Kursusfabrikken søger undervisere til Excel, Power Pivot, Office, Sharepoint mm.

 Fuldtid, deltid eller freelance

Brænder du for Excel, Pivottabeller, Power BI, Powerpivot & Power Query? Er du en dygtig formidler? Så er du måske vores nye kollega og underviser.

Hos Kursusfabrikken søger vi i øjeblikket undervisere til vores kurser indenfor Excel, Pivottabeller, Power BI, Powerpivot & Power Query, samt Office pakken og Sharepoint. Hvis du mestre en eller flere discipliner, så er du måske vores næste underviser.

Kursusfabrikken er en landsdækkende kursusvirksomhed, der udbyder en række kompetencegivende kurser til virksomheder inden for Office pakken, online markedsføring, webudvikling og grafisk design.

Som underviser vil du indgå i vores team, hvor vi alle brænder for vores fag og for at formidle viden til andre. Vi hjælper dig med at planlægge undervisningen i det omfang, du ønsker, og du kan tage udgangspunkt i vores eksisterende undervisningsmateriale til din undervisning.

Vores kurser er fastlagt i kortere perioder ad gangen, hvor der er undervisning 2-3 gange i ugen. Vi vil gerne ansætte en underviser på fuldtid, som ved siden af undervisningen kan hjælpe med at udvikle nye kurser, løse konsulentopgaver, udarbejde nyt materiale eller lignende. Men der vil også være rig mulighed for, at du kan have konsulentarbejde eller deltidsansættelse ved siden af, hvis du ønsker det.

Vi har hovedkontor og kursusfaciliteter i Aarhus på Søren Frichs Vej 42G, samt kursusfaciliteter i Odense, Aalborg og København. Du har sikkert base i Aarhus og København og vil få tildelt kurser tæt på dit hjem.

Om dig: Vi forestiller os, at du har en bachelor eller kandidatuddannelse inden for IT, økonomi, statistik, web, informations-/medievidenskab el. lign. Derudover skal du gerne have relevant erhvervserfaring samt erfaring med at undervise eller på anden vis formidle din viden.

Det forventer vi af dig:

  • Du er engageret og har viljen til at lykkes
  • Du er en dygtig formidler med ambitioner på kursisternes vegne
  • Du har et højt drive og kan lide at arbejde selvstændigt
  • Du er hurtig til at sætte dig ind i nye programmer
  • Du er god til at planlægge din tid, så du når dine mål med undervisningen

Vi tilbyder:

  • En engageret og uformel omgangstone med vægt på humor, sparring og anerkendelse
  • Gode kollegaer og samarbejdspartnere
  • En meget varieret dagligdag med en høj grad af selvstændighed

Din ansøgning:

Send hurtigst muligt din ansøgning, CV og andet relevant materiale til Jakob Hebsgaard på jobhos@kursusfabrikken.dk. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Jakob på jakob@kursusfabrikken.dk.

Kontakt og ansøgning

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at ringe eller skrive til direktør Jakob på tlf. 20858264 eller jakob@kursusfabrikken.dk.

Du kan sende din ansøgning til jobhos@kursusfabrikken.dk

De bruger Kursusfabrikken