facebook1pximg
Kursusfabrikkens logo
Kontakt

UX kursus

Lær at konverteringsoptimere og designe med brugeren i fokus

Vil du lære, hvordan du designer gode brugeroplevelser med udgangspunkt i brugernes behov? Vil du have redskaberne til at kunne arbejde professionelt med resultatorienteret brugerinteraktion?

På dette kursus i UX (User Experience) og konverteringsoptimering vil du lære, hvordan du arbejder struktureret med designvalg og -struktur. Du vil lære, hvordan du optimerer og designer med brugeren i fokus, så du kan skabe positive, målbare resultater.

Efter kurset vil du have opbygget en solid værktøjskasse til UX. Du vil vide, hvordan du kan fastholde besøgende, hvordan du skaber merværdi, og hvordan du kan motivere besøgende til handling. Du vil være i stand til selv at kunne udnytte det kæmpe potentiale, der ligger i konverteringsoptimering.

Udbytte fra kurset

 • Introduktion til UX og arbejdet med konverteringsoptimering
 • Forståelse for arbejdet med brugerinteraktion og overbevisende design
 • Lær at udfordre og evaluere jeres hjemmeside
 • Brugertests og konkrete eksempler på succesfuld udførelse
 • UX i teori og praksis: Designstruktur og designvalg
 • Checkliste, skabeloner, cases og udarbejdelse af personaer
 • Bliv i stand til at fastholde besøgende, skabe merværdi og motivere til handling
 • Lær at lave klikbare prototyper med det populære Adobe XD
UX og konverteringsoptimering hos Kursusfabrikken

Det får du med

Ekspertundervisere
Praksisnær undervisning
Inkl. 3 måneders e-mail support
Tilfredshedsgaranti

Der er mange fordele ved at vælge Kursusfabrikken

5 deltagere

Små hold - maks. 5 deltagere

Det sikrer god tid til dig og dine spørgsmål. Din underviser kontakter dig inden kurset for at kunne inkludere dine særlige ønsker og behov.

kontakt med underviseren som via dialog finder dine behov

Praksisnær undervisning

Du får ”hands on”-erfaring med programmer og værktøjer på kurset, som giver dig optimal læring og forståelse.

skræddersyet kursus v. 3 deltagere

Skal din kollega med?

Vi giver 20% i kollegarabat, og tilbyder alternativt et lukket skræddersyet hold, hvis I er 3 eller flere kolleger.

Skræddersyet kursus

Udfyld formularen nedenfor, hvorefter vi kontakter jer om et skræddersyet kursus.

Praktisk info

Et skræddersyet kursus kan tilpasses præcis til jeres virksomheds ønsker og behov.

 • 100% tilfredshedsgaranti
 • Kurset foregår fra kl. 9.00-15.30
 • Kræver intet forudgående kendskab
 • Kursusmateriale er inkluderet
 • Forudgående kendskabsgrad til UX kan variere ud fra jeres behov

Kontakt os uforpligtende om kurset

Er det kun dig, der skal på kursus?

Hvis kurset ikke er relevant for dine kollegaer, eller du kun er dig selv i virksomheden, vil vi gerne høre fra dig. Så vil vi nemlig forsøge at samle dig og andre interesserede på et hold.

Kun en deltager

På kurset i User Experience vil du lære om

UX regler

I løbet af kurset vil du blive præsenteret for de flere UX- og designregler, så du sikrer de bedste forudsætninger for at opnå gode resultater. Hvis du skal opnå succes med UX, er det afgørende, at du taler brugernes sprog, og at du undgår de værste begynderfejl. Få redskaberne til at komme sikkert fra start.

Struktur og design

Du vil lære, hvordan du arbejder struktureret og målrettet med dine designvalg. Gennem kurset vil du opnå en solid forståelse for arbejdet med UX og konverteringsoptimering, så du kan skabe værdi på bundlinjen. Du vil vide, hvordan du får det optimale ud af jeres dyre trafik til hjemmesiden.

Brugertests

Brugertests kan være mange forskellige ting – afhængig af formål, ressourcer, kontekst m.m. I løbet af kurset vil du blive introduceret til forskellige former for brugertests. Du vil også lære, hvordan du udarbejder personaer, som du kan anvende direkte i dit optimeringsarbejde.

Cases og skabeloner

Du præsenteres for flere cases, skabeloner og resultatorienteret brugerinteraktioner, som kan inddrages direkte i dit arbejde. Således sikrer du, at det bliver så nemt som overhovedet muligt, at komme i gang med at designe gode brugeroplevelser og overbevisende designs.

Overbevisende design

Der findes utallige virkemidler og digitale løsninger, som kan afstemme og fremme din brugervenlighed. I løbet af kurset vil du blive præsenteret for konkrete eksempler, som du kan inddrages direkte i dit arbejde. Du vil opnå forståelse for, hvordan simple virkemidler kan medgive stor effekt.

Klikbare prototyper

UX design handler både om regler og friheder til at kunne designe uden kode og forhindringer. Med brugeren i fokus lærer du at lave klikbare prototyper, som kan sendes direkte til brugertest og/eller din udvikler. Således er der en absolut forståelse for det færdige produkt som tilsigtes.

Kursusfabrikken - nye kompetencer med succes

socialbadge
socialbadge

Anmeldelserne opdateres live fra Facebook og Google

Mød vores UX-designere og undervisere

Simon fra Kursusfabrikken

Simon 

Specialist  i digitale løsninger og UX udvikling

Simon er digital marketing specialist og har mange års erfaring inden for webudvikling i WordPress. Han ynder at skabe stor synergi mellem kunder, sidens brugervenlighed og fokus på konverteringer.

Mads Hansen Underviser

Mads

Ekspert i brugeroplevelse og brugertest

Mads er webdesigner og hjælper virksomheder med design af hjemmesider i WordPress, SEO og digital markedsføring. Når han ikke underviser i WordPress og SEO hos Kursusfabrikken, hjælper han klienter i sin egen virksomhed.

Se alle vores undervisere

Kontakt os om muligheden for et åbent hold

Dette kursus tilbydes som et skræddersyet kursus, hvis I er 3 kollegaer fra samme virksomhed. Hvis kurset kun er relevant for dig, har du mulighed for at komme med på vores åbne hold, hvor vi samler andre solo-deltagere. Udfyld formularen nedenfor – så kontakter vi dig, når vi har samlet nok deltagere til at kunne oprette et hold. Din forespørgsel er helt uforpligtende.

Prisen for deltagelse på et hold bestående af dig og andre solo-deltagere er 4.495 kr. ekskl. moms pr. deltager. Prisen inkluderer:

 • 1-dags intensivt kursus
 • Fuld forplejning
 • Små hold med maks. 5 deltagere
 • Mulighed for afholdelse i Aarhus, Odense eller København

+15.000 tilfredse kursister har anvendt Kursusfabrikken

Danfoss logoTV2 logoNordea logoFolketinget logoTDC logoSkat LogoFSC logodsb logoLomax logoPhilipson WineDanfoss logoDanfoss logo
Kursusfabrikken ApS