Ny kollega - Trine Behrenthz - Kursusfabrikken.dk

Ny kollega – Trine Behrenthz

Trine er netop startet i stillingen som administrations- og kursuskoordinator ved Kursusfabrikken. Vi har set meget frem til at byde Trine velkommen. Læs mere om Trine i indlægget.

Mit navn er Trine Behrenthz, og jeg har glædet mig meget til at starte som administrations- og kursuskoordinator ved Kursusfabrikken.

Jeg er uddannet PBA i Entrepreneurship. Ud over at jeg bringer en bred teoretisk viden med fra studiet, har jeg også arbejdet praktisk med de nyeste metoder inden for forretningsudvikling og kommunikation. Jeg har tidligere arbejdet med administrative opgaver, og jeg har i mit tidligere job haft en koordinerende rolle med ansvar for koordinering af opgaver og optimering af arbejdsprocesser med større effektivitet til følge.

Jeg trives i den koordinerende og administrative rolle, hvor jeg kan arbejde handlings- og serviceorienteret mod et mål. Hos Kursusfabrikken vil jeg bruge mine kompetencer og erfaring med administration og koordinering, således at jeg bidrager til et godt arbejdsmiljø med struktur og overblik. Dermed vil jeg være med til at sikre, at alle kursister og undervisere får en rigtig god oplevelse hver gang.

Jeg ser frem til at blive en del teamet hos Kursusfabrikken.

Velkommen til Trine!