facebook1pximg
Kursusfabrikkens logo
Kontakt

HTML kursus

Lær at udvikle, vedligeholde og style hjemmesider

Vil du lære at kode en hjemmeside med HTML og CSS? Vil du have styr på samspillet mellem HTML og CSS, så du selv kan ændre i f.eks. opsætning, styling og layout på jeres hjemmeside?

Hvis du er nybegynder inden for webudvikling, er dette det helt rigtige kursus for dig. Du vil lære, hvordan du arbejder struktureret med HTML og CSS. Du vil opnå en solid forståelse for samspillet og få kompetencer til at kunne anvende CSS på jeres hjemmeside.

Du vil også blive introduceret til, hvordan HTML-kode indlæses af forskellige browsere, så du kan sikre et professionelt resultat alle steder. Når du har deltaget på kurset, vil du selv kunne udvikle og redigere undersider på din hjemmeside.

Dit udbytte:

 • Lær at installere og anvende HTML, så du kan udvikle, redigere og vedligeholde hjemmesider.
 • Få overblik over HTML-koders opbygning, også kaldet tags
 • Bliv klogere på, hvordan HTML-kode indlæses af forskellige browsere, så du kan sikre et professionelt resultat i alle browsere
 • Lær at installere en HTML-editor og bliv tryg i denne
 • Få styr på, hvordan du indsætter iframes på en hjemmeside
 • Lær at redigere tekst, links og billeder ved brug af HTML
 • Forstå samspillet mellem HTML og CSS
 • Lær at style med CSS, så du selv kan redigere font, farver m.m.

Hvis din hjemmeside er opsat i et CMS-system, kan viden om HTML og CSS anvendes på denne hjemmeside. Men ikke al læring er 1:1, så hvis du har eks. WordPress, eller et andet CMS-system,  anbefaler vi dig et kursus i netop dette.

HTML Kursus

Det får du med

Ekspertundervisere
Praksisnær undervisning
Inkl. 3 måneders e-mail support
Tilfredshedsgaranti

Der er mange fordele ved at vælge Kursusfabrikken

5 deltagere

Små hold - maks. 5 deltagere

Det sikrer god tid til dig og dine spørgsmål. Din underviser kontakter dig inden kurset for at kunne inkludere dine særlige ønsker og behov.

kontakt med underviseren som via dialog finder dine behov

Praksisnær undervisning

Du får ”hands on”-erfaring med programmer og værktøjer på kurset, som giver dig optimal læring og forståelse.

skræddersyet kursus v. 3 deltagere

Skal din kollega med?

Vi giver 20% i kollegarabat, og tilbyder alternativt et lukket skræddersyet hold, hvis I er 3 eller flere kolleger.

Skræddersyet kursus

Udfyld formularen nedenfor, hvorefter vi kontakter jer om et skræddersyet kursus.

Praktisk info

Et skræddersyet kursus kan tilpasses præcis til jeres virksomheds ønsker og behov.

 • 100% tilfredshedsgaranti
 • Kurset foregår fra kl. 9.00-15.30
 • Kræver intet forudgående kendskab
 • Materiale er inkluderet

Kontakt os uforpligtende om kurset

Er det kun dig, der skal på kursus?

Hvis kurset ikke er relevant for dine kollegaer, eller du kun er dig selv i virksomheden, vil vi gerne høre fra dig. Så vil vi nemlig forsøge at samle dig og andre interesserede på et hold.

Kun en deltager

På kurset i HTML vil du lære om

HTML-koders opbygning

Kurset vil give dig en solid forståelse for, hvordan HTML-kode anvendes. Med HTML-kode, kan du strukturere og udvikle indhold til din hjemmeside. Du vil lære at udvikle indhold med korrekte start- og slut-tags, så du kan sikre, at du har den rigtige struktur i din kildekode, når du skal redigere på din hjemmesiden.

Samspil mellem CSS og HTML

Du vil blive introduceret til samspillet mellem CSS og HTML, så du kan opbygge professionelle resultater. Du vil lære syntaksen for CSS, og hvordan du udvælger og styler relevante elementer. Du vil også lære, hvorfor du skal opdele HTML og CSS, samt anvende klare layoutregler.

Styling med CSS

På kurset vil du lære, hvordan du laver, placerer og anvender relevante CSS-regler. Du vil lære om CSS, herunder font-styling, font-tykkelse, farver, dekorationer og meget mere. Du vil opnå en god forståelse for, hvordan du kan style din hjemmeside, og hvordan du implementerer relevante CSS-regler.

iFrames & embed

Med iframes kan du hente indhold til din hjemmeside, fra en anden. Du vil lære at indsætte iframes, så du for eksempel kan indsætte en video fra YouTube på din hjemmeside. Du vil også opnå en forståelse for, hvilke udfordringer der kan være forbundet med at bruge iframes i forhold til søgemaskineoptimering.

Udbyg til avancerede systemer

Kursets viden om HTML og CSS udbygger dine IT-kompetencer, som let kan overøres til andre digitale løsninger. Eks. kan du bygge mere specialtilpassede løsninger i WordPress eller andre systemer. CSS vil være essentielt for at tviste systemernes muligheder, ved at tilpasse form og udtryk med personlige koder.

Plads til dine behov

Kurset har maks. fem deltagere, hvilket sikrer god tid til den enkelte og spørgsmål undervejs. Derudover vil underviseren kontakte dig inden kurset, for at spørge til specifikke ønsker og behov. På den måde sikrer vi, at det enkelte kursus kan skræddersyes efter de pågældende deltagere.

Underviserne bag kurset i HTML

Mads

Specialist i Webudviklig

Mads er webdesigner og hjælper virksomheder med design af hjemmesider i WordPress. Han har derfor stor erfaring med webudvikling, HTML-kodning og styling af hjemmesider gennem CSS.

Simon 

Specialist i Webudvikling og digitale løsninger

Simon har flere års erfaring med digitale løsninger. Kodning i HTML og CSS er for ham basal viden, som han yder at tillære andre. Simon har erfaring med custom løsninger og flere CMS-systemer.
Se alle vores undervisere

Kontakt os om muligheden for et åbent hold

Dette kursus tilbydes som et skræddersyet kursus, hvis I er 3 kollegaer fra samme virksomhed. Hvis kurset kun er relevant for dig, har du mulighed for at komme med på vores åbne hold, hvor vi samler andre solo-deltagere. Udfyld formularen nedenfor – så kontakter vi dig, når vi har samlet nok deltagere til at kunne oprette et hold. Din forespørgsel er helt uforpligtende.

Prisen for deltagelse på et hold bestående af dig og andre solo-deltagere er 4.495 kr. ekskl. moms pr. deltager. Prisen inkluderer:

 • 1-dags intensivt kursus
 • Fuld forplejning
 • Små hold med maks. 5 deltagere
 • Mulighed for afholdelse i Aarhus, Odense eller København

+15.000 tilfredse kursister har anvendt Kursusfabrikken

Danfoss logoTV2 logoNordea logoFolketinget logoTDC logoSkat LogoFSC logodsb logoLomax logoPhilipson WineDanfoss logoDanfoss logo
Kursusfabrikken ApS