facebook1pximg
Kursusfabrikkens logo
Kontakt

Power BI visualisering – 1 dag

Lær at lave professionelle, brugervenlige Power BI rapporter

Mangler du værktøjerne til at designe Power BI rapporter, der er intuitive, nemme at navigere i og giver overblik over data? Mangler din virksomhed et professionelt, brugervenligt og ensartet udtryk i jeres rapportering? Har du data til rådighed, men vil gerne løfte det visuelle udtryk i jeres Power BI rapporter?

På dette kursus i Power BI visualisering lærer du at designe og oprette professionelle Power BI rapporter med et indhold, der er nemt for modtagerne at afkode og navigere i. Du får indsigt i designprincipper, der er relevante for at bygge et brugervenligt dashboard, og du får mulighed for at lave skabeloner for din virksomheds Power BI rapporter, så I er sikret et ensartet udtryk med høj kvalitet i formidlingen af data.

Efter kurset i Power BI visualisering kan du tage jeres rapportering til et højere niveau, hvor du udnytter mulighederne i Power BI, både i form af interaktive rapporter og diagrammer, navigation ved hjælp af knapper og links samt et flot visuelt udtryk, der går igen på tværs af jeres Power BI rapporter.

På dette kursus i Power BI visualisering er der fokus på at designe velfungerende rapporter ud fra data, som andre i din organisation stiller til rådighed i Power BI. Har du også brug for at kunne indlæse og analysere data, anbefaler vi i stedet vores 3-dags Power BI kursus, hvor du - udover visualisering i Power BI – også får en grundig introduktion til import, datatilpasning og analyse af data.

Dit udbytte af kurset i Power BI visualisering

 • Kort introduktion til Power BI og import af data, så du har den rette forståelse for at oprette professionelle rapporter med data fra eksisterende datamodeller
 • Lær at designe og oprette velfungerende Power BI rapporter, der er nemme at afkode for modtageren
 • Få overblik over de forskellige visualiseringsmuligheder i Power BI, herunder tabeller, diagrammer, grafer, kort m.m.
 • Bliv bedre til at tilpasse rapporter og dashboards ved at udnytte funktionerne inden for formatering, temaer, farver, billeder, baggrund m.m.
 • Få et ensartet udtryk i alle jeres Power BI rapporter gennem en skabelon, der sætter rammerne for placering af logo, baggrund, farvevalg m.m.
 • Prøv kræfter med avanceret Power BI rapportering med interaktive rapporter og dashboards, der gør det muligt at dykke ned i data på et detaljeret niveau
 • Få indblik i designprincipper, der hjælper dig til at udvikle et design af rapporterne, der sikrer effektiv formidling af data i virksomheden
 • Lær at dele rapporter og dashboards med andre i Power BI
Power BI Visualiserings kursus

Det får du med

Ekspertundervisere
Praksisnær undervisning
Inkl. 3 måneders e-mail support
Tilfredshedsgaranti

Kursusfabrikkens anmeldelser

Google Logo

"Det var et super godt kursus."

Tina Power BI

Tina
Metroselskabet

Der er mange fordele ved at vælge Kursusfabrikken

5 deltagere

Små hold - maks. 5 deltagere

Det sikrer god tid til dig og dine spørgsmål. Din underviser kontakter dig inden kurset for at kunne inkludere dine særlige ønsker og behov.

kontakt med underviseren som via dialog finder dine behov

Praksisnær undervisning

Du får ”hands on”-erfaring med programmer og værktøjer på kurset, som giver dig optimal læring og forståelse.

skræddersyet kursus v. 3 deltagere

Skal din kollega med?

Vi giver 20% i kollegarabat, og tilbyder alternativt et lukket skræddersyet hold, hvis I er 3 eller flere kolleger.

Skræddersyet kursus

Udfyld formularen nedenfor, hvorefter vi kontakter jer om et skræddersyet kursus

Praktisk info

Et skræddersyet kursus kan tilpasses præcis til jeres virksomheds ønsker og behov.

 • 100% tilfredshedsgaranti
 • Kurset foregår fra kl. 9.00-15.30
 • Kræver intet forudgående kendskab

Kontakt os uforpligtende om kurset

Er det kun dig, der skal på kursus?

Hvis kurset ikke er relevant for dine kollegaer, eller du kun er dig selv i virksomheden, vil vi gerne høre fra dig. Så vil vi nemlig forsøge at samle dig og andre interesserede på et hold.

Kun en deltager

Hvad tidligere deltagere siger om faget

Gert, OSD-as.dk

Deltager på Power BI

five stars review
Underviseren var god til hurtig at afkode niveauet blandet deltagerne og tilpasse kurset herefter.

Tina, Metroselskabet

Deltager på Power BI

five stars review

Det var et super godt kursus. Det var helt perfekt at vi ikke var flere kursister, det var med til at underviseren kunne rumme vores forskellige fagligheder.

Line

Deltager på Power BI

five stars review

"Super struktur og gennemgang. Glad for at holdet var så lille, for så var det nemmere at snakke om de ting, som faldt en ind"

Kurt, Thise

Deltager på Power BI

five stars review

"Virkelig godt og gennemarbejdet program. Tilpasset de enkelte niveauer. Meget tilfreds"

Rasmus, Tidebus

Deltager på Power BI

five stars review

"Dygtig underviser, som kunne svare på langt det meste. Det han ikke kendte svaret på, vendte han tilbage med straks - super fint"

Karina, Thise

Deltager på Power BI

five stars review

"Synes det var to "pakkede" dage, men jeg fik rigtig meget ud af dem og syntes tempoet var tilpas. Underviseren holdt os til "ilden"

Læs flere anmeldelser

På Power BI visualisering vil du lære om…

Brugervenligt design

Du lærer at lave professionelle datavisualiseringer, så du kan opnå flotte, visuelle resultater, der også scorer topkarakter for brugervenlighed. Du vil kunne løfte niveauet for dine Power BI rapporter, så data er nemt at forstå og få overblik over. Du får en grundig introduktion til de mange typer visualiseringer i Power BI, så du kan træffe et begrundet valg, når du designer din rapport.

Power BI skabeloner

Slut med uoverskuelige og uprofessionelle Power BI rapporter, som brugerne alligevel aldrig får læst! Som en del af kurset får du en introduktion til at designe og opsætte du en skabelon for jeres Power BI rapporter, der er tilpasset med logo, baggrund, farver osv., så det stilmæssigt passer til i virksomhedens visuelle udtryk, brand, markedsføring m.m.

Udnyt funktionerne

Du opnår et godt kendskab til de mange funktioner til visualisering i Power BI. Du får således indsigt i alt fra brugen af farvetema, baggrund, billeder, ikoner og tekstbokse til formatering af grafer og diagrammer samt opsætning af filtre og knapper. Du arbejder med funktioner og indstillinger i opgaver på kursusdagen.

Interaktive rapporter

Få erfaring med avancerede, interaktive muligheder for visualisering, så du kan opbygge rapporter, hvor brugere selv har mulighed for at vælge datointerval og dykke ned i dataudsnit. Lær om filtre, slicere til datovalg, drill-through, bogmærker og navigation – hvilket højner brugervenligheden i dine rapporter.

Prøv det af i praksis

På kurset i Power BI visualisering arbejder du i praksis med rapporter. Undervisningen veksler mellem teori og praksis, så du får taget hul på at opbygge erfaring med at designe rapporter, tilpasse visualiseringer, vælge farvetema og bygge skabeloner, der skal sikre et ensartet, professionelt udtryk.

Mulighed for et lukket hold

Er I 3 eller flere fra samme virksomhed? Vi laver med glæde et lukket hold, så du og kollegaerne i fællesskab kan fokusere på ny læring. Dato, tid og sted for afholdelse, kan tilpasses efter jeres interesser. Kontakt os uforpligtende og hør nærmere om et skræddersyet kursus.

Underviserne bag Power BI visualisering

Jørgen

Specialist i Power BI visualisering

Jørgen har mere end 15 års konsulenterfaring indenfor økonomistyring, regnskab og business intelligence. Han er ekspert i Power BI, Power Pivot, Power Query, Excel samt andre MS Office programmer. Han har erfaring med arbejdsgangebeskrivelser og procesopsætning, og han er især specialiseret i at visualisere data og designe Power BI rapporter.  

Ole

Ekspert i Power BI 

Ole har mere end 20 års erfaring med undervisning og konsulentopgaver inden for Microsoft Office, herunder visualisering af data i Power BI. Udover den praktiske erfaring er han også MOS certificeret og certificeret Technical Trainer. Ole har fokus på at effektivisere brugen af Microsoft Office og skabe en merværdi. Derudover smitter Oles begejstring for Microsoft Office altid af på vores kursister.

Se alle vores undervisere

+15.000 tilfredse kursister har anvendt Kursusfabrikken

Danfoss logoTV2 logoNordea logoFolketinget logoTDC logoSkat LogoFSC logodsb logoLomax logoPhilipson WineDanfoss logoDanfoss logo

Kontakt os om muligheden for et åbent hold

Dette kursus tilbydes som et skræddersyet kursus, hvis I er 3 kollegaer fra samme virksomhed. Hvis kurset kun er relevant for dig, har du mulighed for at komme med på vores åbne hold, hvor vi samler andre solo-deltagere. Udfyld formularen nedenfor – så kontakter vi dig, når vi har samlet nok deltagere til at kunne oprette et hold. Din forespørgsel er helt uforpligtende.

Prisen for deltagelse på et hold bestående af dig og andre solo-deltagere er 4.995 kr. ekskl. moms pr. deltager. Prisen inkluderer:

 • 1-dags intensivt kursus
 • Fuld forplejning
 • Små hold med maks. 5 deltagere
 • Mulighed for afholdelse i Aarhus, Odense eller København
Kursusfabrikken ApS