facebook1pximg
Kursusfabrikkens logo
Kontakt

Find i Excel

Funktion til Excel
Funktionens navn: Find
Funktionsgenvej: CTRL + F

CTRL + F

Beskrivelse af funktionen
Åbner dialogboksen "Find og erstat" for at søge efter bestemt tekst, tal eller formler i regnearket.

Funktionen "Find og erstat" er tilgængelig via denne dialogboks, som tillader dig at indtaste og lokalisere bestemte tekststræk, tal, datoer eller formler i dit komplette regneark.

Du har friheden til enten at definere et specifikt område af regnearket for søgningen eller at anvende den på hele regnearket.

Derudover kan 'Find'-funktionen bruges sammen med 'Erstat'-funktionen. Hvis du eksempelvis ønsker at ændre et bestemt ord eller en bestemt værdi i hele dit regneark, kan du bruge 'Find og erstat'-funktionen til hurtigt at finde og ændre disse værdier.

En anden stor fordel ved 'Find'-funktionen er, at den også kan finde og vælge alle celler, der opfylder de valgte kriterier. Dette gør det meget lettere at foretage ændringer på tværs af store datasæt i Excel.

Bliv bedre til Excel

Når du har klaret dagens opgaver i Excel, og har mestret funktionen "Find", må du endelig huske at vi tilbyder at opkvalificere dig, så du bliver endnu bedre i programmet. Vi tilbyder bl.a. grundlæggende kurser i Excel og kurser for øvede Excel-brugere.
Kursusoversigt, Mette og Camille er på kursus
Har du behov for et kursus?

Mange funktioner og genveje kan være svære at forstå, hvis du ikke har fået den helt rette introduktion. Vi har kurser, som kan afhjælpe dine udfordringer.

Se alle kurser
Kursusfabrikken ApS