E-bog: Skabeloner er guld - Kursusfabrikken.dk

E-bog: Skabeloner til flot design

Med skabeloner kan alle lege med. Du behøver altså ikke at have en uddannelse i programmering eller at være erfaren bruger af Adobes programmer for at kunne lave flotte, professionelle designs. 

E-bog: Skyd genvej til flot design med skabeloner

Hos Kursusfabrikken har vi udarbejdet en gratis e-bog, hvori vi giver konkrete eksempler på brug af skabeloner. Vi viser også, hvor du kan finde de bedste skabeloner til f.eks. hjemmesidedesign, e-bøger, infografik, mock-ups mm.

Skabeloner er guld! – det kan måske lyde som en overdrivelse, men vi mener det faktisk! Når du har læst vores e-bog, vil du formentlig give os ret.

Der kan være mange gode grunde til at gøre brug af skabeloner. Den mest indlysende er måske, at skabeloner gør det muligt for alle at udarbejde flotte, visuelle designs, hvad enten det er til en hjemmeside, en brochure eller noget helt tredje.

Vi kunne lave lange lister med gode grunde til at bruge skabeloner, men i første omgang vil vi nøjes med at fremhæve disse:

 1. De er billige
  Hvis du for eksempel skal udarbejde en hjemmeside, kan du spare store beløb og mange timer ved at bruge en skabelon. Du undgår altså at betale en dyr webudvikler for at kode designet fra bunden.
 2. Spar tid
  Skabeloner er ikke bare hurtigere, men også en nemmere måde at udarbejde designs på. Det giver sig selv, at det vil tage meget længere tid, hvis du først skal udvikle et design, inden du kan begynde på selve indholdet.
 3. Den røde tråd
  Hvis du arbejder på et større projekt, eller skal udarbejde en portefølje af grafiske produkter, kan det være en særligt god idé at bruge skabeloner. Med skabeloner kan du sikre, at der er en rød tråd hele vejen igennem.
 4. Fejlfri
  En af de helt store fordele ved at bruge en skabelon til f.eks. en hjemmeside er, at der typisk vil være mange, der har brugt skabelonen før dig. Derfor vil mange fejl og mangler være fundet og rettet.

Hent e-bog: Skabeloner er guld – Skyd genvej til flot design

E-bog: Skabeloner er guld - genvej til flot design

I e-bogen kan du finde konkrete eksempler på brug af skabeloner. Vi vil præsentere dig for de bedste steder at finde skabeloner til grafiske produkter, hjemmesider, infografik, mock-ups og meget mere. Hent din e-bog her!

Selvom vi elsker skabeloner hos Kursusfabrikken, betyder det ikke, at skabeloner til hver en tid kan måle sig med en grafikers eller webudviklers arbejde. Men skabeloner er langt hen ad vejen en mulighed for, at personer uden grafisk erfaring eller programmeringserfaring også kan lege med og skabe flotte resultater.