Ny underviser: Steffen Kjærulff

Steffen Kjærulff er ansat som underviser ved Kursusfabrikken, hvor han skal undervise i dagskurset i LinkedIn. I indlægget kan du blive klogere på Steffens erfaring med LinkedIn, og hvad du kan forvente af Steffen og hans undervisning.

Steffens daglige arbejde

Jeg er 38 år og selvstændig inden for digitale medier. Til daglig udvikler og implementerer jeg digitale strategier, der giver målbare værdier. Kernen i mit arbejde er at se overordnet på en virksomheds platforme og kanaler for derefter at finde sammenhæng i deres online tilstedeværelse.

Dernæst undersøger jeg statistikker og konverteringer, inden jeg sætter ind, hvor der er mulighed for at øge salget og/eller opmærksomheden. Jeg arbejder både på et analytisk og et teknisk niveau.

Steffens kendskab til LinkedIn

Jeg har brugt LinkedIn siden 2004, og det er derfor det sociale medie, jeg har været på længst. Både som ansat og selvstændig har jeg brugt LinkedIn til at finde nye samarbejdspartnere, få gode råd og finde kunder.

Jeg har, på alle medier, brugt samme indgangsvinkel, som jeg underviser i; at skabe værdi for modtageren og indgå i dialog i så stor udstrækning, som det er muligt.

Jeg har rådgivet forskellige personer fra ansatte i Nordea til private, der vil skabe bedre jobmuligheder, over virksomheder, der vil rekruttere på nye måder. Jeg har blandt andet rådgivet om de basale LinkedIn features, men også om LinkedIn som en strategisk platform, hvor virksomheder og private selv er med til at skabe deres egen tilstedeværelse og brand samt at ramme de målgrupper, der passer til virksomhedens identitet.

Hvad får du ud af et kursus i LinkedIn?

Kursister kan forvente et stort engagement hele dagen, hvor alle spørgsmål besvares på stedet. Jeg giver hands-on undervisning i de tekniske udfordringer, mange møder. Men vi går også videre og får implementeret en fast rutine og tone, som deltagerene kan gå hjem og arbejde videre med.

Da jeg, som selvstændig, har arbejdet med mange brancher, kan jeg hurtigt sætte mig ind i de fleste forretningsmodeller og tilpasse dem til kursisternes LinkedIn forståelse.

Dagen er uformel og med plads til historier fra det virkelige liv. Kursisterne får skrappe spørgsmål fra mig, hvilket forhåbentlig giver dem en bedre viden om deres fremtidige arbejde med LinkedIn, så det tilpasses deres forbindelser, både på kort og på længere sigt.

Er du blevet nysgerrig på LinkedIn? Du kan læse meget mere om vores dagskursus her.

Velkommen til, Steffen!