facebook1pximg
kursusfabrikken logo
Kontakt

Karriere

hos Kursusfabrikken

Vil du arbejde i en dynamisk vækstvirksomhed med højt til loftet og en afslappet professionalisme? Så er Kursusfabrikken måske din næste arbejdsplads.

Fra vores hovedkontor i Aarhus styrer vi kursusaktiviteter i hele landet og arbejder hver dag hårdt på at give vores kursister den allerbedste oplevelse, fra de kontakter os første gang, til de går glade ud ad døren efter et veloverstået kursus med en masse ny inspiration.

I vores team har vi domæneeksperter, der hver har deres force inden for et specifikt område. Eksempelvis Facebook, Ads, video, webudvikling, Excel m.m. Samtidig med det har vi et stærkt udviklingsfokus og et ønske om, at alle i vores undervisningsteam har brede kompetencer og ønsker at tilegne sig nye kompetencer ved eksempelvis at deltage på kurser og konferencer.

Vi sætter pris på at kunne have det sjovt sammen, samtidig med at vi er ambitiøse omkring de mål, vi vil opnå.

Ledige stillinger

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til ledige stillinger, eller hvordan det er at arbejde hos os, er du meget velkommen til at kontakte Anders på tlf: 27207713 eller anders@kursusfabrikken.dk

Anders Hingeberg

Anders Hingeberg
Medejer hos Kursusfabrikken

Generelt om Kursusfabrikken

Kursusfabrikken er en landsdækkende kursusvirksomhed, der udbyder kurser, uddannelsesforløb og konsulentydelser til virksomheder inden for online markedsføring, webudvikling, grafisk design og office pakken.

Børsen Gazelle 2022hæve kursusniveauet gazeller

Kursusfabrikken er i 2022, 2019 og 2018 kåret til Gazellevirksomhed af Børsen, som vidner om, at vi er en vækstvirksomhed, der lever af at levere kvalitet til vores kursister og har gjort det med succes i mange år.

Vi samarbejder med

Kea Eaa

+6.000 tilfredse kursister har anvendt Kursusfabrikken

Danfoss logoTV2 logoNordea logoFolketinget logoTDC logoSkat LogoFSC logodsb logoLomax logoPhilipson WineDanfoss logoDanfoss logo
Kursusfabrikken ApS