facebook1pximg
Kursusfabrikkens logo
Kontakt

Skriv tekster, der sælger

Vil du blive bedre til at skrive tekster, der fænger? Vil du lære, hvordan du effektivt skriver tekster, som både er spændende at læse samtidig med, at der er taget højde for søgemaskineoptimering?

At skrive den gode tekst kan være en svær disciplin uden de rigtige forudsætninger og værktøjer. På dette skrivekursus vil du blive undervist i, hvordan du bruger forskellige værktøjer til professionel tekstforfatning. Du vil gennem praksisnære øvelser lære at udarbejde succesfulde tekster, og du vil få vores bedste tips og tricks, der kan gøre dit arbejde lettere.

Dit udbytte

 • Lær at skrive til forskellige målgrupper
 • Få inspiration og konkrete værktøjer til at arbejde med tekstforfatning
 • Lær hvordan du fanger dine læsere, og hvordan du får dine budskaber bedre frem
 • Få forståelse for skriveprocessen og lær at optimere ved hjælp af simple metoder
 • Lær grundprincipperne i søgemaskineoptimering, så din tekst bliver fundet på relevante søgeord
 • Lær håndværket ved tekstproduktion gennem praksisnære øvelser
 • Brug storytelling til at fange dine læseres interesse og få dem til at reagere
Skriv tekster der sælger

Det får du med

Ekspertundervisere
Praksisnær undervisning
Incl. 3 måneders e-mail support
Tilfredshedsgaranti

Skræddersyet kursus

Dette kursus afholdes udelukkende som skræddersyet forløb. Kontakt os helt uforpligtende og modtag et skræddersyet tilbud, tilpasset jeres behov og ønsker.

Der er mange fordele ved at vælge Kursusfabrikken

5 deltagere

Små hold - maks. 5 deltagere

Det sikrer god tid til dig og dine spørgsmål. Din underviser kontakter dig inden kurset for at kunne inkludere dine særlige ønsker og behov.

kontakt med underviseren som via dialog finder dine behov

Praksisnær undervisning

Du får ”hands on”-erfaring med programmer og værktøjer på kurset, som giver dig optimal læring og forståelse.

skræddersyet kursus v. 3 deltagere

Skal din kollega med?

Vi giver 20% i kollegarabat, og tilbyder alternativt et lukket skræddersyet hold, hvis I er 3 eller flere kolleger.

Skræddersyet kursus

Udfyld formularen nedenfor, hvorefter vi kontakter jer om et skræddersyet kursus

Praktisk info

Et skræddersyet kursus kan tilpasses præcis til jeres virksomheds ønsker og behov.

 • 100% tilfredshedsgaranti
 • Kurset foregår fra kl. 9.00-15.30
 • Kræver intet forudgående kendskab

Kontakt os uforpligtende om kurset

Er det kun dig, der skal på kursus?

Hvis kurset ikke er relevant for dine kollegaer, eller du kun er dig selv i virksomheden, vil vi gerne høre fra dig. Så vil vi nemlig forsøge at samle dig og andre interesserede på et hold.

Kun en deltager

På skrivekurset vil du lære om…

Skriv til målgruppen

“Tal til alle, og du taler til ingen. Tal til én, og du taler til alle.” Dette gælder også for skriftsproget. Når du skriver tekster, er det vigtigt at målrette mod en konkret målgruppe for at optimere effekten af dit budskab. På kurset lærer du om forskellige kundetyper, og hvordan du bedst målretter din tekst mod dem.

Få inspiration til din tekst

På kurset lærer du at effektivisere din skriveproces ved hjælp af simple metoder og værktøjer. Du lærer også at søge inspiration til dine tekster gennem en række online værktøjer, og hvordan du bedst former dine budskaber, så de står tydeligt frem, og fanger dine modtageres interesse.

Søgemaskineoptimering

SEO handler i sin enkelthed om et optimeringsarbejde, hvor målet er at ligge højt i søgemaskinerne. Som en del af dette kursus lærer du grundprincipperne bag SEO, og hvordan du trin-for-trin kan optimere dine tekster mod konkrete søgeord. Efter kurset vil du være i stand til at sikre, at dine tekster er optimeret til søgemaskinerne.

Effektiv arbejdsproces

På kurset vil du lære, hvordan du kan effektivisere dit arbejde med tekstforfatning. Du vil lære, hvordan du finder ind til kernen i dine tekster, og hvordan du bliver hurtigere til at skrive gode tekster fra bunden. Som en del af kurset vil du også blive præsenteret for uundværlige skriveværktøjer, der kan hjælpe dig i dit arbejde.

Værktøjer og programmer

I løbet af kurset vil du blive præsenteret for uundværlige værktøjer og programmer til tekstforfatning. Du vil få praktisk erfaring med selv at arbejde i programmerne og blive i stand til at vurdere, hvilke programmer der er relevante at bruge for netop jeres virksomhed. Efter kurset vil du kunne bruge de udvalgte værktøjer og programmer til at effektivisere din arbejdsproces.

Kursusfabrikken - nye kompetencer med succes

socialbadge
socialbadge

Anmeldelserne opdateres live fra Facebook og Google

+15.000 tilfredse kursister har anvendt Kursusfabrikken

Danfoss logoTV2 logoNordea logoFolketinget logoTDC logoSkat LogoFSC logodsb logoLomax logoPhilipson WineDanfoss logoDanfoss logo

Kontakt os om muligheden for et åbent hold

Dette kursus tilbydes som et skræddersyet kursus, hvis I er 3 kollegaer fra samme virksomhed. Hvis kurset kun er relevant for dig, har du mulighed for at komme med på vores åbne hold, hvor vi samler andre solo-deltagere. Udfyld formularen nedenfor – så kontakter vi dig, når vi har samlet nok deltagere til at kunne oprette et hold. Din forespørgsel er helt uforpligtende.

Prisen for deltagelse på et hold bestående af dig og andre solo-deltagere er 4.495 kr. ekskl. moms pr. deltager. Prisen inkluderer:

 • 1-dags intensivt kursus
 • Fuld forplejning
 • Små hold med maks. 5 deltagere
 • Mulighed for afholdelse i Aarhus, Odense eller København
Kursusfabrikken ApS