facebook1pximg
Kursusfabrikkens logo
Kontakt

Microsoft Teams kursus – 1 dag

Bliv fortrolig med Teams og hold mere effektive onlinemøder

Vil du lære, hvordan I udnytter alle mulighederne i Microsoft Teams? Vil
du blive klogere på, hvordan I afholder effektive onlinemøder og styrker
samarbejdet på tværs i organisationen?

På dette kursus får du en introduktion til Microsoft Teams som et centralt værktøj til samarbejde i afdelinger og projekter – både internt og eksternt. Du bliver fortrolig med deling af filer, informationer, dialog m.m., så du nemt kan finde dem igen.

Efter kurset har du kendskab til, hvordan du tilpasser indstillingerne i Teams og styrer rettighederne til et team. Derudover kan du bruge kanaler til effektiv online kommunikation, arrangere Teams-møder, bruge chatfunktionen effektivt og meget mere.

Udbytte fra kurset

 • Bliv helt skarp på, hvordan du bruger Microsoft Teams professionelt i dit arbejde
 • Få praktisk erfaring med at arbejde med Microsoft Teams’ grundlæggende funktioner, herunder oprettelse af teams, opkald, chatfunktion, fildelinger, teamrettigheder og meget mere
 • Lær, hvordan du sparer tid og effektiviserer dit arbejde med online møder
 • Få kontrol over alle de vigtigste indstillinger, så de passer til netop din organisation og formål
 • Lær at finde rundt på hele brugerfladen i Teams
 • Få overblik over mulighederne i bruger-, møde-, teams- og filpanelet
 • Bliv klogere på, hvordan du opretter kanaler og faner -  og arbejder effektivt med dem
Teams kursus

Det får du med

Maks. 5 deltagere pr. hold
Ekspertundervisere
Praksisnær undervisning
Inkl. 3 måneders e-mail support
Tilfredshedsgaranti

Der er mange fordele ved at vælge Kursusfabrikken

5 deltagere

Små hold - maks. 5 deltagere

Det sikrer god tid til dig og dine spørgsmål. Din underviser kontakter dig inden kurset for at kunne inkludere dine særlige ønsker og behov.

kontakt med underviseren som via dialog finder dine behov

Praksisnær undervisning

Du får ”hands on”-erfaring med programmer og værktøjer på kurset, som giver dig optimal læring og forståelse.

skræddersyet kursus v. 3 deltagere

Skal din kollega med?

Vi giver 20% i kollegarabat, og tilbyder alternativt et lukket skræddersyet hold, hvis I er 3 eller flere kolleger.

Skræddersyet kursus

Udfyld formularen nedenfor, hvorefter vi kontakter jer om et skræddersyet kursus

Praktisk info

Et skræddersyet kursus kan tilpasses præcis til jeres virksomheds ønsker og behov.

 • 100% tilfredshedsgaranti
 • Kurset foregår fra kl. 9.00-15.30
 • Kræver intet forudgående kendskab

Kontakt os uforpligtende om kurset

Er det kun dig, der skal på kursus?

Hvis kurset ikke er relevant for dine kollegaer, eller du kun er dig selv i virksomheden, vil vi gerne høre fra dig. Så vil vi nemlig forsøge at samle dig og andre interesserede på et hold.

Kun en deltager

Hvad tidligere deltagere siger om kurset i Teams

Ib, Alboa

Deltager på Microsoft Teams

five stars review
“Flot tilrettelagt. Programmet Teams indeholder langt mere end blot kamera og lyd.”

Tina, Dansk Ejerkapital

Deltager på Microsoft Teams

five stars review

“Et rigtig godt kursus, målrettet/tilrettet ønsker fra os selv”

Læs flere anmeldelser

Bliv en holdspiller, med et kursus i Teams

Oprettelse af Teams

Du får praktisk erfaring med oprettelse af Teams og indkaldelse til videomøder via Outlook. Her lærer du, hvilke typer af Teams du kan oprette, samt hvordan du opretter Teams, der sikrer rammerne for effektive møder. Du lærer, hvordan du tilføjer medlemmer og gæster. Både internt og eksternt. Du vil også blive introduceret for genveje, der kan gøre dit arbejde med online møder nemmere.

Kanaler og faner

Microsoft Teams er meget mere end blot et online opkald. Du kan opbygge struktur på dit Team ved at opdele informationerne i kanaler med målrettede emner. Du bliver fortrolig med de forskellige typer af kanaler, hvor du får sat indstillingerne op, så de passer til dine behov. Lær også at oprette faner, der automatisk oprettes til hver kanal samt hvordan du laver genveje via en fane.

Brugerfladen

Langt størstedelen af Microsoft Teams’ brugere udnytter ikke brugerfladen optimalt - De bruger kun en procentdel af de mange funktioner. På kurset vil du lære, hvordan du mest effektivt navigerer i brugerfladen, og hvordan du kan skræddersy kanaler, faner og Teams efter dine behov. Efter kurset vil du kende de mest relevante indstillinger og muligheder i brugerfladen.

Deling af filer

Når I afholder online møder er det en fordel at kunne dele filer med hinanden. Således modtager deltagerene materialet med det samme, så I kan afholde mødet mest effektivt. På kurset vil du blandt andet lære, hvordan du arbejder med deling af forskellige filer, hvordan de genfindes, download af filer m.m.. Du vil også blive fortrolig med deling af informationer og dialoger, så intet går tabt.

Ekspert i Microsoft Teams

Kurset kræver intet forudgående kendskab til Microsoft Teams. På kurset vil du gennem konkrete øvelser få praktisk erfaring med at arbejde i Microsoft Teams. Det betyder, at du vil gå fra at være nybegynder til at blive ekspert i Microsoft Teams’ brugerflade, indstillinger og muligheder.

Mulighed for et lukket hold

Er I 3 eller flere fra samme virksomhed? Vi laver med glæde et lukket hold, så du og kollegaerne i fællesskab kan fokusere på ny læring. Dato, tid og sted for afholdelse, kan tilpasses efter jeres interesser. Kontakt os uforpligtende og hør nærmere om et skræddersyet kursus.

Underviserne bag

Ole Kursusfabrikkens Microsoft master

Ole

Ekspert i Microsoft

Ole har over 20 års erfaring med undervisning og konsulentopgaver indenfor Microsoft Office. Udover den praktiske erfaring, er han også MOS certificeret og certificeret Technical Trainer. Ole har fokus på at effektivisere brugen af Microsoft Office, og skabe en merværdi for vores kursister.

Michael_Kursusfabrikken

Michael

Ekspert i Microsoft

Michael er IT-ekspert og underviser hos Kursusfabrikken. Han er specialist i Microsoft 365, Office pakken og Windows Server, og han har flere års erfaring i udvikling af brugerspecifikke løsning i Excel og Power Bi. Michael er samtidig super dygtig til at formidle, hvordan vi kan bruge Microsoft Office mere effektivt i vores daglige arbejde.

Se alle vores undervisere

+15.000 tilfredse kursister har anvendt Kursusfabrikken

Danfoss logoTV2 logoNordea logoFolketinget logoTDC logoSkat LogoFSC logodsb logoLomax logoPhilipson WineDanfoss logoDanfoss logo

Kontakt os om muligheden for et åbent hold

Dette kursus tilbydes som et skræddersyet kursus, hvis I er 3 kollegaer fra samme virksomhed. Hvis kurset kun er relevant for dig, har du mulighed for at komme med på vores åbne hold, hvor vi samler andre solo-deltagere. Udfyld formularen nedenfor – så kontakter vi dig, når vi har samlet nok deltagere til at kunne oprette et hold. Din forespørgsel er helt uforpligtende.

Prisen for deltagelse på et hold bestående af dig og andre solo-deltagere er 4.995 kr. ekskl. moms pr. deltager. Prisen inkluderer:

 • 1-dags intensivt kursus
 • Fuld forplejning
 • Små hold med maks. 5 deltagere
 • Mulighed for afholdelse i Aarhus, Odense eller København

Supplerende kursusinfo om Teams

Ekstra viden til dig, som har spørgsmål til vores kursus, undervisningsformen eller indholdet.

Bliv fortrolig med Teams’ brugerflade, grundindstillinger og navigation

At skulle adoptere en ny, digital samarbejds- og kommunikationsplatform i en organisation, kan ofte være en besværlig og langsommelig proces. Det kræver læring, tid og indsats blandt de medarbejderne, der skal kunne bruge og få glæde af platformen til dagligt.

På dette kursus i Microsoft Teams lærer du og medarbejdere alt, hvad I skal bruge for at komme godt fra start med Teams. Du bliver grundigt introduceret til opbygningen af Teams mht. brugerfladens struktur og udvalget af paneler. Du lærer, hvor du skal finde de grundlæggende programindstillinger, og hvordan du tilpasser dem nøjagtig til den brug, du har behov for.

På undervisningen får du desuden god tid til selv at gå på opdagelse i brugerfladen, så du bliver tryg ved at navigere rundt og lettere kan finde de ønskede funktioner.

Praktisk erfaring med Teams – og optimal udnyttelse

En ting er at have kendskab til Teams og viden om platformens mange muligheder. Noget andet er rent faktisk at kunne bruge platformen – optimalt vel at mærke. På dette Teams kursus lærer du begge aspekter. Vi klæder dig på med al den viden, du skal bruge for at kunne anvende Teams, og giver dig rig mulighed for at opbygge ”hands on”-erfaring med platformen.

Igennem øvelser og småopgaver på undervisningen får du lov til at prøve kræfter med den store værktøjskasse, der rummer en lang række brugbare funktioner og redskaber. Her lærer du at bruge Teams professionelt til alt lige fra chat, opkald og online møder til fildeling, kanal- og faneinddeling – og meget andet. På den måde sikres du optimal udnyttelse af Teams samt betydelige tidsbesparelser i hverdagen.

Lær at organisere og kommunikere effektivt med Teams

Taler dine afdelinger, medarbejdere eller projekter optimalt sammen? Rigtig mange virksomheder og organisationer kan desværre ikke svare ”ja” til dette spørgsmål. Tværtimod oplever mange vanskeligheder og daglige udfordringer med intern kommunikation og samarbejde. Her er Teams en effektiv løsningsmodel, der forener både de værktøjer, de personer og det konkrete indhold, som dine oprettede teams har behov for.

På dette Teams kursus lærer du, hvordan platformen kan bidrage til effektivt samarbejde – hvad end der er tale om samarbejde mellem afdelinger og konkrete teams, eller det drejer sig om samarbejde på enkeltstående projekter. Du får gode råd, tips og tricks til fx smarte genveje og funktioner, der kan skabe struktur, overblik og lette arbejdsprocessen.

Hvad har du lært efter kurset?

Efter kurset er du blevet fortrolig med Teams og er i stand til at navigere problemfrit rundt i brugerfladen. Du har bl.a. opbygget kendskab til de vigtigste funktioner, kanaler og faner, og du har fået erfaring med at anvende platformens forskellige værktøjer i praksis.

Derudover er du blevet introduceret til en række centrale indstillinger, som du kender værdien af, og du ved, hvilke muligheder du har for at tilpasse både dine teams, kanaler og faner. På den måde kan du forme en brugerflade, der matcher lige nøjagtig dine behov og ikke mindst optimere dit arbejds-flow på platformen.

Kurset har samlet set givet dig indblik i, hvilke brugsmuligheder Teams tilbyder dig, og du er blevet klædt på til at få det maksimale ud af platformen i dagligdagen.

Hvem deltager på Teams kursus?

Kurset henvender sig både til dig, der ikke har den store erfaring med Teams, men gerne vil komme godt i gang, og til dig, som allerede har kendskab til Teams, men gerne vil udvide dine kompetencer og dygtiggøre dig endnu mere på området. Uanset hvilket sted du kommer fra, er du på kurset garanteret ny og værdifuld viden, som du efterfølgende kan bruge til at gøre dit arbejde med Teams både nemmere, sjovere og mere effektivt.

Teams kan integreres med flere forskellige Microsoft-programmer og skabe et samarbejde, som du kan drage stor fordel af. Hos Kursusfabrikken tilbyder vi bl.a. et Office 365 kursus, der gør dig klogere på, hvordan du kan udnytte Office 365-pakken til at optimere din daglige opgavehåndtering, planlægning og koordinering. Du har også mulighed for at deltage på vores Outlook kursus, hvor du lærer at bruge Outlook som effektivt værktøj til at strukturere din arbejdsdag, skabe overblik over mails og kalender samt udøve stram projektstyring.

Tilmeld kursus
ATP lukkede hold
Få en snak med underviseren

Har du spørgsmål til kurset? Book en tid i kalenderen, og bliv ringet op af underviseren, når det passer dig.

Bliv ringet op
Kursusfabrikken ApS