RPA kursus

Kursus i Robotic Process Automation

Robotic Process Automation (RPA) er software-teknologi til effektivisering af en virksomheds administrative opgaver. På vores kursus lærer du, hvordan du kan skabe værdi i din virksomhed ved at automatisere rutineprægede opgaver gennem RPA.

På dette RPA kursus hjælper vi dig godt i gang med at identificere opgaver og områder i din virksomhed, der med fordel kan automatiseres af software-robotter. Du får også forståelse for, hvilke faldgruber I skal tage højde for, og hvad implementeringen af RPA har af betydning for dig og din virksomhed som organisation.

Gennem kurset får du indsigt i RPA, så du kan arbejde videre med RPA i din organisation. Du opbygger praktisk erfaring med at bygge robotter i UIpath og får kendskab til de overvejelser, man skal gøre sig for at få succes med RPA.

Udbytte fra kurset

 • Bliv introduceret til RPA og få grundlæggende kendskab til teknologien
 • Få praktiske eksempler på brugen af robotter og få inspiration til, hvor RPA kan overtage rutineopgaver i din virksomhed
 • Få en forståelse for, hvad det kan få af betydning for jeres organisation
 • Lær hvordan RPA kan effektivisere tidskrævende og tilbagevendende arbejdsopgaver, så der bliver frigivet tid til mere værdiskabende opgaver
 • Få indblik i, hvordan du bedst forbereder implementeringen af RPA i din virksomhed og kortlægger de processer, der er egnede til RPA
 • Bliv introduceret til udvalget af RPA-programmer og -platforme
 • Lær at opsætte, ændre og vedligeholde RPA-robotter
 • Bliv introduceret til UiPath, et RPA-program, hvor du selv kan sætte robotter op til at løse opgaver på din computer
 • Få redskaberne til at lave en plan for arbejdet med RPA i din organisation, herunder hvor I skal tage fat, hvordan I skal gøre, organisatoriske udfordringer m.m.
 • Bliv klædt på til at arbejde med RPA i samarbejde med eksterne konsulenter

Det får du med

Maks. 5 deltagere pr. hold
Ekspertundervisere
Praksisnær undervisning
Gennemarbejdet kursusmateriale
Tilfredshedsgaranti

3.995 kr. ekskl. moms

Underviseren kontakter dig inden kurset

Kurset tilpasses efter dine ønsker og behov.

Små hold - maks. 5 deltagere

Der er god tid til den enkelte, så du får fuldt udbytte.

Er I 3 eller flere fra samme virksomhed?

Vi laver et skræddersyet kursus, kun til jer.

Datoer for kursus i RPA (Robotic Process Automation)

DatoStedKursus
18. maj 2021KøbenhavnRPA kursus
14. juni 2021AarhusRPA kursus
27. august 2021KøbenhavnRPA kursus
Tilmeld kursus

Praktisk Information

 • Der er fuld forplejning på kurset, bestående af morgenbrød, lækker frokostbuffet, kolde drikkevarer, the/kaffe og eftermiddagssødt
 • Gennemarbejdet kursusmateriale er inkluderet
 • Der vil blive stillet en computer til rådighed, men du er også velkommen til at tage din egen med
 • Tilfredshedsgaranti
 • Kurset foregår fra kl. 9.00-15.30
 • Kræver intet forudgående kendskab til RPA

Pris: 3.995 kr. ekskl. moms

Vi anbefaler også

Hvis du gerne vil automatisere dine mails og kundevendte processer, så har vikurser indenfor marketing automation. Derudover vil du på vores kursus i email markedsføring også lære om email automation. Se vores fulde kursusudbud her.

Hvad tidligere deltagere siger om kurset

Magnus, Ilva
Deltager på RPA

"Spændende dag!"

five stars review

På RPA (Robotic Process Automation) kurset vil du lære om …

Fordele ved RPA

Der er en række fordele ved at implementere RPA. De to største og mest indlysende fordele er reducering af omkostninger og frigørelse af tid og ressourcer til andre mere værdiskabende aktiviteter. Derudover tilfører det også øget nøjagtighed i datainput og -output, færre fejl og kortere procestid, hvilket giver hurtigere feedback til kunder.

Hvilke processer kan automatiseres med RPA?

Kendetegnet for RPA-egnede processer er, at det er manuelle, repeterbare administrative opgaver med mange gentagelser. På kurset lærer du at identificere opgaver og områder i din virksomhed, der med fordel kan automatiseres af software-robotter. Vi ser også på, hvordan du kortlægger dine processer i detaljer som forberedelse til at bygge robotten.

UiPath - Sæt arbejdet på autopilot

På RPA kurset tager vi udgangspunkt i UiPath software. Få grundlæggende viden og praktisk erfaring med at programmere UiPath-robotter. Opret automatiseringer med minimal indsats gennem enkel, visuel drag-and-drop programmering. Efter kurset vil du selv kunne opsætte, fejlsøge og ændre UiPath RPA-robotter.

Få en plan for arbejdet med RPA

På kurset får du indsigt i de overvejelser, du skal gøre dig for at få succes med implementeringen af RPA. Efter dette RPA kursus vil du både være i stand til selv at arbejde videre med at bygge dine egne robotter og være klædt på til at arbejde med RPA i samarbejde med eksterne konsulenter.

Fuldt udbytte

På alle vores dagskurser kører vi med små hold med maks. fem deltagere. Det betyder, at der er god tid til den enkelte og til at stille spørgsmål undervejs. Som en del af konceptet vil underviseren altid kontakte dig inden kurset for at spørge ind til dine ønsker og behov. Derfor vil hvert enkelt kursus, så vidt muligt, blive skræddersyet efter de enkelte kursister.

måske i skal overveje et skræddersyet kursus?

Underviserne bag kurset

Parwez Noori
RPA specialist

Parwez har mange års erfaring med proces automatisering og RPA. Ud over undervisning, er han partner hos konsulentvirksomheden Botlab, hvor de hjælper små- og mellemstore virksomheder med at automatisere deres forretningsprocesser.

Hanne

Hanne Gormsen
RPA specialist

Hanne er underviser og online marketing konsulent hos Kursusfabrikken. Hanne har i flere år arbejdet med online marketing og RPA, og har stor erfaring med bl.a. UIpath til automatisering af opgaver.

Anders Hingeberg
Ekspert i RPA

Anders Hingeberg er kursusansvarlig og indehaver af Kursusfabrikken. Han har specialiseret sig inden for RPA og har stor erfaring med at udnytte software-teknologi til effektivisering af bl.a. administrative opgaver.

De bruger Kursusfabrikken

Trine fra Kursusfabrikken

Tilmeld dig kurset i RPA

OBS! Din tilmelding er først gældende, når du får vist siden “Mange tak for din tilmelding”.

Derfor skal du vælge Kursusfabrikken

Ekspertundervisere
Underviseren kontakter dig inden kurset
Vi tager udgangspunkt i dine behov og ønsker
Små hold med maks. 5 deltagere
Praksisnær undervisning
Gennemarbejdet kursusmateriale er inkluderet
Fuld forplejning hele dagen

Skal vi ringe dig op?

Skriv til os på chatten eller send en mail på info@kursusfabrikken.dk, hvis vi skal ringe dig op og fortælle mere om kurset.

Du er naturligvis også altid velkommen til at ringe på tlf. 61 66 76 28.