Ny underviser: Christian Buch Iversen

Christian Buch Iversen er ansat som underviser ved Kursusfabrikken, hvor han skal undervise i dagskurset i Facebook.

Christians daglige arbejde

Jeg har en baggrund som forretningsudvikler i e-conomic, hvor jeg var med til at etablere en allround tilstedeværelse på de sociale medier. Jeg har altid brændt for at være selvstændig og arbejder i dag som selvstændig-IT underviser og digital konsulent.

Kernen i mit arbejde er altid mennesket, og på de sociale medier handler det netop om at forstå, hvordan virksomheder kan involvere brugerne på en autentisk måde. Mit særkende er kombinationen mellem min bløde menneskelige indlevelse og mine hårde tekniske kompetencer.

First-mover på sociale medier

Jeg har altid været vild med nye anvendelsesområder inden for teknologi. Da jeg for 10 år siden gik på IT-universitetet, var det naturligt for mig at udforske de nye digitale muligheder, som sociale medier gav. Jeg har siden været med til at inspirere virksomheder til at tænke online ind i forretningen.

I dag er mange virksomheder kommet med, men mange er stadig i tvivl om, hvordan man agerer som virksomhed på sociale medier. Det handler om flere ting, både at forstå sine brugere, men også at have et online mindset og indarbejde den viden i en digital forretningsmodel.

Hvad får du ud af et kursus med Christian?

Med Christian som underviser kan du forvente en dag spækket med inspiration og viden. Dagen vil være en blanding af hands-on, cases og masser af best practice. Det vil give deltagerne rigtig god mulighed for at udvikle deres virksomheds online indsats.

Christian har gennem mange års erfaring et stort overblik over både de online platforme, annoncering og brugerinvolvering. Det er værdifuld viden, når virksomheder skal have hjælp til at forbedre og synliggøre deres online tilstedeværelse.

Er du blevet nysgerrig for at vide mere om sociale medier og online markedsføring, kan du finde et overblik over vores kurser her.

Velkommen til Christian!