facebook1pximg
Kursusfabrikkens logo
Kontakt

Kursusfabrikkens anbefalinger

Vi sætter professionalisme og et højt fagligt niveau øverst på dagsordenen, i formidling af viden. Vi evaluerer altid vores kurser, for at sikre, at de møder vores høje standarder, og giver dertil tilfredshedsgaranti som garanti for dit udbytte.

Et udsnit af vores +15.000 tilfredse kursister
Lone, Digital markedsføring, AarhusKatrine, Digital markedsføring, AarhusMette, Digital markedsføring, AarhusThomas T., VideomarkedsføringUlla K, PowerPointKeld J, LinkedInKarina R. F., Power BISimone, E-handelStine Wise Choice ConsultingMartin fra SEO hos KursusfabrikkenEva BuchhaveMichelle, Hjerteforeningen Deltager på Google AnalyticsAnders Enevoldsen E-mail markedsføringMaj Kjaergaard Soegaard, 04.06.21EKKOfondenTue, Den Blå Planet Deltager på Google Analytics med certificeringHelle, Special Minds Deltager på sammensat kursuspakke i online markedsføringAnne, PhotoshopBenteHanne fra E-handelBrian KursistNanna KursistRandiAnders fra BauhausHelle GreenJan excel kursusJane PhotoshopAna Grundsfos illustratorIb, Microsoft Teams
socialbadge
socialbadge

Anmeldelserne opdateres live fra Facebook og Google

Gå på opdagelse i et udsnit af vores mange glade kursister

“Underviseren Mikkel var meget dedikeret og generøs med al sin viden. Jeg oplevede, at han arbejdede meget ihærdigt på, at vi skulle gå fra kurset med teknisk viden og mere faglig forståelse inden for hele emnet. Det var virkelig positivt, og jeg vil bestemt anbefale ham og kurset om photoshop.”

Anne, Photoshop

Anne

Deltager på Photoshop

five stars review

”Jeg har deltaget på forløbet Digital Markedsføring og er ualmindeligt godt tilfreds. Forløbet har været velstruktureret og spækket med alt, jeg kunne ønske mig af redskaber til – og viden omkring, hvordan man kan gøre sig positivt bemærket online. 

Tabita digital markedsføring

Tabita, KUNSTEN.NU

Deltager på Digital Markedsføring

five stars review

“Super kursus, lige hvad jeg havde behov for. Udover at lære det jeg havde brug for, fik jeg også udvidet mine horisonter og så masser af brugbare nye muligheder.”

Jan excel kursus

Jan, PostNord

Deltager på Excel grundlæggende & -udvidet

five stars review

”Rigtig godt kursus med virkelig god underviser. Fedt, at det var et lille hold, så vi kunne tage udgangspunkt i hver persons situation, og man derfor kunne lære bedst. God struktur, overskueligt og til at forstå, og jeg lærte en masse nyt.”

Ninna Matthews, SoMe manager

Ninna

Deltager på Social Media Manager

five stars review

Samarbejde med anerkendelser for kvalitet og faglighed

Kursusfabrikken samarbejder med Erhvervsakademi Aarhus (EAAA). I fællesskab afholder vi 6 ugers uddannelsesforløb og Diplomfag, med de klassiske høje standard der forventes af et stort offentligt samarbejde.

Aarhus erhvervsakademi

Praksisnær undervisning tilpasset din hverdag

“Anders H. Kristensen og Kursusfabrikken får min varmeste anbefalinger. Jeg deltog i et 6 ugers intensivt kursus i Digital Marketing, hvor undervisningen aldrig var kedelig. Anders forstår virkelig at engagere sig i faget og deler villigt ud af sin store viden. Før kurset var jeg fast besluttet på at min fremtid skulle ligge indenfor digital marketing, men jeg manglede det sidste skub. Efter veloverstået eksamen har jeg stort set ikke tænkt på andet… :-), så kurset har i den grad givet mig blod på tanden og et spark i den rigtige retning.”

Brian Kursist

Brian

Deltager på Digital Markedsføring

five stars review

“Jeg afsluttede kurset i Digital Markedsføring i April. Og jeg er stadig forbløffet over hvor meget viden de formåede at få proppet ind i mit hovede på de blot 6 uger kurset varede. Underviseren var utrolig kompetent og engageret, og formåede at lære fra sig, så alle kan være med. Jeg ser tilbage på mine dage hos Kursusfabrikken med stor glæde og mener bestemt at den viden jeg har med mig derfra, får mig til at stå væsentligt stærkere inden for mit felt. Hermed mine varmeste anbefalinger af både Anders og resten af Kursusfabrikken. Tak.”

Nanna Kursist

Eva

Deltager på Digital Markedsføring

five stars review

Succesfuld undervisning skaber vores succes

Kursusfabrikken er i 2022, 2019 og 2018 kåret til Gazellevirksomhed af Børsen, som vidner om, at vi er en vækstvirksomhed, der lever af at levere kvalitet til vores kursister og har gjort det succesfuldt i mange år. Ligeledes er vi bekræftet som Succesvirksomhed i 2021.

Børsen Gazelle 2022Gazelle 2019 og 2018Succesvirksomhed

Vi glæder os til også at modtage dine udtalelser

”Hos Kursusfabrikken bliver du klædt på med kampklare digitale værktøjer, som du kan gå ud og bruge med det samme. Du får simpelthen kompetencer, der kan bane vejen for det næste job eller det næste trin op ad karrierestigen. Du går ikke forgæves hos Kursusfabrikken. Jeg har gennemført kurset Digital Markedsføring, og det var bedre en forventet.”

Bo Kursust

Bo, webkonsulent

Deltager hos Kursusfabrikken

five stars review

“Jeg kan varmt anbefale Kursusfabrikkens 6 ugers forløb i Digital Markedsføring. Kurset er pakket med helt opdateret stof om digital strategi, AdWords, Google Analytics, SEO, Mailchimp og de sociale medier – inklusiv masser af brugbare, supercool værktøjer. Og ekstra plus til Anders Hingeberg for gode, autentiske cases. Jeg glæder mig til at anvende min nye viden.”

Sine

Sine, Koordinator

Deltager hos Kursusfabrikken

five stars review

“Tak for et supergodt kursus. Selvom jeg har undervist i Office og Adobes produkter, samt hjemmeside på HTML niveau, så har jeg fået fantastisk meget ud af kurset. Al den løse viden man kan samle op rundtom på nettet blev pludselig knyttet sammen til en større helhed, det var rigtig godt. At underviseren Anders H. Kristensen så oveni købet kan svare på næsten alle spørgsmål, også de mindre intelligente, gør at jeg til enhver tid vil anbefale dette kursus, stor smiley herfra.”

Svend Digital markedsføring

Svend, Aarhus Tech

Deltager hos Kursusfabrikken

five stars review

“Et helt igennem brugbart, inspirerende og professionelt 6 ugers kursus i digital markedsføring med referencer til erhvervslivet. Jeg har nu lært, hvordan jeg opbygger mig egen hjemmeside i WordPress samt faktorerne bag online markedsføringsstrategier. Jeg tog begejstret derfra med ny og opdateret viden – jeg er stadigvæk begejstret.”

Ragini

Ragini

Deltager hos Kursusfabrikken

five stars review

+15.000 tilfredse kursister har anvendt Kursusfabrikken

Danfoss logoTV2 logoNordea logoFolketinget logoTDC logoSkat LogoFSC logodsb logoLomax logoPhilipson WineDanfoss logoDanfoss logo
Kursusfabrikken ApS