Ny underviser: Carsten Guldborg

Carsten er ansat som ny underviser ved Kursusfabrikken. Her skal han blandt andet undervise i dagskurserne i SEO og E-mail markedsføring. I indlægget kan du læse mere om Carsten, og hvad du kan forvente af ham som underviser.

Carstens kendskab til online markedsføring

Carstens speciale er online marketing og salg. Han har også en fod inde i den trykte verden. Carsten startede sit marketing-firma, MarCom, i 2005, hvor han har varetaget mange forskellige opgaver for flere typer og størrelser af virksomheder. Gennem hans arbejde har han været i berøring med firmaer som Dell, Phillips og Samsung. Han har også hjulpet mange iværksættere samt mindre og mellemstore virksomheder inden for både B2B og B2C.

Carsten har desuden været indehaver af e-handlen hjemogstil.dk, som han startede op og drev i 10 år. Han har dermed erfaring fra den ”anden side” af bordet. Carstens nyeste projekt er Galleri-Guldborg.dk, som hurtigt er blevet solidt etableret på Facebook. I skrivende stund er han ved at udvikle virksomhedens webshop til salg af egne malerier og plakatudgaver.

Hvad får du ud af et kursus med Carsten?

Carstens undervisning bærer tydeligt præg af, at han har mange år bag sig som webshopejer, og at han brænder for digital marketing. Han har oplevet mange af de samme udfordringer, som kursisterne selv vil stå over for, og han kan derfor vejlede ud fra egne erfaringer.

Carsten trækker samtidig på erfaringer fra hans mange marketingkunder. Kursister vil derfor blive introduceret til konkrete, succesfulde eksempler samt få viden om, hvordan de kan opnå lignende resultater.

Carstens undervisning bærer præg af mange hands-on eksempler samt mulighed for direkte sparring. Han har gennem sit arbejde fået et solidt, strategisk overblik, som kan komme kursisterne til gode.

Velkommen til, Carsten!