Anbefalinger

af Kursusfabrikken

Høj tilfredshed 

Hos Kursusfabrikken sætter vi professionalisme og et højt fagligt niveau øverst på dagsordenen, samtidig med at vi kan formidle vores viden på en forståelig måde. Vi evaluerer altid vores dagskurser og 6 ugers uddannelsesforløb for at sikre, at de møder vores høje standarder. Derfor har vi også tilfredshedsgaranti på alle vores kurser og vi gør altid vores ypperste for, at du får det største udbytte af dit kursus. Du kan læse et udpluk af vores anbefalinger her på siden og se flere på Facebook og Google.

Vi samarbejder med

De bruger Kursusfabrikken

 

Anbefalinger og udtalelser

anmeldelse kursusfabrikken kursus

”Underviseren er en yderst kompetent og dygtig formidler.

Line, Godske GroupDeltager på Social Media Manager

anmeldelse kursusfabrikken kursus

“Vores underviser var ovenud kompetent, svarede roligt og detaljeret på alle spørgsmål og sørgede for at sætte niveauet, så alle kunne være med.”

Rikke, Aurora GroupDeltager på WordPress

anmeldelse kursusfabrikken kursus

Professionelt og en god gennemgang af emnet.

Mathilde, CCL Label A/SDeltager på E-mail markedsføring

anmeldelse kursusfabrikken kursus

Vi var 2 kursister – super fedt kurset alligevel blev afholdt. Jeg fik SÅ meget med mig hjem og jeg glæder mig til jeg skal til at arbejde med det.”

Maiken, VG Entreprenør A/SDeltager på Photoshop udvidet

anmeldelse kursusfabrikken kursus

Godt kursus, der blev tilpasset vores aktuelle behov.

Susanne, DTUDeltager på Excel Pivottabeller

Læs anbefalinger fra Facebook

Referencer og anerkendelse

Kursusfabrikken er i 2019 og 2018 kåret til Gazellevirksomhed af Børsen, som vidner om, at vi er en vækstvirksomhed, der lever af at levere kvalitet til vores kursister og har gjort det med succes i mange år.

Vi har bl.a. gennem tiden undervist medarbejdere hos følgende virksomheder og offentlige institutioner:

S360, TDC,
FSC, CGI, Jabra
Krifa, Nordea, SKAT
Danfoss, Biomet
Boyum-it, DK Rejs
Westrup, Stenhøj
Bascon, Proshop, BRFkredit
Stofa A/S, Bankdata
Per Aarsleff, Stokvad A/S
Downtown, Folketinget
Rosendahls, Minlejebolig
Luxaflex, Vink Plast A/S
Den gamle by, Flerekunder ApS
Visit Juelsminde, Nordana
Selandia Advokater
Aarhus Kommune
Odense Kommune
& mange, mange flere…

Seneste anmeldelser fra Facebook og Google+

”Jeg har deltaget på forløbet Digital Markedsføring på Kursusfabrikken og er ualmindeligt godt tilfreds. Forløbet har været velstruktureret og spækket med alt, jeg kunne ønske mig af redskaber til – og viden omkring, hvordan man kan gøre sig positivt bemærket online. Så – Tak til Kursusfabrikken og underviser Anders H. Kristensen for et super forløb, hvor der ikke manglede noget – heller ikke kage!”

Tabita, KUNSTEN.NU

”Hos Kursusfabrikken bliver du klædt på med kampklare digitale værktøjer, som du kan gå ud og bruge med det samme. Du får simpelthen kompetencer, der kan bane vejen for det næste job eller det næste trin op ad karrierestigen. Du går ikke forgæves hos Kursusfabrikken. Jeg har gennemført kurset Digital Markedsføring, og det var bedre en forventet.”

Bo, Freelance writer og webkonsulent

“Tak for et supergodt kursus. Selvom jeg har undervist i Office og Adobes produkter, samt hjemmeside på HTML niveau, så har jeg fået fantastisk meget ud af kurset. Al den løse viden man kan samle op rundtom på nettet blev pludselig knyttet sammen til en større helhed, det var rigtig godt. At underviseren Anders H. Kristensen så oveni købet kan svare på næsten alle spørgsmål, også de mindre intelligente, gør at jeg til enhver tid vil anbefale dette kursus, stor smiley herfra.”

Svend, IT Teacher, Aarhus Tech

“Jeg kan varmt anbefale Kursusfabrikkens 6 ugers forløb i Digital Markedsføring. Kurset er pakket med helt opdateret stof om digital strategi, AdWords, Google Analytics, SEO, Mailchimp og de sociale medier – inklusiv masser af brugbare, supercool værktøjer. Og ekstra plus til Anders Hingeberg for gode, autentiske cases. Jeg glæder mig til at anvende min nye viden.”

Sine, Koordinator på Kirstinelundmessen

“Et helt igennem brugbart, inspirerende og professionelt 6 ugers kursus i digital markedsføring med referencer til erhvervslivet. Jeg har nu lært, hvordan jeg opbygger mig egen hjemmeside i WordPress samt faktorerne bag online markedsføringsstrategier. Jeg tog begejstret derfra med ny og opdateret viden – jeg er stadigvæk begejstret.”

Ragini

“Jeg deltog i kursusfabrikkens 6 ugers uddannelse i Digital markedsføring. Jeg føler mig klar til at varetage mig online marketings opgaver. Takket være Anders. Jeg overvejer at tage kursus i InDesign og Photoshop, og det skal helt sikkert være hos Kursusfabrikken.”

Birthe, Digital marketing assistent, Progressive A/S

“Jeg har netop afsluttet et super forløb med Digital Markedsføring med Anders Kristensen fra Kursusfabrikken som underviser. Det var en intensivt forløb, hvor vi fik de nyeste digitale redskaber til bl.a. at kunne lave online strategier, SEO, Google AdWords, Google Analytics, websiteoptimering og nyhedsbreve. Kurset giver absolut nye jobmuligheder og relevante kompetencer, som man kan anvende med det samme og arbejde videre med. Samtidig var det fantastisk at opleve en så kompetent og nærværende underviser dele sin viden og erfaringer fra erhvervslivet og samtidig kunne skabe god stemning på holdet.”

Randi, Frontend Developer, PICOPUBLISH

“Anders H. Kristensen og Kursusfabrikken får min varmeste anbefalinger. Jeg deltog i et 6 ugers intensivt kursus i Digital Marketing, hvor undervisningen aldrig var kedelig. Anders forstår virkelig at engagere sig i faget og deler villigt ud af sin store viden. Før kurset var jeg fast besluttet på at min fremtid skulle ligge indenfor digital marketing, men jeg manglede det sidste skub. Efter veloverstået eksamen har jeg stort set ikke tænkt på andet end SEO, AdWords, Analytics, konverteringsoptimering, landingssider og og og… :-), så kurset har i den grad givet mig blod på tanden og et spark i den rigtige retning.”

Brian, Digital marketing konsulent

“Jeg afsluttede kurset i Digital Markedsføring i April og fik sågar en Google certificering oven i hatten. Og jeg er stadig forbløffet over hvor meget viden den gode Anders H. Kristensen formåede at få proppet ind i mit hovede på de blot 6 uger kurset varede. Anders er en utrolig kompetent og engageret underviser, der med ukuelig entusiasme og tålmodighed, formår at lære fra sig, så alle kan være med. Jeg ser tilbage på mine dage hos Kursusfabrikken med stor glæde og mener bestemt at den viden jeg har med mig derfra, får mig til at stå væsentligt stærkere inden for mit felt. Hermed mine varmeste anbefalinger af både Anders og resten af Kursusfabrikken. Tak.”

Nanna

“Jeg har fulgt kurset i Digital Markedsføring aug-sep 2014. Det har været meget lærerigt og har givet mig både overblik og detaljeret viden om muligheder og udfordringer i den digitale verden! Mange tak!”

Bente, Teknisk informationsmedarbejder, Global Stole A/S

”Har netop været på Kursusfabrikkens 6 ugers online marketings kursus. Super relevant og meget udbytterigt og en meget nærværende underviser i Anders H. Kristensen.
Jeg giver de varmeste anbefalinger til Kursus fabrikken og især Anders H. Kristensen”

Dorthe, Selvstændig

”Jeg har netop færdiggjort forløbet ‘Digital Markedsføring’ hos Kursusfabrikken, og jeg kan varmt anbefale det. Mit kendskab til online markedsføring var særdeles begrænset inden forløbet, men kurset har givet mig kompetencer til at arbejde med bl.a. SEO, Google Adwords, Google Analytics, produktion af nyhedsbreve og meget mere. Tak for et godt forløb og særligt tak til Anders H. Kristensen for god og kompetent undervisning.”

Peter

“En gave for livet – sådan var min oplevelse efter at have fulgt kurset, Digital marketing, med underviser, Anders H. Kristensen fra Kursusfabrikken. Da jeg mødte op på første dag, var jeg lidt forlegen over min uvidenhed omkring de elektroniske medier. Her 6 uger efter kan jeg både tale med og forstå folk, når snakken falder på digitalisering. Anders H. Kristen er en vidunderlig underviser, der med sin store begejstring for sit fag og en stor pædagogisk indsigt, formår at inspirere både dem, som allerede er fortrolige med IT og dem, der som jeg er nybegynder. Jeg har med en humanistisk uddannelse i bagagen fået nye redskaber og kompetencer, som udvider mine muligheder for at søge job. Og en tiltro til, at jeg faktisk kan noget, selvom der ikke står datalog på mit visitkort.”

Maria

“Har deltaget på kurset Digital Markedsføring med nogle fantastisk engagerede undervisere – Anders og Johan. Jeg kan varmt anbefale Kursusfabrikken for deres høje niveau, stort know how, at de ikke går på kompromis med kvaliteten, samt at de formår at få alle med – selv dem, der inden start ikke har den store viden indenfor området.”

Joan Eriksen