facebook1pximg
kursusfabrikken logo
Kontakt

Microsoft projekt kursus

Arbejder du med projektstyring og planlægning i en virksomhed? Vil du have hands-on erfaring med oprettelse, ressourcetildeling og opfølgning af projekter?

På dette kursus udvikler du kompetencer til at kunne arbejde selvstændigt i Microsoft Project, så du kan bruge Project som et professionelt projektstyringsredskab i dit arbejde.

Kurset tager dig igennem hele processen fra opsætning af programmet (kalender og generelle indstillinger) til oprettelse af hele projekter (ressourcetildeling, opgavesammenhæng og den kritiske vej).

Udbytte fra kurset

 • Lær hvordan I arbejder professionelt i Project på tværs af organisationen
 • Bliv introduceret til programmets mest relevante funktioner til projektstyring og -skabeloner
 • Lær Projects indbyggede funktioner at kende
 • Lær at tilpasse kalendere, oprette opgaver, projekter, visninger og milepæle
 • Få erfaring med at oprette og arbejde med ressourcer og tildelingsoplysninger
 • Lær om formatering og få råd til, hvordan I bedst skaber et visuelt overblik
 • Bliv undervist i projektudgivelse, -opfølgning og vedligeholdelse i Project
Microsoft Project

Det får du med

Ekspertundervisere
Praksisnær undervisning
Incl. 3 måneders e-mail support
Tilfredshedsgaranti

Skræddersyet kursus

Dette kursus afholdes udelukkende som skræddersyet forløb. Kontakt os helt uforpligtende og modtag et skræddersyet tilbud, tilpasset jeres behov og ønsker.

Der er mange fordele ved at vælge Kursusfabrikken

5 deltagere

Små hold - maks. 5 deltagere

Det sikrer god tid til dig og dine spørgsmål. Din underviser kontakter dig inden kurset for at kunne inkludere dine særlige ønsker og behov.

kontakt med underviseren som via dialog finder dine behov

Praksisnær undervisning

Du får ”hands on”-erfaring med programmer og værktøjer på kurset, som giver dig optimal læring og forståelse.

skræddersyet kursus v. 3 deltagere

Skal din kollega med?

Vi giver 20% i kollegarabat, og tilbyder alternativt et lukket skræddersyet hold, hvis I er 3 eller flere kolleger.

Skræddersyet kursus

Udfyld formularen nedenfor, hvorefter vi kontakter jer om et skræddersyet kursus

"*" indicates required fields

Praktisk info

Et skræddersyet kursus kan tilpasses præcis til jeres virksomheds ønsker og behov.

 • 100% tilfredshedsgaranti
 • Kurset foregår fra kl. 9.00-15.30
 • Kræver intet forudgående kendskab

Kontakt os uforpligtende om kurset

Er det kun dig, der skal på kursus?

Hvis kurset ikke er relevant for dine kollegaer, eller du kun er dig selv i virksomheden, vil vi gerne høre fra dig. Så vil vi nemlig forsøge at samle dig og andre interesserede på et hold.

Kun en deltager

På kurset vil du lære om…

Lav egne projekter

Når du skal lave dine egne projekter, får du en lang række muligheder for at skabe projekter ud fra dine behov. Det betyder, at du kan skræddersy tidsplaner, så opgaverne i projektet bliver planlagt ud fra dine begrænsninger. Ved at opsætte kalendere, tidsplaner og ressourcer kan du skabe præcise og professionelle projektplaner, som tager højde for dine behov.

Praktisk erfaring

På kurset får du praktisk erfaring med selv at arbejde med projekter i Microsoft Project, både ud fra cases og dine egne projekter. En stor del af kurset vil omfatte øvelser, der bygger på eksempler fra din egen hverdag. Det betyder, at du vil kunne bruge din nyerhvervede viden direkte i dit arbejde efter kurset.

Indbyggede rapporter

Microsoft Project har en lang række indbyggede rapporter, som du kan udnytte, når du skal fremvise dit projekt for ledelsen, kollegaer eller medarbejdere. På kurset vil du lære alt, hvad du skal bruge for at kunne fremvise grafiske præsentationer af dine projekter.

Opsæt kalender og tidsplan

Inden du kan opbygge dine projekter i Microsoft Project, kræver det, at du først har opsat din kalender og tidsplan korrekt. På kurset vil du lære, hvordan du opsætter din kalender og tidsplan, så programmet tager højde for tids- og ressourcemæssige begrænsninger i planlægningen. Du vil også lære, hvordan du opsætter milepæle og deadlines, så dine projekter holder sig inden for de fastsatte rammer.

Funktionen opgaveafhængighed

Når du opretter opgaver i Microsoft Project, kan du forbinde disse, således at det f.eks. ikke er muligt for en opgave at starte, før den foregående opgave er afsluttet. Fordelen ved denne funktion er, at den kan sikre, at du bliver gjort opmærksom på vigtige opgaveafhængigheder, som vil påvirke afslutningen eller starten af den efterfølgende opgave – og i sidste ende din deadline.

Kursusfabrikken - nye kompetencer med succes

socialbadge
socialbadge

Anmeldelserne opdateres live fra Facebook og Google

+6.000 tilfredse kursister har anvendt Kursusfabrikken

Danfoss logoTV2 logoNordea logoFolketinget logoTDC logoSkat LogoFSC logodsb logoLomax logoPhilipson WineDanfoss logoDanfoss logo

Kontakt os om muligheden for et åbent hold

Dette kursus tilbydes som et skræddersyet kursus, hvis I er 3 kollegaer fra samme virksomhed. Hvis kurset kun er relevant for dig, har du mulighed for at komme med på vores åbne hold, hvor vi samler andre solo-deltagere. Udfyld formularen nedenfor – så kontakter vi dig, når vi har samlet nok deltagere til at kunne oprette et hold. Din forespørgsel er helt uforpligtende.

Prisen for deltagelse på et hold bestående af dig og andre solo-deltagere er 4.495 kr. ekskl. moms pr. deltager. Prisen inkluderer:

 • 1-dags intensivt kursus
 • Fuld forplejning
 • Små hold med maks. 5 deltagere
 • Mulighed for afholdelse i Aarhus, Odense eller København
Kursusfabrikken ApS