6 ugers jobrettet uddannelse på Positivlisten

Er du ledig? Og leder du efter en uddannelse på Positivlisten?

POSITIVLISTERNE KORT FORTALT

Hvis du er jobsøgende, så kan du søge om at få et 6-ugers uddannelsesforløb betalt af dit jobcenter eller din a-kasse.

Hvis kurset er på den landsdækkende positivliste, kan du søge via din a-kasse.

Hvis kurset er på den regionale positivliste, kan du søge gennem jobcentret.

Hvis du mangler svar om de to pågældende positivlister, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan også klikke ind på kursusundersiderne for at læse mere.

6 ugers uddannelse kursusfabrikken
6 ugers uddannelse kursusfabrikken
6 ugers uddannelse kursusfabrikken
6 ugers uddannelse kursusfabrikken

Hvis du har spørgsmål, ringer vi dig gerne op

UDDANNELSER PÅ POSITIVLISTEN 2019

Digital Markedsføring: Kursusnummer 37607 på den landsdækkende og den regionale positivliste. På den regionale positivliste kan kurset søges om i Hovedstaden, Sjælland, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland og Nordjylland.

Sociale Medier: Kursusnummer 37597 på den landsdækkende og den regionale positivliste. På den regionale positivliste kan kurset søges om i Hovedstaden, Sjælland, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland og Nordjylland.

E-handel inkl. webshop: Kursusnummer 37608 på den regionale positivliste og kan søges i Hovedstaden, Sjælland, Østjylland, Vestjylland og Nordjylland. Vi tilbyder kurset på Erhvervsakademi Aarhus.

Kommunikation i praksis: Kursusnummer 37477 begge positivlister. Man kan søge om det i Hovedstaden, Sjælland, Bornholm, Vestjylland og Nordjylland på den regionale positivliste.

Alle uddannelsesforløb varer 6-uger og omfatter et par dages undervisning om ugen, hvor resten er selvstudie. De giver 10 ECTS-point, og du vil modtage et kursusbevis efter endt forløb. Uddannelserne afholdes på Erhvervsakademiet i Aarhus og København Erhvervsakademi.

ER JEG BERETTIGET?

Hvis du er ledig, har du flere muligheder for at søge om at få 6 ugers uddannelsen bevilliget.

A-KASSE/FAGFORENING
Hvis du skal søge om at få uddannelsen betalt gennem din A-kasse/fagforening, skal den være godkendt på den
landsdækkende positivliste.

Ud over at du skal have ret til dagpenge, er der også en række krav til din uddannelsesmæssige baggrund. Du skal opfylde ét af følgende kriterier:
• Ufaglært
• Faglært
• Kort videregående uddannelse (KVU) + erhvervsfaglig uddannelse

JOBCENTER
Hvis dit uddannelsesniveau er højere end ovenstående, har du mulighed for at søge om at få uddannelsen
bevilliget gennem Jobcenteret. Det kræver, at uddannelsen er godkendt på den regionale positivliste.

Hvis du er i tvivl om noget, så kan du altid kontakte os.

Hvad tidligere deltagere siger

“Jeg føler mig klar til at varetage mig online marketings opgaver. Takket være Anders. Jeg overvejer at tage kursus i InDesign og Photoshop, og det skal helt sikkert være hos Kursusfabrikken.”

Birthe - Digital marketing assistent, Progressive A/SDeltager på Digital markedsføring

”Forløbet har været velstruktureret og spækket med alt, jeg kunne ønske mig af redskaber til – og viden omkring, hvordan man kan gøre sig positivt bemærket online.”

Tabita - KUNSTEN.NUDeltager på Digital markedsføring

”Hos Kursusfabrikken bliver du klædt på med kampklare digitale værktøjer, som du kan gå ud og bruge med det samme.”

Bo - Freelance writer og webkonsulentDeltager på Digital markedsføring

“Al den løse viden man kan samle op rundtom på nettet blev pludselig knyttet sammen til en større helhed, det var rigtig godt.”

Svend - IT Teacher, Aarhus TechDeltager på Digital markedsføring

Jobskabende

Vores 6 ugers uddannelser er for ledige, der gerne vil efteruddanne sig inden for digital markedsføring, e-handel, salgspsykologi og grundlæggende salg, regneark til økonomistyring eller kommunikation. I de fleste tilfælde vil du få mulighed for at få uddannelsen betalt af din A-kasse eller jobcenter.

På uddannelsesforløbene vil du komme til at arbejde med konkrete cases fra erhvervslivet. Det sikrer, at undervisningen altid er praksisnær og direkte anvendelig i et kommende job.

Uddannende

Du bliver præsenteret for nyttige værktøjer og programmer, der vil gøre dig mere attraktiv over for kommende arbejdsgivere. På uddannelser lærer du konkrete værktøjer, som vil være direkte anvendelige i et kommende job.

Uddannelsesforløbene udbydes i samarbejde med Erhvervsakademi Aarhus. De giver alle 10 ECTS-point. Du kan læse mere om vores 3 uddannelsesforløb ved at klikke på billederne ovenfor.