facebook1pximg
Kursusfabrikkens logo
Kontakt
Kursusfabrikkens blog

Tilføj Kursusfabrikkens kurser på din LinkedIn-profil

linkedin tilføj kurser til profil

På LinkedIn har du mulighed for at tilføje skole, uddannelse og kurser til din profil, så folk tydeligt kan se dine personlige kvalifikationer. Når du har været på kursus hos Kursusfabrikken, anbefaler vi dig derfor naturligvis at tilføje din opkvalificering til din LinkedIn-profil. Så ved kollegaer, arbejdsgiver og måske sågar din næste chef, hvordan du er kommet til viden.

Flere og flere virksomheder er i dag til stede på LinkedIn. Platformen bliver af virksomheder brugt til flere forskellige formål. Det kan blandt andet være til at rekruttere nye medarbejdere og markedsføre virksomheden på en professionel platform – både gennem annoncering og gennem virksomhedens medarbejdere. Uanset formålet er det absolut en fordel, hvis din egen private profil er så udførlig og professionel som overhovedet muligt.

Sådan tilføjer du et kursus til din profil

Kursusfabrikken er godkendt som uddannelsesinstitution på LinkedIn, hvilket betyder at du officielt (og meget simpelt) kan tilkoble vores kurser til din profil under indstillingerne ”Tilføj uddannelse”.

Det eneste, du skal gøre, er at trykke ”Tilføj uddannelse” under ”Uddannelse” på din private profil. Derefter kan du under ”Uddannelsessted” fremfinde Kursusfabrikken ved søgning, der kommer frem med firmanavn og logo. Du skal herefter selv udfylde de resterende oplysninger om det kursus, du har deltaget på.

Linkedin tilføj uddannelse

Efter du har udfyldt de resterende oplysninger, kan du blot offentliggøre dine oplysninger på profilen. Hvis du tilhørende ønsker et deltagerbevis for kurset, kan du altid kontakte os her på siden, hvorefter vi fremsender dokumentationen på mail.

Brug LinkedIn på den rigtige måde
Hvis du gerne vil sikre, at din private profil fremstår så professionel som muligt, er det vigtigt, at du udfylder personlige oplysninger som uddannelse, opkvalificering og interesseområder. Altså alle de forskellige elementer, som danner grundlag for troværdighed til dig og din profil.

Hvis du er interesseret i at blive klogere på LinkedIn og mediets mange muligheder for både virksomheder og private, anbefale vi at du deltager på vores dagskursus i LinkedIn. Her lærer du platformens mange muligheder, algoritmen og meget mere at kende. Et spændende kursus, som åbner op for at din næste jobrekruttering finder sted på netop denne platform – uanset hvilken side af bordet du sidder på.

Seneste udgivelser på Kursusfabrikkens blog
Kursusfabrikken ApS