 

Spilder du din tid i Excel?

De færreste af os ved, hvor mange muligheder Excel egentlig byder på, og i stedet arbejder vi manuelt, kopierer felter og benytter de samme kendte funktioner igen og igen.

På vores Excel webinar giver vores underviser Ole Grønhøj dig 10 nyttige funktioner og formler, der med garanti vil gøre dit arbejde i Excel både lettere og hurtigere.

Tidspunkt: Torsdag d. xx kl. 9.00-9.45
Underviser: Ole Grønhøj

Webinar d. xx

Er der rod i din indbakke?

Har du mistet overblikket over dine mails og aftaler, og har du på fornemmelsen, at tingene kan gøres smartere? Fortvivl ikke!

På vores webinar om Outlook får du 5 tips & tricks til at genvinde kontrollen over din indbakke – og du bliver introduceret til en række smarte funktioner, som du sikkert ikke kendte i forvejen.

Tidspunkt: Torsdag d. xx kl. 13.00-13.45
Underviser: Ole Grønhøj

Ole webinar

Tilmelding til gratis webinar

"*" indikerer påkrævede felter

Ønsker du info om nye webinarer?

Hvem møder du på vores webinar?

ole Grønhøj
Specialist i Microsoft Office 365

Ole Grønhøj

Ole har over 20 års erfaring med undervisning og konsulentopgaver inden for Microsoft Office. Ole har fokus på at effektivisere brugen af Microsoft Office og derved skabe merværdi for vores kursister.

Praktisk information om webinaret

Ved tilmelding modtager du link til deltagelsen, og du kan deltage fra enten computer, tablet eller smartphone. Du vil modtage en reminder inden webinaret, så du ikke risikerer at gå glip af alle guldkornene. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål via chat undervejs i webinaret, men man vil hverken kunne se eller høre dig. Webinarets varighed er ca. 45 minutter.

Kursusfabrikken ApS