Ny underviser – Lars Hovmark

Hos Kursusfabrikken byder vi nu velkommen til Lars Hovmark, som blandt andet skal undervise på vores kurser i Adobe InDesign og Adobe Photoshop. I indlægget kan du læse mere om Lars’ erfaringer, og hvad du kan forvente af ham som underviser.

Lars’ daglige arbejde

Til daglig har jeg mange forskellige opgaver. Jeg rådgiver, udvikler og optimerer B2B og B2C kunders markedsføring, hvor jeg er med i hele processen med idéudvikling, design og produktion af løsningerne. Dette sker via min virksomhed, Hovmark reklamebureau, hvor vi er specialister i markedsføring til mellemstore virksomheder.

Lars’ kendskab til marketing og produktion

Min baggrund for at undervise kommer fra de mange foredrag, jeg løbende holder om design og markedsføring. Jeg har en grafisk uddannelse og et hav af kurser bag mig.

Jeg har gennem tiden holdt flere forskellige kurser og uddannet grafikerelever. Jeg har altid sat en ære i, at de får en forståelse for de grafiske muligheder og de rigtige redskaber til at lave et stykke kvalitets arbejde.

Jeg trækker på min 30 års erfaring og brede kendskab til markedsføringens mange aspekter. Jeg har praktisk erfaring med markedsføringsstrategier, design og produktion fra de helt store til de mindre danske og udenlandske virksomheder.

Hvad får du ud af Lars’ kurser?

Kursisterne kan forvente et grundigt kursusforløb, hvor jeg bruger min erfaring i undervisningen, og hvor det faglige og slutresultatet er i fokus.

Jeg relater alt undervisning til den aktuelle verden og gør den direkte brugbar til kursisternes daglige opgaver. Uanset forudgående kvalifikationer vil du få en masse viden og brugbare værktøjer med hjem. Kursets indhold tilpasses dine og dine medkursisters baggrund. Kort sagt: Der er plads til alle.

Kunne du tænkte dig at læse mere om vores grafiske kurser, så kan du blandt andet læse om kursus i Adobe InDesign lige her.

Velkommen til Lars!