Anbefalinger

af Kursusfabrikken

Høj tilfredshed

five stars review

Hos Kursusfabrikken sætter vi professionalisme og et højt fagligt niveau øverst på dagsordenen, samtidig med at vi kan formidle vores viden på en forståelig måde. Vi evaluerer altid vores dagskurser og 6 ugers uddannelsesforløb for at sikre, at de møder vores høje standarder. Derfor har vi også tilfredshedsgaranti på alle vores kurser og vi gør altid vores ypperste for, at du får det største udbytte af dit kursus. Du kan læse et udpluk af vores anbefalinger her på siden og se flere på Facebook og Google.

Kea Eaa

De bruger Kursusfabrikken

Trine fra Kursusfabrikken

Anbefalinger og udtalelser

Line Meldgaard

Line, Godske Group
Deltager på Social Media Manager

”Underviseren er en yderst kompetent og dygtig formidler.”

five stars review
Rikke

Rikke, Aurora Group
Deltager på WordPress

“Vores underviser var ovenud kompetent, svarede roligt og detaljeret på alle spørgsmål og sørgede for at sætte niveauet, så alle kunne være med.”

five stars review
Mathilde

Mathilde, CCL Label A/S
Deltager på E-mail markedsføring

“Professionelt og en god gennemgang af emnet.”

five stars review
MMl

Maiken, VG Entreprenør A/S
Deltager på Photoshop udvidet

“Vi var 2 kursister – super fedt kurset alligevel blev afholdt. Jeg fik SÅ meget med mig hjem og jeg glæder mig til jeg skal til at arbejde med det.”

five stars review
Susanne

Susanne, DTU
Deltager på Excel Pivottabeller

”Godt kursus, der blev tilpasset vores aktuelle behov.”

five stars review
Henrik

Henrik, Lysiplex
Deltager på Skræddersyet kursus i sociale medier

“Vi havde inden kurset forberedt en del spørgsmål, som blev grundigt uddybet af underviseren.”

five stars review

Referencer og anerkendelser

Kursusfabrikken er i 2019 og 2018 kåret til Gazellevirksomhed af Børsen, som vidner om, at vi er en vækstvirksomhed, der lever af at levere kvalitet til vores kursister og har gjort det med succes i mange år.

Gazelle 2019+2018

Vi har bl.a. gennem tiden undervist medarbejdere hos følgende virksomheder og offentlige institutioner:

S360, TDC, FSC, CGI, Jabra Krifa, Nordea, SKAT Danfoss, Biomet Boyum-it, DK Rejs Westrup, Stenhøj Bascon, Proshop, BRFkredit Stofa A/S, Bankdata Per Aarsleff, Stokvad A/S Downtown, Folketinget Rosendahls, Minlejebolig Luxaflex, Vink Plast A/S Den gamle by, Flerekunder ApS Visit Juelsminde, Nordana Selandia Advokater Aarhus Kommune Odense Kommune & mange, mange flere…

Seneste anmeldelser fra Facebook og Google+

Tabita digital markedsføring

Tabita, KUNSTEN.NU

”Jeg har deltaget på forløbet Digital Markedsføring på Kursusfabrikken og er ualmindeligt godt tilfreds. Forløbet har været velstruktureret og spækket med alt, jeg kunne ønske mig af redskaber til – og viden omkring, hvordan man kan gøre sig positivt bemærket online. Så – Tak til Kursusfabrikken og underviser Anders H. Kristensen for et super forløb, hvor der ikke manglede noget – heller ikke kage!”

five stars review
Bo Kursust

Bo, Freelance writer og webkonsulent

”Hos Kursusfabrikken bliver du klædt på med kampklare digitale værktøjer, som du kan gå ud og bruge med det samme. Du får simpelthen kompetencer, der kan bane vejen for det næste job eller det næste trin op ad karrierestigen. Du går ikke forgæves hos Kursusfabrikken. Jeg har gennemført kurset Digital Markedsføring, og det var bedre en forventet.”

five stars review
Svend Digital markedsføring

Svend, IT Teacher, Aarhus Tech

“Tak for et supergodt kursus. Selvom jeg har undervist i Office og Adobes produkter, samt hjemmeside på HTML niveau, så har jeg fået fantastisk meget ud af kurset. Al den løse viden man kan samle op rundtom på nettet blev pludselig knyttet sammen til en større helhed, det var rigtig godt. At underviseren Anders H. Kristensen så oveni købet kan svare på næsten alle spørgsmål, også de mindre intelligente, gør at jeg til enhver tid vil anbefale dette kursus, stor smiley herfra.”

five stars review
Sine

Sine, Koordinator på Kirstinelundmessen

“Jeg kan varmt anbefale Kursusfabrikkens 6 ugers forløb i Digital Markedsføring. Kurset er pakket med helt opdateret stof om digital strategi, AdWords, Google Analytics, SEO, Mailchimp og de sociale medier – inklusiv masser af brugbare, supercool værktøjer. Og ekstra plus til Anders Hingeberg for gode, autentiske cases. Jeg glæder mig til at anvende min nye viden.”

five stars review
Ragini

Ragini

“Et helt igennem brugbart, inspirerende og professionelt 6 ugers kursus i digital markedsføring med referencer til erhvervslivet. Jeg har nu lært, hvordan jeg opbygger mig egen hjemmeside i WordPress samt faktorerne bag online markedsføringsstrategier. Jeg tog begejstret derfra med ny og opdateret viden – jeg er stadigvæk begejstret.”

five stars review
Birthe

Birthe, Digital marketing assistent, Progressive A/S

“Jeg deltog i kursusfabrikkens 6 ugers uddannelse i Digital markedsføring. Jeg føler mig klar til at varetage mig online marketings opgaver. Takket være Anders. Jeg overvejer at tage kursus i InDesign og Photoshop, og det skal helt sikkert være hos Kursusfabrikken.”

five stars review
Randi

Randi, Frontend Developer, PICOPUBLISH

“Jeg har netop afsluttet et super forløb med Digital Markedsføring med Anders Kristensen fra Kursusfabrikken som underviser. Det var en intensivt forløb, hvor vi fik de nyeste digitale redskaber til bl.a. at kunne lave online strategier, SEO, Google AdWords, Google Analytics, websiteoptimering og nyhedsbreve. Kurset giver absolut nye jobmuligheder og relevante kompetencer, som man kan anvende med det samme og arbejde videre med. Samtidig var det fantastisk at opleve en så kompetent og nærværende underviser dele sin viden og erfaringer fra erhvervslivet og samtidig kunne skabe god stemning på holdet.”

five stars review
Brian Kursist

Brian, Digital marketing konsulent

“Anders H. Kristensen og Kursusfabrikken får min varmeste anbefalinger. Jeg deltog i et 6 ugers intensivt kursus i Digital Marketing, hvor undervisningen aldrig var kedelig. Anders forstår virkelig at engagere sig i faget og deler villigt ud af sin store viden. Før kurset var jeg fast besluttet på at min fremtid skulle ligge indenfor digital marketing, men jeg manglede det sidste skub. Efter veloverstået eksamen har jeg stort set ikke tænkt på andet end SEO, AdWords, Analytics, konverteringsoptimering, landingssider og og og… :-), så kurset har i den grad givet mig blod på tanden og et spark i den rigtige retning.”

five stars review
Nanna Kursist

Nanna

“Jeg afsluttede kurset i Digital Markedsføring i April og fik sågar en Google certificering oven i hatten. Og jeg er stadig forbløffet over hvor meget viden den gode Anders H. Kristensen formåede at få proppet ind i mit hovede på de blot 6 uger kurset varede. Anders er en utrolig kompetent og engageret underviser, der med ukuelig entusiasme og tålmodighed, formår at lære fra sig, så alle kan være med. Jeg ser tilbage på mine dage hos Kursusfabrikken med stor glæde og mener bestemt at den viden jeg har med mig derfra, får mig til at stå væsentligt stærkere inden for mit felt. Hermed mine varmeste anbefalinger af både Anders og resten af Kursusfabrikken. Tak.”

five stars review
Bente

Bente, Teknisk informations-medarbejder, Global Stole A/S

“Jeg har fulgt kurset i Digital Markedsføring aug-sep 2014. Det har været meget lærerigt og har givet mig både overblik og detaljeret viden om muligheder og udfordringer i den digitale verden! Mange tak!”

five stars review
privat person

Dorthe, Selvstændig

”Har netop været på Kursusfabrikkens 6 ugers online marketings kursus. Super relevant og meget udbytterigt og en meget nærværende underviser i Anders H. Kristensen.
Jeg giver de varmeste anbefalinger til Kursus fabrikken og især Anders H. Kristensen”

five stars review
Privat mand

Peter

”Jeg har netop færdiggjort forløbet ‘Digital Markedsføring’ hos Kursusfabrikken, og jeg kan varmt anbefale det. Mit kendskab til online markedsføring var særdeles begrænset inden forløbet, men kurset har givet mig kompetencer til at arbejde med bl.a. SEO, Google Adwords, Google Analytics, produktion af nyhedsbreve og meget mere. Tak for et godt forløb og særligt tak til Anders H. Kristensen for god og kompetent undervisning.”

five stars review
privat person

Maria

“En gave for livet – sådan var min oplevelse efter at have fulgt kurset, Digital marketing, med underviser, Anders H. Kristensen fra Kursusfabrikken. Da jeg mødte op på første dag, var jeg lidt forlegen over min uvidenhed omkring de elektroniske medier. Her 6 uger efter kan jeg både tale med og forstå folk, når snakken falder på digitalisering. Anders H. Kristen er en vidunderlig underviser, der med sin store begejstring for sit fag og en stor pædagogisk indsigt, formår at inspirere både dem, som allerede er fortrolige med IT og dem, der som jeg er nybegynder. Jeg har med en humanistisk uddannelse i bagagen fået nye redskaber og kompetencer, som udvider mine muligheder for at søge job. Og en tiltro til, at jeg faktisk kan noget, selvom der ikke står datalog på mit visitkort.”

five stars review
privat person

Joan Eriksen

“Har deltaget på kurset Digital Markedsføring med nogle fantastisk engagerede undervisere – Anders og Johan. Jeg kan varmt anbefale Kursusfabrikken for deres høje niveau, stort know how, at de ikke går på kompromis med kvaliteten, samt at de formår at få alle med – selv dem, der inden start ikke har den store viden indenfor området.”

five stars review