facebook1pximg
Kursusfabrikkens logo
Kontakt

Kursus i konflikthåndtering

Vil du lære, hvordan du forebygger og nedtrapper konflikter, inden de udvikler sig? Vil du lære at give og modtage feedback på en konstruktiv måde?

Konflikter opstår på mange forskellige grundlag. Ofte bygger de på misforståelser, forskellige opfattelser, følelser og sprogbrug/kropssprog, der leder til en uoverensstemmelse. På dette kursus vil du blive præsenteret for konkrete værktøjer til, hvordan konflikter kan nedtrappes og måske helt undgås gennem gensidig forståelse og en mere hensigtsmæssig kommunikation.

På kurset vil du blive præsenteret for relevante eksempler og praktiske øvelser, så du lærer, hvordan du kan undgå misforståelser og nedtrappe konflikter mellem dig og dine kollegaer eller samarbejdspartnere.

Dit udbytte

 • Få konkrete værktøjer til at forebygge og nedtrappe konflikter, inden de udvikler sig
 • Forståelse for konflikter og konflikttyper, og hvad der kan ligge bag
 • Lær hvordan en konflikt forløber, og hvordan du styrer den mod en god løsning
 • Få viden om konflikttrappens 7 trin
 • Lær om forskellige konfliktstrategier, og hvordan du vælger den bedste løsning i situationen
 • Assertionstræning: Lær at håndtere vanskelige situationer konstruktivt
 • Lær at give og modtage feedback på en konstruktiv måde
 • Lær at bede om det, du gerne vil have, på en god måde
 • Få redskaberne til at kunne håndtere egne eller andres følelser
konflikthåndtering

Det får du med

Ekspertundervisere
Praksisnær undervisning
Incl. 3 måneders e-mail support
Tilfredshedsgaranti

Skræddersyet kursus

Dette kursus afholdes udelukkende som skræddersyet forløb. Kontakt os helt uforpligtende og modtag et skræddersyet tilbud, tilpasset jeres behov og ønsker.

Der er mange fordele ved at vælge Kursusfabrikken

5 deltagere

Små hold - maks. 5 deltagere

Det sikrer god tid til dig og dine spørgsmål. Din underviser kontakter dig inden kurset for at kunne inkludere dine særlige ønsker og behov.

kontakt med underviseren som via dialog finder dine behov

Praksisnær undervisning

Du får ”hands on”-erfaring med programmer og værktøjer på kurset, som giver dig optimal læring og forståelse.

skræddersyet kursus v. 3 deltagere

Skal din kollega med?

Vi giver 20% i kollegarabat, og tilbyder alternativt et lukket skræddersyet hold, hvis I er 3 eller flere kolleger.

Skræddersyet kursus

Udfyld formularen nedenfor, hvorefter vi kontakter jer om et skræddersyet kursus

Praktisk info

Et skræddersyet kursus kan tilpasses præcis til jeres virksomheds ønsker og behov.

 • 100% tilfredshedsgaranti
 • Kurset foregår fra kl. 9.00-15.30
 • Kræver intet forudgående kendskab

Kontakt os uforpligtende om kurset

Er det kun dig, der skal på kursus?

Hvis kurset ikke er relevant for dine kollegaer, eller du kun er dig selv i virksomheden, vil vi gerne høre fra dig. Så vil vi nemlig forsøge at samle dig og andre interesserede på et hold.

Kun en deltager

På kurset i konflikthåndtering vil du lære om…

Konflikttyper

Nogle konflikter opstår på grund af forskellige interesser, holdninger, følelser og behov, hvilket kan være svært at løse. Men konflikter kan også opstå på grund af den måde, vi kommunikerer på. Når du skal løse en konflikt, er det derfor vigtigt at finde ud af, hvilken type konflikt der er tale om, for at du kan løse den bedst muligt. På kurset lærer du at identificere forskellige konflikttyper, så du kan ligge den rigtige handlingsplan.

Konflikttrappen

Hvis en konflikt ikke bliver håndteret i tide, kan der ske en destruktiv optrapning. Konflikttrappen er en hyppigt anvendt model til forståelse af konflikter. Den viser, hvordan en konflikt kan udvikle sig, hvis der ikke bliver grebet ind. I løbet af kurset vil du udvikle en solid forståelse for konflikttrappen, og du vil kunne bruge den konstruktivt i dit arbejde efter kurset.

Bevar den konstruktive dialog

Det er vigtigt at kunne sige til og fra på en god og konstruktiv måde. På kurset lærer du, hvordan du kan handle hensigtsmæssigt, når du kommer i ubehagelige situationer, og hvordan du bevarer den konstruktive dialog. Du lærer at handle i egen interesse, at stå fast på egne holdninger og synspunkter uden at krænke andres rettigheder.

Forebyggelse af misforståelser og konflikter

Ofte bygger konflikter på misforståelser og sprogbrug/kropssprog, der leder til en uoverensstemmelse. Mange konflikter kan nedtrappes, og måske helt undgås, gennem forståelse af vores samtalepartners perspektiv. På kurset vil du få konkrete værktøjer til at forebygge, nedtrappe og afvikle konflikter, inden de udvikler sig.

Kropssprog

Vi kommunikerer ikke kun med ord, men også med vores kropssprog og tonefald. Det er derfor vigtigt at være opmærksom på, hvad du signalerer, når du kommunikerer, og hvilken påvirkning det har på andre. På kurset vil vi arbejde med kropssprog, og hvordan vi bruger det til at påvirke kommunikationen positivt.

Kursusfabrikken - nye kompetencer med succes

socialbadge
socialbadge

Anmeldelserne opdateres live fra Facebook og Google

+15.000 tilfredse kursister har anvendt Kursusfabrikken

Danfoss logoTV2 logoNordea logoFolketinget logoTDC logoSkat LogoFSC logodsb logoLomax logoPhilipson WineDanfoss logoDanfoss logo

Kontakt os om muligheden for et åbent hold

Dette kursus tilbydes som et skræddersyet kursus, hvis I er 3 kollegaer fra samme virksomhed. Hvis kurset kun er relevant for dig, har du mulighed for at komme med på vores åbne hold, hvor vi samler andre solo-deltagere. Udfyld formularen nedenfor – så kontakter vi dig, når vi har samlet nok deltagere til at kunne oprette et hold. Din forespørgsel er helt uforpligtende.

Prisen for deltagelse på et hold bestående af dig og andre solo-deltagere er 4.495 kr. ekskl. moms pr. deltager. Prisen inkluderer:

 • 1-dags intensivt kursus
 • Fuld forplejning
 • Små hold med maks. 5 deltagere
 • Mulighed for afholdelse i Aarhus, Odense eller København
Kursusfabrikken ApS