facebook1pximg

OneNote kursus – 1 dag

Få 100 % styr på dine noter – samlet ét sted

Vil du lære, hvordan du udnytter OneNote optimalt til at tage noter, lave referater m.v.? Bøvler du til hverdag med at strukturere dine informationer, noter og generelt holde styr på opgaver, eller hvad du skal følge op på?

I så fald er du landet det helt rette sted! På dette OneNote kursus får du en komplet rundtur i programmet og lærer, hvordan du bl.a. nemt kan tage notater, indsamle informationer og samtidig integrere OneNote-arbejdet med øvrige Microsoft-programmer. Nemt, praktisk og tidsbesparende.

OneNote er et elektronisk notatværktøj, som foruden en meget enkel og brugervenlig brugerflade også tilbyder dig muligheden for at samarbejde intelligent med Outlook, indlæse f.eks. PDF-filer og mange andre nyttige relationer. På vores OneNote kursus åbner vi op for mulighederne og indfører dig grundigt i, hvordan du effektivt skriver noter, indlæser filer og billeder m.v., samt hvordan du kan overføre det hele til Word, PDF eller direkte som mail efter behov.

Kort sagt: Du får indgående kendskab til alle de væsentligste funktioner i OneNote, så du efterfølgende kan få det maksimale ud af programmet – til gavn for dig og din arbejdsdag.

Det får du med dit OneNote kursus

 • Lær hvordan du strukturer informationer med Bøger, Sektioner og Sider
 • Få erfaring med teksthåndtering, redigering og indsættelse af tabeller, billeder m.v.
 • Lær hvordan du holder styr på opfølgning og opgaver
 • Få indblik i, hvordan du indlæser og danner PDF-filer
 • Få erfaring med, hvordan du overfører og linker mails, møder og opgaver til Outlook
 • Skarpe tips til, hvordan du effektivt organiserer dataindsamling
 • Gode råd til, hvordan du kan dele dit arbejde i OneNote med f.eks. kollegaer
OneNote kursus

Det får du med

Maks. 5 deltagere pr. hold
Ekspertundervisere
Praksisnær undervisning
Gennemarbejdet kursusmateriale
Tilfredshedsgaranti

Hvorfor skal du tage et kursus hos Kursusfabrikken?

kontakt med underviseren som via dialog finder dine behov

Personlige behov

Underviseren kontakter dig inden kurset for at kunne inkludere dine særlige ønsker og behov.

5 deltagere

Små hold - maks. 5 deltagere

Små hold med maks. 5 deltagere. Der er god tid til den enkelte, så du får fuldt udbytte.

skræddersyet kursus v. 3 deltagere

3 fra samme virksomhed?

Hvis I er 3 eller flere fra samme virksomhed, laver vi et skræddersyet forløb, kun til jer.

Datoer for kursus i OneNote

Kontakt os for et skræddersyet tilbud

Tilmeld kursus

Vi anbefaler også

Leder du efter et kursus i en af de andre Office-programmer? Vi har kurser i både Word, Excel, Outlook, SharePoint, Project, PowerPoint og Access. Og hvis du søger et grundlæggende kursus i hele Office 365, kan vi anbefale vores Microsoft Office 365 kursus

Se vores store udbud af Office kurser her!

Praktisk Information

 • Der er fuld forplejning på kurset, bestående af morgenbrød, lækker frokostbuffet, kolde drikkevarer, the/kaffe og eftermiddagssødt
 • Gennemarbejdet kursusmateriale er inkluderet
 • Der vil blive stillet computer til rådighed, men du er også velkommen til at tage din egen med
 • 100 % tilfredshedsgaranti
 • Kurset foregår fra 9.00-15.30
 • Kræver intet forudgående kendskab til OneNote

På OneNote kurset vil du bl.a. lære om...

Forstå strukturen i OneNote

På dit OneNote kursus vil du lære, hvordan du opretter Bøger, Sektioner og Sider, og hvordan de bruges i praksis. På den måde kan du hele tid nemt genfinde dine informationer og spare tid. Du introduceres til forskellige metoder til at strukturere noter effektivt, så du undgår at skulle udprinte bilag, mails m.v. til møder, men kan have det hele samlet - ét sted.

Opstilling af tekst, billeder m.v.

Vil du gerne kunne fokusere 100 % på at skrive referat, tage noter eller indsamle informationer - uden at skulle bøvle med marginer, sideskift m.v.? OneNote tilbyder en lang række enkle tekstværktøjer, der kan hjælpe. Vi giver dig en masse tips til, hvordan du hurtigt kan flytte rundt på tekst, ændre punktopstillinger, redigere tabeller m.v. Og du lærer også at indsætte billeder og skærmklip uden problemer.

Indlæs og opret PDF filer m.v.

Modtager du også tit informationer som PDF-filer i forbindelse med f.eks. oplæg til møder, agendaer eller lignende? I OneNote kan du direkte indlæse andre filtyper og formatere til et ”Printudskrift”. På kurset lærer du, hvordan du indsætter filer, som er modtaget pr. mail, hvordan du markerer tekst og områder under f.eks. et møde, og hvordan du efterfølgende kan dele dine noter som PDF-fil eller sende dem i en mail.

Brug huskelister i OneNote

Der er ikke noget værre end manglende opfølgning eller glemte opgaver. Også her kan OneNote være yderst behjælpelig. På vores kursus bliver du præsenteret for forskellige løsninger, som du kan tage i brug efter behov - herunder anvendelse af Mærker og Oversigtsider samt muligheden for at linke til Outlook-opgaver. På den måde sikrer du altid rettidig opfølgning. 

Del dine noter med andre

Foruden effektiv notetegning kan OneNote også udnyttes som et smart samarbejdsværktøj. På OneNote kurset lærer du bl.a., hvordan du deler en Notesbog med såvel kollegaer som eksterne parter. Derudover får du indblik i, hvordan du med automatisk historikfunktioner nemt kan genskabe informationer, samt hvordan I kan tilgå og redigere samme Notesbog på én gang.

måske i skal overveje et skræddersyet kursus?

Underviserne bag OneNote

Michael Riis

Ekspert i Microsoft Office-programmer

Michael er selvstændig IT-konsulent og underviser hos Kursusfabrikken. Han er specialist i Microsoft 365, Office pakken og Windows Server og han har flere års erfaring i udvikling af brugerspecifikke løsning. Michael er en super dygtig formidler.

Ole Grønhøj

Ekspert i Microsoft Office-programmer

Ole har over 20 års erfaring med undervisning og konsulentopgaver indenfor Microsoft Office. Udover den praktiske erfaring, er han også MOS certificeret og certificeret Technical Trainer. Ole har fokus på at effektivisere brugen af Microsoft Office, og skabe en merværdi for vores kursister.
Se alle vores undervisere

+6.000 tilfredse kursister har anvendt Kursusfabrikken

Danfoss logoDanfoss logoDanfoss logoDanfoss logoDanfoss logoDanfoss logoDanfoss logoDanfoss logoDanfoss logoDanfoss logoDanfoss logoDanfoss logo

Tilmeld dig dit OneNote kursus her

OBS! Din tilmelding er først gældende, når du får vist siden “Mange tak for din tilmelding”.

Derfor skal du vælge Kursusfabrikken

Ekspertundervisere
Underviseren kontakter dig inden kurset
Vi tager udgangspunkt i dine behov og ønsker
Små hold med maks. 5 deltagere, så du får fuldt udbytte af kurset
Praksisnær undervisning
Gennemarbejdet kursusmateriale er inkluderet
Fuld forplejning

Skal vi ringe dig op?

Skriv til os på chatten eller send en mail på info@kursusfabrikken.dk, hvis vi skal ringe dig op og fortælle mere om kurset.

Du er naturligvis også altid velkommen til at ringe på tlf. 61 66 76 28.