Asger Møller Dombernowsky kursusfabrikken underviser

Ny medarbejder – Asger Møller Dombernowsky

Asger er lige startet i stillingen som underviser og online marketing konsulent ved Kursusfabrikken. Vi har set meget frem til at få Asger med på holdet. Læs mere om Asger i indlægget.

Hvem er Asger?

Jeg har i de seneste år arbejdet med online marketing på flere forskellige niveauer og har bl.a. erfaring med Analytics, AdWords, Sociale nedier og SEO.

Min erfaring har jeg primært tilegnet mig som online marketingansvarlig i forskellige start-ups, hvor jeg med yderst begrænsede budgetter har skabt online awareness og salg. Denne viden og forståelse for vigtigheden af en online tilstedeværelse vil jeg forsøge at inddrage i al min undervisning.

Jeg mener, at alle kan nyde godt af det store potentiale, der er inden for online marketing, om man så er jobsøgende, marketingansvarlig eller nyopstartet iværksætter. Online marketing er kommet for at blive og har jo også allerede udkonkurreret de fleste andre traditionelle marketingværktøjer.

Hvad kan kursisterne forvente?

Min undervisning vil altid tage udgangspunkt i kursisternes behov, for at skabe så stor værdi som muligt for alle deltagere. Jeg ser det derfor som min fornemmeste opgave at klæde alle min kursister rigtig godt på, så de får en større forståelse af alle de muligheder, der findes inden for online marketing.

Som underviser vil kursister opleve mig som dybt engageret og fast målrettet på at skabe det bedste læringsrum for alle deltagere. Der vil være fokus på det praksisnære, således at alle får nogle værktøjer med, de kan bruge, når de selv skal hjem og arbejde med online marketing.

Jeg glæder mig meget til at komme i gang og få lov til at videreformidle min viden og erfaring i et uformelt, men ambitiøst læringsrum.