facebook1pximg
Kursusfabrikkens logo
Kontakt

Kursus i Office skabeloner – 1 dag

Professionel grafik og layout med Office skabeloner

Vil du lære at håndtere layout og grafiske elementer professionelt i Word og PowerPoint? Vil du lære hvordan du opbygger Office skabeloner ved korrekt brug af farver, fonte, logo m.v.? Alt dette og mere til får du mulighed for på dette kursus i Office skabeloner.

Kurset henvender sig til dig, der ofte har brug for at tilpasse layout i Word og PowerPoint eller skal implementere design fra Illustrator og InDesign i dine Office-skabeloner. Er det opgaver, du kan nikke genkendende til? Og har du indimellem vanskeligt ved at forstå og finde de rette funktioner i Office? I så fald er dette kursus lige nøjagtig, hvad du står og mangler.

På kurset lærer du bl.a., hvordan du sikrer et ensartet design i PowerPoint via Slidemasteren, og hvordan du i Word håndterer typografier og placering af objekter, billeder m.v. 

Derudover gør vi dig i stand til nemt og hurtigt at kunne skabe illustrationer og diagrammer med Office-programmerne – og meget mere.

Det får du ud af kurset i Office skabeloner

 • Generel indføring i brugen af skabeloner og implementering af design
 • Lær at definere temaer, skrifttyper og farver i Office
 • Få sikret ensartede skrifttyper og opstillinger i Word
 • Lær at håndtere billeder og grafik i Word
 • Bliv i stand til at styre opstillinger og layout i PowerPoint
 • Få praktisk erfaring med grafiske elementer i Office – bl.a. diagrammer, SmartArt og figurer
 • Lær at integrere diagrammer fra Office med dine dokumenter i InDesign eller Illustrator
Office for grafikere

Kurset garanterer dig

Maks. 5 deltagere pr. hold
Passionerede ekspertundervisere
Praksisnær undervisning
Inkl. 3 måneders e-mail support
100 % tilfredshedsgaranti

Der er mange fordele ved at vælge Kursusfabrikken

5 deltagere

Små hold - maks. 5 deltagere

Det sikrer god tid til dig og dine spørgsmål. Din underviser kontakter dig inden kurset for at kunne inkludere dine særlige ønsker og behov.

kontakt med underviseren som via dialog finder dine behov

Praksisnær undervisning

Du får ”hands on”-erfaring med programmer og værktøjer på kurset, som giver dig optimal læring og forståelse.

skræddersyet kursus v. 3 deltagere

Skal din kollega med?

Vi giver 20% i kollegarabat, og tilbyder alternativt et lukket skræddersyet hold, hvis I er 3 eller flere kolleger.

Skræddersyet kursus

Udfyld formularen nedenfor, hvorefter vi kontakter jer om et skræddersyet kursus

Praktisk info

Et skræddersyet kursus kan tilpasses præcis til jeres virksomheds ønsker og behov.

 • 100% tilfredshedsgaranti
 • Kurset foregår fra kl. 9.00-15.30
 • Kræver intet forudgående kendskab

Kontakt os uforpligtende om kurset

Er det kun dig, der skal på kursus?

Hvis kurset ikke er relevant for dine kollegaer, eller du kun er dig selv i virksomheden, vil vi gerne høre fra dig. Så vil vi nemlig forsøge at samle dig og andre interesserede på et hold.

Kun en deltager

På dit kursus i Office skabeloner vil du lære om...

Nem opbygning af skabeloner

Det er vigtigt, at skabeloner i f.eks. Word og PowerPoint opbygges korrekt, så du er sikker på efterfølgende at kunne danne dokumenter eller præsentationer med det helt rigtige design. På kurset i Office skabeloner lærer du, hvordan du step-by-step sammensætter skabeloner, så du opnår optimal udnyttelse af funktionerne. Derudover lærer du at sikre, at resultatet bliver i overensstemmelse med dit designoplæg - altid.

Sikker styring af fonte og farver

I alle Office-programmerne styres skrifttyper og farver via et tema. På kurset i Office skabeloner lærer du, hvordan man definerer sit eget tema, så alle illustrationer, diagrammer og tabeller bliver ensartede i udtrykket - med de rigtige farver og fonte. For at sikre at farverne anvendes korrekt, er det vigtigt, at de angives rigtigt fra starten. Vi guider dig sikkert i mål og giver dig en detaljeret gennemgang af, hvordan du gør.

Smart opstilling af layouts i PowerPoint

I PowerPoint har du mulighed for at definere forskellige standard-slides/-layouts ved hjælp af Slidemasteren. Vi gennemgår, hvordan du opsætter en række standardopstillinger, hjælpelinjer m.v., og hvordan du definerer forskellige typer af layouts. For at gøre det nemt for brugerne at placere tekst, billeder og illustrationer etc. angives bl.a. pladsholdere. De gør arbejdet med PowerPoint effektivt og smart.

Brug af illustrationer og diagrammer i Office-pakken

Alle Office programmerne kommer med en lang række indbyggede illustrationer. De gør det nemt at vise processer, sammenhænge og diagrammer i dine dokumenter. På dit kursus i Office skabeloner ser vi på, hvordan de anvendes og tilpasses - bl.a. med mulighed for efterfølgende vedligeholdelse på egen hånd. Derudover får du tips til, hvordan du f.eks. i PowerPoint kan lave diagrammer, som kan kopieres direkte over i Illustrator. Nemt og hurtigt.

Typografier og billeder i Word

Et centralt værktøj i Word er skrifttyper og tekstopstillinger. Lær hvordan du sikrer et ensartet layout igennem hele dokumentet, samt hvordan du håndterer billeder og illustrationer i Word. F.eks. hvordan et logo har en præcis placering på en side, eller fastgør et billede på en bestemt placering.

Mulighed for et lukket hold

Er I 3 eller flere fra samme virksomhed? Vi laver med glæde et lukket hold, så du og kollegaerne i fællesskab kan fokusere på ny læring. Dato, tid og sted for afholdelse, kan tilpasses efter jeres interesser. Kontakt os uforpligtende og hør nærmere om et skræddersyet kursus.

Underviserne bag

Ole Kursusfabrikkens Microsoft master

Ole

Ekspert i Microsoft

Ole har over 20 års erfaring med undervisning og konsulentopgaver indenfor Microsoft Office. Udover den praktiske erfaring, er han også MOS certificeret og certificeret Technical Trainer. Ole har fokus på at effektivisere brugen af Microsoft Office, og skabe en merværdi for vores kursister.

Michael_Kursusfabrikken

Michael

Ekspert i Microsoft

Michael er IT-ekspert og underviser hos Kursusfabrikken. Han er specialist i Microsoft 365, Office pakken og Windows Server, og han har flere års erfaring i udvikling af brugerspecifikke løsning i Excel og Power Bi. Michael er samtidig super dygtig til at formidle, hvordan vi kan bruge Microsoft Office mere effektivt i vores daglige arbejde.

Se alle vores undervisere

+15.000 tilfredse kursister har anvendt Kursusfabrikken

Danfoss logoTV2 logoNordea logoFolketinget logoTDC logoSkat LogoFSC logodsb logoLomax logoPhilipson WineDanfoss logoDanfoss logo

Kontakt os om muligheden for et åbent hold

Dette kursus tilbydes som et skræddersyet kursus, hvis I er 3 kollegaer fra samme virksomhed. Hvis kurset kun er relevant for dig, har du mulighed for at komme med på vores åbne hold, hvor vi samler andre solo-deltagere. Udfyld formularen nedenfor – så kontakter vi dig, når vi har samlet nok deltagere til at kunne oprette et hold. Din forespørgsel er helt uforpligtende.

Prisen for deltagelse på et hold bestående af dig og andre solo-deltagere er 4.995 kr. ekskl. moms pr. deltager. Prisen inkluderer:

 • 1-dags intensivt kursus
 • Fuld forplejning
 • Små hold med maks. 5 deltagere
 • Mulighed for afholdelse i Aarhus, Odense eller København
Kursusfabrikken ApS