facebook1pximg

Kursus i Nudging og Adfærdsdesign

Vil du blive klogere på, hvad der motiverer til handling, og hvordan du kan bruge den viden til at påvirke kundernes adfærd til gavn for din forretning?

På dette kursus i nudging og adfærdsdesign lærer du, hvad der styrer kundernes adfærd og beslutninger. Du lærer, hvordan du kan tilrettelægge din kommunikation på en måde, så du kan skabe den ønskede adfærdsændring hos din målgruppe.

Kurset er relevant for alle, der vil skabe adfærdsændringer, ønsker at sælge mere eller blot at give en bedre service til deres kunder.

Dit udbytte

 • Introduktion til nudging og adfærdsdesign, og hvad det kan bruges til
 • Viden om, hvad der påvirker kundernes adfærd og beslutninger
 • Forståelse for, hvordan du kan bruge adfærdsdesign i din kommunikation
 • Få inspiration til at designe budskaber, som ikke kun når målgruppen, men som får dem til at ændre adfærd
 • Lær hvordan du øger din målgruppes motivation, og hvordan du nedbryder deres mentale barrierer, så du kan få dem til at reagere positivt på din kommunikation
 • Du får konkrete værktøjer til at analysere målgruppens adfærd, så du kan finde gode løsninger
 • Inspiration til og gode eksempler på, hvordan nudging og adfærdsdesign kan gøre en forskel
Nudging og adfærdsdesign kursus

Det får du med

Ekspertundervisere
Praksisnær undervisning
Gennemarbejdet kursusmateriale
Tilfredshedsgaranti

OBS! Nudging og adfærdsdesign afholdes kun som et skræddersyet forløb, hvis I er 3 eller flere fra samme virksomhed. Læs mere her.

Hvorfor skal du tage et kursus hos Kursusfabrikken?

kontakt med underviseren som via dialog finder dine behov

Personlige behov

Underviseren kontakter dig inden kurset for at kunne inkludere dine særlige ønsker og behov.

5 deltagere

Små hold - maks. 5 deltagere

Små hold med maks. 5 deltagere. Der er god tid til den enkelte, så du får fuldt udbytte.

skræddersyet kursus v. 3 deltagere

3 fra samme virksomhed?

Hvis I er 3 eller flere fra samme virksomhed, laver vi et skræddersyet forløb, kun til jer.

Skræddersyede kurser

Vi holder skræddersyede kurser i Nudging og adfærdsdesign for min. 3 medarbejdere fra samme virksomhed.

Udfyld kontaktformularen nedenfor, hvis du vil modtage et tilbud.

OBS! Din tilmelding er først gældende, når du får vist siden “Mange tak for din tilmelding”.

Praktisk information

 • Der er fuld forplejning på kurset, bestående af morgenbrød, lækker frokostbuffet, kolde drikkevarer, the/kaffe og eftermiddagssødt
 • Gennemarbejdet kursusmateriale er inkluderet
 • Der vil blive stillet en computer til rådighed, men du er også velkommen til at tage din egen med
 • Tilfredshedsgaranti
 • Kurset foregår fra kl. 9.00-15.30
 • Kræver intet forudgående kendskab

Vi anbefaler også

Vi har flere forskellige kurser inden for kommunikation, online markedsføring samt grafiske kurser. Vi har f.eks. et dagskursus i sociale medier eller content marketing. Du kan se vores fulde kursusudbud her.

På kurset i nudging og adfærdsdesign vil du lære om…

Nudging

Nudging er et forsøg på at påvirke menneskers valg og ændre deres adfærd i en forudsigelig retning. Det handler ofte om at forsøge at få folk til træffe bedre beslutninger, når det f.eks. kommer til helbred, velfærd og livsstil. Hvert enkelt nudge er komplekst og består af anvendt adfærdspsykologi og adfærdsdesign. På kurset vil du blive præsenteret for succesfulde eksempler på nudging, som du kan inddrage i dit arbejde.

Adfærdsdesign

Adfærdsdesign anvendes, når virksomheder ønsker at fremme en bestemt adfærd hos deres målgruppe. Det har ofte et økonomisk mål og kan udarbejdes på mange forskellige måder. På kurset vil du få viden om, hvordan du kommer i gang med adfærdsdesign, og hvordan du kan udnytte det fulde potentiale. Du vil arbejde med jeres egne cases undervejs, så du selv kan arbejde videre med adfærdsdesign efter kurset.

Jeres behov

På vores skræddersyede kursus kan I være med til at vælge, hvad I gerne vil dykke ned i. Har I konkrete emner og problemstillinger, I gerne vil arbejde med, hjælper vi jer med at skabe en værktøjskasse af ideer og succesfulde eksempler, der passer til netop jeres virksomhed. Det er helt op til jer, hvordan kurset skal sammensættes.

Uundværlige værktøjer og programmer

På kurset vil du blive præsenteret for uundværlige værktøjer og programmer, som du kan bruge i dit arbejde med nudging og adfærdsdesign. Du vil få praktisk erfaring med selv at arbejde i programmerne og lære, hvordan du, med de rigtige hjælpemidler, kan effektivisere din indsats. Efter kurset vil du være i stand til selv at arbejde professionelt med de enkelte redskaber.

Projektmodeller

Når du skal arbejde med nudging og adfærdsdesign, er det afgørende, at du fra start har en klar handlingsplan til, hvordan du skal gribe det an. I løbet af kurset vil du blive præsenteret for gode projektmodeller og skabeloner. Du vil også få praktisk erfaring med at udarbejde en handlingsplan fra start til slut, så du let kan vurdere, om din indsats bærer frugt.

+6.000 tilfredse kursister har anvendt Kursusfabrikken

Danfoss logoDanfoss logoDanfoss logoDanfoss logoDanfoss logoDanfoss logoDanfoss logoDanfoss logoDanfoss logoDanfoss logoDanfoss logoDanfoss logo