Ny underviser – Rasmus Bach Christensen

Rasmus Bach er ny underviser ved Kursusfabrikken. Rasmus er digital marketing specialist og kommer til at undervise på flere af kursusfabrikkens dagskurser. I indlægget kan du blive klogere på Rasmus’ erfaring med digital markedsføring, og hvad du kan forvente af Rasmus i hans undervisning.

Rasmus’ daglige arbejde

Jeg er 31 år, selvstændig digital marketing specialist og driver konsulentvirksomheden TrueNorth. Jeg hjælper til daglig virksomheder med at få succes med deres online markedsføringsaktiviteter og har mange års erfaring med digital strategi, sociale medier, webudvikling, Analytics og e-mail markedsføring. Det er også disse retninger, jeg underviser i ved Kursusfabrikken.

Rasmus kendskab til online markedsføring

Jeg er uddannet multimediedesigner med en bachelor i Innovation og Entreprenørskab. Derudover har jeg gode erhvervserfaringer fra begge sider af bordet – både som marketingansvarlig i en mindre dansk virksomhed og fra bureauverdenen.

Denne kombination har givet mig en dybdegående forretningsforståelse og et par holistiske marketing-briller, som jeg benytter til at skabe rød tråd i forskellige marketingaktiviteter.

Hvad får du ud af et kursus hos Rasmus?

Kursister kan forvente en meget dedikeret underviser, der viser engagement over hele dagen. Der bliver taget udgangspunkt i overordnede udfordringer i forbindelse med emnet og samtidig også konkrete udfordringer, som den enkelte kursist måtte opleve.

Alle spørgsmål besvares undervejs, og der er fokus på, at alle kan være med og får mest muligt ud af kurset, uafhængigt af niveau. Kursister kan forvente, at de opnår konkrette færdigheder, som de kan gå hjem og afprøve bagefter.

Dagen er hos mig ret uformel med plads til deling af erfaring og historier deltagerne imellem.

Find uddybende information om vores forskellige kurser i online markedsføring her.

Velkommen til Rasmus!