facebook1pximg
Kursusfabrikkens logo
Kontakt

Word kursus – 1 dag

Professionel tekstbehandling og formatering

Vil du opbygge et solidt kendskab til Word? Vil du lære om effektive værktøjer til tekstbehandling og formatering, så dine tekster fremstår professionelle og præsentable?

Kurset i Word omhandler blandt andet tekst-, afsnit- og sideformatering. Derudover vil du også komme til at arbejde med tabeller, punktopstilling og afsnitsformatering samt få praktisk erfaring med f.eks. SmartArt grafik, multimedieklip og figurer.

Dit udbytte

 • Lær de mest relevante funktioner til formatering og tekstbehandling
 • Lær om skrifttyper og -størrelser, typografi og farveformatering
 • Få erfaring med tabeller, herunder redigering, kanter, skygger og typografier
 • Få erfaring med afsnitsformatering, herunder justering, indrykning, sideinddeling, tabulatorer m.m.
 • Grafik i Word, f.eks. SmartArt grafik, multimedieklip, billeder og figurer
 • Bliv introduceret til sideopsætning og udskriftsmuligheder
Word Kursus

Det får du med

Maks. 5 deltagere pr. hold
Ekspertundervisere
Praksisnær undervisning
Incl. 3 måneders e-mail support
Tilfredshedsgaranti

Der er mange fordele ved at vælge Kursusfabrikken

5 deltagere

Små hold - maks. 5 deltagere

Det sikrer god tid til dig og dine spørgsmål. Din underviser kontakter dig inden kurset for at kunne inkludere dine særlige ønsker og behov.

kontakt med underviseren som via dialog finder dine behov

Praksisnær undervisning

Du får ”hands on”-erfaring med programmer og værktøjer på kurset, som giver dig optimal læring og forståelse.

skræddersyet kursus v. 3 deltagere

Skal din kollega med?

Vi giver 20% i kollegarabat, og tilbyder alternativt et lukket skræddersyet hold, hvis I er 3 eller flere kolleger.

Skræddersyet kursus

Udfyld formularen nedenfor, hvorefter vi kontakter jer om et skræddersyet kursus

Praktisk info

Et skræddersyet kursus kan tilpasses præcis til jeres virksomheds ønsker og behov.

 • 100% tilfredshedsgaranti
 • Kurset foregår fra kl. 9.00-15.30
 • Kræver intet forudgående kendskab

Kontakt os uforpligtende om kurset

Er det kun dig, der skal på kursus?

Hvis kurset ikke er relevant for dine kollegaer, eller du kun er dig selv i virksomheden, vil vi gerne høre fra dig. Så vil vi nemlig forsøge at samle dig og andre interesserede på et hold.

Kun en deltager

Hvad tidligere deltagere siger om kurset

privat person female

Tenna
Deltager på Word kursus

five stars review

På kurset vil du lære om...

Ekspert i Word

På kurset får du praktisk erfaring med selv at arbejde i Word. Du lærer programmets væsentligste funktioner og genveje at kende, mens du løser opgaver direkte i programmet. Du vil blandt andet komme til at arbejde med tabeller, grafik, formatering og tekstbehandling. Efter kurset vil du have opbygget en solid værktøjskasse, som du kan bruge i dit videre arbejde i Word.

Tabeller og typografi

I Word har du mange muligheder for at opbygge og udvikle tabeller ud fra kriterier, du selv har opstillet. På kurset vil du få erfaring med arbejdet med tabeller lige fra oprettelsen af en tabel til redigering, kanter, skygger og tabeltypografier. Efter kurset vil du selv kunne opbygge og optimere tabeller til flere forskellige formål.

Grafik i Word

Når du har fået styr på formatering og tekstbehandling, er det tid til at kaste sig over grafikken, så dine dokumenter får et professionelt udseende. I løbet af kurset vil du lære, hvordan du kan arbejde med grafik i Word i en professionel sammenhæng. Du vil f.eks. komme til at prøve kræfter med billeder, logoer, figurer og multimedieklip, så du selv kan udnytte de grafiske muligheder efter kurset.

Afsnitsformatering

For langt de fleste vil det være relevant at arbejde med afsnitsformatering i Word, så dokumenterne fremstår overskuelige og professionelle. På kurset vil du lære, hvordan du kan bruge justeringer, indrykning, sidedeling, tabulatorer m.m. Du vil blive udfordret på forskellige formateringsløsninger, så du efterfølgende vil være i stand til at vurdere, hvordan du opnår det bedste resultat.

Sideopsætning og udskrift

Når du har skrevet og opsat dine dokumenter, er det tid til at udskrive dem. Igen har du flere muligheder. På kurset vil du blive introduceret til relevante muligheder inden for sideopsætning, ligesom du vil lære om udskriftlayout og -indstillinger. Du vil f.eks. komme til at prøve kræfter med sideopsætning, sidelayout, redigering af margener og meget mere.

måske i skal overveje et skræddersyet kursus?

Underviserne bag

Ole Kursusfabrikkens Microsoft master

Ole

Ekspert i Microsoft

Ole har over 20 års erfaring med undervisning og konsulentopgaver indenfor Microsoft Office. Udover den praktiske erfaring, er han også MOS certificeret og certificeret Technical Trainer. Ole har fokus på at effektivisere brugen af Microsoft Office, og skabe en merværdi for vores kursister.

Michael_Kursusfabrikken

Michael

Ekspert i Microsoft

Michael er IT-ekspert og underviser hos Kursusfabrikken. Han er specialist i Microsoft 365, Office pakken og Windows Server, og han har flere års erfaring i udvikling af brugerspecifikke løsning i Excel og Power Bi. Michael er samtidig super dygtig til at formidle, hvordan vi kan bruge Microsoft Office mere effektivt i vores daglige arbejde.

Se alle vores undervisere

+15.000 tilfredse kursister har anvendt Kursusfabrikken

Danfoss logoTV2 logoNordea logoFolketinget logoTDC logoSkat LogoFSC logodsb logoLomax logoPhilipson WineDanfoss logoDanfoss logo

Kontakt os om muligheden for et åbent hold

Dette kursus tilbydes som et skræddersyet kursus, hvis I er 3 kollegaer fra samme virksomhed. Hvis kurset kun er relevant for dig, har du mulighed for at komme med på vores åbne hold, hvor vi samler andre solo-deltagere. Udfyld formularen nedenfor – så kontakter vi dig, når vi har samlet nok deltagere til at kunne oprette et hold. Din forespørgsel er helt uforpligtende.

Prisen for deltagelse på et hold bestående af dig og andre solo-deltagere er 4.995 kr. ekskl. moms pr. deltager. Prisen inkluderer:

 • 1-dags intensivt kursus
 • Fuld forplejning
 • Små hold med maks. 5 deltagere
 • Mulighed for afholdelse i Aarhus, Odense eller København
Kursusfabrikken ApS