Kommunikationskursus

Kommunikationskursus

Vil du lære, hvordan du kommunikerer klart, imødekommende og professionelt? Bliv undervist i effektiv og konstruktiv dialogbaseret kommunikation.

I løbet af kurset vil du blive præsenteret for konkrete værktøjer til klar kommunikation, som du kan inddrage i dit arbejde med det samme.

Vi vil introducere dig for relevante eksempler og praktiske øvelser undervejs, så du kan se, hvordan du kan bruge effektiv og klar kommunikation til at undgå misforståelser og forbedre kommunikationen mellem dig og dine kollegaer

Dit udbytte

 • Klar og professionel kommunikation eksternt og internt
 • Bedre kommunikation og omgangstone
 • Ansvar for egen kommunikation
 • Lær at forebygge, nedtrappe og afvikle konflikter, inden de udvikler sig
 • Større respekt for forskellighed
 • Evne til at bevare dialogen i vanskelige situationer
 • Klar kommunikation som fjerner hverdagens små, besværlige misforståelser
Klar kommunikation - Kursusfabrikken.dk
Det får du med
 • Ekspertundervisere
 • Praksisnær undervisning
 • Gennemarbejdet kursusmateriale
 • Tilfredshedsgaranti

OBS! Kurset i klar kommunikation afholdes kun som skræddersyet forløb, hvis I er 3 eller flere fra samme virksomhed. Læs mere her.

UNDERVISEREN KONTAKTER DIG INDEN KURSET

Kurset tilpasses efter dine ønsker og behov.

SMÅ HOLD – MAKS. 5 DELTAGERE

Der er god tid til den enkelte, så du får fuldt udbytte.

ER I 3 ELLER FLERE FRA SAMME VIRKSOMHED?

Vi laver et skræddersyet kursus, kun til jer. Læs mere her.

UNDERVISEREN KONTAKTER DIG INDEN KURSET

Kurset tilpasses efter dine ønsker og behov.

SMÅ HOLD – MAKS. 5 DELTAGERE

Der er god tid til den enkelte, så du får fuldt udbytte.

ER I 3 ELLER FLERE FRA SAMME VIRKSOMHED?

Vi laver et skræddersyet kursus, kun til jer. Læs mere her.

Underviserne bag

Charlotte er underviser og Online marketingkonsulent hos Kursusfabrikken. Charlotte har en baggrund inden for digital markedsføring, hvor hun har specialiseret sig inden for sociale medier, Content Marketing, samt digital strategiudvikling. Charlotte er uddannet Cand.Ling.Merc i Virksomhedskommunikation fra Aarhus Universitet.

Charlotte Falko, Kommunikationsekspert

Katja er formidler med stort F og har over 20 års erfaring i disciplinen, herunder 7 år i DR som blandt andet radiovært og tv-tilrettelægger. Katja har de seneste år arbejdet som freelancekonsulent inden for kommunikation, videoproduktion og markedsføring. Katja har en BA i kommunikation fra RUC og afslutter i 2016 en diplomuddannelse i Kommunikations- og PR strategi på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Katja Hemming Hansen, Specialist i kommunikation

De bruger kursusfabrikken

 

Skræddersyede kurser

Dette kursus afholdes kun som et skræddersyet kursus for 3 eller flere medarbejdere i virksomheden.

Kurset kan afholdes over en, to eller flere dage, alt afhængig af jeres niveau og ønsker.

PRAKTISK INFORMATION

 • Der er fuld forplejning på kurset, bestående af morgenbrød, lækker frokostbuffet, kolde drikkevarer, the/kaffe og eftermiddagssødt
 • Gennemarbejdet kursusmateriale er inkluderet
 • Der vil blive stillet en computer til rådighed, men du er også velkommen til at tage din egen med
 • Tilfredshedsgaranti
 • Kurset foregår fra kl. 9.00-15.30

På kurset i kommunikation vil du lære om…

HVAD ER GOD KOMMUNIKATION?

Man kan ikke ikke-kommunikere. Alt hvad vi foretager os sender signaler til omverdenen og kommunikation er grundlag for enhver formidling og forståelse. På kurset vil du lære at blive opmærksom på din egen kommunikation og lære, hvordan du planlægger kommunikationen bedst muligt så du bliver i stand til at kommunikere klart.

PERSONLIG KOMMUNIKATION

Du vil lære, hvordan du kommunikerer professionelt og imødekommende så du opnår øget kvalitet af din interaktion med andre. Du vil blive undervist i formidlingsteknik, professionel og konstruktiv dialogbaseret kommunikation, og blive præsenteret for konkrete værktøjer, som du kan inddrage i dit daglige arbejde.

BEVAR DEN KONSTRUKTIVE DIALOG

Det er vigtigt at kunne sige til og fra på en god måde. På kurset lærer du, hvordan du kan handle hensigtsmæssigt når du kommer i ubehagelige situationer, og hvordan du bevarer den konstruktive dialog. Du lærer at handle i egen interesse, at stå fast på egne holdninger og synspunkter uden at krænke andres rettigheder.

FOREBYGGELSE AF MISFORSTÅELSER OG KONFLIKTER

Ofte bygger konflikter på forskellig opfattelse, misforståelser og sprogbrug/kropssprog der leder til en uoverensstemmelse. Mange konflikter kan nedtrappes og måske helt undgås gennem forståelse af vores samtalepartners perspektiv. På kurset vil du få konkrete værktøjer til at forebygge, nedtrappe og afvikle konflikter, inden de udvikler sig.

HVAD SIGNALERER VORES KROPSSPROG?

Vi kommunikerer ikke kun med ord, men også med vores kropssprog og tonefald. Det er derfor vigtigt at være opmærksom på, hvad vi signalerer når vi kommunikerer. På kurset skal vi arbejde med vores kropssprog, og med hvordan vi bruger det til at styrke vores kommunikation.

skræddersyet kursus kursusfabrikken.dk