facebook1pximg
Kursusfabrikkens logo
Kontakt

Kursus i Nudging og Adfærdsdesign

Vil du blive klogere på, hvad der motiverer til handling, og hvordan du kan bruge den viden til at påvirke kundernes adfærd til gavn for din forretning?

På dette kursus i nudging og adfærdsdesign lærer du, hvad der styrer kundernes adfærd og beslutninger. Du lærer, hvordan du kan tilrettelægge din kommunikation på en måde, så du kan skabe den ønskede adfærdsændring hos din målgruppe.

Kurset er relevant for alle, der vil skabe adfærdsændringer, ønsker at sælge mere eller blot at give en bedre service til deres kunder.

Dit udbytte

  • Introduktion til nudging og adfærdsdesign, og hvad det kan bruges til
  • Viden om, hvad der påvirker kundernes adfærd og beslutninger
  • Forståelse for, hvordan du kan bruge adfærdsdesign i din kommunikation
  • Få inspiration til at designe budskaber, som ikke kun når målgruppen, men som får dem til at ændre adfærd
  • Lær hvordan du øger din målgruppes motivation, og hvordan du nedbryder deres mentale barrierer, så du kan få dem til at reagere positivt på din kommunikation
  • Du får konkrete værktøjer til at analysere målgruppens adfærd, så du kan finde gode løsninger
  • Inspiration til og gode eksempler på, hvordan nudging og adfærdsdesign kan gøre en forskel
Nudging og adfærdsdesign kursus

Det får du med

Ekspertundervisere
Praksisnær undervisning
Incl. 3 måneders e-mail support
Tilfredshedsgaranti

Skræddersyet kursus

Dette kursus afholdes udelukkende som skræddersyet forløb. Kontakt os helt uforpligtende og modtag et skræddersyet tilbud, tilpasset jeres behov og ønsker.

Der er mange fordele ved at vælge Kursusfabrikken

5 deltagere

Små hold - maks. 5 deltagere

Det sikrer god tid til dig og dine spørgsmål. Din underviser kontakter dig inden kurset for at kunne inkludere dine særlige ønsker og behov.

kontakt med underviseren som via dialog finder dine behov

Praksisnær undervisning

Du får ”hands on”-erfaring med programmer og værktøjer på kurset, som giver dig optimal læring og forståelse.

skræddersyet kursus v. 3 deltagere

Skal din kollega med?

Vi giver 20% i kollegarabat, og tilbyder alternativt et lukket skræddersyet hold, hvis I er 3 eller flere kolleger.

Skræddersyet kursus

Udfyld formularen nedenfor, hvorefter vi kontakter jer om et skræddersyet kursus i nudging.

Praktisk info

Et skræddersyet kursus kan tilpasses præcis til jeres virksomheds ønsker og behov.

  • 100% tilfredshedsgaranti
  • Kurset foregår fra kl. 9.00-15.30
  • Kræver intet forudgående kendskab

Kontakt os uforpligtende om kurset

På kurset i nudging og adfærdsdesign vil du lære om…

Nudging

Nudging er et forsøg på at påvirke menneskers valg og ændre deres adfærd i en forudsigelig retning. Det handler ofte om at forsøge at få folk til træffe bedre beslutninger, når det f.eks. kommer til helbred, velfærd og livsstil. Hvert enkelt nudge er komplekst og består af anvendt adfærdspsykologi og adfærdsdesign. På kurset vil du blive præsenteret for succesfulde eksempler på nudging, som du kan inddrage i dit arbejde.

Adfærdsdesign

Adfærdsdesign anvendes, når virksomheder ønsker at fremme en bestemt adfærd hos deres målgruppe. Det har ofte et økonomisk mål og kan udarbejdes på mange forskellige måder. På kurset vil du få viden om, hvordan du kommer i gang med adfærdsdesign, og hvordan du kan udnytte det fulde potentiale. Du vil arbejde med jeres egne cases undervejs, så du selv kan arbejde videre med adfærdsdesign efter kurset.

Jeres behov

På vores skræddersyede kursus kan I være med til at vælge, hvad I gerne vil dykke ned i. Har I konkrete emner og problemstillinger, I gerne vil arbejde med, hjælper vi jer med at skabe en værktøjskasse af ideer og succesfulde eksempler, der passer til netop jeres virksomhed. Det er helt op til jer, hvordan kurset skal sammensættes.

Uundværlige værktøjer og programmer

På kurset vil du blive præsenteret for uundværlige værktøjer og programmer, som du kan bruge i dit arbejde med nudging og adfærdsdesign. Du vil få praktisk erfaring med selv at arbejde i programmerne og lære, hvordan du, med de rigtige hjælpemidler, kan effektivisere din indsats. Efter kurset vil du være i stand til selv at arbejde professionelt med de enkelte redskaber.

Projektmodeller

Når du skal arbejde med nudging og adfærdsdesign, er det afgørende, at du fra start har en klar handlingsplan til, hvordan du skal gribe det an. I løbet af kurset vil du blive præsenteret for gode projektmodeller og skabeloner. Du vil også få praktisk erfaring med at udarbejde en handlingsplan fra start til slut, så du let kan vurdere, om din indsats bærer frugt.

Kursusfabrikken - nye kompetencer med succes

socialbadge
socialbadge

Anmeldelserne opdateres live fra Facebook og Google

+15.000 tilfredse kursister har anvendt Kursusfabrikken

Danfoss logoTV2 logoNordea logoFolketinget logoTDC logoSkat LogoFSC logodsb logoLomax logoPhilipson WineDanfoss logoDanfoss logo
Kursusfabrikken ApS