facebook1pximg
Kursusfabrikkens logo
Kontakt

Udskriv i Excel

Funktion til Excel
Funktionens navn: Udskriv
Funktionsgenvej: CTRL + P

CTRL + P

Beskrivelse af funktionen
Åbner dialogboksen "Udskriv" for at udskrive det aktuelle regneark eller arbejdsbog.

'Udskriv'-funktionen (CTRL + P) i Excel er et nøgleværktøj, der gør det nemt at overføre dit digitale arbejde til et fysisk format. Når du trykker på CTRL + P, åbnes dialogboksen "Udskriv", hvor du kan tilpasse mange aspekter af din udskrivning.

Her kan du vælge hvilken printer du vil bruge, angive antallet af kopier, og vælge om du vil udskrive hele arbejdsbogen, det aktive ark, eller et valgt område. Du kan også justere sidemargenerne, orienteringen (portræt eller landskab), og om du ønsker at udskrive gitterlinjerne og overskrifter.

En smart funktion er "Udskriv visning", hvor du kan se, hvordan dit regneark vil se ud på den trykte side, før du faktisk udskriver det. Dette er nyttigt for at forhindre unødvendigt papirspild og sikre, at dit regneark vises, som du forventer det.

En anden funktion er "Skaler til side", som automatisk justerer bredden af dit regneark, så det passer til bredden af det udskrevne papir. Dette kan være yderst nyttigt, hvis dit regneark er bredere end standard papirformatet. Alt i alt er 'Udskriv'-funktionen afgørende for en gnidningsløs og effektiv udskriftsproces i Excel.

Bliv bedre til Excel

Når du har klaret dagens opgaver i Excel, og har mestret funktionen "Udskriv", må du endelig huske at vi tilbyder at opkvalificere dig, så du bliver endnu bedre i programmet. Vi tilbyder bl.a. grundlæggende kurser i Excel og kurser for øvede Excel-brugere.
Kursusoversigt, Mette og Camille er på kursus
Har du behov for et kursus?

Mange funktioner og genveje kan være svære at forstå, hvis du ikke har fået den helt rette introduktion. Vi har kurser, som kan afhjælpe dine udfordringer.

Se alle kurser
Kursusfabrikken ApS